tiistai 4. huhtikuuta 2017

ÄLKÄÄ ANTAKO PERIKSI

Älkää antako systeemin, eliitin, valtamedian, "asiantuntijoiden", puolueiden, ministerien, poliitikkojen ja pankkiirien painaa teitä kyykkyyn. Älkää suostuko siihen. Teidän ei tarvitse, eikä pidä kyykistellä noiden edessä.

Te voitte kyseenalaistaa koko homman, mitä tahansa. Te voitte haastaa kenet ja minkä tahansa. Teillä on laki puolellanne. Te voitte sanoa ääneen sen, että virkamiehet ja poliitikot rikkovat lakia, kun ne niin tekevät. Te voitte sanoa mielipiteenne, piti joku siitä tai ei, ja teidän kannattaa sanoa mielipiteenne ja lujalla äänellä ja selvästi.

Teillä on oikeutenne, joista voitte pitää kiinni. Teillä on oikeutenne, joista teidän pitääkin pitää kiinni. Teillä on oikeutenne, joista teidän ei tarvitse luopua ja joita teiltä ei voi ottaa pois. Älkää luopuko niistä, älkää antako niitä pois. Pankaa hanttiin. Vastustakaa, jos joku yrittää tehdä niin.

Vaatikaa vapautenne kunnioittamista, vaatikaa oikeuksienne kunnioittamista. Ette te ole mitään velkaa hallituksessa istuvalle huijarijoukkiolle. Ette te ole mitään velkaa eduskunnassa istuville tyhjänpanteille, virastoissa lymyäville virkamiehille ja byrokraateille.

Suomen valtio olette te. Te olette Suomi, eivät Ne. Ei ole olemassa mitään valtiota ilman teitä. Te omistatte koko paskan. Jokaisen sentin tätä maata, jokaisen valtion rakennuksen ja viivottimen. Ja jokainen julkisella sektorilla työskentelevät on teillä töissä, teidän rahoillanne, presidentistä lähtien. Joka jeesuksen ukko ja akka.

Kansalaisten pitäisi mennä eduskuntaan omistajan roolissa. Sinne pitäisi vaan mennä, tarkistamaan että tiloja käytetään siihen tarkoitukseen johon ne on tarkoitettu. Kansalaisten pitäisi marssia valtioneuvoston taloon Senaatintorin kupeessa, kutsumatta ja lupia kyselemättä, koska kansalaiset omistavat senkin töllin jokaista nurkkaa myöten. Tultiin vähän katselemaan, sanottaisiin kyselijöille, jotka ovat kaikki meillä töissä.

Älkää luopuko elämästänne, Ottakaa se omaksenne. Se kuuluu teille. Se on teidän. Tehkää sillä mitä haluatte. Niin kauan kun ette satuta toisia, ota toisen omaa, riko mitään, te voitte tehdä mitä vaan. Tehkää. Eläkää. Teillä on aikaa. Ette te tarvitse mitään lupia elämäänne. Ei kenelläkään ole mitään oikeuksia estää teitä elämästä.

Älkää olko näivettyneitä muurahaisia. Kun tuuli kutsuu, on sen kutsua noudatettava. Eläkää! Maistakaa jokainen suupala, jokainen kulaus, haistakaa jokainen tuoksu ja käry, kuulkaa jokainen ääni ja sanokaa kaikki ne sanat, jotka haluatte sanoa.

Te olette vapaita suomalaisia aikuisia, ettekä mitään holhouksen alaisia lapsia. Käyttäkää valtaanne! Te olette tämä maa, kansa ja valtio. Nuo, jotka esittävät olevansa sitä, ovat vain teidän alaisianne, töissä teillä. Sanokaa se heille.

Kun poliitikko aloittaa mutinansa siitä kuin jotakin on pakko tehdä, sanokaa sille, että ole sinä alainen hiljaa. Sä olet vaan töissä mulla. Nyt tehdään näin eikä noin. Se on teidän oikeutenne.

Eivät he teitä hallitse tai hallinnoi, jos te ette anna siihen lupaa. Älkää antako!

Vapauttakaa ajatuksenne ja peffanne menee perässä!

https://www.youtube.com/watch?v=MnGzl-OEyGE


1 kommentti:

  1. "42 Mutta Jeesus kutsui heidät tykönsä ja sanoi heille: "Te tiedätte, että ne, joita kansojen ruhtinaiksi katsotaan, herroina niitä hallitsevat, ja että kansojen mahtavat käyttävät valtaansa niitä kohtaan.
    43 Mutta näin ei ole teidän kesken, vaan joka teidän keskuudessanne tahtoo suureksi tulla, se olkoon teidän palvelijanne;
    44 ja joka teidän keskuudessanne tahtoo olla ensimmäinen, se olkoon kaikkien orja."

    VastaaPoista