sunnuntai 4. joulukuuta 2016

MIKSI EN JUHLI ITSENÄISYYTTÄ

Itsenäisen valtion, kansakunnan, tunnusmerkistö on seuraava:
1. Oma lainsäädäntö.
2. Oma valuutta.
3. Oma armeija/turvallisuuskoneisto.
4. Oma ulko- ta turvallisuuspolitiikka.
5. Oma talous- ja yhteiskuntapolitiikka.
6. Oma lippu.

1. Meillä ei ole enää omaa lainsäädäntöä. Oikeusoppineiden arvioiden mukaan uudesta lainsäädännöstämme 70-80% tulee suoraan Euroopan Unionilta. Me emme voi kieltäytyä toimeenpanemasta yhtään niin sanottua direktiiviä, eli EU-lakia. Voimme vain soveltaa niitä. Ne on pakko panna toimeen, eli saattaa laeiksi. Meillä ei siis ole omaa lainsäädäntävaltaa.

2. Meillä ei ole omaa valuuttaa, eikä siten myöskään omaa talouspolitiikkaa. Kuten silloinen pääministeri Alexander Stubb ilmoitti asian ennen kevään 2015 eduskuntavaaleja eduskunnan televisioidussa täysistunnossa: Olemme luovuttaneet rahapolitiikan päätösvallan Brysseliin. Pääministerin ilmoitus ei herättänyt yhtä ainoaa vastalausetta eduskunnassa.

3. Meillä ei ole omaa armeijaa. Puolustusvoimien komentaja Lindbergin allekirjoittama Nato Isäntämaa-sopimus luovutti armeijan kokonaisuudessaan Naton komentoon, ilman mitään varauksia tai ehtoja. Nato Isäntämaa -sopimus luovutti Naton hallintaan myös oikeuslaitoksen, poliisin ja terveydenhuoltojärjestelmän kokonaisuudessaan. Sopimuksen mukaan korkeintä päätösvaltaa ja toimeenpanovaltaa Suomessa käyttää aina korkea-arvoisin Nato-upseeri, ei siis eduskunta, hallitus, pääministeri, presidentti tai kukaan muukaan suomalainen.

http://anttipesonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/185645-ipu-kaansi-naton-isantamaasopimuksen-mou-suomeksi

Sopimus eroaa Ruotsin tekemästä siinä, että ruotsalaiset päättävät itse otetaanko sopimus käyttöön ja miltä osin. Sopimus rikkoo myös Suomen perustuslakia, rikoslain 12,lukua, aluevalvontalakia ja lain puolueettomuusmääräyksiä, eli se on myös kansallisten lakien mukaan rikos. Jos ette usko, lukekaa myös ne Naton omat sopimukset, joihin tuossa viitataan.

4. Pääministerimme ovat useaan otteeseen todenneet, että Suomi noudattaa Euroopan Unionin ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa. Juuri siksi me olemme tuhonneet miljardien arvoisen itäkaupan pakotepolitiikalla, josta emme hyödy mitenkään. Kuten Saksan tuolloinen kauppaministeri totesi: On kovin ikävää, että Venäjä-pakotteet iskevät kipeimmin juuri Suomeen. Niin on, mutta emme voi sille mitään, koska pakotteista päätettiin Brysselissä. Turvallisuuspolitiikkamme on myös sidottu Euroopan Unionin päätöksiin.

5. Koska olemme Euroopan Unionin jäsenvaltio, eli osavaltio, meillä ei ole omaa yhteiskuntapolitiikkaa sen ulkopuolella. Meillä ei myöskään ole mitään omaa talouspolitiikkaa sen ulkopuolella. Me noudatamme EUn määräyksiä ja linjauksia, koska meidän on pakko. Se on osavaltion kohtalo. Voimme toki valita kuinka sovellamme pääkonttorin linjauksia, mutta emme tehdä toisin.

6. Suomen lippu ei ole enää itsenäisen kansakunnan lippu, vaan samassa kategoriassa kuin Skotlannin, Walesin tai Pohjois-Irlannin lippu, tai Kanaalin saarten lippu. Muuta arvoa sillä ei liittovaltiossa ole.

Näistä syistä en juhli itsenäisyyspäivää. Sen sijaan muistan niitä sukupolvia, jotka tekivät kaikkensa itsenäisen Suomen puolesta. 90 000 heistä antoi henkensä, sadat tuhannet terveytensä, jotta meillä olisi vapaa ja itsenäinen maa. Heidän lapsensa ja lapsenlapsensa antoivat sen maan pois.

Minulle tämä on itsenäisen Suomen muistojuhla, hetki hiljentyä historian edessä, ja muistella maata, johon synnyin, jossa kasvoin ja jota olin valmis puolustamaan omalla hengelläni. Sitä maata ei ole enää olemassa.

10 kommenttia:

 1. En juhli minäkään pseudo-itsenäisyyttä.
  Samuli Ketola

  VastaaPoista
 2. Hyvää muistopäivää sinullekin. Itsekin olen viettänyt joulukuun kuudetta itsenäisyyden muistopäivänä jo monta vuotta, aina siitä lähtien kun tajusin mitä ne huijarit olivat tehneet.

  VastaaPoista
 3. Tuohon luetteloon voisi vielä lisätä sen, että itsenäisellä maalla on omat rajat, joiden yli tullaan vain maan itsensä asettamilla ehdoilla tai rajoituksilla. Matujen holtiton turvapaikkainvaasio männä vuoden syksyllä toisesta tiettävästi turvallisesta maasta ilman että viranomaisilla tai puolustusvoimilla oli mitään sanomista asiaan, on yksi lisäesimerkki itsenäisyyden puuttumisesta. Mutta EU kaatuu ennen pitkää, ja jonain päivänä saamme juhlia uudelleen saavutettua itsenäisyyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä EU kaatuu, mutta sitä ennen Suomi on sitä ennen tyhjennetty ja ryövätty kaikkinensa. Minä haluan jättää Suomen lapsilleni itsenäisenä. Meidän täytyy päästä eroon tuosta EU:sta nyt.

   Poista
  2. Myös EU:n kaatumista toivoen & odottaen ja pikaisesti!

   1% Mieleltään...

   Poista
 4. Itse vietän huomista Tallinnassa jossa olen viettänyt jo monet itsenäisyyden muistopäivät.

  Siirsin itseni ja firmani Viroon koska en halua rahoittaa Suomessa maleksivien matujen, mamujen ja kantasuomalaisten virkakyöstien ja muiden siipelijöiden laumoja. Yrittäjähän on Suomessa lypsylehmä ja konkurssin tehnyt yrittäjä on pahempi rikollinen kuin murhamies.

  VastaaPoista
 5. Ukki oli 17-vuotiaana itsenäisyyssodassa, 1939-1940 talvisodassa ja 1941-1944 jatkosodassa. Sodan jälkeen sai tuomion asekätkennässä. Muutaman kuukauden vankeustuomion jälkeen jatkoi tilan hoitoa. Ei se ukin arvostusta koskaan laskenut; oli arvostettu mies paikkakunnalla ja yhdistyksissä. Ukki oli armoitettu tarinamies ja sain etuoikeuden olla kuulemassa hänen tarinoitaan sodasta ja useilta vuosikymmeniltä. Erityisen karmeita olivat ukille muistot veljessodasta. Ja olivathan ne karmeita. Mitä veli teki vihassa veljelleen, poika isälleen ja naapuri naapurilleen.

  Mihin on tämä maa taas menossa? Vuonna 1917 olivat rajalinjat selvät. Väärin ajattelijat tunnettiin. Naapurit, sukulaiset. Taas on väärin ajattelijoita osoittamassa mieltään. Minua kauhistuttaa tämä vallitseva ilmapiiri. Tuntuu, että on olemassa se oikea mielipide. Oikea tapa ajatella. Sitten on se väärä mielipide. Kun nämä väärän mielipiteen esille tuojat pyritään nujertamaan ensin mediassa, henkisesti ja lopulta fyysisesti, ei vuoden 1917 tapahtumat ole enää kaukana.

  Kun kansa luovuttaa vapaaehtoisesti päätäntävallan omista asioistaan muukalaisille, ei kansa enää ansaitse itsenäisyttään. Kun kansa luovuttaa oman maansa muukalaisille, ei kansa enää ansaitse maataan. Tämän sanoo mies, joka oli kerran ylpeä tästä maasta. Reservin Ylik. joka on vannonut puolustavansa tätä maata verellään. Sytytän huomenna kynttilän ukin muistoksi. Niiden miesten ja naisten muistoksi, jotka menettivät henkensä tämän maan ja tulevien sukupolvien tähden. En sytytä sitä maata johtaville politrukeille ja kollaboraattoreille.

  Kuinka kauan mahtaa mennä kun saa syytteen seuraavasta: "Hajotkoon Euroopan Unioni ja saakoot siitä vastuulliset tuomiot kansan oikeusistuimessa (Ja palakoot helvetissä)". Tämä on tietysti filosofista pohdiskelua. Siunattuja olkoot Juncker ja Herman Van Rompuy. Heidän nimensä loistakoot ikuisesti valaisemassa tietämme pimeydessä ja opastamassa meitä totuutta kohti!

  VastaaPoista
 6. Niin, parempi olisi pitää langat omissa käsissä. Ajopuulle voi käydä todella pahasti. Teemu kirjoitti jo 2008:


  "Seuraava hyökkäyksemme voi olla NATO:n ja EU:n takia jo tämän sukupolven asia"
  - Teemu, 2008

  Ja jatkaa:(kuulostaako tutulta?)

  "Sotakabinetti ei juuri kertonut hallitukselle eikä eduskunnalle tekemisistään. Se myös esti suomalaisilta tiedonsaannin sensuurilla jo rauhan aikana. Vain muutama ihminen koko maassa tiesi mitä oli tapahtumassa.

  Mannerheim ja Ryti järjestivät Suomen mukaan hyökkäykseen harhauttamalla eduskuntaa. Tuloksena 60,000 suomalaista ja 200,000 neuvostoliittolaista kuoli.

  Vain niillä, jotka kärsivät virheellisen päätöksen seuraukset, on oikeus päättää."

  Toivottavasti linkki nyt toimisi paremmin ansiokkaaseen Teemun kirjoitukseen!

  VastaaPoista
 7. Vuorokausi vaihtui, tänään vietämme itsenäisyyden muistopäivää. Taidan nukkua tai lukea ultraväkivaltaista kirjallisuutta. Mitään juhlimisen syytä en tässä päivässä näe, Suomen itsenäisyys myytiin. Itsenäisyypäivää ei voi enää viettää, koska ei ole sellaista kuin itsenäisyys.

  Lepää rauhassa Suomi,
  kaivaten kusetetut kansalaiset.

  VastaaPoista