keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

POLIISIVALTIO - SINUN PARHAAKSESI

Kun Yhdysvallat joutui terrori-iskun kohteeksi syyskuussa 2001, hyväksyttiin massiivinen lakipaketti, joka antoi turvallisuusviranomaisille entistäkin laajemmat valtuudet tiedusteluun ja muuhun salaiseen toimintaan terrorismin estämiseksi. Terrori-iskuja on tehty senkin jälkeen, mutta olennaista on tämä: myöhemmin on paljastunut, että esimerkiksi kansallisen turvallisuusvirasto NSAn suorittamasta valkoilusta yli 90% suuntautukin omiin kansalaisiin. Miten meni noin niiku omasta mielestä?

Sipilän hallitus on tuomassa uutta lakipakettia kiireen vilkkaa eduskunnan hyväksyttäväksi. Lakipaketti muuttaisi perustuslakia, eli kaventaisi kansalaisyhteiskuntaa ja kansalaisten oikeuksia suhteessa valtiovaltaan, ja antaisi sekä Suojelupoliisille että armeijalle lisää toimintavapauksia ja valtuuksia. Miksi? Terrorismin uhkan takia? Meille väitetään, että sodan uhka on kasvanut. Miksi? Meille sanotaan, että turvallisuusympäristö on muuttunut. Niin onkin. Suomi on antautunut ehdoitta ulkoiselle sotilasmahdille, joka sanelee nyt pelin säännöt, koska päättäjämme haluavat niin.

Armeijan tiedustelulla ja Suojelupoliisilla on jo nyt melko vapaat kädet nimenomaan salaiseen toimintaan ulkoisia uhkia vastaan. Suojelupoliisi operoi aika vapaasti myös kotimaassa omien kansalaisten suhteen. Mihin tarvitaan "lisävaltuuksia"? Keitä varten? Miksi armeijan pitää saada lisävaltuuksia? Miksi kansalaisten asemaa halutaan heikentää ja turvallisuusviranomaisten vahvistaa?

Ei ole sattumaa, että sitä mukaa kun olemme uponneet yhä syvemmälle Euroopan Unionin peilimaailmaan ja Naton sameisiin vesiin, poliisivaltio on ottanut valtavia harppauksia Suomessa. Poliisilain uudistus vuonna 2014 antoi käytännössä vapaat kädet poliisille. Poliisi sai vapauden kuunnella ja katsella salaa sinua vessassasi, kylpyhuoneessasi, makuuhuoneessasi, olohuoneessasi ja autossasi, oikeastaan missä vain. Siis vapaus kuvata ja äänittää sinua missä vain ja milloin vain,

Lisäksi poliisi sai vuonna 2014 luvan asentaa mihin tahansa tietokoneeseen, mobiililaitteeseen yms. salaisia ohjelmia jne. Kyse ei ole mistään ihan pikkujutusta. Mitä jos koneellesi ilmestyisi kasapäin lapsipornoa sinun tietämättäsi ja poliisi sitten löytäisi sen tutkimuksissaan? Entä jos tiedostoissasi olisi pomminteko-ohjeita ja ISIS-järjestön johtajien meiliosoitteita? Millä todistat etteivät ne ole sinun? Kuka ne koneellesi asensi? Ei sinun pidä tietää sitä. Lain mukaan se ei myöskään tarvitse erillisiä lupia sellaiseen toimintaan. Sinun parhaaksesi?

Olennainen "uudistus" oli pieni sivulause lakipaketissa, jossa todettiin, ettei poliisin tarvitse kertoa salaisista operaatioistaan kenellekään, mikäli se "vaarantaisi" meneillään olevan tutkinnan, tutkimusmenetelmät ja tekniikat, ja/tai tutkimukseen osallistuvien turvallisuuden. Eli käytännössä poliisi voi tehdä mitä vain salaa, eikä sen tarvitse lain perusteella koskaan kertoa salaisista toimistaan kenellekään.

Nyt kun maahan on tuotu hybridisodankäynnin keskus ulkoilaisen sotilasmahdin käskystä, kansalaisten oikeusturvaa halutaan kaventaa jälleen kerran. Perustuslaillisia oikeuksia halutaan purkaa. Perustuslakia halutaan romuttaa. Miksi? Kuka sitä haluaa?

Yhdistäkää asioita, joita viimevuosina on tapahtunut. Superreserviläisyksikkö. Mikä se on ja mihin sitä tarvitaan? Jokainen reserviläinen tietää, että jos ja kun palvelukseenastumismääräys tulee, reserviläisellä on muutama tunti aikaa olla palveluspaikalla. Jokainen armeijan käynyt tietää, että tämä on kansallisarmeijamme pointti: nopeasti kokoon kutsuttava suuri reservi.

Meille on kuitenkin valehdeltu, ettei näin olisi, että tarvitaan 20 000 miehen erikoisjoukko joka toimisi nopeasti. Miksi? Keitä nämä "korvamerkityt" reserviläiset ovat? Sen perusteella mitä itse olen kuullut aktiivireserviläisiltä, heidät valitaan sillä perusteella, että he ovat valmiita käyttämään aseita myös suomalaisiin. Mitä se kertoo?

Samaan aikaan armeijan johto on luovuttanut ylimmän käskyvallan ulkolaiselle sotilasmahdille, joka tehdyn sopimuksen perusteella määrää niin halutessaan armeijaamme ja myös poliisia. Myös näitä "erikoisreserviläisiä".

Kaikkien poliisivaltioiden isä aurinkoinen Josef Stalin sanoi kerran: Me löydämme mustan kissan pimeästä huoneesta, vaikkei siellä sellaista olisikaan. Hänen pääpyövelinsä Lavrentin Berija sanoi: Jos et ole tehnyt mitään väärää, sinulla ei ole mitään pelättävää. Ja kuinkahan asianlaita oli? Olivatko ne kaikki noin 12 miljoonaa tapettua venäläistä syyllisiä? Sitä kannattaa miettiä.

Maon Kiinassa vainottiin vain kansanvihollisia ja luokkavihollisia. Kunnolliset, lainkuuliaiset kansalaiset olivat aivan turvassa. Heillä ei ollut mitään hätää. Ilmeisesti lukemattomat miljoonat kiinalaiset olivat rikollisia. Ainakin heitä kuoli hirvittävä määrä.

Hitlerin Saksassa jokainen kunnon kansalainen oli turvassa ja valtion suojeluksessa. Saksan juutalaisväestö oli tilastojen mukaan kaikkein konservatiivisinta ja lainkuuliaisinta pikkuporvaristoa. Kuinka sille sitten kävikään, kun se totteli annettuja turvallisuuslakeja ja lähti annettujen määräysten mukaan kohti uutta tulevaisuutta Suur-Saksan itäosisssa?? Jokainen voi miettiä sitä.

Ensimmäisiä operaatioita, joihin totalitäärinen hallinto ryhtyy, on aseiden kerääminen pois siviilien käsistä. EU on jo vuosikausia pyrkinyt tähän. Se pyrkii siihen edelleen. Kouluampumisten perusteella meilläkin on tiukennettu linjaa, Euroopan Unionin toiveiden mukaisesti. Aseenkantolupia on evätty jälkikäteen jopa sellaisella perustelulla kuin Elämäntapa. Kyllä, luitte aivan oikein. Vuosikausia metsästystä ja tarkkuusammuntaa harrastaneelta mieheltä vietiin luvat täysin yllättäen ja lupien perumisperusteena oli ELÄMÄNTAPA.

Mieti sitä, kansalainen.

https://www.youtube.com/watch?v=MnGzl-OEyGE


8 kommenttia:

 1. Onko Sandella tarkempaa tietoa tästä lupien perumisesta elämäntavan perusteella?

  VastaaPoista
 2. Tuo Thomas Painen muistutus tosi patriootin velvollisuudesta olisi todella syytä pitää mielessä tässä natottajien ja EU-federalistien meiskauksessa. Ja muistaa myös se, ettei velvollisuutta välttämättä voi aina täyttää pelkillä puheilla.

  VastaaPoista
 3. Kaikki puhelut nauhoitetaan ja poliisi voi niitä kuunnella toisen osapuolen pyynnöstä esim. puhelinahdistelu-tapauksissa. Näin tapahtui kolmisen vuotta sitten.

  VastaaPoista
 4. Suomi on yksi maailman turvallisimpia ja yhteiskunnallisesti vakaimpia maita. Silti täällä on suurta halukkuutta repiä rikki perustuslaillista yksityisyyden vapautta. Hyviä kysymyksiä. En luottaisi kovinkaan paljoa Poliisin käsityksiin siitä milloin ja miten he tarvittaessa ryhtyvät vakoilemaan yksittäistä kansalaista. Mm. Mikko Niskasaarella on blogikirjoituksissaan aika hyviä esimerkkejä miten mielivaltaisesti Poliisi- ja syyttäjäviranomaiset saattavat toimia. Kyse on pahimmillaan viranomaisten mielivallasta jo nyt. Siinä on yksittäinen kansalainen tai yrittäjä tosi heikoilla. Kuka hyvänsä poliisi voi halutessaan laittaa nimen heidän rekisteriinsä ja sen jälkeen evätä esim. aseenkantolupahakemuksen. Mitään syytä ei tarvitse ilmoittaa. Ko. rekisteriin oli esim. Putinin lisäksi laitettu lukemattomia kansalaisia, joilla ei ole ollut mitään yhteyksiä järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Syyksi riittää esim. että ihminen on kuvattu samassa tilaisuudessa henkilön kanssa, jolla epäillään näitä yhteyksiä olevan.

  VastaaPoista
 5. Asiani on eri, mutta jos Sande kommentoisit kysymystäni esim. nyt vaikka kuntavaaleista (vaikka samahan tuo on tilannemuissakin)?
  Jos pienpuolueen ehdokas sai (esim. "Suur-Tampereella") 400-500 ääntä, mutta ei päässyt k.valtuustoon?! Sen sijaan n. yli 100 ääntä saanut esim. kokoomuslainen pääsi läpi?! En ymmärrä "yhtälöä" ja sen vuoksi en taaskaan äänestänyt!
  Jos voisit Sande fiksuna miehenä selvittää, tämän "demokraattisen äänestys toiminnan". Kiitos!

  1% mieleltään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuntavaalijärjestelmä suosii valtapuolueita. Paska homma, mutta niin vain on.

   Poista
 6. Suomen hallitus on vuosikausia seurannut amerikkalaisten ohjeita heidän pyrkiessään Amerikasta ja koko maailmasta luomaan poliisivaltion. Suomen hallitus ei halua myontää, että Amerikka on jo poliisivaltio. Vielä vähemmän he haluavat myontää tekevänsä Suomesta totalitaarisesti hallittavan poliisivaltion, jossa kaikki kansallisomaisuus tullaan siirtämään pankkiiriden hallitsemien kansainvälisten suuryritysten omistukseen yhtioittämisen väistämättomänä seurauksena.

  VastaaPoista
 7. https://fi.wikipedia.org/wiki/D%E2%80%99Hondtin_menetelm%C3%A4

  VastaaPoista