torstai 18. huhtikuuta 2013

PUTIN SKANDAALI PALJASTI: elämme Länsi-Venäjällä

Palataan Putin skandaaliin vielä lyhyesti. Mikä oli se suurin lopputulos skandaalista, siitä että KRP pitää suurvallan johtajaa rikollisena sillä perusteella, että tämä tuntee moottoripyöräkerholaisia?

Tuon tiedon vuotajan löytämiseksi on käynnistetty Suomessa ennennäkemätön tutkinta. Siis toistetaanpa: SKANDAALIMAISEN TIEDON VUOTAJAN LÖYTÄMISEKSI ON KÄYNNISTETTY SUOMEN HISTORIAN SUURIN AJOJAHTI.

Ministeri Erkki Tuomioja, 60-luvun risupartaradikaali, ei ollut lainkaan huolissaan siitä, että poliisin listoille päätyy kuka tahansa täysin heppoisin ja ilmeisen laittomin perustein. Hän oli huolissaan siitä, että salaisia tietoja päätyi julkisuuteen. Ihmisoikeuksista ja kansalaisyhteiskunnasta niin mielellään paasaava Erkki ei siis pitänyt ongelmana sitä, että satoja tai kenties tuhansia suomalaisia on syyttömänä poliisin rikollisiksi julistamien listalla. Erkkiä ei huoleta se, että poliisi voi julistaa kenet tahansa rikolliseksi, ilman mitään kontrollia tai oikeuden päätöstä. Erkki oli tyrmistynyt siitä, että joku kertoi, että poliisi toimii laittomasti listojensa ja rekisteriensä kanssa.

Virkamiehet ja poliitikot, perussuomalaisten superpoliisi Tom Packalen etunenässä, olivat sitä mieltä, että se todellinen rikollinen on se ihminen, joka paljasti poliisin laittoman toiminnan. Tämä henkilö, joka siis toi esiin todella merkittävän yhteiskunnallisen epäkohdan ja viranomaisten rikollisen toiminnan, on siis heidän silmissään se suurin rikollinen.

Tämä kertoo kaiken suomalaisesta yhteiskunnasta ja sen eliitistä. Virkamieskoneisto, poliitikot ja muut ovat täysin sisäistäneet venäläisen hallintamallin. He ovat sitä mieltä, ettei virkakoneiston rikoksista saa puhua. Niitä ei saa tuoda julki. Niiden julkituoja on maanpetturi ja rikollinen. Juuri näin toimitaan Venäjällä ja meillä.

Missä tahansa länsimaassa poliisin systemaattisen laittoman toiminnan julkituonut henkilö olisi sankari. Venäjällä tällaiset henkilöt ovat maanpettureita, aivan kuten Suomessakin Tom Packalenin mukaan. Tom Packalen ja Erkki Tuomioja, poliisijohtaja Paatero ja muut ovat siis venäläisiä ajattelutavaltaan ja asenteiltaan, käsityksiltään ja laillisuusperiaatteiltaan.

Putin skandaalin suurin paljastus onkin tässä. Samaan aikaan kun pepsodent-hymyillään mummoja hurmaava globalisaatiofasisti Alexander Stubb leikkii länsimaista, todellisuudessa eletään Länsi-Venäjällä. Suomi on mentaalisesti ja aatteellisesti Länsi-Venäjä. Suomalaiset poliitikot ja viranomaiset, johtavat virkamiehet ovat asenteiltaan venäläisiä. Heidän suhtautumisensa laillisuuskysymyksiin on venäläinen. Heidän asenteensa kansalaisia kohtaan on venäläinen.

Pääministerinä on mies, joka aloitti poliittisen nousunsa vaaliväärennöksillä, joita ei koskaan tutkittu kunnolla, syytteeseen asettamisesta puhumattakaan. (http://jyrkikatainenvalhe.blogspot.fi/). Edellisen pääministerin hämäriä liiketoimia ja yhteyksiä talousrikollisiin ei koskaan tutkittu. Ei, vaikka julkisuudessa oli tieto siitä, että pääministeri oli virka-aikana virka-asunnollaan laatinut vaalirahoitussuunnitelmia näiden talousrikollisten kanssa.

Päinvastoin, maamme keskeisin lainvalvontaorganisaatio KRP kiirehti tuolloin julistamaan pääministerin syyttömäksi kaikkeen ENNEN KUIN MITÄÄN TUTKINTAA OLI EDES ALOITETTU.

Vaalirahatutkintaa ei koskaan tehty. Ei senkään jälkeen, kun yksi lähes kaikki puolueet korruptoineen ryhmän jäsenistä sanoi julkisuudessa: "Haluan aina rahoilleni vastinetta". Hänellä oli keskeinen rooli hallituspuolueiden rahoittamisessa ja Helsingin Sanomien mukaan pelissä oli noin 49 projektia, joiden yhteisarvoksi voidaan arvioida noin puolisen miljardia.

Nyt, kun joku uskalta paljastaa poliisin toimineen laittomasti, käynnistetään "Suomessa ennennäkemätön" tutkinta  tuon paljastuksen tehneen kiinnisaamiseksi. Hänet tullaan ristiinaulitsemaan, hirttämään ja tuhoamaan julkisesti ja perusteellisesti. Hänestä tehdään esimerkki kaikille, jotta jokainen ymmärtäisi ettei eliittiä käy uhmaaminen, ettei viranomaisten ja muiden rikoksista saa puhua julkisesti, eikä epäkohtia saa tuoda julkisuuteen.

Näin tapahtuu vain Venäjällä ja meillä, siis Länsi-Venäjällä. Tämä on Putin skandaalin opetus.

1 kommentti: