tiistai 6. joulukuuta 2016

JYRINÄÄ TAIVAANRANNASSA

Italian vaalit, Yhdysvaltain presidentin vaalit, Brexit...

Oli erittäin huvittavaa seurata televisiolähetyksiä eilen, kun Ulkopoliittisen instituutin edustaja oli selittämässä kanavalta toiselle, mistä on kyse ja mitä kansa haluaa. Samainen instituutti oli väärässä Brexitistä ja Trumpista, samoista syistä kuin koko eliitti on edelleen pihalla. UPI:n mies toisteli samaa sanomaa mitä Jyrki Katainen ja EU-johto ovat toistelleet Brexitistä lähtien: kansa haluaa lisää integraatiota, eli liittovaltiokehitystä. Se on valhe ja virhe.

Brexit, Trump ja Italian vaalit ovat jyrinää taivaanrannassa. Ne ovat kaikki merkkejä siitä, että Wall Streetin suurpankkien ja sijoittajien kehittämä Globalismi on kaatumassa. Kuplan sisällä elelevät eivät usko sitä sen enempää, kuin Neuvostoliiton johtokaan kolmea viikkoa ennen romahdusta. Se ei mahdu päähän. Vaihtoehtoja ei muka ole. No, on.

Mitä globalisaatio on? Globalisaatio oli hanke, jolla demokraattisissa maissa suoritettiin vallankaappaus valituilta edustajaelimiltä liike-elämälle ja suurpääomille. Morgan Stanleyn miehet lähettivät vuonna 2008 luottamuksellisen kirjeen suurasiakkailleen, jossa he kertoivat avoimesti tavoitteenaan olevan plutokratian eli rahavallan länsimaissa vuoteen 2015 mennessä. Michael Mooren julkistamassa kirjeessä demokratian syrjäyttämistä perusteltiin suoraan: demokratia haittaa liiketoimia, koska suuryritysten edut ovat vastakkaiset kansalaisten etuihin nähden. Tähän pyrittiin ja pyritään edelleen.

Wall Street Journalin pääkirjoituksessa vaadittiin demokratian vaihtamista, koska demokratiassa "tietämättömät" äänestivät "oikeita" valintoja vastaan. Nalle Wahlroos kiersi Suomessa kertomassa, että vain varakkailla tulisi olla äänioikeus. Suursijoittaja Soros vaati EU:ta käymään sotaan Venäjää vastaan (koska Venäjällä globalisteilla ei ole valtaa) ja sama jatkuu edelleen. Euroopan Unioniin luotiin keskuspankki, jota johtaa entinen Goldman Sachsin pomo ja jolla ei ole juridista vastuuta ja jolla on täysi syytesuoja, Miksi? Se on globalisaatiota.


Vapaakauppasopimukset olisivat antaneet suuryrityksille oikeuden puuttua kansallisvaltioiden lainsäädäntöön sekä suunnitteluvaiheessa, että myös jälkikäteen. TTIP olisi siirtänyt tuomiovallan amerikkalaisista liikejuristeista koostuvalle välimiesoikeudelle ja estänyt esim. suomalaisia viranomaisia puuttumasta millään tavalla suuryritysten toimintaan. TTIP olisi antanut suuryrityksille oikeuden vaatia täysimääräisiä korvauksia valtioilta, mikäli investointien tuotto-odotukset eivät toteudu. Ulkolainen yritys olisi voinut perustaa Suomeen firman ja ilmoittaa odottavansa siltä 300 miljoonan tuottoa, ja kun näin ei olisikaan tapahtunut, Suomen olisi pitänyt maksaa se tuolle yritykselle. Tätä on globalismi. Sitä vastaan kansalaiset nyt äänestävät.

Globalismi ei tuo mitään, mutta vie kaiken. Sen tarkoitus on raivata kaikki esteet suurpääomien rosvokapitalismilta. Sen tarkoituksena on kumota demokratia, kansanvalta, kansallinen lainsäädäntö, kaikki esteet. Globalismin tavoitteena on luoda ylikansallinen valtarakenne, jossa raha ratkaisee kaiken ja hyötyjiä ovat suuryritykset, pankit ja maailman rikkaimmat ihmiset. Globalisaation tavoitteena on maailma, jossa suurpääoma pystyy kilpailuttamaan maita keskenään, alistamaan ne rengeikseen. Tätä vastaan äänestetään.

Vasemmisto hukkasi tilaisuutensa jo vuosikymmeniä sitten halatessaan globalisaatiota niin, että takin saumat ritisivät. Poliittisesta liikkeestä, joka vain paria vuosikymmentä aikaisemmin oli korostanut kansojen itsemääräämisoikeutta ja imperialismin vastaista taistelua, tuli yksi ylikansallisen vallankäytön ja pääomaimperialismin tehokkaimpia kätyreitä. Jotkut hyväntahtoiset hölmöt nielivät savuverhoksi heitetyn Maailmankylä-valheen, mutta vielä useampi vain sokaistui kuvitellessaan suuria. Heitä vedettiin retkuun ja huolella, eikä vasemmisto ole vieläkään herännyt date rape -huumehuuruistaan. Se julistaa edelleen globalistien agendaa omaanaan ja kuvittelee, että se on se mitä ihmiset haluavat.

Väärin. Ihmiset haluavat työtä. Ihmiset haluavat rauhan. Ihmiset haluavat turvallisuuden. Ihmiset haluavat varmuuden. Ihmiset haluavat, että heidän edustajansa huolehtivat siitä ettei heille käy huonosti ja että jos käy, heistä huolehditaan. Tutkimus tutkimuksen perään on osoittanut, että suomalaiset maksavat mielellään veroja JOS ne käytetään lapsiin, vanhuksiin ja sairaisiin. Tässä globalistisessa politiikassa niin ei tehdä. Siksi sitä vastustetaan.

Rasismi-huutaminen ja muu lapsellinen ja typerä kouhotus oikeistopopulismista ja muusta on globalistien sumutusta. Se on syötettyä huttua. Suurin osa globalisaatiota vastustavista ei vihaa ketään, mutta haluaa että hänen verorahansa käytetään hänen läheistensä hoitoon, lasten kouluihin, sairaaloihin jne. Kun miljardi heitetään kansainvälisen eliitin toimesta junaillun pakolaisvyöryn hoitoon, mutta miljoonaa ei löydy sairaalaan, kiukku kasvaa. Se ei ole vihaisen kansalaisen syytä, vaan globalisaation aikaansaannos. Se on eliitin poliittisen ideologian synnyttämä vastareaktio. "Tämä ei ole oikein."

Vasemmiston lisäksi toinen retkutettu taho ovat kotimaiset yrittäjät. Kotimarkkinoiden kysynnästä täysin riippuvaiset yrittäjät ovat puolueuskollisia kuin entisaikojen stalinistit. He uskovat, vaikka näkevät. Yli kahden vuosikymmenen ajan kokoomus ja keskusta ovat kusseet suomalaisten yrittäjien niskaan ja lypsäneet heiltä miljoonia vaalikassoihinsa, ja yrittäjät uskovat edelleen. Kotimaisen kulutuskapasiteetin alasajo saa heiltä liikuttavaa tukea, vaikka se tarkoittaa yrittäjille itsemurhaa. Palkkojen alennus on vain ja ainoastaan vientiyritysten etu. Muille se on tuhoisa isku.

Mutta koska suomalainen yrittäjä on ideologisesti infantiili ja uskoo kokoomukseen kuin joulupukkiin, hän hyväksyy itseensä kohdistuvan rusikoinnin. Kokoomusyrittäjä uskoo, että jotenkin kaikki tämä kääntyy parhain päin. Vaikka ihmisiltä otetaan rahat pois, jostakin tulee asiakkaita kampaamooni. Jossakin on ihmisiä, jotka käyvät kaupassani, ostavat veneitä, autoja, asuntoja... Mutta pian heitä ei ole. Siihen globalisaatio tähtää.

Maaseutu tyhjennetään ja ihmiset ahdetaan kaupunkighettoihin. Kaikki hallitusten toimet tähtäävät siihen. Yksityisautoilu tehdään kalliiksi ja julkinen liikenne lopetetaan. Palvelut lopetetaan. Kaupat lopetetaan. Maaseudulla ei voi elää. Maaseutu on globalisaation silmissä raaka-ainevarasto. Ei asumista varten. Maaseudulta viedään mineraaleja, metsää, puuta ja makeaa vettä. Jos siellä asuu alkuasukkaita, tämä toiminta häiriintyy. Siksi maaseutua tyhjennetään hallinnollisin pakottein. Ja tämä on keskustan suurin kusetus sen äänestäjiä kohtaan.

Mutta muutos on tulossa. Sen merkit ovat ilmassa. Ulkopoliittinen instituutti hokee tietenkin globalistista propagandaansa ja esittelee mielipidemittauksia tuekseen. Ne ovat varmaankin niitä samoja, jotka kertoivat Ulkopoliittiselle instituutille ettei Trump voita ja ettei Brexit voita. Jyrki Katainen ja EU-eliitti hokee, että kansa haluaa liittovaltiota. Sekin perustuu "mielipidetutkimuksiin". UPI ja EU eivät tiedä, että koko mielipidemittausjärjestelmä on romahtanut. Brexit ja Trump paljastivat senkin kusetukseksi.

Edelleen tutkimuspertit ja laitokset hokevat, että metodit toimivat. Eivät toimi. Se on jo todistettu. Tuhannen otanta ei kuvaakaan luotettavasti todellisuutta, vaikka tilastotieteilijä uskoo niin. Yhdysvalloissa tehtiin kaksi mielipidemittausta, jotka kertoivat Trumpin voittavan. Toisen teetätti Fox Newsin Bill O'Riley ja toisen tekivät Arizonan yliopiston opiskelijat. O'Rileyn otanta oli 60 000 ihmistä 50 osavaltiossa. Opiskelijoiden 50 000 noissa 50 osavaltiossa. Molemmat siis kertoivat Trumpin voittavan. KAIKKI MUUT MIELIPIDEMITTAUKSET OLIVAT VÄÄRÄSSÄ.

Jyrinää taivaanrannassa... Globalistit ja kuplassa elävät eliitin jäsenet kieltävät sen. Heidän perässään kipittävät pikkuapurit ja hännystelijät, globalisaation huumaamat hyväuskoiset hölmöt eivät Usko jyrinän merkitsevän mitään. Kun se myrsky tulee, kun globalisaatio romahtaa sekä idelogiana että toimintamallina, kaikki he ovat yllättyneitä ja hämillään. He kun eivät USKONEET jyrinän tarkoittavan mitään. Ja kuitenkin kansa äänestää heidät ulos, tai kantaa, kuten Islannissa tehtiin...

5 kommenttia:

 1. Sori pilkun vilaaminen, mut se ECB jehu oli kylläkin Goldman Sachsin miehiä.Ja siinäpä vasta paha "pankki" onkin

  VastaaPoista
 2. Olet hirveän oikeassa tuossakin maaseudun tyhjentämisessä. En millään malta olla kertomatta miten tämä asia iski minua vasten naamaa aivan näinä päivinä. Eläkkeelle jäätyäni päätin muuttaa entiselle kotisudulle jossa minulla on normaali pieni maalaistalo merkittynä systeemeihin vapaa-ajan asuntona. Sain maistraatilta kirjeen että koska asunto on merkitty vapaa-ajan asunnoksi minulla ei ole oikeutta muuttaa sinne asumaan. Ikäänkuin tuota hiivatin ruksia ei voitaisi muuttaa toiseen ruutuun. Lisäksi jos kuitenkin muutan uuteen kuntaan minut merkitään rekisteriin asunnottomien listaan!! Kirje jatkuu: Jos kiellosta huolimatta jään asumaan vapaa-ajan asunnksi merkittyyn asuntoon niin kunta häätää minut. Että näin Suomessa. Korostan että tämä ei ole uudesta kunnasta kiinni vaan on kuulema valtakunnallinen kaikkia kuntia koskeva päätös. Vielä mielenkiintoinen seikka. Vain muutaman kilometrin päässä vapaa-ajan aunnostani on valtava ulkomaiselle kaivosfirmalle luvattu avolouhosalue josta aletaan kaivaa grafiittia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kirjat r-kioskiin ja tölliin asumaan . Idioottimainen viranomaistoiminta kannattaa kiertää kaukaa

   Poista
  2. Onhan tuo ollut tiedossa jo kauan! Siis vaan vuokralaisellakin. Vaihdetaanko - tarjolla 25 neliön ahdistuskoppi! Sänky mahtuu, muttei sohva. Juu ja on suihku & parveke. Tosin ei mitään käyttöä, kun naapurit myrkyttävät ilman röökeillään. Jep, ja tulee käryt sisällekin. Ja alle 500 euroa kuukaudessa, tästä ilosta.

   Poista
 3. Kuten Sande toi hienossa kirjoituksessaan esille, suomalaiset ovat pääsääntöisesti vaalikarjaa. Yrittäjät uskovat itseään rusikoivaa Kokoomusta, maaseudun ihmiset äänestävät Kepua ja nuolevat ruoskijansa kättä, vasemmisto ja Vihreät elävät Unelmaansa... En usko, että Suurta Muutosta voisi saada enää aikaan demokraattisten prosessien kautta. En kannata väkivaltaa enkä mitään veristä vallankumousta. Pidän sitä vain väistämättönä tulevaisuuden skenaariona. Ainoa vaihtoehto tälle olisi talouden täydellinen romahdus. Ei mitään pipettikamaa tyyliin 2008, 1992 tai 1929. Toivon sitä. Tämä sukupolvi olisi ansainnut sen. Silloin seuraava sukupolvi olisi totisesti viisaampi ja voisivat ainakin rakentaa parempaa palaneen tuhkan päälle.

  VastaaPoista