torstai 8. helmikuuta 2018

NORJALAISET OVAT PUHTAITA URHEILIJOITA

Nyt kun on olumpialaiset ja ilkeämieliset imperialistiset rikolliset ryssät on melkein saatu kokonaan kiellettyä olimpiakisoista ikiajoiksi, sikmaisen CASsin petturimaisia päätöksiä lukuunottamatta, on aika iloita ja riemuita puhtaan urheilun suurvoitosta. Ryssäthän kiellettiin olimppialaisista koska ryssät douppaa, toisin kuin ketkään muut. Ryssäthän käyttivät doupinkia vaikkeivat kärynneet testeissä koskaan ja siksi heidät on ajettu ulos. Politiikallahan ei ole kiellon kanssa mitään tekemistä. Vain ryssien katalalla dopingilla.
https://www.nytimes.com/2017/12/05/sports/olympics/ioc-russia-winter-olympics.html
Kauhea venäläinen dopingmonsteri.
Onneksi dopingin vastaisen taistelun ja rehdin puhtaan urheilun puolesta on aina taistellut Norja, tuo turskan ja turjakkeiden maa, jonka naishiihtäjillä on karismaa kuin Arnold Schwarzeneggerillä muinoin.
Vasemmalla huulirokkotyttö Norjasta ja oikealla ei koskaan doupinkia vetänyt joukkuetoveri.

Norjalaiset ovat olleet alusta saakka WADAn ytimessä ja johtivat pitkän aikaa antidopinglaboratoriota, ja sattumalta pärjäsivät aina kisoissa ihan helvetin hyvin. Norjalaisethan neuvoivat suomalaisiakin Lahdessa ohentamaan vertaan kielletyillä aineksilla ja tshunat ottivat neuvosta vaarin tunnetuin seuraamuksin. Koska norjalaiset taistelevat kaikkialla puhtaan urheilun puolesta, he ovat kieltäytyneet lähettämästä omia antidouping-nerojaan olumppialaisiin.
https://www.insidethegames.biz/articles/1059396/norway-refusing-to-send-anti-doping-controllers-to-pyeongchang-2018

Hiljattain norjalaiselle naishiihtäjälle tuli huuleen rokko tai rohtuma, mikä lie herppes, ja siihen sitten laitettiin rasvaa. Ikävää oli, että rasva olikin dopingia, mutta sitä eivät rehdit norjalaiset tietenkään tienneet, vaikka se luki sekä tuubissa että paketissa. Vahinko mikä vahinko.
https://yle.fi/urheilu/3-9227591

Astmapotilaista koottu Norjan hiihtomaajoukkuehan on jo vuosikymmeniä niittänyt mainetta puhtaana ja rehtinä porukkana, joka tyrmistyi Myllän ja muiden karpaasien kataluudesta. Norjalaisille kun ei tulisi koskaan edes mieleen dopinkia ottaa. Sensijaan pahasta rasitusastmasta kärsivät norjalaishiihtäjät vetävät nyt näissäkin oluympialaisissa rekkalastillisen astmalääkettä. Vitsihän on siinä, että astamapotilaat voittavat olympiakultaa ja siinä, että astmalääkkeet ovat doping-aineita.
https://yle.fi/urheilu/3-10062989

On hienoa, että joku maa jaksaa kannustaa astmapotilaitaan näin voimakkaasti. Norjahan on koonnut hiihtojoukkueensa astmapotilaista jo junioreista lähtien.
https://yle.fi/urheilu/3-9273963
Putipuhdas norjalaisurheilija pelastaa puhtaan urheilun ja reilun pelin vammaisuhreilemalla.

Pientä varjoa ilkeämieliset kuiskuttelijat ovat rehdin ja ihmeellisen puhtaan astmapotilasurheilun loistavalle majakalle Norjalle luoneet muistelemalla kahta aikaisemmin kilpailukieltoon joutunutta naisurheilijaa. Saksan loistavat pikajuoksijat Katrin Krabbe ja Grit Breuer kärysivät aikoinaan Clenbuterol-nimisen anabolisen aineen käytöstä. Clenbuterol oli ja on edelleen erittäin tämäkkä doping-aine, mutta myös astmalääke. Krabben ja Breuerin ongelma oli siinä, etteivät he olleet puhtaitten norjalaisten tapaan astmapotilaita, vaan kansainvälisiä huippu-urheilijoita. Norjalaisethan ovatten vain sairaita potilaita. Eikös juu?
https://www.hs.fi/urheilu/art-2000003155478.html
https://en.wikipedia.org/wiki/Clenbuterol
Astmalääkkeestä dopinkia hankkinut Katrin Krabbe doupattuna 1990. Huomaa kammotttava lihamassa norjalaisiin verrattuna.

1 kommentti:

 1. Heh! Samat on olleet ajatukset. Pidän nykyisiä olumppialaisia erittäin vastenmielisinä spektaakkeleina. Niissä yhdistyy rahan ahneiden vanhojen ukkojen korruptio, ihmiskehon sairas virittely kemikaaleilla ja nyt vielä erityisen pitkälle mennyt politiikan sotkeminen urheiluun.

  Hop hop, hop hop
  urheilunuoret
  pois heidät kentiltä kaapatkaa
  ettei nuo pillerivuoret
  ennen aikoja tapakkaa

  VastaaPoista