perjantai 16. maaliskuuta 2018

SALISBURYN MYRKKY - MIKSI UUSI KYLMÄ SOTA?

Englannin Salisburyssa entinen venäläisvakooja joutui tyttärensä kanssa mysteerisen myrkytyksen uhriksi. Paikalle saapunut poliisi myrkyttyi myös. Pizzaravintolasta löytyi myrkkyjäämiä. Pari sataa ihmistä sai oireita. Syyllinen oli selvillä välittömästi: Venäjä. Myrkky oli kerrotun mukaan Novitshok-nimistä myrkkyä, jonka Neuvostoliitto kehitteli 1980-luvun lopulla. Edelleen kerrotun mukaan sellaista ei ole missään muualla, kuin Venäjällä.

Aivan kuten Lee Harvey Oswaldin syyllisyys Kennedyn murhaan oli selvillä melkein heti murhan jälkeen, myös Salisburyn myrkytyksen syyllinen oli selvillä välittömästi. Tarina on valmis: Putin on hullu ja arvaamaton, ja ryssät halusivat tappaa lännen hyväksi vakoilleen kaksoisagentin varoitukseksi muille. Niinkö? Nyt tiedotusvälineissä kerrotaan jo kuinka myrkky oli Skripalin auton ovenkahvassa. Lee Harvey Oswaldin kivääri oli postimyynnistä hankittu Manlicher Carcarno, vaikka kirjavarastosta löytyikin Mauser.

Sotilastiedustelun eversti  Skripal toimi brittitiedustelun hyväksi vuosituhannen vaihteen tienoilla. Venäjä pidätti ja tuomitsi miehen 2004, mutta niin sanotussa agenttien vaihdossa 2010 hänet vapautettiin ja hän muutti Britanniaan. JOS venäläiset olisivat halunneet tappaa Skripalin, he olisivat voineet tehdä sen 14 vuoden ajan. Mies tuskin olisi nähnyt päivänvaloa vuoden 2004 jälkeen.

Miksi Venäjä olisi tuhrinut murhayrityksen? Venäjällä ei ole tapana tunaroida tappotöissä. ISIS lyötiin Syyriassa kolmessa viikossa. Kuvitteleeko joku, että Skripali olisi elossa, että parisataa ihmistä olisi saanut oireita ja olisi edelleen elossa, jos Venäjä olisi todella halunnut tappaa Skripalin? Miksi Venäjä olisi käyttänyt myrkkyä, joka viittaa suoraan heihin, jos sellaista edes käytettiin? Miksei Britannia anna myrkkynäytettä venäläisille tutkittavaksi?

Media on kertonut, ettei Novitshok-myrkkyä ole kuin Venäjällä. Niinkö? Myrkyn kehittäjät muuttivät länteen jo 1990-luvulla. Boris Jeltsinin kaaoskauden aikana länteen ja ties minne myytiin uraania, aseita, mitä vain Neuvostoliiton rojua, jos rahaa oli riittävästi. Mutta ei Novitshokia. Ei sen reseptiä. Ei Know How'ta. Niinkö?

Novitshok on maailman tappavin hermomyrkky. Se saa tuhoisat VX-myrkyt näyttämään lasten marjapuurolta. Jos Salisburyssa olisi levitetty kokkeliviivan verran Novitshokia, kuolleita olisi satoja. Jos sitä olisi ollut nuppineulan pään verran, pizzeriasta ei olisi löytynyt eläviä. Skripal ja hänen tyttärensä olisivat kuolleita kuin kivi. Jos auton oven kahvassa oli Novitshokia, kuka tahansa tuohon kahvaan koskenut olisi kuollut minuuteissa. Ei käynyt pizzalla ja sitten käyskennellyt puistossa.

Salisburyn myrkytys. Pariisin terrori-iskut. Lontoon terrori-iskut. USA:n terrori-iskut. Radikaali islam. ISIS. Al Qaida. 911. Saddamin joukkotuhoaseet ja Persianlahden sota. Irakin sota. Afganistanin sota. Libyan tuhoaminen. Syyrian tuhoaminen. Ukrainan tuhoaminen. Jemenin sota. Miksi?

Yhdysvallat ja Israel valmistelevat parhaillaan sotaa Irania vastaan. Siihen tarvitaan länsimaiden tukea. Sitä ei tule, jos rivit rakoilevat. Ja ne rakoilevat. EU tarvitsee vihollista, koska EU on hajoamassa. Italian vaaleissa voittivat EU-skeptikot. Itävallassa valtaan nousivat EU-kriittiset. Unkaria hallitsevat EU-kriittiset. Tsekit eivät tottele Brysselin komissiota. Komissio on lähes suorassa konfliktissa Puolan kanssa. Miten saada EU:sta lähteneet britit ja EU samalle puolelle?

Mikä tämän kaiken takana on?

Maailman pankki ilmoitti jo vuosia sitten, että sillä on valmiina kansainvälinen valuuttavoucher, jos Yhdysvaltojen dollari romahtaa. Tämä tapahtui jo viisi vuotta sitten, mutta ette varmaan tienneet sitä koska se ei ole ollut mikään luotettavan suomalaisen valtamedian uutinen. Kiinan kansanpankin johtaja sanoi vuonna 2013, ettei dollarilla ole katetta. Se oli siis paperia. Kiina, Venäjä ja Intia ovat jo luopuneet petrodollarista. Ne eivät käytä sitä kaupankäynnissään. Yhdysvallat hyökkäsi Libyaan välittömästi sen jälkeen, kun Gaddafi ilmoitti Libyan luopuvan dollarikaupasta ja perustavansa afrikkalaisen kultapohjaisen vaihtovaluutan.

Kiina on ohittanut Yhdysvallat maailman suurimpana taloutena. Venäjä ohitti Yhdysvallat toissa vuonna maailman suurimpana viljanviejänä. Intian, Kiinan ja Venäjän talousalueen talouskasvu on moninkertainen länteen verrattuna. Ne ovat talousliitossa, BRICS, jota suomalaiset talousasiantuntijat kutsuivat vielä muutama vuosi sitten "Putinin fantasiaksi." Katsokaa ympärillenne. Kuinka paljon tavaraa tulee tuolta? Vaatteenne, kotinne elektroniikka ainakin. Länsi on häviämässä. Länsi on jo kontillaan.

Yhdysvaltain liittovaltion velka on noin 20 tuhatta miljardia. Irakin sotaan oli vuoteen 2016 mennessä palanut yli 800 miljardia dollaria. Afganistanin sota oli maksanut siihen mennessä 783 miljardia. Yksityistalouksilla on enemmän velkaa kuin liittovaltiolla. Federal Reservellä, yksityisellä pankilla joka valtion luvalla hallinnoi dollaria (se ei siis ole liittovaltion pankki, valtion laitos, kuten meille suomalainen valtamedia aina kertoo), on ongelmaluottoja, takauksia yms. noin 170 tuhatta miljardia. Suomeksi sanottuna: dollarilla ei ole katetta.

Koko läntinen finanssitalous, joka on moninkertainen verrattuna reaalitalouteen, pyörii uskon varassa. Osakkeiden hinnat ovat puhtaasti spekulatiivisia, lainatoiminta pyörii setelirahoituksella, eli pankit painavat rahaa ilmasta. Kun otat lainan, pankilla ei ole sitä rahaa olemassakaan. Siitä tulee mystisesti oikeaa rahaa vasta kun se päätyy tilillesi. Koko läntinen finanssijärjestelmä toimii näin. Rahaa syntyy tyhjästä, eikä sen arvo perustu enää mihinkään muuhun kuin uskoon.

Länsimaat ovat kaikki velkaantuneet. Japanin valtion velka huitelee kahden ja puolensadan prosentin korvilla. Saksan valtion velka on noin 68%. Iso-Britannian valtion velka on 88%. Italian valtionvelka on 132%. Ranskan valtionvelka on 96%. USAn valtion velka on 105%. Vertailun vuoksi: Venäjän valtionvelka on 12,6%. Kiinan valtionvelka on noin 46%.

Maailmassa käydään talousmaailmansotaa, valta kamppailua Kiinan johtamaa toista talousjärjestelmää vastaan. Venäjä on Kiinan kanssa naimisissa, eikä vain taloudellisesti. Niillä on myös puolustusyhteistyösopimus. Ne ovat yksi ja sama monessakin mielessä. Ja ne ovat ohittaneet lännen reaalitaloudessa. Lännen primus motor, finanssitalous, leijuu ilmassa uskon varassa. Länsi on riippuvainen ulkomaisesta öljystä. Tänä talvena Venäjä avusti Britanniaa kaasutoimituksilla, koska muussa tapauksessa Britannia ei olisi selvinnyt pakkasista. Miksi Venäjä olisi toheloinut myrkkykaasuiskun Salisburyssa? Kuka siitä hyötyy?

EU-presidentti Donald Tusk puhui hiljattain Suomen vierailullaan siitä, kuinka Venäjä on hyökännyt jo useaan kertaan länsimaihin. Niinkö? Missä ja milloin? Lännen tiedustelupalveluiden ja hallitusten tukemat ääri-islamistit ovat tehneet niin. Miten se on mahdollista? Terrorismin vastaista sotaa on muka käyty jo lähes parikymmentä vuotta ja terrorismi on vain vahvistunut. Miten se on mahdollista? Kuka tarvitsee islamistiterroristeja, kenellä on käyttöä ulkoiselle uhkalle?

Me tiedämme, että Ukrainassa tapahtui jotakin aivan muuta, kuin mitä meille sanotaan. Se on ihan julkista tietoa. Tiedämme, että Maidanin ampujat olivat Georgian entisen presidentin Shakasvilin miehiä. Tiedämme, että USAn ulkoasian hallinto valitsi Ukrainalle uuden hallituksen jo ennen kuin vaalit voittanut Venäjä-mielinen presidentti Janukovitsh syöstiin vallasta.
https://www.youtube.com/watch?v=b0qTnxLV5UA
https://www.youtube.com/watch?v=mJhJ6hks0Jg
https://www.youtube.com/watch?v=y6kw0hwZknc

Jos joku ei usko, voi katsoa tästä kuinka Yhdysvaltain Ukrainan suurlähettiläs ja Yhdysvaltain varaulkoministeri valitsevat Ukrainan hallituksen.
https://www.youtube.com/watch?v=WV9J6sxCs5k&t=19s

Kuka hyötyy Salisburyn myrkkyjupakasta? Kenen etu on uusi kylmä sota?

Ja lopuksi entisen brittidiplomaatin Craig Murrayn kirjoitus Salisburyn myrkystä. Brittien parhaat alan tutkijat ja asiantuntijat eivät ole kyenneet todistamaan myrkyn olevan venäläistä alkuperää. Siksi lausunnoissa puhutaankin "venäläisten kehittämän tyyppisestä" myrkystä.
https://www.craigmurray.org.uk/archives/2018/03/of-a-type-developed-by-liars/

4 kommenttia:

 1. Joo, kyllä tuossa länsimaiden narratiivissa on isoja aukkoja. Miksi ylipäänsä käyttää vaarallista myrkkyä, jos tarkoitus oli vain saada vakooja hengiltä. Ammattilaistappaja pistoolin kanssa olisi hoitanut homman paljon siistimmin ja vähemmillä jälkipuheilla. Venäjän lavastaminen syylliseksi ties mistä motiiveista jää kyllä päällimmäiseksi vaikutelmaksi. Vastuullinen mediahan täällä toki toistaa papukaijan tavoin lännen russofobisia öyhötyksiä.

  VastaaPoista
 2. Lännen tarinat tosiaan kuin Liisa ihmemaassa, kuinkahan kauan Venäjä jaksaa kuunnella tota alituista russofobia vittuilua. ja suomi räksyttää kuin papukaija samaa satua eu:n kanssa.

  VastaaPoista
 3. Kyllä venäläiset tuon myrkyttämis ja tappamistaidon hallitsevat. Täytyyhän asioista voida keskustella. Silloin, kun tappaa, on näyttänyt olevan häviöllä. Miksi tappaa, elämä on paljon värikkäämpää, ilman tappamista ja voi rukoilla, että Jumala ratkaisee ongelmat.

  VastaaPoista
 4. Erityisesti USA:ssa kansalle on valehdeltu jo niin kauan ja perusteellisesti, että osa porukasta siellä ei enää usko edes, että maapallo on pyöreä tai että avaruudessa olisi käyty. USA onkin erilaisten salaliittoteorioiden kehto ja kultamaa, mikä ei ole ihme koska sikäläiset nk. viralliset tarinat ovat toinen toistaan kehnompia ja toisaalta maassa on vankka tutkivan journalismin perinne (nykyisin lähinnä valtamedioiden ulkopuolella). Eurooppaan ja Suomeen tämä ilmiö on tullut hitaammin ja avoimeen valehteluun päin naamaa ollaan päädytty ehkä vasta 2000-luvun puolella. SOS-hallitus on tosin ottanut tässä suhteessa huikean kirin.

  VastaaPoista