maanantai 1. huhtikuuta 2013

HALLITUKSELTA UUSI ESITYS

Hallituksen salamyhkäisestä viikonlopun uudesta kehysriihestä tulee uusia tietoja vaivihkaa.

Suomi on ilmoittanut euromaille, että kaikki tukia saaneet ylikansalliset pankit kansallistetaan pääomituksen vuoksi ja kaikki niiden tuotto käytetään jatkossa vain kansalaisten hyvinvointiin. Samalla euroryhmä ilmoitti haastavansa kyseisten pankkien johtajat oikeuteen.

Europol pidättää parasta aikaa pankkiireita ja euroaluetta kiristäneitä konsultteja. Luottoluokitusyhtiöt on julistettu EU-tuomioistuimen päätöksellä rikollisjärjestöiksi ja niiden toiminta on kielletty. Interpol jäljittää luottoluokittajien johtoa pidätysmääräyksen kanssa.

Kreikassa, Italiassa, Portugalissa, Espanjassa, Kreikassa ja Irlannissa poliisi on pidättänyt finanssikriisin toteuttaneita pankkiireita ja takavarikoinut heiltä miljardeja. Euroopan Unioni on antanut pidätysmääräyksen Angela Merkelistä ja muista eurohuijaukseen osallistuneista poliitikoista. Heitä syytetään kavalluksesta ja varkaudesta. Heiltä on jo takavarikoitu satoja miljoonia.

Samalla EU ilmoitti, että vastaisuudessa yksikään pankki ei saa senttiäkään rahaa tappioittensa kattamiseen. Piensäästäjät ja tallettajat saavat.

Suomessa Jyrki Katainen ja Jutta Urpilainen on pidätetty epäiltynä kavalluksesta ja varkaudesta, sekä kansantalouden tuhoamisesta, kansallisvarannon varastamisesta että osallisuudesta järjestäytyneen rikollisuuden toimintaan. Samoin kaikki muut ministerit on pidätetty epäiltyinä osallisuudesta järjestäytyneen rikollisuuden toimintaan. Korkein oikeus katsoo päätöksessään, että kaikki hallituspuolueet ovat joko osa järjestäytynyttä rikollisuutta, tai rikosjärjestöjä. Niiden kaikki jäsenet saavat syytteen myöhemmin.

Valtio palkkaa tuhansia lääkäreitä lisää, avaa lisää uusia pienempiä terveyskeskuksia lähemmäs ihmisiä ja palkkaa tuhansia kotiavustajia auttamaan kotona asuivia vanhuksia. Joukkoliikenne on jatkossa täysin ilmainen vanhuksille, samoin lääkkeet. Terveydenhuolto on jatkossa ilmaista kaikille. Varat tähän saadaan eurokusetuksesta takaisin perityistä miljardeista.

Rakennusyhtiöt rakentavat halpoja ja edullisia asuntoja tämän vuoden aikana tuhat määrin, joihin suomalaiset asunnottomat pääsevät asumaan ensimmäisinä. Vuokriin tulee kattohinta, mutta niiden tuottoa verotetaan kevyemmin. Asuntolainoja irtisanovat pankit kansallistetaan välittömästi ja kohtuutonta korkoa perivät pankit, pikavippifirmat, luottokorttifirmat ja muut kansallistetaan myös. 

Valtio on myös kansallistanut koko kaivosalan niin, että kaikki sen tuotto tulee jatkossa kaikkien suomalaisten hyväksi. Lisäksi valtio on ilmoittanut ettei rautatietä, terveydenhuoltoa ja muuta infrastruktuuria tulla koskaan yksityistämään. EK joutuu maksamaan takaisin 900 miljoonaa ja rikkain 10% saa noin miljardin edestä lisäveroja. Suuryritysten tuet lakkautetaan välittömästi. Näin saadut tulot käytetään suoraan pienyrittäjien ja pienyritysten tukemiseen, ja työpaikkojen luomiseen.

Vähittäiskauppa ja elintarviketeollisuus ei voi jatkossa ottaa tuotteistaan, esim. lihasta 200-350% katetta vaan vain 10%, joka tarkoittaa sitä että ruoan myyntihinta putoaa nykyisestä noin 80% ensi viikon aikana. Sähkön hinta laskee myös vastaamaan todellisia tuotantokustannuksia, eli noin neljännekseen nykyisestään.

Ja tänään on ensimmäinen päivä huhtikuuta 2013.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti