keskiviikko 28. helmikuuta 2018

SYYRIA UUTISOINTI - SUOMALAISEN VALTAMEDIAN MÄTÄPAISE

Suomalaisen, itseään luotettavaksi kehuskelevan valtamedian suurin mätäpaise on Syyrian sota. Suomalainen valtamedia on sodan alusta saakka toiminut täysin pidäkkeettömästi läntisen propagandan äänitorvena ja toistelee häpeilemättä sen kehittelemiä valeuutisia totuuksina. Usein uutissa siteerattu Syyrian tilannetta tarkkaileva ihmisoikeusjärjestö paljastettiin jo viisi vuotta sitten yhden miehen propagandatoimistoksi, joka toimii brittirahoituksella amerikkalaisten ohjauksessa Coventryssa, Englannissa.
http://www.nytimes.com/2013/04/10/world/middleeast/the-man-behind-the-casualty-figures-in-syria.html

Se ei koskaan ollut uutinen suomalaisessa valtamediassa. Tänään YLE tuuttaili uusinta Syyria uutistaan, jonka mukaan Pohjois-Korea on myynyt Syyrialle kemiallisten aseiden valmistukseen tarvittavaa esineistöä. Uutinen voisi olla Pahkasika-lehdestä tai aprillipila, jos YLE ei esittäisi sitä totena. Vitsi on siinä, ettei kukaan enää usko Venäjän syyllisyyteen, joten esiin on vetäisty Pohjois-Korea, joka on muka tarpeeksi paha maa tekemään moista.
https://yle.fi/uutiset/3-10094914

Kuvitteleeko joku tosissaan, että 1. Syyria ei saisi tarvittavaa teknologiaa lähempää, esimerkiksi venäläisiltä, jos se sellaista havittelisi? 2. Pohjois-Korea on teknologisesti Syyriaa edempänä? 3. Syyrian kannattaisi hankkia moista tarvikkeistoa Pohjois-Koreasta? No ei tietenkään. Mutta kun New York Times, lehti jolla on perinteisesti ollut hyvät suhteet CIA:han, julkaisee "sopivan" uutisen, YLE ja muu suomalainen valtamedia jakaa sitä välittömästi täysin kritiikittä ja innoisssaan. Se on suomalaisen valtamedian nykyinen tehtävä; toimia propagandakoneena.

Uutisoinnissaan YLE kertoo, että Syyrian hallitus on käyttänyt kaasuja Ghoutassa ja muuallakin. Se on suora vale, valehtelua. YLEn uutistoimituksen pitäisi tietää se. Jos se ei tiedä, sen journalistinen kyky ja taso ovat koululaislehtien alapuolella. Tai sitten kyse on propagandasta, halusta esittää valheellinen kuva Syyrian sodasta. Yhdysvaltain puolustusministeri nimittäin totesi vasta híljattain, ettei USA:lla ole mitään todisteita siitä, että Syyria on käyttänyt kemiallisia aseita koko sodassa. Sensijaan USA tietää kapinallisten käyttäneen kaasuaseita. YK raportoi "kapinallisten" käyttäneen kemiallisia aseita jo vuonna 2013, mutta se ei ollut mikään uutinen luotettavassa suomalaisessa valtamediassa. YK ilmoitti viimevuonna kapinallisten käyttäneen kemiallisia aseita hallituksen joukkoja ja siviileitä vastaan, mutta se ei ollut mikään uutinen suomalaisessa, itseään kehuskelevassa valtamediassa.
https://www.zerohedge.com/news/2017-10-22/us-now-admits-syrian-rebels-have-used-chemical-weapons
http://www.newsweek.com/now-mattis-admits-there-was-no-evidence-assad-using-poison-gas-his-people-801542
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-22424188
https://www.globalresearch.ca/syria-un-mission-report-confirms-that-opposition-rebels-used-chemical-weapons-against-civilians-and-government-forces/5363139

Suomalainen valtamedia on tehnyt itsestään pellen Syyria-uutisoinnillaan. Sen Syyria-jutut ovat olleet hävettäviä ja noloja valheita, puolitotuuksia ja väärennöksiä alusta saakka. Suomalainen valtamedia ei koskaan uutisoinut, että Hillary Clinton päätti Syyrian tuhoamisesta, vaikka Wikileaks vuoti julkisuuteen Clintonin sähköposteja, joissa tämä itse toteaa niin. Valtamedia ei ole koskaan uutisoinut sitä, että jo 2013 israelilainen Haaretz paljasti Israelin armeijan kouluttavan Al Qaidan, eli Al Nusran taistelijoita Golanilla, ja että terroristijärjestön taistelijoita hoidettiin myös Golanilla sijaitsevassa sotasairaalassa. Suomalainen valtamedia ei koskaan kertonut Turkin presidentti Erdoganin pojan öljybisneksestä ISIS:in kanssa. Suomalainen valtamedia ei koskaan uutisoinut sitä, että presidentti Obama ilmoitti 2015 kiihdyttävänsä ISIL-joukkojen (= ISIS) aseistamista ja koulutusta. Suomalainen valtamedia ei ole koskaan uutisoinut sitä, ettei Syyriassa ole kuin kaksi merkittävää Syyrian hallituksen vastaista ryhmää, Al Qaida eli Al Nusra ja ISIS. Suomalainen valtamedia ei ole koskaan uutisoinut sitä, että senaattori John McCainilla on läheiset suhteet sekä ISISin että Al Qaidan johtajiin.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2015/10/isis-ja-syyria-koko-juttu.html
https://www.malaysia-today.net/2016/08/01/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/
https://www.middleeastmonitor.com/20150318-israeli-army-admits-aiding-al-qaeda-in-syria/
http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/wikileaks-turkey-isis-oil-minister-email-cache-leaks-claims-a7460736.html
https://www.youtube.com/watch?v=JCgUxiCuSIQ
https://www.youtube.com/watch?v=o9WXL1XYfwQ

Mutta eipä suomalainen valtamedia koskaan uutisoinut sitäkään, kun Yhdysvaltain sodanjohto kertoi Yhdysvaltain senaatille, että niin sanotussa Vapaan Syyrian armeijassa on vain neljä tai viisi miestä ja että siihen kuului alunperinkin vain joitakin kymmeniä miehiä, jotka tulivat Syyriaan sen ulkopuolelta.
https://www.theguardian.com/us-news/2015/sep/16/us-military-syrian-isis-fighters
https://www.youtube.com/watch?v=Fwxmjs0TKkI

Eikä sekään ole ollut suomalaiselle valtamedialle mikään uutinen, että ylistetyt valkokypärät ovatkin Al Qaidan miehiä.
https://www.youtube.com/watch?v=zwQvinmry5U


Suomalainen valtamedia ei ole koskaan uutisoinut Syyrian tapahtumista journalistisin perustein. Se on toiminut täysin lännen propagandatorvena, pimittänyt uutisia, valehdellut ja vääristellyt Syyriaa koskevia uutisiaan niin, että ne ovat tukeneet lännen sotatoimia Syyriaa vastaan. Jos tällainen "uutisointi", joka siis jatkuu edelleen, johtuu kyvyttömyydestä ja avuttomuudesta, valtamedian pitäisi vaihtaa toimituskuntansa osaavampiin kiireen vilkkaa. Todennäköisempää on kuitenkin se, että suomalainen valtamedia haluaa valehdella lännen puolesta suomalaisille ja marssia ulkomaalaisten isäntiensä toiveiden tahdissa.

Niin tai näin, Syyria-uutisointi on suomalaisen valtamedian mätäpaise, yksi haisevimmista propagandakampanjoista mitä tässä maassa on koskaan suoritettu. Jos olisin toimittaja edelleen, häpeäisin syvästi ammattikuntani maineen saastuttajia, joita suomalainen valtamedia on tulvillaan.6 kommenttia:

 1. Onneksi nykyisin pystyy kielitaidotonkin seuraamaan ulkomaisia lähteitä, kiitos tekoälyn ja kielenkääntö ohjelmien.

  VastaaPoista
 2. Naurettavinta tuossa pahkasika uutisessa on vaahtoaminen Pohjoi-Korean toimittamasta laivalastista haponkestäviä laattoja joita kuulemma tarvitaan kemiallisten aseiden valmistuksessa.

  Matti Aalto

  Minäkin olen vastaanottanut ja kuitannut pienen laivalastillisen, parikymmentä trukkilavallista haponkestäviä laattoja norjalaiselle Fettsildfiskernesfiskoljefabrikin työmaalle jossain Mo i Ranan ja Bodøn puolivälissä. Meille uskoteltiin että niitä tarvitaan lattianpäällysteenä kalaöljyn ja kalajauhon valmistukseen. Pesevät muka koko tuotantolaitteiston 80% typpihapolla aina uuden kalaerän saapuessa.

  Minäkin uskoin selitystä silloin nuorena hölmönä enkä tajunnut että myrkkykaasujahan siellä valmistettiin. Olisin nyt niin mielelläni paljastanut asian omalla fb-sivullani mutta Norjan turvallisuuspoliisi on näköjään estänyt minua tekemästä mitään uusia julkaisuja omalla fb-seinälläni.

  VastaaPoista
 3. Ei Al-Assad ole mikään idiootti. Typerintä mitä Syyria voisi tehdä olisi alkaa käyttämään kemiallisia aseita (jotka valvotusti jo hävitettiin YK:n toimesta ja jenkit varmasti valvoivat, että prosessi hoidettiin). Koko uutinen Pohjois-Koreasta haisi kauas. Syyrialla on ollut upper-hand kohta vuoden. Yhtäkkiä massiiviset sairaaloihin kohdistuvat pommitukset ja kemiallisten aseiden käyttö? Siinä ei todellakaan ole mitään järkeä.

  Vaikuttaa siltä, että USA ja britit päättivät aloittaa lopullisen kampanjan sille minkä tavoitteen alun perin asettivat. Sama kuvio on ollut Jugoslavian, Irakin, Libyan kanssa. Itä-Ukrainassa ja Krimillä se ei onnistunut.

  VastaaPoista
 4. False Flag-kemikaali-iskua siellä jo ilmeisesti valmistellaan. USA:lla ja Israelilla ovat joukkojen keskitykset Syyrian rajalle käynnissä ja kohta ne vain odottelevat lähtökäskyä(?). Yksipuolinen uutisointi Syyrian tilanteesta saattaisi olla pintapuolisen oikeutuksen hakua tulevalle operaatiolle eli, mitä tulee joukkotiedotukseen, olemme jo sodan osapuoli yhdessä USA-Israel(-UK) rintamassa. Myös tietyt sensuuritoimenpiteet nettialustoilla viittaavat siihen suuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellisuus taitaa jo aiemmin kertoa tästä liittolaisuudesta Suomesta on nimittäin lähtenyt AL Gaidan joukkoihin taistelijoita Assadia vastaan taistelemaan, nyt kun palaavat saavat terapiaa eikä heidän Kela-tuet katkenneet toisin kuin käy normaalisti jos suomalainen poistuu pieneksikin aikaa maasta, tuet katkeaa heiltä heti, jostain syystä ei näiltä "taistelijoilta" ole katkennut. Nyt palattuaan saavat terapiaa. Venäjällä Al Gaidan taistelijat ovat joutuneet vankilaan.Lapset ovat tietysti asia erikseen vaan kuinka onkaan asenne kurkunleikkaajien vapaasta olosta ja muusta hyysäämisestä suomalaisten mieleen, eivät kaikki ainakaan sitä ihan täysin voi hyväksyä, luulen....No, Suomi kai osallistui näin omalla panoksellaan Assadin kaatamiseen, eli antoi Kelan fyrkat kun lähti Syyriaan aatteen ja ideologian mukaisiin hommiin.Eri juttu on sitten jos "Nieminen" meinaa käydä Ruotsissa serkkua moikkaamassa, sehän on taas eri juttu se.Tuet poikki ja sassiin kun et oo paikalla jos töitä joku tarjoo, no, vaikka tunniks!

   Poista
 5. Ylen radiouutisissa heti Ranskan, Englannin, Usan iskujen jälkeen 14.04.2018 haastattelussa oli Syyrialaisnainen joka kertoi että iskuja olisi pitänyt tulla paljon enemmän.... No, en pysty kuuntelemaan enään ylen uutisia, asia oli nyt tullut aivan selväksi, tuollaiset uutisvalinnat kahdeksan vuoden järkyttävän teurastuksen jälkeen ovat sellaisia ettei kestä kuunnella jos ei ole pakko.Jos vähänkin on seurannut Syyrian tilannetta ei voi kuin kauhistella tuollaista uutisointia. Venäjä meni Syyriaan Assadin pyynnöstä 2015, Israel oli alkanut pommittaan Syyriaa 2011. SVT:n ohjelmassa 2015 entinen Syyrian Ruotsin suurlähettiläs näytti kirjaa johon hän oli koonnut vuoteen 2015 mennessä kuolleiden 9000 lapsen nimet. SVT:n eli Ruotsn valtion ohjelmat on nykyisin lopetettu ylellä. Suomi ei kuulemma ole tiennyt mistään mitään???? Surullinen on suomalainen tietoisuus maailman asioista, no, ehkäpä sillä on aivan selvä tavoitekin, pitää pieni kansamme totaalisen typeränä ääliöporukkana, syynä ehkä tuo pitkä itäraja ja luonnonvarat, mikäpäs mukavampaa on kuin touhuta kansan kanssa joka on tyhmää ja köyhää maata omistamatonta, kiva perustaa kaivoksia ja pullottaa kokista kun ei kukaan pistä hanttiin tai vaadi maksua. No, tietty pikku tukikohdatkin on ihan kiva, mandaattia helppo vaalia kun porukat katsoo Putousta ja miettii mitä tatuois perseeseen, no miettiinhän moni nuori kuinka oli ennen silloin ennenvanhaan kun Suomi 50-luvulla itsenäistyi ja sai oman agricola valuutan.Unelmamaa sijottajille onnellisen kansan parissa, jess, onnellinen ellunkana köllistelee aurinkoon päin ja kuittaa.

  VastaaPoista