perjantai 26. huhtikuuta 2013

RIKOLLISJENGEILLÄ UUSFASISTISEEN SUOMEEN

25.4 2013 saattaa jäädä historiaan, mikäli hallituksen ja poliisijohdon esitykset muuttuvat todellisuudeksi. Tuolloin hallitus julkisti esityksensa järjestäytyneen rikollisuuden torjuntastrategiaksi.

Esityksellä oli yhtä paljon tekemistä järjestäytyneen rikollisuuden kanssa kuin Aku Ankalla, mutta Päivi "Sieg Heil" Räsänen toi esityksen julkisuuteen tällä järjestäytyneen rikollisuuden keppihevosella ratsastaen. Asialla oli myös RKP:n oikeusministeri, joka on kulissien takana kaikkein kiivaimmin vastustanut talousrikollisuuden ja harmaan talouden vastaisia toimia. Molemmat tyhjäpäätyttelit olivat poliisijohdon asialla.

Esityksen silmiinpistävimpiä kohtia oli mm. esitys "hallinnollisen torjunnan lisäämisestä". Hallinnollinen torjunta tarkoittaisi sitä, että poliisin yksipuolisesti rikollisiksi julistamien henkilöiden työsuhteet, kaikenlaiset luvat kalastusluvista lähtien, yritykset, ja muu normaali laillinen eläminen estettäisiin hallintobyrokratian avulla. Poliisin mukaan näin estetään järjestäytyneen rikollisuuden "soluttautuminen" yhteiskuntaan. Poliisi on todellakin sitä mieltä, että laillisia työsuhteita ja yrityksiä pitää ja voidaan tuhota, jos se niin haluaa, ja maamme hallitus on samaa mieltä.

Poliisi on jo 1990-luvulta lähtien toiminut näin, mutta laittomasti. Poliisin rikollisiksi luokittelemiin moottoripyöräkerhoihin kuuluvien henkilöiden työpaikoille on soiteltu, heidän pienyritystensä yhteistyökumppaneille on soiteltu, lupia on peruttu, lainoja evätty jne. Perusteena on ollut kyseisen henkilön kuuluminen poliisin itsensä järjestäytyneeksi rikollisuudeksi luokittelemaan motoristikerhoon. Perusteena on ollut nimen löytyminen rikoksesta epäiltyjen listalta, siis siltä samalta josta löytyi myös Vladimir Putin samoin perustein.

Kun hallituksen torjuntaohjelman tiedotustilaisuudessa kysyttiin kuinka monta poliisin rikolliseksi nimeämää ryhmää on todettu oikeudessa rikolliseksi, poliisijohtaja Robin Lardot ilmoitti seuraavaa: Määrittelyssä SOVELLETAAN kansainvälisiä kriteerejä, jotka OVAT ERILAISIA KUIN TUOMIOISTUINTEN PÄÄTÖKSET. Siis poliisijohtaja ilmoitti suoraan, ettei he vitut veisaavat siitä mitä oikeus asiasta ajattelee. He päättävät ihan yksin mikä ryhmä on rikollinen.

Moni luulee, että Lardot viittaa YK:n tai EU:n järjestäytyneen rikollisuuden määritelmiin. Niin ei kuitenkaan voi olla, sillä EU-maissa on todettu monessakin oikeudenkäynnissä, etteivät Lardotin rikollisiksi julistamat moottoripyöräkerhot ole sellaisia juuri noiden määritelmien mukaisesti. Niinpä ainoaksi vaihtoehdoksi jää moottoripyöräkerhoja tutkivien poliisien kansainvälinen yhdistys, josta kaikki suomalaisen poliisin käyttämät valheelliset väitteet ovat peräisin. Niitä propagoivat erityisesti Yhdysvaltain ja Kanadan viranomaiset, ja Suomen poliisi toistaa niitä lähes sanasta sanaan kuin mikä tahansa papukaija.

Hallituksen ohjelmaesityksen taustalla ovat KRP:n jo naurun alaiseksi joutuneet tilastot ja listat. Nehän eivät siis perustu mihinkään todistusaineistoon tai tuomioistuinten päätöksiin, vaan ovat silkkaa valhetta alusta loppuun. Hallituksen esityksen perusteena on KRP:n väite siitä, että maassa toimii 80 järjestäytynyttä rikollisryhmää, joissa on 900 jäsentä ja joihin on pyrkimässä 200-300 henkilöä. Kaikki nämä luvut, jotka ovat hallituksen esityksen perusteena, ovat roskaa.

Todellisuudessa lainvoimaisia oikeustapauksia, joissa tuomion koventamisperusteena on käytetty määritelmää "toiminta järjestäytyneenä rikollisryhmänä", löytyy tästä maasta 4. SIIS KRP VÄITTÄÄ, ETTÄ MAASSA ON 80 RIKOLLISRYHMÄÄ JA OIKEUDESSA NIITÄ ON LÖYTYNYT NELJÄSSÄ TAPAUKSESSA!!!! Näistäkin 3 tuomiota liittyy samaan juttuun, eli todellisuudessa lukumäärä on tätäkin alhaisempi.

Siis kertauksen vuoksi: KRP ilmoittaa, että Suomessa on 80 järjestäynyttä rikollisryhmää. LAINVOIMAISIA TUOMIOISTUIMEN PÄÄTÖKSIÄ ON 4.

Vielä kerran: KRP ILMOITTAA, ETTÄ SUOMESSA ON 80 JÄRJESTÄYTYNYTTÄ RIKOLLISRYHMÄÄ, MUTTA OIKEUDEN MUKAAN 4.

Miten on mahdollista, että Suomen hallitus uskoo edelleen poliisijohdon esittämiin valheisiin ja käyttää niitä kansalaisten perusoikeuksia polkevan esityksensä perusteena? Koska hallitus on hengeltään uusfasistinen.

Hallituksen esitys läpimennessään tarkoittaisi sitä, että jatkossa poliisi saa nimetä minkä tahansa ryhmän ja kenet tahansa henkilön rikolliseksi lainvoimaisesti, eli sen jälkeen kun poliisi olisi nimennyt sinut rikolliseksi, asia olisi loppuun käsitelty ja saisit tuomion automaattisesti.

Hallituksen esitys antaisi turvallisuuselimille, eli poliisille, oikeuden riisua vaatteesi, jos ne eivät sitä miellyttäisi. Se antaisi poliisille oikeuden tuhota yrityksesi, evätä kaikki laillinen toimintasi tässä maassa, takavarikoida omaisuutesi, tuhota työpaikkasi jne. Kaikki tämä ilman oikeudenkäyntejä, kuulemisia, tai mitään. Poliisi ilmoittaisi katsovansa, että olet rikollinen, ja sen jälkeen olisit sitä, ja sen jälkeen alkaisivat toimenpiteet.

Hallituksen esitys puuttuisi siis jokaisen kansalaisen perusoikeuksiin ennennäkemättömällä tavalla ja antaisi poliisille rajattomat valtuudet tehdä mitä tahansa rikollisiksi julistamilleen ihmisille. Siis kertauksen vuoksi: HALLITUKSEN ESITYS ANTAISI POLIISILLE LAILLISET OIKEUDET JULISTAA KENET TAHANSA RIKOLLISEKSI JA TOIMIA TÄMÄN JÄLKEEN VAPAASTI RIKOLLISEKSI JULISTAMAANSA IHMISTÄ TAI RYHMÄÄ KOHTAAN.

Vihreät eivät ilmeisesti tajunneet mitään Heidi Hautalan remonttisotkusta. Hekin tukevat tätä esitystä. Hekin haluavat muuttaa oikeusvaltio Suomen maaksi, jossa poliisi yksipuolisesti voi jatkossa toimia miten haluaa ketä vastaan tahansa. Se ei varsinaisesti ole yllätys, kun muistetaan, että oikeusministerinä toimiessaan Tuija Brax osallistui kansalaisoikeuksien ja vapauksien murentamiseen innokkaasti ja aloitteellisesti.

Ollaan moottoripyöräkerhoista mitä mieltä tahansa, niin tällainen esitys ei jätä ketään kansalaista toimien ulkopuolelle. Kukaan ei ole turvassa. Jos poliisi katsoisi, että Espoon Martat ovat rikollisryhmä, ja poliisihan on jo nyt julistanut ryhmiä rikollisiksi täysin mielivaltaisesti, Espoon Martat olisivat rikollisia. Piste. Ei olisi oikeudenkäyntiä, eikä mitään. Poliisi voisi takavarikoida Espoon Marttojen omaisuuden, pidättää sen jäsenet ja takavarikoida heidän omaisuutensa, lopettaa heidän yrityksensä, työpaikkansa ja tuhota heidän elämänsä "hallinnollisella torjunnalla".

Tästä on oikeasti kyse hallituksen ehdotuksessa. Tästä on kyse. Onko Suomi oikeusvaltio, vai neofasistinen yhteiskunta, jossa kansalaiset ovat viranomaisten mielivallan armoilla? Jos hallituksen esitys menee läpi, olemme viranomaisten mielivallan armoilla. Ja jo tämä esitys paljastaa, että hallituksemme henki on uusfasistinen. Onko eduskuntakin sitä? Voi hyvinkin olla. Olemmehan jo kuulleet natsi-Saksasta ja Neuvostoliitosta tutun argumentin: "Jos et ole syyllistynyt mihinkään, sinulla ei ole mitään syytä pelätä". Niinkö? Kysykää tuo sama kysymys Neuvostoliiton tai nyky-Venäjän toisinajattelijoilta. Kysykää samaa juutalaisilta.

Poliisi on jo nyt julkistanut rikollisiksi ihmisiä, joilla ei ole edes rikosrekisteriä. Se on todellisuutta. Poliisi on jo julistanut ihmisryhmiä rikollisiksi, vaikka niin ei ole tuomioistuimessa edes päätetty. Poliisi on siis tehnyt ihan mitä huvittaa, ilman mitään kontrollia tai vastustusta, ja nyt se hakee lisää valtaa ja vapauksia tehdä niin. Poliisi julistaa jo nyt kenet tahansa koska tahansa rikolliseksi, riippumatta siitä onko kyseinen henkilö tehnyt yhtään rikosta. Hallituksen esitys legimitoisi tämän. Hallituksen mielestä poliisi saa tehdä niin. Hallituksen mielestä poliisin ei tarvitse hakea oikeuden päätöksiä, lupaa tai muutakaan, vaan se voi tehdä ihmisistä rikollisia ilmoitusluontoisesti.

Kuka haluaa elää maassa, jossa poliisi voi millä hetkellä tahansa julistaa juuri sinut rikolliseksi ja kohdella sinua sellaisena sen jälkeen? Haluatko elää maassa, jossa poliisi määrää miten saat pukeutua? Sellainen Suomesta tulee, jos hallituksen esitys menee läpi.

Tämä ei ole mikään jengirikollisuuteen liittyvä asia. Tällä ei ole mitään tekemistä järjestäytyneen rikollisuuden kanssa. Tässä on kyse turvallisuuskoneiston vallan rajoittamattomasta kasvattamisesta ja sen mielivallan mahdollistamisesta.

Tässä on kyse siitä, onko Suomi länsimainen oikeusvaltio, vai itäinen neofasistinen yhteiskunta. Hallitus haluaa maastamme neofasistisen yhteiskunnan. Sitä sen esitys todellisuudessa tarkoittaa. Rikollisjengit ovat vain keppihevonen. Jos hallituksen kaavailut menisivät läpi, hallituskin voisi nimetä minkä tahansa ryhmän rikolliseksi ja tuhota sen.

Pääministeri voisi sanoa sisäministerille, ettei pidä Sääksmäen riistanhoitoyhdistyksestä. Sisäministeri sanoisi poliisijohtajalle, että Sääksmäen riistanhoitoyhdistyksen toiminnassa on hämäryyksiä. Poliisijohtaja ilmoittaisi asian KRP:lle, joka julistaisi Sääksmäen riistanhoitoyhdistyksen rikollisryhmäksi. Sen jälkeen alkaisivat toimenpiteet. Sääksmäen riistanhoitoyhdistys lakkautettaisiin, yhdistyksen varat takavarikoitaisiin, sen jäsenet menettäisivät omaisuutensa, työpaikkansa ja yrityksensä, ja lopuksi he saisivat tuomion kuulumisesta järjestäytyneeseen rikollisryhmään.

Tätä hallituksen esitys tarkoittaa todellisuudessa ja jokaisen, joka arvostaa oikeusvaltiota, ihmisoikeuksia ja kansalaisvapauksia, pitää reagoida tähän. Lähettäkää kansanedustajille meiliä, soittakaa heille, informoikaa heitä siitä mistä oikeasti on kyse. Hallitusta ja sen ministereitä asia ei kiinnosta. Tämä on heidän esityksensä. He haluavat tätä.

"Ensin he tulivat hakemaan kommunisteja, mutta en sanonut mitään, koska en ollut kommunisti.

Sitten he tulivat hakemaan sosialisteja, mutta en sanonut mitään, koska en ollut sosialisti.

Sitten he tulivat hakemaan ammattiyhdistysliikkeen jäseniä, mutta en sanonut mitään, sillä en kuulunut ammattiyhdistykseen.

Kun he lopulta tulivat hakemaan minua, jäljellä ei ollut enää ketään, joka olisi puhunut puolestani."

10 kommenttia:

 1. Olipas tylsä teksti. Asennetta vahvasti, asiantuntemusta alle yläasteen oppimäärän. Vihakirjoittelun suosion ja kaheleiden intoilun vuoksi kommentoin nimettömänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi taitaa asua ulkomailla tai jostain syystä on tällaisten lakie puolella....Tällaista poliisin mielivaltaa on olemassa esim.yks tuttava otti itseään niskasta kiinni ajoi ajokortin jollaisen oli joskus menettänyt. Ajokortti oli ollut viikon, niin poliisi oli jo puhalluttanut ja tikuttanut 6-kertaa ja kirjoittanut sakot vanhentuneesta ajokortista, kun hän oli sanonut että korttihan on viikon vanha, vastaus öli"alä vittu mussuta siinä". Menneisyys oikeuttaa kiusantekoon poliisn puolelta, tämä tapaus on ihan tältä keväältä. Itsenikin täytyy kirjoittaa nimettömänä, mutta muista sysistä :).

   Poista
  2. Mulla yks tuttava sai poliisilta erinomaista kohtelua ja ohajusta - tiukkaa mutta reilua. Ai eikö meidän tutut edustakkaan koko maata?!

   Paskoja poliiseja löytyy yksilöinä siinä missä paskoja jäätelönmyyjiäkin. Pääosin konstaapelit joiden kanssa olen joutunut asioimaan ovat olleen kuitenkin ihan normaaleja ihmisiä. Jokunen hyvä tyyppikin löytyy ( normaalijakauma, anyone?). Uskallan väittää että suuri - ellei suurin - osa poliiseista käyttäytyy ihan asiallisesti silloin kun heille käyttäytyy asiallisesti.

   Vilkaise vaikka Poliisit -sarjaa, menevät melko pitkälle asiallisessa käytöksessä vaikkei asiakaskunta annakkaan siihen usein syytä. Vai onko se poliisien suuri salaliittofoliohattupropagandatelevisiota? Foliohatut esiin vaan.

   Kansalaisen velvollisuus on pitää silmällä valtiovaltaa mutta kyllä tämä blogikirjoitus on melko pitkällä kiihkoilun puolella. Ei poliisit kalastajajärjestöä rikollisjärjestöksi lue josseivat virvelöijät anna siihen aihetta. Sen sijaan järjestöt joidenka kerhotiloista löytyy ratsia ratsian jälkeen aseita, huumeita ja muuta terveeseen yhteiskuntaan kuulumatonta kuraa sekä jäsenistöstä suuri osa on useasti käynyt muurien sisäpuolella ihan itse
   on jäsenyytensä poliisien listoilla ansainnut.

   Poista
  3. No tottahan toki ne olis kuvannut niitä kusipää poliiseja siihen tv ohjelmaan jos niitä vaan jostain löytyis.......!

   Poista
 2. Sanden blogin kirjoitukset ovat aina asian ytimessä ja aina erittäin hyvin selvillä "asianhaaroista".Koko kansan tulisi lukea näitä,jotta tietäisivät enemmän asioista.Paremmin ei oikein voi asioita kirjoittaa. Ja voin sanoa että, on ilo lukea asioista, jotka ovat kirjoitettu faktoista ja oikeasta näkökulmasta. Mielipiteeni asioista on täysin sama.Ja tottahan nämä ovat. Mukavaa kun joku osaa laittaa ne sanoiksi.

  VastaaPoista
 3. Täyttä asiaa!!! Lueppas sie minun mielipide eri asiasta, ja heitä jotain omaa kommenttia: http://rovaniemenvapaa-ajattelijat.blogspot.fi/ Itse olen motoristi, ateisti ja vapaa-ajattelija.

  VastaaPoista
 4. Siinä on taas aikamme internet vaikuttamista. Löyhillä asianyhteyksillä ja hyvin omalaatuisella logiikalla syy - seuraussuhteesta lietsotaan väkeä barrikaadeille. Toimii varmaan asioihin perehtymättömiin, jotka uskoo mututuntumalla kaiken kirjoitetun. Teksti perustuu mielenkiintoiseen lähtökohtaan, mutta tuollainen lapsellinen kärjistäminen ja asiavirheet tappavat varmasti minkään kiinnostuksen keskusteluun aiheesta.

  Lähinnä kirvoittaa kivoja kannustuskommentteja auktoriteettivastaisesta kansanryhmästä.

  VastaaPoista
 5. Hoh hoijaa....En jaksanut lukea edes loppuun. Linna jorinoita kybällä!

  VastaaPoista
 6. Myönnän, asun ulkomailla, eli sitä korttia voi vastaani käyttää.
  En kuitenkaaan jaksaisi olla huolissani asiasta, koska kokemuksesta tiedän, että ongelmia virkavallan kanssa saa, kun niitä pyytää. En vain pysty uskomaan, että moisesta lakiehdotuksesta tulisi mitään poliisin mielivallan välinettä Martoille tai riistanhoitoyhdistyksille. Olen itse omat ongelmani aikanaan Suomessa saanut juurikin ollessani liian tiiviisti tekemisissä erään moottoripyöräkerhon kanssa. Vitutti, mutta en voinut muuta kuin olla rehellinen itselleni, mitäs läksin. Kun kuitenkin jokainen, joka on oikeasti ollut juuri näitten kyseessä olevien esim. moottoripyöräjengien kanssa tekemisissa, tietää mistä hommassa on kyse. Laittomuuksista ja aika laajassa mittakaavassa. Minä olen vielä nainen, eli en ole missään mielessä ollut sisäpiirissä, mutta minäkin jo tiedän ihan tarpeeksi.
  Minulle jäi vain tästä blogipöräyksestä päälimmäisenä mieleen se, että näillä Martoilla ja riistanhoitoyhdistyksillä yritetään saada tavallista kaduntallaajaa lakiehdotusta vastaan, että nämä lakiin sisällytettävät kerhot saisivat tulevaisuudessakin mellastaa miten haluavat. Eli isot kihot eivät sotke käsiään ja pikkunilkkejä tuomitaa sakkoihin ja ehdonalaisiin. Herää vain kysymys, että mihin näitä kerhoja tarvitaan? Siihennkö, että nuorina poikina oltiin niin yksin, niin aikuisena otetaan se kiusattuna oleminen takaisin, hinnalla millä hyväsnä? Saa suuttua ja loukkaantua.

  VastaaPoista
 7. Mielestäni sanden kirjoitus on erittäin asiallinen ja luulisi siitä joakisen ymmärtävän mistä on kyse. Poliisin toimia ja tekemisiä voisi ruotia oikein huolella ja siinä riittäisi kansalaisilla ihmettelyä, esimerkkinä käyköön esim erään motoristin hautajaisten/siunaustilaisuuden pitäminen ja siinä kohtaa Virkavalta käytti valtaa ja peruututti henkilön tilaisuutta varten varatun varauksen moneen kertaan uhkaamalla tilojen vuokraajaa ja tuotti näin ollen omaisille lisää surua ala arvoisella toiminnallaan ! Jos tuo ei ole asiatonta toimintaa Suomen Poliisilta niin mikähän sitten on. Kyllähän ihmisillä pitää olla mahdollisuus laittaa toinen rauhassa hautaan ja pitää siunaustilaisuus ilman että Poliisin tarvii siihen naamaansa työntää !!

  VastaaPoista