keskiviikko 28. joulukuuta 2016

MIKSI ANNE BERNER VOI MYYDÄ SUOMEN TIEVERKON?


Miten on mahdollista, että kansalaisten verovaroilla rakennettu tieverkosto voidaan myydä noin vain yksityiselle yritykselle pilkkahintaan? Miten on mahdollista ylipäätään myydä Suomea ja sen vuosikymmenten aikana verovaroilla rakennettua infraa kuin mitä tahansa kaakkua ruttoisessa pikkupuodissa?

Vastaus on hyvin yksinkertainen. Suomi on yritys. Totta. Se maa, jossa luulitte elävänne ja jota piditte normaalina tasavaltana tai Eurostoliiton osavaltiona, ei ole enää juridisesti olemassa. Te elätte yrityksessä, jonka nimi on Suomen tasavalta. Yritys voi myydä vapaasti osiaan, hankkimaansa varallisuutta ja omaisuutta, ilman mitään juridisia ongelmia.

Se ongelma on tässä: meille uskotellaan edelleen presidenttiä myöten, että olemme valtio, maa, kansakunta. Se on täyttä paskapuhetta. Jokaisen valtiomme ylimpään johtoon kuuluvan pitää tietää, ettei Suomi-nimistä kansallisvaltiota ole ollut olemassakaan pariinkymmeneen vuoteen. Aivan, viimeiset kaksi vuosikymmentä olette eläneet yrityksessä.

Ja koska hallitus ja valtiovarainministeriö tekivät tämän täydellisen maanpetoksen, joka syrjäytti koko suomalaisen valtiomuodon perustaa myöten, kaikessa hiljaisuudessa ja jonka eduskunta toisensa perään on hyväksynyt kaikessa hiljaisuudessa, meillä ei ole enää mitään isänmaata tai äidinmaata. Ei ole mitään Suomi-neitoa olemassakaan.

On yritys nimeltään Suomen tasavalta. Se yhtiö on rekisteröity Yhdysvaltoihin ja Suomeen. Ja mitä kaikki suurpääoman arkkipiispat hokevatkaan Björn Wahlroos etummaisena? Aivan. Yrityksellä ei ole yhteiskuntavastuuta, eikä moraalia. Yrityksen tarkoituksena on tuottaa voittoa omistajilleen. Ketkä omistavat yrityksen Suomen tasavalta? Velkojat ja sijoittajat. Eivätkä he ole kaikki suinkaan suomalaisia.

Etkö usko, että tämä on todellinen tilanne ja selitys sille, miksi hallitus toisensa perään raiskaa tätä maata ja sen kansaa ulkomaalaisten suursijoittajien, päättäjien ja suuryritysten mieleisellä tavalla? Tarkastele aivan rauhassa näitä kahta linkkiä. Anna todellisuuden upota sisimpääsi kaikessa rauhassa. Suomen tasavalta on yritys, ei valtio. Valtiota ei ole olemassa, kuin yrityksen toimialana. Se lukee tuossa suomalaisessa yritysrekisterissä selkosuomella.
https://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?company=&match=&CIK=&filenum=&State=&Country=&SIC=8888&owner=exclude&Find=Find+Companies&action=getcompany

Mikäli tämä amerikkalainen linkki ei toimi, tai et löydä sieltä Suomen tasavaltaa, täältä löytyy kuvakaappaus.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/12/isanmaasi-suomi-onkin-yritys.html

https://www.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=816064&tarkiste=A17B5C9636A213D58EB5898D1F266380E09029F0&path=1547%3B1631%3B1678

Tästä kotimaisesta yritysrekisteristä löytyy kuvakaappaus täältä, mikäli linkki ei toimi.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/12/isanmaasi-suomi-onkin-yritys.html

Nyt, kun tiedät tämän, ymmärrät mitä tälle kansakunnalle on tehty ja miksi sille tehdään sitä mitä juuri nyt tehdään. Kysymys kuuluu: miksi hyväksyt tämän? Miksi äänestät vuodesta toiseen samoja poliittisia puolueita, jotka ovat kaikki osallistuneet tähän irvokkaaseen näytelmään? Mikset äänestä toisin, uusia puolueita, niitä jotka haluavat tämän maan takaisin tälle kansalle?

Kerrataanpa vielä: kaikki nykyiset eduskuntapuolueet ovat osallistuneet tähän operaatioon. Ne ovat kaikki olleet mukana hyväksymässä sen, että kansallisvaltio Suomesta on tehty yritys nimeltään Suomen tasavalta. Se ei ole siis oikeasti tasavalta, se on vain yrityksen nimi. Vasemmistoliitosta perussuomalaisiin, kaikki siltä väliltä, kokoomus, demarit ja kepu suurimpina tekijöinä ovat aiheuttaneet tämän. Miksi siis edelleen äänestät mitään niistä tämän kaiken jälkeen?

Ja lopuksi: Suomen "itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi". Mikä karmea pila se onkaan!

20 kommenttia:

 1. https://maailmankuva.com/politiikka/korruptio-korporatismi/growhow-kaupassa-lahjoitettiin-soklin-miljardien-arvoiset-malmit/25

  VastaaPoista
 2. Eipä voikuin ihmetellä että ulkoavaruudesta tullut marionetti
  pystyy moiseen

  VastaaPoista
 3. ”Velkatyrannian aikakauteen” siirryttiin Suomessa jo v. 1863

  Pankkiirien orjuuteen Suomen kansa joutui jo v. 1863 Suomen suurruhtinaskunta-aikana, kun J. V. Snellman, Fabian Langenskiöld (senaatin finanssitoimikunnan päällikkö; Snellman seurasi häntä kesällä 1863), pankkiirien yksityinen luottolaitos Suomen Hypoteekkiyhdistys ja (takaajana) itse Suomen Suurrruhtinaskunta, siis valtio, perustivat (keisarin luvalla) maahan itsenäisen rahan, jonka alkupääoma (3 miljoonaa Preussin taalaria eli n. 9 miljoonaa silloista markkaa; suuri summa silloin, noin 9% BKT:sta) otettiin lainaksi yksityiseltä Rothschildien (juutalaisia) pankkilaitokselta (johon yhteyksiä oli luonut Snellman Saksan-vuosinaan 1840-luvun alussa ja joita yhteyksiä hän piti koko ajan yllä). Tämä Suomen juutalaisorjuuteen sitova velkarahajärjestelmä otettiin käyttöön v. 1865. Markka (silloinen ”hopeamarkka”) alistettiin Suomen Pankille, ja Suomi tuli rahataloudellisesti riippumattomaksi Venäjästä. Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa (näin Suomi sidottiin orjuuteen).


  Näin jo 1800-luvulla itsenäisyyskiihkoiset suomalaiset rakensivat itsenäisyyttä sitomalla Suomen kansan velkaorjuuteen ja siten kaikkeen muuhunkin orjuuteen (joka kontrolloi velkaa eli rahaa, kontrolloi kaikkea; välineinä lainahanat, korkohanat, kriisit, lainaehdot, kiristäminen, pakottaminen, uhkailu, lahjonta jne.).


  1863 Suomi toteutti itsenäisyyttä toteuttamalla täällä kaikenkattavan orjuuden. Sitä on jatkunut tähän päivään asti, koska Suomen kansa (Suomi on demokratia) on pitänyt voimassa juutalaista velkarahajärjestelmää, jossa raha tulee liikenteeseen vain lainana pankista, velkana siis (jonka pankki luo tyhjästä pelkkänä kirjanpitotoimena korkoa vastaan; korkoon ei kuitenkaan luoda erikseen rahaa, mikä aiheuttaa yhteiskuntaan jatkuvan lisävelkaantumisen pakon entisistä veloista selviämiseksi). Kun Suomi sitten saavutti ”itsenäisyyden” v. 1917, se ei saavuttanut mitään itsenäisyyttä, päinvastoin orjuus juutalaisesta raha- ja pankkijärjestelmästä vain vahvistui, kun velallisiksi tulivat ”itsenäisyyden” sanelemina yksin suomalaiset veronmaksajat (tulovero) ilman ulkopuolista apua. Suomen itsenäisyys v. 1917 sinetöi Suomen kansan orjuuden. Siksi Suomelle myönnettiin ns. itsenäisyys. Venäjän asioista päästiin irti, mutta samalla jouduttiin entistä suurempaan (siis yksinomaisempaan) velkojien orjuuteen, kuten Venäjäkin juutalaisvallankumouksen myötä.

  Suomen ”itsenäisyys” on koko 99 vuoden ajan ollut kulissi, jolla asioita ymmärtämätöntä kansaa petetään. Kaikki tapahtumat Suomen itsenäisyyden aikana ovat olleet ulkoapäin ohjattuja, myös sotien tapahtumat ja lopputulokset. Koko 153 vuoden ajan (vuodesta 1863 lähtien) Suomen kansa on ollut lypsylehmä, jonka kaikki tuotos (työ) on valunut kansainvälisten juutalaisten pankkiirien taskuun.

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/10/23/onko-suomi-koskaan-ollut-itsenainen/

  VastaaPoista
 4. http://ilporossi.blogspot.fi/2016/12/hetken-ma-heilua-jaksoin.html

  VastaaPoista
 5. Olet oikeassa.. mutta mitä puoluetta pitäisi äänestää? Millä puolueella tai ihmisillä olisi kanttia ja moraalia toimia oikein?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei millään nykyisellä puolueella. Ja muitahan eduskuntaan ei pääse - siitä pitää huolen nämä idiootiti äänestäjät!
   Muutenkin kyllästyttää tämä netissä kirjoittaminen ja meuhkaaminen! Sanoja ja vain sanoja - teot puuttuvat. Lakkaan lukemasta tätä turhuutta... Sorry Sande!

   1%

   Poista
 6. Ei tarvitse ajatella mitään, kun vaan äänestää entisien vuosien tapaan - samoja k.päitä. Ja liian monella on näköjään "liian hyvin asiat", halutakseen muutosta. Muuten ei voi käsittää tätä suomalaisten alistumista, vuodesta toiseen. Ja meno sen kun kylmenee, jos ja voi näköjään! On hienoa olla suomalainen?! Ei kehtaa kotimaakseen enää tunnustaa... Eikun "suomileijonaa" käsivarteen tatuoiden - heh! Näitähän edelleen löytyy.

  Nimim. Syrjäytetty

  VastaaPoista
 7. "Mikset äänestä toisin, uusia puolueita, niitä jotka haluavat tämän maan takaisin tälle kansalle?" Olen jo pitkään äänestänyt toisin, kuten varmasti moni muukin, mutta kun Goldman Sucks laskee äänet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläkö joku uskoo äänestysten laskennan olevan rehellistä ? Olen aina ymmärtänyt mitenkä raha ratkaiseen kaiken.Rahaton ei etene "tost tohon".

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Miten niin? Perustele "lapsenomaisuus"! Noinhan se on, kuten Samuel kirjoitti. Jos vaalitulos muuttaisi "politiikan linjan" - se ei "menisi läpi". Juicekin jo aikoinaan totesi samaa...


   1%

   Poista
  2. taidat olla uskontokunnaltasi Statisti :-)

   Poista
 9. Minä, kun olen nk "toisinajattelija, niin en purematta niele mitä tahansa (huonot hampaat)syynä, mutta sitä mieltä olen, että köyhien kansalaistemme rankaiseminen kaikenlaisilla lisäverosysteemeillä ei voi olla pidemmällä tähtäimellä valtiomme etu. Omalla kohdallani ovat reaalituloni pudonneet erityisesti 2010-luvulla radikaalisti, vaikka liikun pääasiassa polkupyörällä, kun jalkani eivät kestä pidempää kävelyä ja vielä n 8-vuotta sitten olin mielestäni hyvässä kunnossa oleva nuori mies. Olin silloin 60-vuotias isäni menehtyessä ja hän antoi minulle perintönä liikunnan merkityksen, ei rahaa. Sotaveteraani oli hän. Hänen ei onneksi tarvinnut katsoa nykymenoa, jossa ei pitäville arvoille anneta arvoa, mutta minä sinnittelen pienellä eläkkeelläni vieläkin ja otan masennuslääkettä iltaisin, jotta selviän seuraavasta päivästä. Vielä 8-vuotta sitten, pyöräilin ja hiihdin yli 5000 km vuodessa ja ennätysvuonna 2003 lähes 1500 km hiihdin, kun en kelvannut työelämään, koska olin raakki, silloin 54-vuotiaana. Kuinka moni huippu-urheilijakaan harjoittelee enemmän nuorenakaan. Kepulikonstein pärjääviä tukee nykyinen yhteiskuntamme on mielipiteeni!

  VastaaPoista
 10. Miten on mahdollista, että tuohon pystyy matu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksei pystyisi, matu joka otettiin politiikan ulkopuolelta tekemään tämä paskahomma, ja jonka ei tarvitse kantaa huolta uudelleenvalinnastaan. Kyllähän se mieleen tulee, että todellinen syy tälle liikennekaarelle on poliitikkojen pelko persiissä hyvän lypsylehmän, polttoaineverojen ehtymisestä sähköautojen yleistymisen myötä. Ja bisneshän se tulee toki olemaan monien kavereille.

   Poista
 11. Yrityksen sijaan kyse on pikemminkin "valtiomafiasta", jolla on tukenaan koko yhteiskunnan väkivaltakoneisto, armeijaa ja poliisitointa myöten. Turha siinä on voimattomien ryppyillä. Ei kun maksat kiltisti vaan suojelurahaa...

  VastaaPoista
 12. Tuo A Berner, Wahlroosin juoksutyttö, lähetettiin Kepuun, jotta Kepun maine tahriintuisi, ei RKP:hen tai Kokoomukseen. Kepulit ottivat hänet ilolla vastaan sillä hän varmisti median tuen ja vaalivoiton. Tässä uudessa järjestelmässä varmoja voittajia ovat ns. operaattorit. Ja varmoja häviäjiä ne, jotka maksavat autoveronsa kahteen kertaan eli ne jotka pitävät autoa pitkään. Natsitkaan eivät olisi kierompaa systeemiä keksineet.

  VastaaPoista
 13. Koska Mss. Bernerin juuret ovat itäeuroopassa Askenazi-Juutalaisten yhteiskunnassa. He jyräävät kaikki asiansa läpi, vaikka harmaan kiven,syyttäen arvostelijoitaan "anti-semitisteiksi".Ja se on menoa ?

  VastaaPoista
 14. Meidät on opetettu olemaan kuuliaisia esivallalle jo alakoulusta lähtien.Arvaas ketkä sen keksivät ? Eliitti-jäsenet joiden omaisuudet ovat vaarassa, jos totuudet julkaistaan äänestäjille.

  VastaaPoista
 15. Veronmaksajien varallisuutta ja omaisuutta ei saisi myydä ainakaan ilman kansan äänestystä. Oikeastaan sen myyminen on rikos kansaa kohtaan, jota ei voi antaa anteeksi. Nämä yritysjohtajat jotka hääräävät hallituksessa ja sen kanssa ovat hävittäneet kansanomaisuutta isolla kädellä jo vuosia, jota voi melkein verrata jo holokaustiin. Omaisuutta myydään ja selitellään "voittoa ehkä tulee ja hinnat ehkä laskee", vaikka kaikki tietää että yksityistäminen ei todellakaan laske hintoja pitkässä juoksussa, mistä juuri kyse on yhteiskunnan selviämisessä. Herroille tuntuu tärkeämpää olevan paperilla tehty voitto ja oma liksa kuin kansan selviäminen. Olen myös ruvennut uskomaan kansanradiosta kuullutta juttua, jossa sanottiin Hölmölän olevan jo alasajossa/syöksykierteessä, joka selittää hallituksen tekemää valtion alasajoa ja rahantuhlausta. Siksi kuulemme kokoajan "kulut yllätti" mandraa. Byrokratia talkoista on eu:n myötä ollut byrokratian lisäystalkoot. Mutta mitä muuta voi odottaa hallitukselta, joka ei edes ole kansanvalitsema ja jolla ei ole kansan mandaattia toimia. Kun kehitys on paperiversion käsittelyn 2-viikosta vaihtunut sähköisen/tiskillä käynnin 3-viikkoon on tuo byrokratian purku pelkkä vitsi.

  VastaaPoista