keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

LIIVIJENGIN ULKOJÄSEN VLADIMIR PUTIN

Totuus alkaa hahmottua. Tiedot KRP:n salaisesta listasta ovat putkahtaneet esiin ja kertovat millaisin perustein ja minkälaisia ihmisiä päätyy KRP:n jengirikollisten listoille. Yksi heistä on Venäjän presidentti Vladimir Putin. Hän oli KRP:n epäiltyjen listalla nimenomaan siksi, että hänellä on yhteyksiä Night Wolves Motorcycle Clubiin. Listalla olijoiden epäillään syyllistyneen tai syyllistyvän rikoksiin, joista rangaistuksena on vankeutta. KRP:n mukaan siis Venäjän presidentti on tällainen mies.

Night Wolves MC on Venäjän vanhin kerho, joka aloitti toimintansa jo 1983 ja järjestäytyi kerhoksi 1989. Sillä on 55 osastoa Venäjällä, Ukrainassa, Valko-Venäjällä, Latviassa, Makedoniassa, Serbiassa ja Saksassa. Se on nimenomaan outlaw-kerho, se on kantanut liiveissään sitä 1% merkkiä ja sen jäseniä on tuomittu oikeudessa erilaisista rikoksista. Se ei siis eroa mitenkään suomalaisista tai minkään muunkaan maan outlaw-kerhoista.

Kun kerho järjesti XIII:n International Bike Show'n Sevastopolissa 2009 paikalla oli Venäjän ortodoksisen kirkon patriarkka siunaamassa tapahtuman ja Venäjän hallituksen edustajia, joista Vladimir Putin osallistui myös ajokulkueeseen ajelemalla kerholaisten kanssa prätkällä. Suomessa KRP:n valppaat jengitutkijat panivat asian taatusti merkille, se uutisoitiin mediassa täälläkin, ja niinpä Venäjän mahtavin mies Vladimir Putin päätyi rikoksesta epäiltynä KRP:n ns. mustalle listalle. Perusteet olivat aivan samat kuin tuhansien suomalaistenkin kohdalla: hänellä oli tiiviit yhteydet KRP:n rikollisjengiksi määrittelemään moottoripyöräkerhoon.

Kun MTV3:n ajankohtaisohjelma 45 minuuttia paukautti tämän tiedon poliisijohtaja Paaterolle, Paaterolle tuli hätä. Ilmeisesti hänen käskystään Putin poistettiin pika pikaa kyseiseltä listalta. Sisäministeri Päivi Räsänen kauhisteli hänkin asiaa. Ja muistetaan nyt tässäkin yhteydessä, että samalla listalla on siis aivan samanlaisin perustein tuhansia suomalaisia, tietämättään hekin, aivan kuten Vladimir Putin.

- Ei uskoisi, että tällaista tapahtuu, poliisijohtaja Paatero lausui hämmentyneenä. Kyllä tapahtuu, herra poliisijohtaja, ja se tapahtuu tuhansille suomalaisille aivan samoista syistä. KRP on katsonut heidät joko "rikollisjengien" jäseniksi tai sellaisiksi joilla on yhteyksiä "jengeihin", ja sinne nimi onkin ilmestynyt.

- Lainvastaisesti tässä on jokatapauksessa menetelty ja se selvitetään tarkkaan, poliisijohtaja Paatero lausui. Aivan, tuhansia suomalaisia on määritelty rikollisiksi lainvastaisesti, aivan kuten presidentti Putinkin, ja KRP:n edustajat ovat esiintyneet julkisuudessakin sanomassa niin. Toivottavasti asia todellakin selvitetään tarkkaan. Aikaisemmin poliisijohtaja Paateroa ei asia ole kiinnostanut lainkaan.

- Näinhän ei saisi tapahtua kenellekään, ei naapurimaan presidentille eikä tavallisen kansalaisen kohdalla, sanoi sisäministeri Päivi Räsänen. Hyvä Päivi, näin on tapahtunut tuhansien suomalaisten kohdalla jo vuosien ajan. KRP on vain päättänyt, että he ovat rikollisia elämäntapansa tai tuttavapiirinsä perusteella. Te olette aikaisemmin olleet tukemassa KRP:n määrittelyjä ja menetelmiä julkisuudessa. Toivotaan, että ymmärrätte nyt millaisin perustein KRP kutsuu ihmisiä rikollisiksi ja keitä KRP:n listoille joutuu. Sinne päätyy tavallinen suomalainen mies yhtä hyvin kuin Venäjän presidenttikin.

4 kommenttia:

 1. "Hyvä Päivi, näin on tapahtunut tuhansien suomalaisten kohdalla jo vuosien ajan." Komppaan kirjoittajaa. Perusteeksi riittää se, että tunnet liivejä, -johan alkaa vahtaaminen virkavallan puolelta! Naurettavinta oli, kun liivin naisystävän kauneudenhoitajan(!!!!) puhelinta alettiin kuunnella! Aivan järjettömän naurettavaa touhua.

  Nimimerkillä "Kokemusta on".

  VastaaPoista
 2. Eikö Paatero tiedä, mitä sen johtama lafka tekee???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taapero ei tiedä ylipäätään yhtään mitään. Pelkkä pelle koko jätkä.

   Poista
 3. Komppaan Mustaa Leskeä, ja kokemusta löytyy myös täältä.
  Nimimerkillä "duunien lähtö oli lähellä"

  VastaaPoista