torstai 8. helmikuuta 2018

EU-JÄSENYYS ON ITSENÄISYYDEN VASTAISTA

Olen kirjoittanut monta blogia siitä kuinka Euroopan Unioni on De Jure liittovaltio ja kuinka siitä tehdään sellainen De Facto lähitulevaisuudessa. Suomessa eurostoliittolaisten hallitsema media valehtelee kansakunnalle koko ajan tästä tosiasiasta. Nyt, Saksan hallituksen ohjelman myötä, poliitikkojen, virkamiesten ja median valehtelu käy yhä vaikeammaksi. Totuus on nimittäin se, että Saksan uudessa hallitusohjelmassa sanotaan asia aivan suoraan: Saksa ja Ranska johtavat EU:ta ja tekevät siitä liittovaltion. Piste.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005557079.html?utm_source=facebook.com&utm_campaign=fb-share&utm_medium=social&utm_content=android.iltasanomat.fi
https://www.express.co.uk/news/world/904491/EU-news-Emmanuel-Macron-France-Germany-Italy-election-Rome
https://www.ft.com/content/ec2a8982-db4a-11e7-a039-c64b1c09b482
https://www.thetimes.co.uk/article/german-call-for-united-states-of-europe-by-2025-kcspffrtt


Jotta asia ei olisi epäselvä kenellekään, katsotaan mitä Saksan ulkoministeri loihe lausumaan:
https://www.express.co.uk/news/world/904260/EU-news-European-Union-Germany-Europe-federation-Jean-Claude-Juncker-state-video
Hänen mukaansa suvereniteetti on olemassa vain Euroopan Unionissa, ei sen ulkopuolella tai "yksin".

Presidentti Niinistö on yksi suurimpia valheen ylläpitäjiä ja valehtelee myös euroarmeijasta puhuessaan. Hän käyttää ilmaisua "tiivistyvä sotilaallinen yhteistyö", kun Saksassa ja siellä EU:ssa tehdään jo euroarmeijaa täyttä häkää Saksan armeijan ympärille. Tämä on fakta. Kyse ei siis ole mistään "yhteistyöstä puolustuksessa", vaan yleiseurooppalaisesta ylikansallisesta armeijasta, joka olisi Saksan ja Ranskan johtaman Euroopan Unionin armeija. Huomattava osa Hollannin, Tsekin ja Romanian armeijoista sulautettiin Saksan armeijaan jo viimevuonna. Itseasiassa meidän hallituksemme on jo sitoutunut juridisesti 23 maan sopimuksella euroarmeijaan. Suomella ei siis juridisesti ole enää omia puolustusvoimia, eikä omaa armeijaa.
https://www.express.co.uk/news/world/878918/eu-army-european-defence-union-pact-brussels-uk-brexit
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/emmanuel-emmanuel-macron-eu-army-joint-defence-budget-french-president-nato-britain-brexit-russia-a7968346.html
https://euobserver.com/foreign/139854
http://www.businessinsider.com/eu-countries-agree-mega-army-2017-11?r=US&IR=T&IR=T
http://foreignpolicy.com/2017/05/22/germany-is-quietly-building-a-european-army-under-its-command/
https://www.thetrumpet.com/13745-germany-is-taking-over-the-dutch-army
https://www.osw.waw.pl/en/publikacje/analyses/2015-03-25/germanys-idea-a-european-army
https://xyqom.german-foreign-policy.com/en/news/detail/6463/
https://www.defensenews.com/naval/2016/02/05/german-armed-forces-to-integrate-sea-battalion-into-dutch-navy/
https://defence.pk/pdf/threads/german-army-continues-to-swallow-its-neighbors.479919/
http://www.faz.net/aktuell/politik/sicherheitskonferenz/f-a-z-exklusiv-bundeswehr-will-ankerarmee-fuer-kleine-nato-partner-werden-14869905.html

On aivan selvää, että Euroopan Unionin jäsenyys tarkoittaa kansallisvaltio Suomen loppua. Asia on aivan selvä. Ymmärrettävää on, ettei yksikään nykypoliitikko halua tunnustaa olevansa mukana itsenäisyyden lakkauttamisessa, mutta muutamaa poikkeusta lukuunottamatta he ovat kaikki olleet mukana ja ovat mukana itsenäisen valtion, Suomen lopettamisessa. Ne, jotka asian ymmärtävät, ovat hiljaa tai valehtelevat, koska suomalaiset haluavat olla itsenäisiä. Niin kauan kuin he pystyvät ylläpitämään valhettaan siitä, ettei EU ole liittovaltio ja ettei jäsenyys vie itsenäisyyttä, suomalaiset pysyvät rauhallisina. Ongelma on vain siinä, että yhä suurempi osa on herännyt eurounestaan ja tajunnut todellisen tilanteen: Suomi ei ole enää itsenäinen. Ei millään mittarilla.

Jos joku siellä nyt vielä piipittää, että olemme itsenäisiä, miettikööt tätä: vuonna 2016 Euroopan Unionin parlamentti julisti itsensä ensisijaiseksi lakia säätäväksi parlamentiksi Euroopan Unionin alueella. Samalla EU-parlamentti julisti jäsenvaltioiden parlamentit TOISSIJAISIKSI.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/02/vuoden-tarkein-kadonnut-uutinen.html

Suomen eduskunta on siis toissijainen lainlaatija ja päätöksen tekoelin Suomessa, heti europarlamentin JÄLKEEN. Suomen eduskunta on siis alisteinen europarlamentille. Vieläkö kuvittelet, että olemme itsenäinen maa, itsenäinen kansakunta, itsenäinen Suomi?

Kertauksen vuoksi: 1. Suomen hallituksella tai eduskunnalla ei ole veto-oikeutta Euroopan Unionissa, jossa on voimassa enemmistöpäätösmenettely. 2. Suomen hallitus tai eduskunta ei voi tehdä lakialotteita Euroopan Unionissa, koska vain komissio voi tehdä sellaisia. EU-parlamentti voi hylätä osan komission laeista eli direktiiveistä, mutta vain noin kolmanneksessa tapauksia. Suomella tai suomalaisilla ei ole niihin mitään sanomista, eikä mitään vaikutusmahdollisuuksia, kuten on nähty kerta toisensa perään.

Jos kuvittelet eläväsi itsenäisessä maassa, ota selvää. Netti on täynnä tietoa, joka karsii kuvitelmasi ja paljastaa karmean totuuden siitä missä nyt olemme ja mihin olemme joutumassa, valtamedian, poliitikkojen ja virkamiesten valehdellessa meille aamusta iltaan päin naamaa.

3 kommenttia:

 1. Niin kuin olemme nähneet, niin EU kannattaa Banderaa juhlivia natseja Ukrainan sodan käynnistäjinä. Mutta eivät tunnusta heidän politiikkaansa julkisesti. Tosin EU:n esivalta USA tukee näitä aktiivisesti. On vain esikuva tulevasta hallinnosta.
  Ainainen kysymykseni on, että miksi haluamme kuulua tähän epäitsenäiseen liittovaltioon, jota joudumme kaikissa asioissa tottelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme me sitä haluakaan, vaan ainoastaan mediavalta ja valtiovalta eli pieni, mutta tosiasiallista valtaa maassa käyttävä joukko. Heillä on siihen täysin omat intressinsä, joka ei ole kansan tahdon mukainen. Mukana on myös tietenkin korkeita virkamiehiäkin, kuten esim. oikeuskansleri (kiitos siitäkin kuuluu valtiopetokseen syyllistyneelle Niinistölle). Luotettava media puolestaan kohtelee kansaa herkkusieninä eli pitää pimennossa ja syöttää paskaa. Huonosti ovat pullat uunissa suomalaisilla.

   Poista
 2. Kiitos jälleen kerran Sande, kun pidät totuutta esillä ja selvittelet asioita ja kerrot ne ihmisille kansantajuisesti. Kiitos, kiitos ja kiitos.

  VastaaPoista