maanantai 12. maaliskuuta 2018

SOTE ON VAIN OSA SUOMEN TUHOAMISTA

Niin oli joskus. Ei ole enää. Maamme tuhotaan silmiemme edessä ja valtaosa meistä leikkii, ettei muka näe sitä mihin ollaan menossa, mihin on menty ja mitä tulossa on.

SOTE-keskustelu käy kuumana. Kuka sanoi mitä, mitä mitä mitä ja niin edelleen. Kokoomus sai haluamansa: terveydenhuolto yksityistetään. Keskusta sai haluamansa: maakunnat, joiden avulla se uskoo saavansa keskustavastaiset kaupungit näppeihinsä. Siniset, noh, siniset saavat pyöriä kihomatoina isompiensa pakaroiden välissä ja leikkiä päättäjiä.

Mutta SOTE-uudistus on vain osa maamme yhteiskunnan tuhoamista. Kaikki nämä toteutetut ja totuettamista odottavat "uudistukset" ovat osia suomalaisen yhteiskunnan totaalisesta tuhosta, josta päätettiin isojen poikien kesken viimeistään vuonna 2008.

Euroopan Unionin jäsenyys, euron käyttöön otto olivat lähtölaukaus sodan jälkeen rakennetun Suomen tuhoamiselle. Pohjoismaista hyvinvointivaltiota inhonneet ja vihanneet suomalaispoliitikot, mukaan luettuna myös demarien keskeiset voimamiehet, päättivät romuttaa kaiken ja tehdä uuden uljaan Suomen, jossa kansalaiset ovat vain maksumiehiä ja yksi resurssi muiden joukossa.

Ensitöikseen nämä Suomen tuhoajat rekisteröivät maamme yritykseksi. Sumuverhona toimi EU-alvin vaatimukset. Sanottiin, että valtion rekisteröiminen yritykseksi oli pakko alvin takia.  Jostakin kumman syystä Saksa, Ranska eikä Italia ole koskaan rekisteröinyt itseään yritykseksi kuten Suomi teki vuonna 1994-95 vaikka käsittääkseni nekin ovat EU-maita, joita koskee myös EU-alv lainsäädäntö. Ehkä ne maksavat alvinsa jollakin muulla tavalla? Ken tietää?
https://tietopalvelu.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=816064&tarkiste=A17B5C9636A213D58EB5898D1F266380E09029F0

Varmuuden vuoksi Suomi rekisteröitiin yritykseksi myös Yhdysvalloissa.
https://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?CIK=0000035946&action=getcompany

Valtion muuttaminen salaa yritykseksi oli tietenkin rikos, koska se muutti koko valtion laillisen aseman. Yrtityksen, toisin kuin valtion, lain mukainen päärooli on tuottaa voittoa omistajilleen. Kuka omistaa Suomen? Hyvä kysymys. Kaikki ne ylikansalliset sijoittajat, joille maamme on velkaa ja jotka omistavat valtion velkakirjoja jne. Yritysmuoto muutti koko yhteiskunnan edustuksellisen demokratian pelkäksi pelleilyksi ja naamioverhoksi, jonka taustalla maatamme ryhdyttiin todenteolla tuhoamaan. Tämä, jos mikä, oli maanpetos.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/12/isanmaasi-suomi-onkin-yritys.html

Noista hetkistä lähtien suomalaisen yhteiskunnan perusrakenteita on pyritty tuhoamaan erilaisin keinoin. Kuntauudistus, kuntien pakkoliitokset, piti ajaa läpi, mutta pahaksi onneksi maassa oli perustuslaki, joka takasi kunnille itsemääräämisoikeuden. Vaikka kokoomuksen ministeri Henna Virkkunen uhkaili, kiristi ja painosti kuntia, haluttuja liitoksia ei saatu aikaan. Niinpä kunnille siirrettiin lisää valtion tehtäviä ja samaan aikaan kuntien valtionrahoitusta leikattiin. Eli pyrittiin saamaan aikaan kriisikuntia, jotka sitten olisi voitu ottaa valtion haltuun ja liittää muihin. Nykyisinhän hallitukset ja eduskunta eivät välitä perustuslaista paskan vertaa edes näennäisesti, vaan tekevät mitä haluavat siitä riippumatta. Ei enää sitä ongelmaa.

Keskustan Suomen tuhoajien unelma on ollut koko ajan maakuntahallinto. SOTEn avulla siihen päästään. Maakuntahallinnolla tuhotaan kuntarakenne. Kunnista tulee maakuntien juoksupoikia ja maakuntahallinnon tahdon toteuttajia vailla mitään valtaa. Keskustan tavoite on tietenkin se, että maakuntien avulla se saisi näppeihinsä keskellä kepulaista maaseutua kohoavat kaupungit, joissa kepu ei ole päässyt valtaan. Näin keskusta siis poliittisesti. Kokonaan toinen juttu on se, että tämäkin on vain osa jo vuosia sitten päätettyä suomalaisen yhteiskunnan tuhoamista.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2013/03/kuinka-suomi-tuhotaan.html

Yksi SITRAn mies suunnitteli kaiken ja siitä lähtien on edetty valitulla tiellä. Olennaista on ymmärtää, että SOTE, poliisihallinnon uudistus, yhteiskunnan infran yksityistäminen, armeijan ulkoistaminen ulkomaalaisille, kaikki nämä ovat osia samasta hankkeesta, joka käynnistettiin oikein voimalla kymmenisen vuotta sitten. Matti Vanhasen hallitus pani voimaan "ulkomaalaisyritysten suosituimmuusaseman" tässä maassa. Miksi? Miksi ulkolainen yritys saa nauttia "helpotetusta vero- ja lupamenettelystä"? Miettikää sitä.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2016/05/suomi-tuhotaan-20.html


Kekkonen oli aivan oikeassa, ne tuhoavat koko Suomen, mutta Kekkonen ei nähnyt sitä, että Keskusta ja demarit ovat innokkaasti mukana tuhotalkoissa. Kekkonen ei nähnyt sitä, että kaikki eduskuntapuolueet ovat halukkaita, innokkaita ja innostuneita Suomen tuhoajia.

Jokainen eduskuntapuolue on osallistunut tuhotalkoisiin vuorollaan, aivan jokainen. Joitakin yksittäisiä edustajia lukuunottamatta kaikki kansanedustajat viimeisen parin vuosikymmenen ajalta ovat olleet tuhoamassa sitä Suomea, joka rakennettiin suomalaisten toimesta siksi, että suomalaisilla olisi mahdollisimman hyvä elämä.

Nyt se tuhotaan, kivijalkaa myöten.

"

4 kommenttia:

 1. Ei hätää mitään. Katainen on justiinsa ottamassa niskalenkkiä Yhdysvalloista.

  VastaaPoista
 2. Olet hyvin kuvannut globalistien suunnitelmia Suomen tuhoamiseksi. Amerikkaa ajetaan myos kohti samaa tuhoa. David Rockefeller julkaisi vuosia sitten, että hän on ylpeä kuulumisestaan kansainväliseen laajaan salaliittoon, jonka eräs tärkeimpiä tehtäviä on toimia vastoin Amerikan etuja. Kun katsotaan Georgian opaskivien sanomaa tulevaisuudesta, jossa maapallon väkiluku on pysyvästi rajoitettu 500 miljoonaan, niin odotuksena on mittavat sodat ja lukuisat organisoidut sairausaallot eliminoimassa valtaosan ihmisistä.

  Tämä on maailmaa johtavan eliitin himoitsema tulevaisuus, jossa he elävät herroina alaisinaan palvelijoina maaorjia entisen feodaalisen maailman tapaan. Maamme hallitus on yhdessä rintamassa globalistien kanssa suunnittelemassa tätä ohjelmaa. Sodan uhka ei ole lähestymässä, vaikka kaikki puhuvat sodasta, vaan eliitti tekee kaikkensa saadakseen tuhoavan ydinsodan syntymään. Siksi siitä täytyy puhua ja siksi täytyy luoda vihollisia. Sitä varten on rakennettu ja valmiiksi varusteltu suunnattomia maanalaisia ydinsodan kestäviä turva-alueita, jonka jälkeen he voisivat julistaa jälleen kerraan, ettei koskaan enää sotia. Mutta pandemiasuunnitelmat pysyvät edelleen voimissaan ihmiskunnan määrän pitämiseksi kurissa.

  Pian Suomen kaikki arvokas omaisuus, olipa sitten maan alla tai rakennettua infraa, on ulkomaalaisten orjapiiskureiden käsissä. Demokratia tulee totaalisesti hävitetyksi sen ollessa vain eräs välivaihe maailman valloituksessa, Kuninkaat olivat kiusallisia, koska he eivät helposti seuranneet valtaa himoitsevan eliittiryhmän ohjeita. Tilalle luotiin demokratia, jossa kansat saatiin äänestämään halutulla tavalla määrätietoisen propagandan suorittaessa aivopesun. Korporaatiot tulevat säätelemään kaikkea toimintaa tulevaisuudessa.

  http://www.radioliberty.com/stones.htm

  VastaaPoista
 3. M15 jaksoi aikansa meuhkata vain huomaakseen ketä media palvelee. Ei ole koukuttavaa katsoa hidastettua elokuvaa ns unihalvauksessa...

  https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/missa-he-ovat-nyt-kymmenen-vuotta-curling-huuman-jalkeen-m15-pyorittaa-omaa-halliaan-ei-tama-mikaan-bisnes-ole/5782386#gs.39iBXr4

  VastaaPoista
 4. Ja mitä`pä sitten?! Kansa mukautuu mukisematta (+äänestää) - lampaiden lailla. Muutama "soraääni" täällä, mutta ei muuta. Hanttiin ei laita kukaan...

  1% mieleltään

  VastaaPoista