tiistai 20. helmikuuta 2018

NEO-FASISTINEN SUOMI ON TÄÄLLÄ

Orwell, 1984, kaikki se on totta meillä nyt.

Jos ette usko, miettikää näitä.

Kansanedustajien suut halutaan tukkia.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005573379.html

Jokaista kansalaista halutaan vakoilla "terrorismin vastustamisen" nimissä työpaikoilla, kodeissa, netissä, koneilla ja laitteilla.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005176321.html

Kotimaasi on ollut yritys jo lähes 25 vuotta, etkä edes tiedä sitä.
http://rayhablogi.blogspot.com/2014/12/isanmaasi-suomi-onkin-yritys.html

Sananvapautta rajoitetaan "vihapuheen" rajoittamisen nimissä etenkin Netissä.
https://yle.fi/uutiset/3-9437958

Kansalaisten vapaata tiedonsaantia ja jakoa rajoitetaan.
https://yle.fi/uutiset/3-9907300

Kansalaisia pakotetaan ilmaistöihin, pätkätöihin, joista ei kerry eläkkeitä eikä juuri muutakaan.
https://demokraatti.fi/pelatty-aktiivimalli-2-sai-uuden-kivemman-nimen-sisallosta-lindstrom-ei-pukahda-mitaan/
https://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/569170-tuija-56-on-raatanut-yhdeksan-vuotta-9-euron-paivapalkalla-kun-palkkatyolaiset

Presidentin ja poliitikkojen puheilla ja teoilla ei ole mitään yhteyttä. Vaaleissa presidentti puhuu rauhasta,
https://yle.fi/uutiset/3-10023725

Kuitenkin mies  oli jo vuosia aikaisemmin puhunut avoimesti sodasta.
https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/politiikka/suomi-haluaa-osallistua-eu-maiden-mukana-aseellisiin-taisteluihin/

Kannattaa aina muistaa miten fasismin luoja Benito Mussolini itse kuvaili fasismia. Hänen näkemyksensä mukaan fasismi ei ollut mustapaitoja ja symboliikkaa, vaan juuri sitä mitä Suomessa juuri nyt tapahtuu, kun kokoomuspoliitikko toisensa perään siirtyy vaivatta yksityissektorin palvelukseen suoraan eduskunnasta kesken istuntokauden.

"Fasismia tulisi sopivammin kutsua korporatismiksi, koska se (fasismi) on valtio- ja yritysvallan yhteensulautumista".
Benito Mussolini

3 kommenttia:

 1. Pahinta on, että kehitys on jatkunut blogistin kuvaamalla tavalla jo vuosia ellei peräti vuosikymmeniä ja kaikki varoituksen sanat ovat kaikuneet kuuroille korville. Presidentinvaalit olivat tästä irvokas osoitus tai sitten tulokset oli härskisti vääristelty, mikä ei tässä järjestelmässä olisi lainkaan tavatonta.
  Nyt olisivat aivan viimeiset millimetrit käsillä, jos Suomi haluttaisiin säilyttää kansalaisten ihmisarvoa ja perusoikeuksia kunnioittavana oikeusvaltiona muutenkin kuin eltaantuneissa juhlapuheissa. Myöhäistä on. Estonian perämiehen kuuluisa ”Todella pahalta, todella pahalta näyttää nyt tässä kyllä.”-lause sopii nykytilanteeseen pelottavan hyvin.

  VastaaPoista
 2. Kokkeli-puolue kun on päässyt valtaan ja vallan tunnossa nuuskattavaa hankitaan röyhkeästi sieltä, mistä sitä halvimmalla saadaan kaiken yksityistämiseen . Kokkeli lähettiläiden epäonnistuneet kaupat toisen kuollessa Ugandassa kun tulivat julki, se on selvä että monta suuta on tukittava ja kansanedustajat ovat niistä ensimmäiset ettei hämäräbisnekset pääse yleiseen tietoon.

  VastaaPoista
 3. Mistä tässä on todellisuudessa kyse? Suomi on yksi maailman vakaimpia valtioita. Sitten tänne haĺutaan tiedustelulaki, jollainen on käytännössä maailman diktaruurivaltioissa.

  Saatana. Suomalaiset ovat orjakansaa. Suuri enemmistö haluaa tätä. Jotkut kansat haluavat itsenäisyyttä, vapautta päättää omista asioistaan. Suomalaislla pitää olla aina herra, joka selittää miten on hyvä ja mikä on heidän oma etu. Suomalaista voi vetää kuivana kakkoseen ja se kiittää ja pyytää lisää kun vetäjänä on Brysselin/Moskovan herra.

  Luotto viranomaisiin on kova. Lukekaa toimittaja Mikko Niskasaaren blogia. Miettikää sitten miten poliisi/syyttäjä -viranomainen tässä maassa toimii. Hirvittää ajatellakin mitä mielivaltaa tuleva tiedustelulaki saa vielä aikaan.

  VastaaPoista