maanantai 12. kesäkuuta 2017

SUURI HALLA-AHO HUUTO


Media ja poliitikot, kommentaattorit ja some ovat olleet tulvillaan toinen toistaan värikkäämpää ja kovaäänisempää meteliä perussuomalaisten puheenjohtajavalinnasta. Kuivakka kirjoittelija Halla-aho on nostettu tikunnokkaan ja valtakunnan suurimmaksi uutiseksi kautta mediakentän. Onko Halla-aho rasisti, onko hän natsi, hän on Breivik, hän on suurin uhka, mies on Moskovan masinoima, hän on devil ja belzebuupi! Hän on Mestari, Vapahtaja, suunnanäyttäjä, sankari ja nero!

Samaoihin aikaan valmistuu selvitys siitä, miksi KELA ajoi kymmeniä tuhansia suomalaisia suoraan hätään ja pulaan alkuvuodesta. KELAn johdossa häärii kokoomus ja keskusta. Asia jää tykkänään Halla-ahon alle. Se tietenkin sopi oikein mainiosti.

SOTE-sotku unohtui sekin. Perustuslain vastainen, valtavia ongelmia sisältävä koko maan terveydenhuollon yksityistämisprojekti jatkaa köröttelyään kaikessa rauhassa, sillä siitähän päätetään "joskus syksyllä." Melkein voisi ennustaa, että siitä päätetäänkin juhannuksen tienoilla, kesälomakauden alettua. Mutta Halla-aho!

Maassa majailee enemmän tai vähemmän pysyvästi ulkovaltojen sotilaita. Ulkovaltojen sotakoneet lentelevät ristiin rastiin maamme taivaalla rikoslain, aluevalvontalain ja perustuslain vastaisesti. Mutta HALLA-AHO!

Presidentti Niinistö, joka oli viemässä Suomea perustuslain vastaistesti Euroopan Unioniin, joka oli edelleen perustuslainvastaisesti vaihtamassa oman valuuttamme euroon, ja joka oli paikalla kun rikoslakia, perustuslakia, aluevalvontalakia, lain puolueettomuuspäätöksiä rikottiin Nato Isäntämaa -sopimuksella antaa lausuntojaan Halla-ahosta.

Hallituksen ministerit ovat tiukkana ja antavat lausuntojaan demokratiasta, länsimaisista arvoista ja sivistyksestä samaan aikaan kun tekevät politiikkaa, jonka suorana seurauksena kuolee tuhansia suomalaisia terveydenhuollon romuttumisen ja hoidon saatavuuden heikentämisen seurauksena. Tuhansien suomalaisten kuolema heidän päätöksillään ei ole mikään uutinen, mutta se on, että samaiset herrat lausuvat taikasanan HALLA-AHO!

Halla-aho itse sanoo perussuomalaisten jatkavan hallituksessa ja kunnioittavan hallitusohjelmaa. Se on se sama hallitusohjelma, jota noudattamalla perussuomalaiset ovat vastustaneet maahanmuuttoa niin, että heidän hallitusaikanaan vuosina 2015 ja 2016 maahanmuutto kohosi ennätyslukuihin. Maahanmuuttovastainen puolue hyväksyi ensimmäisenä hallitusvuotenaan maahan noin 32 000 maahanmuuttajaa. Toisena hallitusvuotenaan perussuomalaiset hyväksyivät maahanmuuttajia 34 000. Se on kaikkien aikojen ennätys.

Halla-aholla on nyt näytön paikka. Hänen kannattajansa odottavat, että mies on sanojensa mittainen ja tekee niinkuin sanoo. Pahalta näyttää tuon suhteen. Hallituksesssa on aikomus pysyä. Hallitusohjelmaa ei Halla-aho halua muuttaa. Se on Halla-ahon kirjoituksissaan esittämien ajatusten vastainen, suoraan. Ei ole helppo rasti. Jos Halla-aho pysyy hallituksessa, hän syö sanansa. Jos hän lähtee, hän suututtaa muut.

Keskustalle ja kokoomukselle tilanne on win-win. Ne molemmat ajavat Benito Mussolinin määrittelyn mukaista fasistista yhteiskuntapolitiikkaa, joten Halla-ahon ilmestyminen piilottaa noiden puolueiden fasismin näppärästi.

Jos perussuomalaiset lähtevät hallituksesta, vihreät ja RKP ovat jo tulossa kilvan sisään hallitukseen niin, että kabinetin ovenpielet ovat jo murtua.

Olennaista on se, että tekipä Halla-aho oikeasti sitä taikka tätä, mikään ei tule tämän vuoksi muuttumaan. Suuri linja on ja pysyy. Maamme on edelleen tukevasti globalistien käsissä ja tulee olemaankin. EU-alamaisuus jatkuu ennallaan ja sopimusteknisesti kikkailtu Nato-alamaísuus jatkuvat myös. SOTE etenee ja poliisien virkoja vähennetään tuhannella entisestäänkin. Sairaaloita, kouluja ja terveyskeskuksia suljetaan, palveluita karsitaan. Suurimmat yritykset ja pankit maksavat vähiten veroja ja pienyrittäjiä potkitaan päivittäin. Työttömiä pakotetaan uusorjuuteen ja kaikkein köyhmpien ruhjominen jatkuu samaan malliin kuin eilenkin. Kotimainen maatalous ajetaan suohon ja infra tuhotaan ja myydään ulkomaalaisille heti, kun se on mahdollista.

Tämä kaikki jatkuu ennallaan riippumatta siitä mitä Halla-aho tekee tai sanoo.

2 kommenttia:

 1. Niinistö, poliittisen eliitin etunenässä, pelkää kansan hallitsemattomia reaktioita. Sitä on ilmassa joka puolella läntistä maailmaa. Että muutos tulee. Galluout näyttävät hyviltä, mutta kaikki voi hetkessä muuttua ja galluppien takainen totuus vyöryä kaiken huolella masinoidun valheen yli. Pelolla hallitseminen ei enää pure entiseen malliin. Media, tuo parasiitti, kyllä löytää rahansa heti kun sitä on tarjolla.

  VastaaPoista
 2. Tämä suunnaton yksimielisyys perussuomalaisten erottamisessa johtuu jostakin, jota toimintaa vetävä kolmikko on suunnitellut. On odotettvissa merkitttäviä uusia sitoumuksia EUn liittovaltion lukkoonlyomiseksi ja ne täytyy hoitaa salakavalasti askel kerrallaan ja niiden sisälto on varmasti perussuomalaisten hyväksymän ohjelman ulkopuolella.

  Mihin tämä asiaa ajava kolmikko on jo lupautunut? Eivät varmasti paljasta salaisuuksiaan. Mutta jos kristillisdemokraatit pelastavat hallituksen pahat suunitelmat, niin heidänkin motiiveitaan voidaan kysellä. Sipilä suoraan sanoi, että kysymys on arvopohjasta ja hänen arvopohjansa on liittovaltio, mutta Halla-ahon arvopohja on itsenäisyys. Näitä ei voi yhdistää.

  Soinin ja Halla-ahon ero on siinä, että Soini olisi todennäkoisesti hyväksynyt kaikki poikien suunnitelmat, mutta Halla-aho alykkäänä ihmisenä olisi luultavastti torjunut nämä suunnitelmat, jotka tulevat varmasti viemää Suomea kohti lisääntyvää orjuuttamista ja ulkoa tulevaa käskytystä.

  Globalisteilla on kiire saada uui järjestelmänsä toimimaan. Heidän US vaalien hakerointi kuvionsa osoittaa kiirettä. Siihen liittyy Cameyn uhraaminen menettämään kasvonsa puhtailla valheilla ilman ensimmäistäkään todistetta. Yrittävät tällä false flagillä rikkoa kaikkien välit Venäjään. Englantia yrittettiin ennen kumpaakin kesäkuun vaalia painostaa false flag terrori-iskuilla pysymään EUssa. Suomenkin täytyisi pystyä npeammin toimimaan liittovaltion hyväksi ja hyväksyä mittavat maahanmuutot pysyväksi olotilaksi.

  VastaaPoista