maanantai 23. toukokuuta 2016

UHKA ON ILMEINEN - TAAS

Ilmeisesti jostakin on nyt tullut poliisille ohjeistus tunkea moottoripyöräkerhoja otsikoihin 90-luvun malliin. Kansa alkaa olla tukkaa myöten täynnä poliitikkojen töppäilyjä ja rötöstelyä, bisneseliitin sikailuja ja tahallista kurjistamispolitiikkaa. On siis kaivettava esiin samat konstit kuin 90-luvullakin. Luodaan uhka sieltä missä sellaista ei oikeasti olekaan.

Iltalehti uutisoi jälleen kerran uuden moottoripyöräjengin" saapuneen Suomeen.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016052321609961_uu.shtml

Ruff Ryders ei edes ole varsinainen moottoripyöräkerho, vaan tavallisilla moottoripyörillä ajelevien mustien jonkinlainen verkosto, Life style porukka omankin ilmoituksensa mukaan. Hauskinta on jälleen kerran se, ettei tämäkään porukka tiedä ilmestyneensä Suomeen. Ainakaan sen omalta sivulta ei löydy mitään mainintaan Suomessa olevasta osastosta.
http://dcruffryders.com/forum/forumdisplay.php?35-Ruff-Ryders-Lifestyles-Chapters

Jutussa uskotellaan myös, ettö Satudarah MC kerho on jo vallannut oman ilmoituksensa mukaan Suomen. Se on paskapuhetta. Katsotaanpa sitä karttaa. Joo o, siinä on keltainen väri hieman loiskunut mutta katsotaanpa sitten sitä kerhon luetteloa niistä osastoista. Sieltähän ei löydy lainkaan Suomea.
http://worldwide.satudarah-mc.nl/websites/chapterswebsites/

Kun minulta meni todellisen tilanteen selvittämiseen noin kolme minuuttia, on syytä kysyä miten on mahdollista etteivät sen luotettavan valtamedian ammattitoimittajat kykene samaan edes työaikanaan?

Miten on mahdollista, että näitä juttuja kerrotaan uudelleen ja uudelleen, vaikka ne eivät pidä paikkaansa, ainakaan kyseisten kerhojen oman ilmoituksensa mukaan?

4 kommenttia:

 1. Kristllinen konservatiivinen toimittaja nielee poliisin propagandauistimen siimoineen päivineen.

  VastaaPoista
 2. Juu tulin eilen aivan samaan tulokseen,ihme paskapuhetta"kerhoista"

  VastaaPoista
 3. https://www.facebook.com/ruffrydersfinland/

  VastaaPoista
 4. blogin kirjoittajalla ei ole ilmeisesti harmainta aavistusta mitä nekrujen ja ählämien jengit tuo tullessaan. ilman jengejä ovat jo saaneet raiskaus, ryöstö, pahoinpitely, tappo yms rikostilastot sellaiseen nousuun että siinä on kuulien, enkeleiden ja lätsäpäiden ryhmätkin ihmeissään kun nää mutakuonoporukat rupee oikeasti jengiytymään esim ruotsin ja tanskan malliin. kaikki keinot ja käyttäytyminen on niin brutaalia ettei perus moottoripyöräkerhojen äijät edes ymmärrä kun mutakuonolaumat rupee taisteleen ns reviireistään, ja se on sanomattakin selvää että ensimmäisiksi uhiksi ne kokee paikkakuntalaiset moottoripyöräkerhot ja virkavallan, ja mitäs luulette kumpia vastaan lähtee ensimmäseksi sotimaan. suomessa prätkäkerhoilla on hyvä meininki ollut lähes aina, eikä porukalla ole hajuakaan kun oikeasti keinoja kaihtamattomat mutakuonojengit pistää sodan pystyyn. ne kun ei kaihda keinoja eikä välitä oikeastaan mistään mitään, muutakuin siitä että saavat valtaa ja mahdollisimman isot reviirit haltuunsa jolloin alkaa yritysten ja ihmisten kiristäminen ja suojelurahojen nostaminen ja jos ei ole rahaa tai halua maksaa niin ottavat nämä tietyt keinot käyttöön, kuten: bensalla valeltu autonrengas kaulanympärille ja annetaan sytkäri, kidutetaan ja kiristetään perheellä ja lähiomaisilla kunnes itse sytytät sen renkaan palamaan ja palat hengiltä. ja tämä on vaan aivan pienenpieni lohkaisu noiden murjaanien touhuista.

  VastaaPoista