tiistai 21. lokakuuta 2014

ULKOPOLIITTINEN INSTITUUTTI, HOLLANTILAINEN SUKELLUSVENE JA SUOMALAINEN MEDIA

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19716276.ab

Ruotsalaisen Aftonbladetin mukaan maan aluevesillä liikkuu hollantilainen sukellusvene. Viranomaiset ja hollantilaiset ovat ilmoittaneet aluksensa poistuneen vesiltä jo 16.päivä, mutta saariston asukkaat ovat valokuvanneet hollantilaista alusta ainakin vielä 19.päivä kuluvaa kuuta. Kuvia on kuulemma satoja. Entinen rannikkopuolustuksen asiantuntija on todennut kuvien perusteella, että alus on hollantilainen Walrus-tyyppinen sukellusvene.

Ulkopoliittisen instituutin virallinen pääryssäfoobikko Charly Palsternakka meuhkasi taas eilen MTV3:n uutisissa, oltuaan sitä ennen piilossa liialliseksi julkisuudessa yltyneen ryssäfobiansa vuoksi, että sukellusvenejahti on käännekohta Ruotsin ja Venäjän suhteissa. Palsternakan mukaan se on myös käännekohta Ruotsin turvallisuuspolitiikassa, ts. Palsternakan haave Nato-pohjolasta toteutuu vihdoinkin. Sama ryssähysteerikko kirkui vielä tänä aamuna mediassa, ettei ole epäilystäkään siitä etteikö alus olisi ryssäläinen. Tämä on noloa. Jo muutama päivä sitten oli vuorenvarmaa, että Ruotsin aluevesillä liikkuu hollantilainen alus. Nimenomaan niillä vesillä, joista etsitään vierasta sukellusvenettä. Jos ulkopoliittisen instituutin tutkija ei ole perillä tästä, herää kysymys: mitä vittua hän siellä oikein verorahoilla puuhailee?

Toinen UPI:n virallinen ryssäfoobikko, tytteli jonka nimen unohdan aina hänen älyllisen mitättömyytensä vuoksi, rynnisti hänkin taas kerran julistamaan ryssien kauheutta jääkiekkoliiga KHL:n kaavussa. Jääkiekko on kuulemma poliittista. Se on Putinin salajuoni. Hieman epäselväksi jää tämän hysteerisen tyttelin horinoissa miten Putin aikoo jääkiekon avulla vallata maailman, mutta siitä on tämän tytön mukaan kyse. Tai  jonkinlaisesta uhasta ainakin. Siksi hän vaati, siis tutkija jonka pitäisi tuottaa tietoa eikä tehdä politiikkaa, että suomalaisten on välittömästi lähdettävä KHL:stä. Miksi? Miksi suomalaisten ammattiurheilijoiden tulisi jättää työpaikkansa? Siksi, että käsityskyvyltään terhakan apukoululaisen tasoinen  hysteerinen tyttö niin tahtoo.

UPI:n pääryssäfoobikko Mika Aaltonen, vai mikä sen nimi nyt oli, on toistaiseksi pysytellyt hiljaa ja hyvä niin, koska hänen sekoilunsa olivat Ukrainan kriisin aikoihin jo täyttä Niuvanniemen tavaraa.

Myös YLE:n tyttelitoimittajat ovat nännit jäykkinä kyselleet joko ryssä on tulossa raiskaamaan ja tappamaan heitäkin. Valitettavasti Suomen rannikkopuolustuksen päällikkö pisti tytöille jäitä hattuun A-studiossa ja toppuutteli metroseksuaalisti stailattua YLE:n uutisten lukijaakin kertomalla miten aikaihmiset näitä asioita tarkastelevat. A-studion tytteli vaikutti hiukan pettyneeltä, kun kommodori ei luvannut ryssien maihinnousua ihan täksi aamuksi.

Tämä kaikki olisi toki ratkiriemukasta, jollei suomalaisten verovaroja uhrattaisi miljoonia tuollaisen paskalaitoksen kuin UPI ylläpitoon. 1980-luvulla Martinlaakson lukion kokoomuspojat kykenivät huomattavasti tarkempaan ja analyyttisempaan maailmanpolitiikan tarkasteluun kuin Palsternakka ja muut ryssäfoobikot. Jos he edustaisivat yksityisrahotteista kokoomusnuorten natsijärjestöä, asia olisi ihan ok. Mutta he ovat meidän kaikkien palkkalistoilla. Heidän ylläpitonsa maksetaan verovaroista. Se ei vaan käy. Kaiken lisäksi nämä hysteeriset ryssäfoobikot ovat juuri niitä, joiden pitäisi työpaikkansa toimenkuvan mukaan tuottaa tietoa maamme ulkopoliittisen johdon käyttöön. Mitä tietoa? Ei mitään tietoa, vaan asenteellista, rasistista hysteriaa ja Nato-kiimaa aina kun joku näistä surkimuksista avaa suunsa. Meidän verorahoillamme.

Kaikkein karmeinta tässäkin jupakassa on ollut huomata kuinka ryssäfoobinen media tässä maassa on. Journalismin perusperiaatteisiin kuuluu totuuden etsintä, se että pitäydytään tosiasioissa, olipa se miellyttävää tai ei. Tuollainen perusperiaate on heitetty romukoppaan valtaosassa suomalaismediaa ja huomattava osa suomalaisista toimittajista toistelee kuoha suupielessä näiden hysteerikkojen hokemia ja piereskelee suupielistään omia ryssäfobioitaan aamusta iltaan. Se on hyvin, hyvin surullista, suorastaan murheellista. Jos Venäjän yhteiskunnan epäkohdista ja tekemistä vääryyksistä (joita luulisi riittävän ilman UPI:n satusetien ja tätien kirkunaakin) ei kykene kylmän rauhallisesti raportoimaan, silloin oikea paikka ei ole uutistoimituksessa. Se oikea paikka on Myllypuron leipäjonossa.

Ja entäpä se spetsnaz-kommando, se ryssä joka todisti että ryssät ovat jo nousseet maihin Ruotsissa? Missä on se mustapukuinen salamyhkäinen ryssä, joka todisti että Venäjä on aloittanut sotatoimet Ruotsia kohtaan? Noh, kyseinen mustapukuinen herra löytyi jo heti uutisen tultua. Naapurit huomasivat, että Ruotsin armeijan jahtaama miekkonen olikin kyseisellä saarella asusteleva vanha kalastaja Ove. Ove itsekin tunnisti itsensä uutisesta. Tätä ryssäkauhuissaan rypevä suomalaismedia ei kyennyt kertomaan.

Ei tietenkään, koska se ei sovi ryssäfoobisen median Suureen tarinaan verenhimoisestä Venäjästä, joka on juuri tänä iltana, kenties huomenaamuna, hyökkäämässä suomalaisten kimppuun ja raiskaamassa ja polttamassa ihmisiä, riistämässä ja sortamassa jokaista kokoomuslasta. Mutta Laajasalossa asuikin reipas nuorkokoomuslainen, joka siirtyi sanoista tekoihin ja isänmaata puolusti murhaamalla maahan soluttautuneen ryssän. Sekään surma ei ollut sattuma. Se oli seurausta median lietsomasta ryssäfobiasta ja humalaisen nuorkokoomuslaisen äärioikeistolaisen ideologian looginen päätepiste. Tuo murha on ryssäfobian lietsojien kontolla. Sellaisten kuten Ulkopoliittinen instituutti, kokoomuspuolue, suomalainen media ja muut vastaavat tahot.

Ihan tämän hysterian keskellä tulee ikävä Jussi Halla-ahon maltillisia maahanmuuttokriittisiä puheenvuoroja, joiden rinnalla median ja Ulkopoliittisen instituutin pakokauhuinen huutaminen paljastuu juuri siksi mitä se onkin: ryssäfoobisten keskenkasvuisten ääliöiden pupellukseksi.

JOS ruotsalaiset eivät marssita televisiokuviin venäläisiä sukellusveneen sotilaita, näytä venäläistä sukellusvenettä, pysty todistamaan että alueella liikkui venäläinen sukellusvene, suomalaistoimittajien tulisi vakavasti harkita eroa työstään. He ovat nolanneet itsensä, mediansa ja munanneet maineensa. Japanilaisessa kulttuurissa näin hirvittävän munauksen aiheuttamaa häpeää ei pyyhkisi pois mikään muu kuin seppuku.

1 kommentti:

  1. seppuku tahi toiselta nimeltään harakiri, olisi suomessa suorastaan ihailtavan oikeamielinen ratkaisu näille hysterian lietsojille. mielellään vois näyttää mtv:n iltakevennyksessä kun nää jantterit/jantukat silpaisee suolistonsa kaiken kansan ihmeteltäväksi kello kympiltä illalla keskellä rautatientoria. säästyisi maailma paljolta pahalta.

    VastaaPoista