torstai 8. kesäkuuta 2017

HE TODELLAKIN TUHOAVAT SUOMEN


Ministeri Orpo kuvitteli, että asumistuki tarkoittaa sitä, että kaikki asumiskustannukset maksetaan. Ihan oikeasti. Mies on maamme johtavia poliitikkoja ja päättää asumistukiasioistakin, eikä edes tiedä miten se toimii ja että asumistuessa on katto. Mies tekee siis politiikkaa täysin harhaisten kuvitelmiensa perusteella.

Ei hän yksin ole. Eräs savolainen kokoomuslainen valitti julkisesti, kuinka sosiaaliturva on niin hyvä, ettei kukaan tule hänen firmaansa töihin. Tosin miehen firmaan pääsivät vain yhdeksän euron pakkotyöläiset ja ilmaisia, pakollisia työnäytteiden antajia. Mutta tämän kokoomuspoliitikon julkisen parkumisen mukaan kotona makoilemalla sai yli 1600 euroa käteen. No ei saa, mutta näin kokoomus ajattelee ja kuvittelee ja tekee näiden fantasioiden pohjalta politiikkaa. Kokoomuslaiset eivät edes tajua, että sosiaaliturvan perustuen ostovoima on laskenut 90-luvun tasosta 43%. Niin ovat eläkkeetkin.

Ei se mikään ihme ole. Kokoomuksen ja suomalaisten aivokääpiöiden kuningas ja mooses Björn Wahlroos oli kauhean hämmästynyt kuullessaan, kuinka pieni työttömyyskorvaus todellisuudessa oli. Hän kun oli kuvitellut, että se on toistatuhatta ja siksi halusi lakkauttaa sen kokonaan, että ihmiset menisivät ilmaiseksi töihin samanlaisissa harhoissa elelevän kokoomusyrittäjän firmaan.

Björn Wahlroos oli Alexander Stubbin jumalainen sanansaattaja, mutta ei Alex yksin tässä ole. Hallituksessa istuu nytkin Wahlroosin faneja ja randilaisia paviaaneja. Ei siis mikään ihme, että maamme on luhistumassa hurjaa vauhtia ja muuttumassa EU-periferiaksi, josta noudetaan raaka-aineita ja jonka nuoret kurjaliston miehet pääsevät taas kuolemaan ulkomaisille sotakentille ulkolaisten isäntiensä sodissa, joihin heillä ei ole mitään sanomista. Tämä on totta jo nyt. Tähän pyritään kaikin keinoin.

Kokoomuksen ja keskustan rinnalla maatamme ovat olleet uutterasti tuhoamassa myös demarit, He yhdessä kokoomuksen kanssa "vapauttivat pääomamarkkinat", mikä johti pankkikriisiin, joka tuli maksamaan nettona veronmaksajille noin 12 miljardia euroa. Paavi Lipponen jatkoi maamme tuhoamista viemällä rikollisesti, perustuslain vastaisesti Suomelta itsenäisyyden. Valtaosa demareista ei edes tajunnut olevansa rikollisilla, maanpetoksellisilla teillä. Kokoomus-demari akselin tahdosta maasta tehtiin myös liikeyritys, bisnes. Sitä ei moni vieläkään tajua tai tiedä. Siis koko suomalainen perustuslaillinen yhteiskuntajärjestys tuhottiin kaikessa hiljaisuudessa.

Poliitikoilla ei ylipäätään ole kovin selkeää käsitystä siitä miten heidän tekonsa vaikuttavat ihmisten elämään, koska he porsastelevat verovaroilla omassa suojatyöpaikassaan umpikorruptoituneessa eduskunnassa ja umpikorruptoituneen rikollisvaltion virkamieskoneiston suojissa. Eduskunnassa istuvat pölvästit eivät tiedä edes tekevänsä lakiemme vastaisia eli rikollisia päätöksiä, ja ne muut tekevät niin aivan tietoisesti.

Maamme oli 80-luvulla yksi rikkaimmista maailmassa. Kansa oli hyvin koulutettua, terveydenhuoltojärjestelmä oli kattava ja toimi hyvin ja halvalla kansainvälisesti mitattuna, yksityisiin hoitoihinkin pääsivät kaikki jotka halusivat siitä maksaa, tulotaso oli hyvä, kulutuskapasiteetti takasi toimeentulon kotimarkkinoilla toimiville yrittäjille, ja maa päätti itse omista asioistaan. Jopa 90-luvun laman jälkeen maamme oli kansainvälistä eliittiä.

Ei ole enää. Valtaosa elää nippa nappa köyhyysrajan yläpuolella. Valheellinen käsitys suomalaisten tuloista elää verovaroilla mässäävien huijaripoliitikkojen päissä, sillä kun heille sanotaan, että keskitulo on 3500e kuussa, he kuvittelevat että valtaosa tienaa tuon. Ei tienaa. Tuota tuloa nauttivia on suomalaisista noin 16%. Sen sijaan maassa on kansainvälistä mittaria käytettynä noin 900 000 köyhää. Koska poliitikot eivät halua, että joka viides suomalainen on heidän tekojensa takia köyhä, heillä on oma laskutapansa. Silti köyhiä on satoja tuhansia.

Kun Vanhasen ykköshallitus nousi valtaan, maassa oli noin 250 000 köyhää. Nyt siis lähes neljäkertaa enemmän. Tämä on porvarihallitusten suurin saavutus. Työ on tosin kesken. Vielä tuhotaan Suomen yhteiskunnan infrastruktuuri, tieverkosto, rautatiet, koululaitos, terveydenhuoltojärjestelmä, sosiaalijärjestelmä, kaikki se joka meistä teki maailman parhaita. Poliitikot ihan oikeasti haluavat tuhota kaiken tämän. He tekevät niin täysin tietoisesti ja tyhmyyttään. Vasemmistoliittokin (tai miksi se nyt itseään tällä viikolla kutsuukin) oli niin tyhmä, että oli mukana tuhoamisessa jo 90-luvulla. Ja uudelleen Six pack - hallituksessa.

Ei tämä sattumaa ole. SITRA Esko Ahon johdolla käynnisti teurastuksen todenteolla laatimalla valtiovarainministeriölle tilaustyön nimeltään "Valtiojohdon vaativa mutta mahdollinen konsernimalli". Keskusta oli ja on edelleen maamme tuhoamisen Primus Motor. Kokoomukselle se sopii mainiosti, sillä sekin haluaa murskata Suomen totaalisesti. Keskustalle kyse on vallasta ja kokoomukselle rahasta. Jo nyt kokoomusuni rullaa terveydenhuollossa. KELA siirtää joka vuosi yksityisille bisneksille yli 5 miljardia veroeuroa "KELA-korvauksina." Ne ovat suora siirto pois julkisesta terveydenhuollosta yksityisille bisneksille. Ja kun SOTE saapuu, yö laskeutuu kansanterveyden ylle.

Mitä tekevät suomalaiset? Eivät yhtään mitään. Itkevät ja äänestävät samoja henkilöitä, jotka tekevät hartiavoimin työtä tämän maan ja kansakunnan tuhoamiseksi. Uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. Osittain kyse on korruptoituneen median aivopesusta, paljolti ihmisten tyhmyydestä. Eduskunnan ulkopuolellakin on puolueita. Niitäkin voi ja saa äänestää. Jos tarpeeksi moni tekisi niin, ei edes Wall Streetin suurpankin hallitsema äänenlaskujärjestelmä kykenisi muuttelemaan tuloksia mieleisekseen. Nythän niin tapahtuu.

Ääniä hukkuu ja hylätään niin, että vaali-iltana riittävästi ääniä saanut pienpuoleen ehdokas herää seuraavana aamuna ja huomaakin saaneensa vain muutama sata ääntä. Näin kävi useammallekin pienpuoleen ehdokkaalle vuoden 2015 vaaleissa. Asiasta tehtiin virallisiakin valituksia, mutta ne eivät johtaneet mihinkään.

Näin kotimaamme tuhotaan. Tietoisesti ja halukkaasti. Poliitikko toisensa perään meuhkaa uutisissa, kuinka "me haluamme" olla mukana ulkomaisissa sodissa, ulkomaalaisten johtamissa sotajoukoissa, ulkomaalaisten vallan alla, kuinka haluamme luovuttaa suomalaisia nuoria miehiä ulkomailla tapettaviksi. Poliitikko toisensa perään huutaa, kuinka emme halua olla itsenäisiä missään mielessä ja kuinka haluamme että belgialainen, portugalilainen, saksalainen, ranskalainen, bulgarialainen, puolalainen ja italialainen päättäjä päättää meidän asioistamme. Sitä EU on jo nyt. Meidän painoarvomme siellä on 2.8%.

Samaan aikaan maajussien EU-tuet viivästelevät ja jäävät saamatta. Tila tilan perään menee nurin. Samaan aikaan kun ruoan hinta kapuaa uudelle ennätystasolle, tuottajahinnat romahtavat. Miettikää miten on mahdollista, että eteläisen Espanjan auringossa tuotettu tomaatti, joka poimitaan siellä, pakataan siellä varastoidaan siellä, ajetaan tuhansia kilometrejä perimmäiseen pohjolaan lähikauppaanne voi olla halvempaa kuin 50 kilometrin päässä kasvatettu? Miten tämä on mahdollista? Me tiedämme, että tomaatin tuottajahinta on Suomessa laskenut, joten se ei voi olla selitys.

Selitys onkin maaseudun tuhoamisessa. Kaikki julkiset palvelut on lakkautettu maaseudulta. Kaikki. Palveluita "keskitetään", eli lakkautetaan. Poliitikkojen ja virkamiesten orwellilaisessa kielessä palveluverkoston tuhoaminen on "keskittämistä" ja "palveluiden saatavuuden varmistaminen" tarkoittaa niiden lopettamista. Haapamäeltä mennään hammaslääkäriin Jyväskylään ja työkkäri on Äänekoskella. Jyväskylässä, suuressa suomalaisessa kaupungissa, ei tehdä sydänleikkauksia. Ne on "keskitetty" Kuopioon, Siis satojen kilometrien päähän potilaista. Aivan kuten missa tahansa afrikkalaisessa valtiossa. Siihen pyritään, sitä tahdotaan ja sen poliitikkomme ja virkamiehemme tekevät. Meistä tulee Pohjolan Darfur.

Ahneus. Ahneet liikemiehet haluavat raiskata kotimaansa ja riistää siltä jokaisen pennin pakolla tai kusetuksella. Suomalainen ei merkitse mitään muuta kuin rahaa. Et ole mitään muuta. Ei mikään liikeyritys kehitä palvelujaan. Se keksii keinoja panna sinut maksamaan entistä enemmän vielä vähemmästä. Pankit ovat jo panneet ihmiset tekemään pankkien työt ja laskuttavat siitä hyvästä. Et saa mistään pankista sellaista palvelua kuin vielä kymmenen, parikymmentä vuotta sitten. Itseasiassa useimmat pankit eivät halua asiakkaita ovista sisään, jos he eivät ole velkaa pankille. Sinun pitää olla pankin torppari.

Rakennusteollisuus ry:n johtaja sanoi tv-haastattelussa 2012, että uuden rakennuskannan "elinkaari on 35 vuotta". Siis jokainen uusi kerrostalo, omakotitalo, rivitalo, liikerakennus ja huussi rakennetaan kestämään tuon ajan. Sen ei pidä kestää pidempään. Talot suunnitellaan sellaisiksi, että kun olet saanut asuntosi maksetuksi, se puretaan alta, koska sen "elinkaari" on tullut tiensä päähän. Naapuriin rakennettiin joitakin vuosia sitten uusi kerrostalo. Ensimmäinen vesivahinko tapahtui kuuden kuukauden päästä. Laatua ja yksilöllistä palvelua, kohderakentamisen uusi taso ja muita rakennusfirmojen kusetuslauseita toki piisaa.

Kouluverkosto ajetaan alas ja opiskelusta tehdään maksullista. Poliiseja on nyt noin 7200, mutta heistä pannaan pihalle vielä tuhat. Terveyskeskuksia ja sairaaloita suljetaan ja teidän verovaroillanne ostettu kalusto myydään pilahinnalla pois. Maa, se jolla kävelette, annetaan ilmaiseksi ulkomaalaisille suuryrityksille. Metsät ja järvet samoin. Maaseutu tyhjätään. Palkat romautetaan. Kotimaiset yrittäjät kuristetaan kuoliaiksi.

Meidän kohtalostamme päätetään Brysselissä ja Strassbourgissa. Maamme on jo alistettu ulkomaalaisten sotilaiden käskyvallan alle. Itsenäisyys on jo nyt menetetty, Mitään satavuotiasta Suomea ei ole. Me olemme juridisesti kehnommassa asemassa kuin Venäjän vallan alla. Meillä ei ole enää mitään siitä Suomesta, johon valtaosa teistä syntyi.

Tätäkö te haluatte? Tästäkö te haluatte maksaa? Näitäkö te äänestätte? Äänestääkää edelleen eduskuntapuolueita. Tiedätte mitä tuleman pitää. Tätä samaa yhä kiihtyvällä vauhdilla. Asiassa ei ole mitään epäselvää. He todella haluavat tuhota Suomen ja tekevät niin.

http://rayhablogi.blogspot.fi/2016/05/suomi-tuhotaan-20.html
http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/12/isanmaasi-suomi-onkin-yritys.html

http://rayhablogi.blogspot.fi/2013/03/kuinka-suomi-tuhotaan.html

http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/12/suomi-tuhotaan-juuri-nyt.html


23 kommenttia:

 1. Noo... ketä äänestämällä tämä kehityssuunta saataisiin korjattua? Siis mikä olisi sellainen (tällä hetkellä) pikkupuolue, jolla olisi kykyä ja halua todella parantaa asioita ja torjua korruption suloiset houkutukset? Ja kaiken lisäksi sellainen, jonka äänet eivät ääntenlaskun aikana mene roskakoriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ketään, koko systeemi on täysin korruptioitunut läpimätä paska, jos luulet että tarvittavia muutoksia saadaan tiputtamalla äänilipuke kerran 4 vuodessa. Äänestämällä äänestät vain ja ainoastaan sen yläpuolella toimivaa järjestelmää. Mutta jos haluat todella antaa äänesi jollekkin, anna se kansalle, useammin kuin kerran neljään vuoteen.

   Poista
  2. Nimenomaan! Äänestämällä äänestät tätä mätää järjestelmää...

   Nimim. 1% luonteeltaan

   Poista
  3. Ehkäpä kannattaisi jättää äänestämättä ja osallistumasta tämänkaltaiseen sirkukseen ja "demokratiaan".

   Poista
  4. Etelä-pohjanmaalta nousemaa uusi vielä pieni puolue. KANSALAISPUOLUE. NET . KÄYKÄÄPÄ TUTUSTUMASSA , ensimmäinen tavoite Valtiollisen itsenäisyyden palauttaminen kaikissa muodoissaan.

   Poista
  5. No johan oli. Kaikki on huonosti. Vain kirjoittaja osaa nähdä oikein. Etsii seuraajia. Ansiosidonnainen korvaus.
   Unohtuiko? En tiedä kun jaksoin lukea vain hetken. Oli mielestäni vailla todellista pohjaa.

   Poista
 2. Hyvä kirjoitus!
  Jotkut asiat jäävät ilmaan: Wall street ja äänten laskenta?

  Mutta missä on vaihtoehto nykyiseen?
  Itsenäisyyspuolueen edesmennyt johtaja Antti Pesonen
  Kirjoitteli viisaita blogissaan.
  Muuta ääniä ei tullut.

  Ehkä Suomalaiset haluavat huonoja/mitättömiä johtajia,
  Kurjistaa olojaan ja hoitaa johtajien palkkakuopat kuntoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näpyttelyvirhe: muuta kun pitäisi olla mutta.
   Pesonen siis kirjoitteli viisaita,
   MUTTA ääniä ei tullut.

   Poista
  2. Sitouduimme henkilöiden allekirjoituksilla eu:hun ja euroon. Suomen (ex-itsenäinen valtio),sisäpolitiikka on ulkoistettu. Siinä syy lieveilmiöihin. Sitä saa mitä muut tilaa.
   Ei mulla muuta.

   Poista
  3. Wall street ja ääntenlaskenta tarkoittaa huonomaineista amerikkalaista pankkia nimeltä Goldman Sachs, joka omistaa suomalaista Tieto-yhtiötä. Tiedolle on "ulkoistettu" suomalainen vaalien ääntenlaskenta, kun valtioneuvoston tietokoneessa "ei teho riitä".

   Vaalitulosten manipuloiminen on toiseksi viimeinen keino korruptioväelle pitää nykyisiä poliitikkoja vallassa, jos suomalaiset joskus järkiintyvät ja alkavat äänestämään kunnollisia ehdokkaita. Parikymmentä pientä vaalivilppiä on Suomessa jo paljastunut, vaikka huijaavista algoritmeistä on helppo tehdä hienovaraisia. Suurempaa järkiintymistä näillä algoritmeilla ei kuitenkaan peitetä.

   Goldman Sachs on syyllistynyt toistuvasti laittomaan markkinoiden manipulaatioon, josta on saanut miljardien sakkorangaistuksia. Sakot ovat kuitenkin olleet pienemmät kuin laittomuuksista saatu hyöty ja toiminta kannattaa edelleen. Sakkorangaistukset pitävät alhaisina poliitikot, jotka GS "omistaa". Toisin sanoen GS rahoittaa poliitiikkaan pyrkivien henkilöiden kampanjat, jos sitoutuvat suojelemaan pankkia. Amerikassa kun on varsin avoinkin lobbaaminen laillista. Ja samalla tavoin tämä pankki nykyisin pyrkivät manipuloimaan Eurooppaa.

   Poista
 3. Pesonen kirjoitti viisaita ja sellainen ajatus on tullut itselle ja monelle muulle mieleen, olikohan pois lähtökään aivan luonnollinen... Hoitavista lääkäreistäkin moni tuppaa kuulua näihin salaperäisiin herrakerhoihin.

  VastaaPoista
 4. Politiikaksi pyrkiessään ei tarvitse osata mitään...

  VastaaPoista
 5. Hieno, rehellinen kirjoitus 100-vuotiaasta Suomesta. Olen nähnyt Suomen nousun hyvinvointivaltioksi ja nyt joudun todistamaan kaiken sen tahallista tuhoa. Tämä on todella rikollista, järkyttävää, kiittämätöntä niin edellisiä sukupolvia kohtaan samalla kun vähät välitetään tulevista sukupolvista... Ei sanat riitä... Voi Suomi, Suomi mihin sinä oletkaan joutunut!

  VastaaPoista
 6. Kysymys kuuluukin,että kenelle me tarkalleen ottaen ollaan velkaa? Kaivelin joskus Suomen Pankin takaajien omistussuhteita ja mielenkiintosta Blackrockkia ja ei se nyt United Fruit company ollut,mut joku hyvin saman tyylinen nimi oli jollain, maailman isoimpia firmoja siis, sieltä putkahti esiin, ja sen omisti kaksi henkilöä jostain Lähi-idästä...

  VastaaPoista
 7. Hyvä kirjoitus, kiitos. Samin kysymykseen:
  "Kysymys kuuluukin,että kenelle me tarkalleen ottaen ollaan velkaa? " kommentti-
  Kaikki tiet vievät roomaan tai kuten jenkki sen laittaa: it's all about JESUITS = Pankkiirien herrat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palomuuri, pelastusvene, millä suojaudutaan?
   http://www.zerohedge.com/news/2017-02-11/jim-rogers-were-about-have-worst-economic-problems-lifetime-lot-people-will-disappea
   https://youtu.be/fdYXGhY4Dpk
   https://youtu.be/iFDe5kUUyT0

   Poista
 8. Onko kansannousu enää ainut vaihtoehto Suomelle? Se pysäyttäisi julkisen elämän ja pakottaisi ihmiset katsomaan toinen toisiaan silmiin ilman median valheita. Jos kaikki menee niin kuin ennenkin niin mikään ei muutu. Suomi muuttuu pikkuhiljaa Ruotsin kaltaiseksi monikulttuurihelvetiksi, jossa on ääri-islamien hallitsemat no-go alueet. Ruotsin poliisin ylin johto vetosi juuri Juhannuksen tienoilla kansaan järjestyksen palauttamiseksi. Meillä mediat vaikeni tästä täysin. Elämme siis nyt samantyyppisessä valheiden ja propapangan täyttämässä valtiossa, jossa esim. DDR:ssä elettiin. Ainut ero on vielä siinä, että ruokaa on kaupoissa vielä saatavilla eikä elintarvikepula ole ainakaan niin huutava, kuin se oli itä-blokin kommunisti diktatuureissa. Sekin saattaa olla vain ajan kysymys, koska samantyyppinen ilmiö kohtaa Suomea. Onhan osa kansasta jo ajettu pysyvästi leipäjonoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä EI suomen kansa olisi ansainnut..miten se näin meni?

   Poista
 9. Minä en usko, että äänestämällä mitään vaikutetaan.

  Kansan hämäämiseksi ja rauhoittamiseksi jo pitkään ennen vaaleja julkaistaan suunnattuja galluppeja ja Soroksen alainen Tieto-Enator-kone sitten printtaa sille mieleisen "äänestys"tuloksen.

  Sopivat ruskeakieliset valitaan ja pieni ns. oppositio rakkikoiraksi muka demokratiaa toteuttamaan.

  VastaaPoista
 10. Olihan se selvää, että Suomesta tehdään EU:n pohjoinen reservaatti, joka kalutaan puhtaaksi. Ei auttanut Eduskunnassa pyörinyt jarrukeskustelukaan.

  VastaaPoista
 11. 80-luvulla oli julkishallintoa 300 000 nyt 900 000. Autojen keski-ikä 7 nyt 12 vuotta. Mamuja vähän ja sosiaalissa ei laskettu lapsilisiä tuloksi.

  VastaaPoista
 12. Eu on kuitenkin heikoilla Venäjän suhteen Energia- ja muissakin luonnonvaroissa. Venäjälle ystävällismielisiin valtioihin kuuluvat muunmuassa Kiina, Pohjoiskorea ja intiakin. Tämän päivän iltasanomissa (07.09.22) Turkin residenssi Erdogan on sitä mieltä että EU provosoi venäjää. Puolueesta puheenollen, Venäjällä kuten Suomessakin on 2 kommunistipuoluetta.

  VastaaPoista
 13. Täyttä asiaa, ikävä kyllä.

  VastaaPoista