tiistai 4. marraskuuta 2014

SUOMI-PEIJAISET

Olen tässä jo jonkun aikaa yrittänyt pähkäillä mikä on nykyisen poliittisen ja taloudellisen eliitin tavoite. Kyse voi olla siitä, että noista 200 niin sanotusta kansanedustajasta, jotka edustavat oikeasti vain puolueitaan, valtaosa on idiootteja, mutta kaikki eivät ole. Juuri siksi onkin vaikea uskoa, että kaikki se mitä nyt tapahtuu on sattumaa.

Valtaosa byrokraateista on idiootteja, se on selvä kaikille, mutta virkamiehistössä on myös fiksuja ihmisiä, joten en usko, että kaikki se mitä tapahtuu maassamme juuri nyt, on pelkkää sattumaa.

Talouselämän eliitissä on idiootteja, mutta myös älykkäitä ihmisiä, joten en usko, että se mitä tässä maassa taloudessa tapahtuu voi olla pelkkää vahinkoa ja sattumaa.

Juhlitut Rovio ja Supercell olivat mahdollisia vain siksi, että maamme poliittinen ja taloudellinen eliitti pitivät pelimaailmaa pelkkänä teini-ikäisten propellipäänörttien leikkinä ja koska nuo yritykset eivät toimineet kotimarkkinoilla. Ne livahtivat lahtauspenkistä. Vastaavia menestystarinoita ei kuitenkaan enää tule. Se estetään maamme poliittisen ja taloudellisen eliitin toimesta. Et usko? Katso mitä tapahtui suomalaisen kevyenmusiikin viennille. Aivan, Nightwish, Rasmus ja HIM lähtivät maailmalle ja menestyivät, ja mitä tapahtui? Perustettiin organisaatio "edistämään kotimaisen kevyenmusiikin vientiä". Ja mitä se organisaatio sai aikaan? Aivan, se tappoi kaikki käsiinsä saamat yhtyeet.

On olemassa jokin yhteinen nimittäjä, jonkin yhteinen agenda, johon kaikki tämä liittyy.

Mikä se voisi olla?

Mietitäänpä hetki. Jyrki Kataisen ja Matti Vanhasen hallitukset aloittivat massiivisen lainanoton. Työnimenä oli Kansainvälinen finanssikriisi. Muualla se oli ohitse jo parissa vuodessa, meillä ei koskaan. Sitten tuli eurokriisi. Ja mitä se meille tarkoitti? Se tarkoitti yksinkertaisesti sitä, että valtio otti lisää velkaa maksaakseen kansainvälisten suurpankkien laskuja. Sinun nimissäsi.

Euro oli kansallinen katastrofi. Kaikki "talousviisaat" presidentti Niinistö etunenässä ajoivat meidät siihen suohon. Turha tulla selittämään, ettei tiedetty mitä kaikkea seuraa. Tiedettiin se, mutta siitä ei välitetty. Varoituksia oli, kritiikkiä oli, vaihtoehtoja oli, mutta niistä ei piitattu. Kenen etu euro oli? Suuryritysten. Ei kenenkään muun.

Kenen etu oli asettaa ulkomaalaiset Suomessa toimivat yritykset "suostuimmuusasemaan"? Ei sinun, eikä minun, eikä kenenkään suomalaisen. Se oli noiden ulkolaisten yritysten etu ja tämän suosituimmuusaseman ajoivat läpi kokoomus ja keskusta. Se tarkoittaa sitä, että sinun yritystäsi kohdellaan täysin toisin kuin maassa toimivia ulkolaisia yrityksiä. Sinua rankaistaan, verotetaan, kyykytetään ja hypytetään aivan toisella tavalla kuin ulkomaalaisia yrityspomoja ja omistajia, joita siis Suositaan. Mainio esimerkki ovat maassa toimivat ulkolaiset kaivosyhtiöt.

Kuten erään sellaisen maajohtaja sanoi taannoin tv-dokumentissa Pohjolan Uganda, jos he olisivat avanneet vastaavan kaivoksen kotimaassaan Australiassa se oli maksanut heille 22 miljoonaa dollaria mutta Suomessa kaikki oli ilmaista. Lisäksi valtio antaa heille vuosittain 3-4 miljoonaa, joilla he maksavat palkat. He eivät myöskään maksa veroja. Sodankylän johto kävi kyselemässä voisiko yhtiö maksaa kunnalle rästinsa ja yhtiön ulkomainen johto nauroi suomalaiset alkuasukkaat ulos. Sodankylän kunnanpomot tulivat Helsinkiin  pyytämään apua. Yksi kansanedustaja suostui tapaamaan heidät. Ei kukaan muu. Mauri Pekkarinen tapasi lähetystön ja ilmoitti etteivät sodankyläläiset voi tilanteelle mitään. Miettikääpä sitä Messagea.

Palkkojen alennus on jo alkanut. Maltilliset palkankorotukset, nolla-tupot ja muut ovat olleet historiaa jo joitakin vuosia. Palkka-ale toteutetaan osa-aikaistamalla, määräaikaistamalla, nollatyösopimuksilla, työntekijöiden ulkoistamisella jne. Lisäksi työpaikkoja vähennetään erittäin aktiivisesti ja aggressiivisesti alalla kuin alalla. Tämä ei ole sinun etusi, eikä minun. Se ei ole valtionkaan etu. Se on suuryritysten etu.

Kun työttömien määrä nousee, valtion tuloverokertymä pienenee. Kustannukset nousevat. Kulutuskysyntä sakkaa ja 90% suomalaisista yrityksistä ja yrittäjistä joutuu kuseen. Tuhannet firmat tekevät konkursseja kuukausittain. Kenen etu tämä on? Kuka tätä haluaa?

Tällä raivataan tilaa ulkolaisille firmoille ja ylikansallisille yrityksille. Alkuasukkaiden firmat tapetaan. Alkuasukkaat ajetaan taloudelliseen ahdinkoon, joka pakottaa heidät hyväksymään kaiken mahdollisen selviämisen nimissä. Ratkaisuksi valtio ja hallitus esittävät ilmaista työskentelyä missä tahansa minne alkuasukas määrätään niiden toimesta. Se ei ole alkuasukkaan etu, eikä suomalaisten PK-firmojen etu. Kenen etu se on? Kuka hyötyy ilmaisesta alkuasukastyövoimasta? Kansainväliset suuryritykset.

Ei voi olla sattumaa, että kaikki, siis kaikki valtion ja poliittisen eliitin toimet viimeisen 10-15 vuoden aikana ovat tähdänneet samaan: suomalaisten pienyrittäjien, yritysten ja suomalaisten työntekijöiden nujertamiseen. Ei ole sattumaa, että suomalaisen yhteiskunnan taloudellinen pohja on murrettu tahallisesti ja tietoisesti. Ei ole vahinko, että koko maa ajetaan suohon. Se on täysin tietoista politiikkaa ja sitä linjaa ovat vetäneet viimeiset 20 vuotta kokoomus, keskusta ja demarit. Linja on ollut koko ajan täysin selvä. Suunta on ollut sama. Suomi tuhotaan.

Vaikka poliitikot puhuvat työllistämisestä, he ovat tehneet kaikkensa estääkseen työllistymisen. Palkkojen sivukuluja on hilattu koko ajan ylöspäin, niin että yrittäjille on taloudellisesti mahdotonta palkata ketään. Eri toimialoille on tullut lisää ja lisää ja lisää säädöksiä ja määräyksiä, joiden ainoa todellinen tarkoitus on estää työllistyminen.

Yrittäjä ei voi palkata pätevää henkilöä toimeen, jos tällä ei ole "todistusta ammattipätevyydestä". Keittiöhommiin ei voi mennä jos ei ole "hygienia passia". Sen saamiseen riittää, että osaa pestä kädet ja välineet ja käyttää jääkaappia. Mutta siitä pitää olla virallinen lupa. Ja kaikki tämä maksaa. Ja paljon. Ei tämäkään ole sattumaa tai vahinko. Kaikkien näiden lupavaatimusten, "ammattipätevyystodistusten" ja muiden keskeinen tarkoitus on estää työllistyminen, vaikeuttaa ja hidastaa sitä kaikin mahdollisin tavoin.

Työllistymisen estämisen tarkoituksena on tehdä se, joka on nyt sanottu ääneen: maahan luodaan uusorjuus. Erilaisin termein naamioitu ilmaistyö täyttää YK:n ja ILO;n orjuuden määritelmät sellaisenaan. Ministeri Risikko on ollut yksi uusorjuuden suurimpia asianajajia, mutta kaikki päättäjät ja "talousviisaat" ovat liikuttavan yksimielisiä uusorjuuden tarpeesta ja hyvyydestä. Kenen etuja uusorjuus ajaa? Ei sinun, eikä minun, eikä tämän valtion. Se ajaa ylikansallisten suuryritysten etuja. Kotimainen kulutuskysyntä romahtaa ja sen myötä 90% kotimaisista yrityksistä romahtaa, mutta sillä ei ole väliä, koska niiden etuja ei aja kukaan tässä maassa. Tavoitteena onkin tappaa alkuasukkaiden yritystoiminta.

Valtion, eli meidän kaikkien suomalaisten, omaisuutta myydään pilkkahintaan. Maata, metsiä, vesiä, tontteja, kiinteistöjä ja mitä tahansa mitä sinun verovaroillasi on hankittu, myydään "ulkolaisille sijoittajille" alennuksin. Miksi? Hyvä kysymys. Kun brittimiljonääri ostaa metsät Laukaan ympäristöstä, loppuu kansan metsissä kulkeminen siihen. EU:ssa on olemassa vahvennettu yksityisomaisuuden suoja, eikä siellä tunneta jokamiehenoikeutta. Ulkomaalainen metsän omistaja voi kieltää kaikkien ulkopuolisten liikkumisen omistamallaan maalla. Se ei ole suomalaisten etu, mutta se on ulkomaalaisen omistajan etu ja laillinen oikeus EU:ssa. Ja koska EU:n periaatteiden mukaan EU-lait ajavat aina kansallisen lain yli ristiriitatilanteissa, yksityisomaisuuden vahvennettu suoja EU:ssa tarkoittaa sitä, että jokamiehenoikeus loppuu siihen.

Ja mitä tähän tuhoamisen aiheuttamaan kurjistumiseen tarjotaan lääkkeeksi? Lisää ja enemmän samaa. Yhdessä äänessä sama eliitti, joka on aiheuttanut kaiken tämän, vaatii entistä enemmän samaa paskaa. Miksi? Mihin tällä pyritään?

Asia on hyvin yksinkertainen, mutta ehkä juuri siksi niin hankala mieltää. Kaikella tällä toiminnalla tähdätään täysin tietoisesti ja johdonmukaisesti tämän maan ja kansakunnan alasajoon. Ajatus tuntuu vaikealta hyväksyä, ymmärtää, mutta kun kokoat eteesi vaikkapa paperille mitä tässä maassa on tehty viimeisen 15-20 vuoden aikana, kokonaisuus alkaa hahmottua.

Kansalaisoikeuksien ja vapauksien näkertäminen sieltä täältä, ilmaistyövoiman tarjonnan aloittaminen, valtion talouden romuttaminen johdonmukaisin toimin, poliisivaltion vaivihkainen luominen, alkuasukkaiden alistaminen ja kaikki muu muodostavat kokonaisuuden. Irralliset palaset, pienet osaset, ulkomaalaisten yritysten suosituimmuusasema, kaikki ne liittyvät toisiinsa. Ne ovat kaikki yhtä ja samaa, yhteydessä toisiinsa. Ne eivät ole sattumia, vahinkoja, huteja, erillisiä lakeja, projekteja, säädöksiä, määräyksiä, vaan yksi ja sama.

Meidän poliittinen ja taloudellinen eliittimme on tuhoamassa tätä kansakuntaa määrätietoisesti. Tavoitteena on tuhota valtio, yhteiskunta ja alistaa kansa. Miksi? Koska ylikansalliset suuryritykset haluavat niin. Koska ylikansallinen eliitti haluaa niin Brysselissä. Meistä pitää tehdä EU:n rutiköyhä alusmaa, jossa asuu alistettu köyhä kansa. Kuullostaako tutulta?

Kyllä, juuri sellainen maa me olimme Ruotsin vallan ja Venäjän vallan alla. Siihen pyritään. Se on agenda, tavoite. Jokainen niin sanottu "talousviisas", poliitikko, johtava virkamies ja suuryrityksen johtaja pyrkii määrätietoisesti ja johdonmukaisesti juuri tähän.

Et usko? Katso todistusaineistoa. Kokoa yhteen kaikki se mitä he ovat tehneet viimeiset vuosikymmen kaksi. Eivät he voi olla niin tyhmiä, että kaikki tämä olisi vain sattumaa. Vahinko. Ei, kyllä se on aivan määrätietoista ja tavoitteellista politiikkaa ja päätöksen tekoa.

Tämä kansakunta alistetaan jälleen kerran ulkomaalaisten suurherrojen orjakansaksi, joka kyllä kelpaa sotimaan sen sotia ulkomailla sen palkka-armeijassa, aivan kuten Ruotsin vallan aikana.

Tämä maa ja kansa kelpaavat ilmaiseksi työvoimaksi, raaka-aineeksi, veroroposten maksajiksi, ei mihinkään muuhun.

Täältä viedään kaikki, mutta tänne ei tuoda mitään. Kaikki varallisuus, verotulot ja pääomat viedään. Tilalle tulee alkuasukasmaahan sopivaa toimintaa: kaivoksia, sahoja, poliiseja ja sotilaita, nihtejä ja kasakoita, ylikansallisesti johdettua paikalliskontrollia, kuvernööri vahtimaan.

Vietetään Suomen tappajaisia. Vietetään kokonaisen kansakunnan lahtausta.

Meneillään ovat suuret Suomi-peijaiset.
22 kommenttia:

 1. Paljon puhetta ja sormilla osoittelua, mutta mitä me voimme orjakansana tehdä kaiken tämän estämiseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äänestää Vasemmistoa. Ainoa eduskuntapuolue, joka vastustaa nykymeininkiä.

   Poista
  2. Paavon tulot yli 100k viime vuonna sano nyt vielä että ollaan ns "pienen ihmisen asialla" Muutenkin vasemmisto haluaa vain jakaa lisää vastikkeetonta rahaa porukalle joita ei kiinnosta oman elämänlaadun parantamineen edes vähää alusta ja eipä siellä puolue johdossa tajuta sitä että kun sitä jakovaraa ei ole enää olemassa.

   Poista
  3. Raha pois , raha pois , raha pois .

   Poista
  4. Ai vasemmistoko "pienen ihmisen" asialla? Ja paskat! Mihkä nauraan mennään tai paremminkin itkemään!

   Poista
 2. Ja lopulta kaiken kuorruttaa TTIP-sopimus ja me voimme sanoa lopullisesti hyvästit kansalaisvapaudelle...

  VastaaPoista
 3. Loistava kirjoitus! Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Niin se vain on..koskaan ei ajauduta mihinkään..se on tehtyjen päätösten ja valintojen tulos

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sande taas! Ei ole sattumaa eikä vahinko! Kaikki tämä toiminta tähtää TTIP-sopimuksen hyväksymiseen. Eurooppa ajetaan tietoisesti sellaiseen tilaan, että tuo TTIP-sopimus on pakko hyväksyä! NWO on myös tässä takana! Ja ihmiset on niin tyhmiä, että uskovat kaiken mitä niille syötetään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täsmälleen! Katainen teki tehtävänsä NWOn juoksupoikana ja nyt Stubbi ajaa TTIP-sopimuksen hyväksymistä. Siinä on oikein maanpetturin ja kansan selkäänpuukottajan prototyyppi.

   Poista
 6. Kyllä. Tulojen tasaaminen on vastaus. Otetaan niiltä, joilla on ja annetaan tarvitseville. Tarvitaan rohkeutta ja ymmärrystä.

  Kaija Olin-Arvola

  VastaaPoista
 7. Kiitos kirjoituksestasi !
  Oli hyvä että otit esille Risikon ajaman orjatyön mutta yhtä ansiokkaita ovat Demarien Filatov ja Vasemmistoliiton Kyllönen koskapa he olivat mukana toimikunnassa joka päätti ajaa tuon suunnitelman läpi.
  Elävän elämän esimerkki; työhön pakotetaan sairaita ihmisiä ja vammaisia siis sellaisessa fyysisessä kunnossa olevia joitten tilan on tarkastanut useampi yo.sairaalan lääkäri ja todennut TÄYSIN TYÖKYVYTTÖMÄKSI.

  Valkeakoskella pidettiin asiasta haastattelu ja tilaisuuteen tuli "myötälaitaisessa oleva" henkilö no. hän kompastui käytävällä kesken istumapaikan haun ja kaatui lattialle ja nukahti siihen niin että esittelijöiden täytyi hänet käydä hänet myöhemmin herättämässä. Onko tällaisessa tilassa olevan ihmisen oikea paikka Risikon orjatyö ??
  Päättäjät eivät näytä tuntevan historiaa, kun riittävästi kansalaisia painetaan alas ja orjuutetaan niin kapina alkaa varmuudella jollakin aika-jaksolla. Näin on käynyt 1300 luvulta alkaen todella monta kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, historian tuntemusta peliin! Virheistä oppii, ne virheet on vaan hyväksyttävä ensin jotta niitä voi käsitellä uudella tavalla.

   Poista
  2. Jep - ei enää mitään menetettävää! Valmiina kapinaan ja "välineitä" hamstrataan valmiiksi! Suomalaiset lampaita ja saa, mitä tilanneetkin!

   T: Pitkäaikaistyötön monisairas & syrjäytetty, muttei alistettu!

   Poista
 8. "Maailmaa hallitsee todellisuudessa pienen valtaeliitin muodostama
  ydinjoukko, jota ei ole vaaleilla valittu ja joka kokoontuu
  säännöllisesti keskustelemaan salassa maailman tulevaisuudesta. Tämä
  salainen maailmanhallitus muun muassa päättää, kenestä tulee USA:n
  seuraava presidentti, minne EU laajenee, missä soditaan, paljonko öljyn
  hinta on tai paljonko asuntolainasi korko on. Lopullisena päämääränä
  sillä on alistaa koko maailma yhden hallinnon alaisuuteen. Tässä uuden
  maailmanjärjestyksen hirmuvallassa ei ole keskiluokkaa, vaan vain
  eliitti ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä
  on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa
  poliisivaltiossa. Tämä on tiivistettynä Daniel Estulinin
  maailmanlaajuisen menestyskirjan väite." (DANIEL ESTULIN: The True Story
  of the Bilderberg Group, suomenkiekielinen kirjaesittely/-yhteenveto: http://keskustelu.diabetes.fi/index.php?topic=1718494.850;wap2
  Suomenkielinen versio itse kirjastahan sensuroitiin!)

  Seuraavassa (vuosien 2013-14 tiedot puuttuvat) näitä Suomi-syöjiä on koko
  joukko: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml
  Luettelosta löytyvät myös Sanden mainitsemat Jyrki Katainen ja Matti Vanhanen.

  Suomen tarkoituksellinen velkaannuttaminen aloitettiin M.¨Koiviston toimesta 1980-luvun loppupuoliskolla - Koiviston toimesta Suomen Pankki myös lakkasi rahoittamasta julkista taloutta jo 1980- luvun puolivälin paikkeilla. Seuraavassa kuvataan Koiviston toimien seuraamuksia: "SUOMEN TRAGEDIA .. tästä kansakunnan ahdinko alkoi", http://www.promerit.net/2013/06/suomen-tragedia/

  Päädyin sattumalta Norgespartiet-sivustolle, jossa odotti varsin epämiellyttävä yllätys - sama syöpäkasvain, joka on tuhoamassa suomalaisen kansallisvaltiomme, on Norjassakin edennyt hyvin pitkälle: “Norge er styrt av de Marxist Kommunistiske krefter, konstruert av Frimureriet og implementert over hele verden under navnet Globalisme.” …”Det sitter ca. 140 av disse Gale Globale i vårt Storting […pluss en hel armada i offentlig forvaltning…], som arbeider intenst for å undergrave samfunnet vårt.” Ts. näitä NWO- eli Uuden Maailmanjärjestyksen rikollisia on Norjankin eduskunnassa - hallituksesta tietysti puhumattakaan - ylivoimainen enemmistö ja virkamieskunnassa samoin huomattava joukko kuten ilmi selvästi myös meillä. Tämä siitä huolimatta, että Norja ei ole edes EU(SSR)-jäsenmaa.
  Ilmeisesti näiden NWO-rikollisten kontrolloimat opetuslaitos ja valtamedia ovat onnistueet aivopesemään norjalaistenkin suuren enemmistön (koomaan vaipuneista suomalaisista nyt puhumattakaan, paljolti kiitos joka kodin olohuoneesta löytyvän idioottilaatikon joukkotyhmennys-ruudun ja Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdan & pienempien pravdojen) niin tehokkaasti, etteivät nämä enää tunnista maanpettureita maanpettureiksi. - Mainittakoon että YLE:n sekä päätoimittja Jääskeläinen että että toimitusjohtaja Kivinen ovat bilderbergejä. YLE:n harjoittamasta aivopesutoiminnasta on ansiokkaasi raportoinut http://ylewatch.blogspot.com
  Jorma Jaakkola puolestaan on ansiokkaasti selvittänyt sivustollaan, kuinka Suomi perustuslain vastaisesti liitettiin sekä EU:hun että euroon, ks. http://koti.mbnet.fi/jorjaa/historia.php

  VastaaPoista
 9. "TTIP-sopimus tappaa lopunkin demokratian EUsta!", http://vapaakulkija.wordpress.com/2014/11/04/ttip-sopimus-tappaa-lopunkin-demokratian-eusta/

  VastaaPoista
 10. Olis kiva että väitteiden lisäks olis lähteitäkin nähtävissä joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö tuossa ollut jo asiaa niin paljon, että OMA PÄÄ riittää sen tulkitsemiseen?!

   Poista
  2. Mihin anonyymi lisää lähteitä tarvitsee? Suunta on selvä jokaiselle omilla aivoilla ajattelevalle.

   Poista
  3. Kerro kaivosyhtiön nimi, Muutkin kirjoituksesi ovat todennäköisesti yhtä paskaa ja velhetta

   Poista
  4. Tämä lähteiden tivaaminen on valitettavasti aiheellista. Itse olen samaa mieltä suurimmalta osin blogin kirjoittajan kanssa, mutta joudun tunnustamaan lähdekritiikin nimissä myös sen, että jonkunlainen dokumentteihin perustuva yhteenveto pitäisi pystyä muodostamaan.

   Itse en valitettavasti osaa koota kattavaa ja kritiikin kestävää kokonaisuutta aiheesta vaikka kokonaiskuva jotenkin alkaa selkeytymään. Isompien massojen heräämiseen tarvitaan kumminkin selkeä paketti jota aivopesty kansalainen ei pysty kumoamaan vaatimalla todisteita. Ne TODISTEET nimenomaan ovat ainoa asia, joka edes saattaisi suomilammaslauman suunnan muutta.

   Todellisuudessa valtavat mielenosoitukset ja vaatimukset saada kaikki tieto mitä tilanteen korjaamiseen vaaditaan olisi jo ratkaisu itsessään. Johdossa vuosikausia pyörineen samat naamat voisi tällöin saada vaihtoon ja vastuuseen. Median luomaa kuvaa "mellakoitsijoista" ja "haaveilevista höyrypäistä" ei niin vaan muuteta. Rauhallinen mielenosoitus on suomalaisille etäinen muualla tapahtuva uutinen, ei omaan elämään kuuluva realistinen vaihtoehto, niin ikävää kuin se onkin.

   Poista
 11. Vaalit tulee, äänestäkää IPUa, ainoa puolue joka vastustaa tätä!

  VastaaPoista