keskiviikko 8. lokakuuta 2014

VIHREÄ RASISMI JA VATTENFALL

Olen aina tiennyt, että Vihreissä on umpirasistinen ydin. Se ei päässyt alkuaikoina esiin, koska silloin puolueessa oli vielä hippejä ja ympäristön tilasta huolestuneita, mutta nyt kun moinen roskajoukko on siivottu sinivihreästä falangista ulos, vihreiden rasismi kukoistaa hehkeämpänä kuin koskaan.

Tiedän, että monelle ajatus on outo. Moni epäilee olenko hullu. Rauhallisesti vain, totean vain ilmiselvän tosiasian. Vihreillähän on koko maailmaan aivan samanlainen suhde, kuin niillä tuhansilla briteillä, ranskalaisilla ja saksalaisillakin, jotka lähtivät sivistämään alkuasukkaita ympäri maailmaa runsaat satakunta vuotta sitten. Vihreät, kuten tuon ajan Suuri Valkoinen mieskin, tietävät aina alkuasukkaita paremmin kuinka näiden pitää elää ja mitä alkuasukkaiden pitää tehdä. Se on rasistisen valkoisen keski-ikäisen naisen taakka Vihreissä.

Vihreiden rasismi tulee mainiosti esille siinä, ettei heillä ole mitään sitä vastaan että Yhdysvallat pommittelee pyyhepäiden maita tuusan nuuskaksi. Yksikään Vihreiden nokkamies tai nokkanainen ei ole koskaan tuominnut Yhdysvaltojen kansanmurhaa Irakissa, eikä yhdelläkään Vihreällä rasistilla ole ollut mitään huomauttamista siihen, että suomalaisia sotilaita on lähetetty siirtomaasotaan Afganistaniin, koska, aivan kuten runsaat satavuotta sitten, suomalaiset auttavat alkuasukkaita käymään koulua ja rakentelevat teitä ja auttavat perustamaan oikeaa poliisia. Päinvastoin, Vihreät ovat tukeneet siirtomaasotaa kynsin ja hampain eduskunnassa. Pitäähän niille hottentoteille joku roti saada. Se on Valkoisen miehen meininkiä.

Vihreiden mielestä on aivan jees, että Yhdysvallat, Ranska, Britannia, Belgia ja muut maat pommittelevat Syyriaa. Periaatteessa niiden piti pommitella ISIS-nimistä terrorijoukkoa, mutta mitäpä sitä omia ampumaan. Alkuasukkaat ojennukseen, tuumivat Vihreät täynnä Suuren Valkoisen miehen itsetuntoa. He tietävät paremmin kuin syyrialaiset mikä on hyväksi syyrialaisille. SIEG HEIL!

Parhaiten Vihreä rasismi tulee esiin siinä vimmaisessa Rosatom-hankkeen vastustamisessa. Heidi Hautalan hysteeriset rasistiset lausunnot EU-parlamentissa olisivat koomisia, jos Heidi heittelisi niitä kieli poskessa. Heidi on kuitenkin aivan tosissaan. Samoin Ville Niinistö. Samoin Oras Tynkkynen. Ja muut vihreät. He vastustavat Rosatomia vain ja ainoastaan siksi, että se on venäläinen. Vihreillä ei ollut eikä ole mitään sitä vastaan, että ranskalainen rikollisfirma rakentaa maailman suurinta ydinpommia maahamme, käyttää ala-arvoisia materiaaleja, ammattitaidotonta työvoimaa, alipalkattua työvoimaa, että Bulgarian mafian miehiä liikkuu Arevan-työmaalla jne. Tuo kaikki on ihan ok, nännit jäykkinä ja muna pystyssä, koska puuhamiehinä ovat ranskalaiset, sacre bleu!

Mutta Rosatom, sanoohan sen nimikin jo sen. Ros. Rus. Rys. Ryssä. Vain biodynaamisen salattini ylitse! Ryssä ei tähän maahan rakenna mitään! Natoa apuun! Pelastakaa meidät ryssiltä!

Jos joku ei vielä usko, että hankkeen vastustamisessa on ytimessään kyse Vihreästä umpirasismista, niin tehdäänpä pieni koe. Seuraavassa on juttu Iltasanomista:

"Vihreiden Tynkkynen: Suomea käytetään Venäjän käyntikorttina


Putinin ohjaksissa oleva Rosatom voi käyttää Suomea markkinointivalttinaan, vihreiden kansanedustaja Oras Tynkkynen sanoo.

Fennovoiman ydinvoimalahanke on Oras Tynkkysen mukaan ”poikkeuksellisen mieletön”.
Fennovoiman ydinvoimalahanke on Oras Tynkkysen mukaan ”poikkeuksellisen mieletön”.
Venäjän presidentin Vladimir Putinin talutusnuorassa oleva Rosatom voi käyttää hyväksi Fennovoiman ydinvoimalahanketta markkinoidessaan ydinvoimaloitaan esimerkiksi Kiinaan ja Iraniin, vihreiden kansanedustaja Oras Tynkkynen sanoi perjantain aamiaistilaisuudessa toimittajille.
– Suomea käytetään käyntikorttina. Suomeen halutaan Rosatomin voimala ensimmäisenä länsimaisena teollisuusmaana, jotta muulle maailmalle voidaan perustella, että katsokaa, Suomikin valitsi Rosatomin, sinne se rakennetaan suomalaisten turvallisuusnormien mukaan.
Rosatom omistaa Fennovoimasta 34 prosenttia.
Tynkkynen korosti, että Rosatom toimittaa Pyhäjoelle ”koko voimalatekniikan ja sen lisäksi toimittaa ainakin näköpiirissä olevassa tulevaisuudessa ydinpolttoaineen”.

Kohu s-sanasta

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö kohautti tällä viikolla suomettumispuheillaan. – Tässä on suomettumisen henkeä. Me annamme venäläisille juuri sitä vipuvartta, jota he lännestä ja EU:sta haluavat. Tämä asettaa meidät hyvin uhanalaiseen asemaan, Niinistö arvioi hallituksen ydinvoimalinjauksia Financial Timesille.
IL tiedusteli Tynkkyseltä ja niin ikään aamiaistilaisuuteen osallistuneelta europarlamentaarikko Heidi Hautalalta (vihr), onko Suomi suomettumassa. Hautala kieltäytyi puhumasta ulkopolitiikkaa, mutta halusi sanoa ”yhden asian”.
– Kun kuuntelee sitä keskustelua, mietin, että onko vuosi 2014 vai 1974, Hautala kuvaili tuntojaan.
– Eikö yksi vastaus tähän kysymykseen ole se, että s-sanasta ei ehkä nousisi niin suuri kohu Suomessa, jos me oltaisiin täysin varmoja siitä, että me ei olla suomettuneita, Tynkkynen kommentoi."

Muokataanpa juttua hieman, että Oras Tynkkysen rasismi nousee paremmin esiin:

"Vihreiden Tynkkynen: Suomea käytetään ANC:n käyntikorttina.

Nelson Mandelan ohjaksissa oleva African National Congress voi käyttää Suomea markkinointivalttinaan, vihreiden kansanedustaja Oras Tynkkynen sanoo.

Fennovoiman ydinvoimalahanke on Oras Tynkkysen mukaan ”poikkeuksellisen mieletön”.
ANC:n presidentin Nelson Mandelan talutusnuorassa oleva ANC voi käyttää hyväksi Fennovoiman ydinvoimalahanketta markkinoidessaan ydinvoimaloitaan esimerkiksi Kiinaan ja Iraniin, vihreiden kansanedustaja Oras Tynkkynen sanoi perjantain aamiaistilaisuudessa toimittajille.

– Suomea käytetään käyntikorttina. Suomeen halutaan ANC:n voimala ensimmäisenä länsimaisena teollisuusmaana, jotta muulle maailmalle voidaan perustella, että katsokaa, Suomikin valitsi ANC:n, sinne se rakennetaan suomalaisten turvallisuusnormien mukaan.
ANC omistaa Fennovoimasta 34 prosenttia.
Tynkkynen korosti, että ANC toimittaa Pyhäjoelle ”koko voimalatekniikan ja sen lisäksi toimittaa ainakin näköpiirissä olevassa tulevaisuudessa ydinpolttoaineen”.

Kohu N-sanasta

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö kohautti tällä viikolla neekeröitymimispuheillaan. – Tässä on neekeröitymisen henkeä. Me annamme neekereiille juuri sitä vipuvartta, jota he lännestä ja EU:sta haluavat. Tämä asettaa meidät hyvin uhanalaiseen asemaan, Niinistö arvioi hallituksen ydinvoimalinjauksia Financial Timesille.
IL tiedusteli Tynkkyseltä ja niin ikään aamiaistilaisuuteen osallistuneelta europarlamentaarikko Heidi Hautalalta (vihr), onko Suomi neekeröitymässä. Hautala kieltäytyi puhumasta ulkopolitiikkaa, mutta halusi sanoa ”yhden asian”.
– Kun kuuntelee sitä keskustelua, mietin, että onko vuosi 1941 vai 1945, Hautala kuvaili tuntojaan.
– Eikö yksi vastaus tähän kysymykseen ole se, että N-sanasta ei ehkä nousisi niin suuri kohu Suomessa, jos me oltaisiin täysin varmoja siitä, että me ei olla neekereitä, Tynkkynen kommentoi."

Jos joku ei syystä tai toisesta vieläkään ymmärrä Vihreiden rasismia, niin tässä on puheenjohtaja Ville Niinistön lausumaa Hesarista:

"Ympäristöministeri, vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö uskoo, että Fennovoiman ydinvoimahanke on venäläiselle valtionyhtiölle Rosatomille pitkälti geopolitiikkaa. Niinistö kertoi kannoistaan Ylen Ykkösaamussa.
Niinistö muistutti, että lain mukaan strategisesti merkittävää omaisuutta ei saisi siirtyä ulkomaisille omistajille.
Rosatomin taloustiedot ovat Niinistön mukaan salaisia. Yhtiöllä on myös laajasti Venäjän geopoliittiseen strategiaan liittyviä tehtäviä", Niinistö sanoi.

"Sen koko organisaatio keskittyy ydinvoimaan ja ydinaseiden ympärille."
Rosatomilla tulisi Niinistön mukaan olemaan paljon päätäntävaltaa Fennovoimassa, koska ison rahoitusosuuden lisäksi se on toimittamassa laitoksen.
Monen suomalaisyrityksen vetäytyminen Fennovoimasta osoittaa Niinistön mielestä sen, ettei ydinvoiman tuottaminen ole taloudellisesti kannattavaa.
"Ydinvoima on muuttunut taloudellisesti kannattamattomammaksi. Rosatomille hankkeet ovat enemmän geopolitiikkaa." "

Muunnelaanpa hieman tätäkin artikkelia, niin saamme sen Vihreän rasistin esiin:

"Ympäristöministeri, vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö uskoo, että Fennovoiman ydinvoimahanke on neekereiden valtionyhtiölle ANC:lle pitkälti geopolitiikkaa. Niinistö kertoi kannoistaan Ylen Ykkösaamussa.
Niinistö muistutti, että lain mukaan strategisesti merkittävää omaisuutta ei saisi siirtyä neekeriomistajille.
ANC:n taloustiedot ovat Niinistön mukaan salaisia. Yhtiöllä on myös laajasti neekereiden geopoliittiseen strategiaan liittyviä tehtäviä", Niinistö sanoi.


"Sen koko organisaatio keskittyy ydinvoimaan ja ydinaseiden ympärille.
ANC:llä tulisi Niinistön mukaan olemaan paljon päätäntävaltaa Fennovoimassa, koska ison rahoitusosuuden lisäksi se on toimittamassa laitoksen.
Monen suomalaisyrityksen vetäytyminen Fennovoimasta osoittaa Niinistön mielestä sen, ettei ydinvoiman tuottaminen ole taloudellisesti kannattavaa.
"Ydinvoima on muuttunut taloudellisesti kannattamattomammaksi. ANC:lle hankkeet ovat enemmän geopolitiikkaa." "

Jos joku nyt ei vieläkään ole kyennyt havaitsemaan Vihreiden rasismia, niin laitetaanpa juttu Vihreiden omilta nettisivuilta, jonka allekirjoittajiksi ovat ilmottautneet Heidi Hautala ja Maria Ohisalo. Juttu on alkuperäisessä muodossaan tällainen:

"Suomen hallitus on ohjelmassaan sitoutunut siihen, ettei se myönnä periaatelupia uusille ydinvoimaloille ja Vihreiden mielestä Fennovoiman kohdalla kyse on uudesta luvasta.

Fennovoiman Pyhäjoelle kaavailemassa voimalassa olisi vahva venäläisomistus, sen toimittaisi Venäjän poliittisen johdon alla toimiva yritys, joka tuottaa myös ydinaseita ja se kävisi venäläisellä ydinpolttoaineella, joten tämän venäläisempää energiaa tänne on vaikea kuvitella.
Samaan aikaan muu Eurooppa kulkee päinvastaiseen suuntaan. Viimeistään Ukrainan kriisin jälkeen tavoitteeksi on otettu energiaomavaraisuuden vahvistaminen ja Venäjä-riippuvuuden vähentäminen. Eurooppalaisessa katsannossa olisikin hyvin erikoista, jos muuttunutta ulko- ja turvallisuuspoliittista tilannetta ei pidettäisi esteenä hankkeen eteenpäinviemiseksi.
Olisi suuri virhe jos Suomi sitoutuisi tuleviksi vuosikymmeniksi venäläiseen ydinenergiaan. Suomenkin on otettava tavoitteeksi vahvempi energiaomavaraisuus, joka nojaa kotimaisiin uusiutuviin energialähteisiin ja uuteen teknologiaan. Suomalainen hyvinvointivaltio edellyttää energiateollisuudelta uusia teknologisia innovaatioita ja niiden tuomia verotuloja ja työllisyyttä.
Kolmesta ydinvoimahankkeesta yhtä näytetään rakennettavan ikuisesti, toinen ei näytä saavan sijoittajia innostumaan ja kolmaskin hakee nyt aikalisää. Ydinvoima ei vie meitä parempaan tulevaisuuteen. Sen tekee uuteen teknologiaan nojaavat uusiutuvat energialähteet ja energiatehokkuutta parantavat ratkaisut.
Fennovoiman hankkeessa on kaiken kaikkiaan liikaa riskitekijöitä ja avoinna olevia kysymyksiä. Sijoittajat näyttävät kadonneen hankkeen takaa ja myös loppusijoitus on edelleen ratkomatta.
Rosatomin venäläisillä sivuilla on esillä vaihtoehto että Rosatom toimittaisi polttoaineen, veisi sen jälleenkäsiteltäväksi Venäjälle ja toisi takaisin tänne loppusijoitettavaksi.
Suomessa on 20 vuotta sitten säädetty kielto tuoda ja viedä käytettyä ydinpolttoainetta. Tärkeä syy viennin kieltämiseksi olivat tiedot Majakin jälleenkäsittelylaitoksen hallitsemattomista säteilyongelmista. Ulkopuolisia ei ole päästetty alueelle tarkistamaan tilannetta.
Peräänkuulutamme hankkeen puuhamiehiltä avoimuutta ja selkeyttä. Onhan kaikilla aikeena kaikissa tilanteissa pitää kiinni siitä, että Suomesta ei viedä ydinjätettä." "

Muokataanpa sitä hieman, jotta sen umpirasistinen sävy nousisi helpommin havaittavaksi:

"Suomen hallitus on ohjelmassaan sitoutunut siihen, ettei se myönnä periaatelupia uusille ydinvoimaloille ja Vihreiden mielestä Fennovoiman kohdalla kyse on uudesta luvasta.
 
Fennovoiman Pyhäjoelle kaavailemassa voimalassa olisi vahva neekeriomistus, sen toimittaisi neekereiden poliittisen johdon alla toimiva yritys, joka tuottaa myös ydinaseita ja se kävisi neekereiden ydinpolttoaineella, joten tämän neekerimpää energiaa tänne on vaikea kuvitella.

Samaan aikaan muu Eurooppa kulkee päinvastaiseen suuntaan. Viimeistään Ukrainan kriisin jälkeen tavoitteeksi on otettu energiaomavaraisuuden vahvistaminen ja neekeri-riippuvuuden vähentäminen. Eurooppalaisessa katsannossa olisikin hyvin erikoista, jos muuttunutta ulko- ja turvallisuuspoliittista tilannetta ei pidettäisi esteenä hankkeen eteenpäinviemiseksi.

Olisi suuri virhe jos Suomi sitoutuisi tuleviksi vuosikymmeniksi neekereiden ydinenergiaan. Suomenkin on otettava tavoitteeksi vahvempi energiaomavaraisuus, joka nojaa kotimaisiin uusiutuviin energialähteisiin ja uuteen teknologiaan. Suomalainen hyvinvointivaltio edellyttää energiateollisuudelta uusia teknologisia innovaatioita ja niiden tuomia verotuloja ja työllisyyttä.
Kolmesta ydinvoimahankkeesta yhtä näytetään rakennettavan ikuisesti, toinen ei näytä saavan sijoittajia innostumaan ja kolmaskin hakee nyt aikalisää. Ydinvoima ei vie meitä parempaan tulevaisuuteen. Sen tekee uuteen teknologiaan nojaavat uusiutuvat energialähteet ja energiatehokkuutta parantavat ratkaisut.

Fennovoiman hankkeessa on kaiken kaikkiaan liikaa riskitekijöitä ja avoinna olevia kysymyksiä. Sijoittajat näyttävät kadonneen hankkeen takaa ja myös loppusijoitus on edelleen ratkomatta.
ANC:n neekerimäisillä sivuilla on esillä vaihtoehto että Rosatom toimittaisi polttoaineen, veisi sen jälleenkäsiteltäväksi Afrikkaan ja toisi takaisin tänne loppusijoitettavaksi.

Suomessa on 20 vuotta sitten säädetty kielto tuoda ja viedä käytettyä ydinpolttoainetta. Tärkeä syy viennin kieltämiseksi olivat tiedot neekereiden jälleenkäsittelylaitoksen hallitsemattomista säteilyongelmista. Ulkopuolisia ei ole päästetty alueelle tarkistamaan tilannetta.
Peräänkuulutamme hankkeen puuhamiehiltä avoimuutta ja selkeyttä. Onhan kaikilla aikeena kaikissa tilanteissa pitää kiinni siitä, että Suomesta ei viedä ydinjätettä."

Capische?

Toinen syy uuden ydinvoimalan vastustamiseen, tai juuri tämän ydinvoimalan vastustamiseen (vihreät ovat jo vuosia sitten julistaneet johtajiensa ja edustajiensa suulla suureen ääneen, ettei ydinvoima ole heille mikään kynnyskysymys, eikä olekaan, kunhan haisevilla ryssillä ei ole tekemistä asian kanssa), voi hyvinkin olla raha. Sanoin VOI OLLA.

Spekuloidaanpa. Kuvitellaanpa. Tämä ei tietenkään ole totta, ei edes voi olla totta:

Ruotsalainen Vattenfall myy Suomeen sähköä moninkertaisella hinnalla, jonka se saa samasta johdosta Ruotsissa. Ruotsissa kuluttajahinnat ovat eri laskelmista päätellen noin 1/3 tai jopa 1/6 siitä mitä me maksamme ruotsalaiselle energiayhtiölle samasta sähköstä. On siis Vattenfallille elintärkeää, ettei Suomi vähennä sähköntuontiaan varsinkaan lännestä. Jonkun on lobattava sen etuja. Jonkun on huolehdittava siitä, ettei Suomen energiariippuvuus ruotsalaisesta sähköstä vähene. Jonkun täytyy olla niin ruotsalainen, että puolustaa kaikin keinoin ruotsalaisen yhtiön markkinaosuutta Suomessa.

Tietenkään kyseinen henkilö ei voi olla ruotsalainen. Suomalaiset eivät tykkää siitä, että ruotsalainen tulee opettamaan että meidän pitää ostaa hänen sähköään ylihintaan. Ei, lobbarin pitää olla suomalainen, luotettavan tuntuinen kaveri.

Olisi oikein hyvä, jos hän olisi vakuuttava poliitikko, kenties puoluejohtaja jonka sanomiset pääsisivät esille kaikissa medioissa. Suotavaa olisi, jos hänestä ei uskoisi, että hän on suuren kansainvälisen energiayhtiön asiamies. Ehkä jos hän olisi sukua presidentille, kukaan ei ikinä tulisi edes ajatelleeksi, että hän ajaa ulkomaalaisen yhtiön etuja omiensa taloudelliseksi tappioksi ja vahingoksi. Ruotsissa vuosia asuneena ja sinne perheensä perustaneena hän varmasti ymmärtäisi ruotsalaisen suuryrityksen etuja paremmin kuin jonkin haiseva alkuasukas Suomesta. Jåå å, kanske det räkker?

Mutta edellä olevahan ei ole totta, eihän. Se ei voi olla totta. Tuo on pelkkää kuvitelmaa. Eihän yksikään suomalaispoliitikko ajaisi ulkolaisen yrityksen etuja omaa kansaansa vastaan, eihän?

2 kommenttia:

  1. Hämmästyttävän laaja kokonaisuus täyttä naalin paskaa.

    VastaaPoista
  2. Minulla on uusi blogi osoitteessa www.tikruoravan.blogspot.fi ja siellä on tarkoitus omasta elämästäni säännöllisesti ja usein kirjoitella. Tervetuloa lukemaan ja seuraamaan sitä blogia. Siellä voi nähdä sitä lukemalla, mitä minulle kuuluu nykyään.

    Tämä tulee olemaan pysyvä blogi, jota en tule poistamaan ja jos minun kuulumisia lukea haluatte niin siinä on sellainen kohta mistä voi tilata blogitekstit esim omalle sähköpostillenne ja muutenkin tutustukaa blogiini ja seuratkaa sitä.


    t. Henna

    VastaaPoista