maanantai 30. toukokuuta 2016

HYBRIDISOTA HÄVITTIIN JO

Hybdirisota, termihirviö joka kuvaa uuden aallon sodankäyntiä, on ollut esillä julkisuudessa taajaan. Se "luotettava valtamedia" on ollut tulvillaan juttuja Venäjän käymästä hybridisodasta Suomea vastaan, on ollut trollijahtia ja trollitehdasta, uhkaa ja painostusta - mutta vain mediassa. Todellisuudessa Venäjä ei ole reagoinut konkreettisesti Suomen poliittiseen tilanteeseen oikeastaan millään muulla tavalla, kuin asettamalla rajoituksia suomalaiselle elintarviketeollisuudelle vastineeksi Suomen itsensä asettamille vienitkielloille.

Sotilaallisesti Venäjä on ryhmittänyt joukkojaan hieman uudelleen, siitä syystä että Suomi allekirjoitti Nato Isäntämaa-sopimuksen ja että tänne ilmestyi Nato-joukkoja. Venäjän sotilaalliset panostukset Suomen rajan tuntumaan ovat kuitenkin olleet toistaiseksi melko vaatimattomia, jos verrataan esimerkiksi Neuvostoliiton aikoinaan ylläpitämään sotilaalliseen voimaan maamme itä- ja etelä rajoilla. Parit "perinteiset" ilmatilaloukkaukset on tietenkin nähty, mutta niitäkään ei ole kuin murto-osa siitä mitä Neuvostoliitto aikoinaan harrasti.

Ulkopoliittisen instituutin "asiantuntijoiden" kovasti mainostamia "vihreitä miehiä" ei ole myöskään näkynyt, eikä sukellusveneitäkään ole havaittu mitenkään poikkeuksellisia määriä. Venäjän panssareita tai miehistönkuljetusvaunuja ei ole römissyt maamme maantiellä, eikä sotilaitakaan ole ihmeemmin nurkissa pyörinyt. Vieraita sotilasjoukkoja ja osastoja on kuitenkin maamme teillä näkynyt jo jokusen vuoden ajan. Ne eivät vain ole olleet venäläisiä.

Niin sanottuja Venäjä-trolleja ei maasta löydy kuin kourallinen, siis niitä jotka toistelevat Kremlin lausumia absoluuttisena totuutena ilman pienintäkään kritiin häivää. Heidät jopa tunnetaan, eivätkä he sitä ole mitenkään salailleet. He ovat niitä "Venäjä-mielisiä". Huomattavasti enemmän Suomen mediasta ja julkisuudesta löytyy "Nato-mielisiä" ja "USA-mielisiä", mutta jostakin syystä sillä ei ole samanlaista painoarvoa kuin itäisellä mielellä.

Tämän muodikkaan hybridisodan tavoitteena on meille kerrotun mukaan vaikuttaa kohdemaahan niin, että se taipuisi hybridisotaa käyvän tahon tahtoon ja tekisi kuten tämä hybridisotaa käyvä taho haluaa. Poliittinen ja taloudellinen painostus, toiminta Netissä, sosiaalisessa ja muussa mediassa ja muu "uudenlainen" pehmeä sodankäynti ovat kuulemma juuri tätä hybridisotaa.

Totuushan onkin se, että Suomea vastaan on käyty tätä muodikasta hybridisotaa jo muutamia vuosia hyvinkin määrätietoisesti sekä sosiaalisessa mediassa, mediassa ylipäätään, trollien toimesta, suurvallan asiamiehinä toimivien virkamiesten ja poliitikkojen toimesta, sekä suurvallan onnistuneesti puolustusvoimiin rakentaman viidennen kolonnan toimesta.

Katsotaanpa kuinka hyvin hybridisotaa Suomea vastaan käyvä suurvalta on kyennyt vaikuttamaan Suomeen ja sen politiikkaan. Kyllä, se on onnistunut tuhoamaan suomalaisen ulkopolitiikan perustan oman tarkoitusperänsä ajamiseksi ja se on onnistunut vaikuttamaan valtiomme korkeimpiin poliittisiin päättäjiin suoraan ja välillisesti niin, että nämä eivät enää toteuta kansallista ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa, vaan juuri tätä hybridisotaa käyvän suurvallan etupolitiikkaa. Myös talouspolitiikassa ja yhteiskuntapolitiikassa toimitaan kansallisen intressin ja kansan etujen vastaisesti, mutta hybridisotaa käyvän suurvallan etujen mukaisesti.

Hybridisotaa käyvän suurvallan onnistumisista näyttävin oli tietenkin se, että Suomen puolustusvoimat antautuivat sille ehdoitta ja asettuivat sen alamaisiksi ilman mitään keskustelua tai demokraattista päätöstä. Eduskunta, kansasta puhumattakaan, ei koskaan edes saanut sanoa mielipidetään, äänestämisestä puhumattakaan, kun hybridisotaa Suomea vastaan käynyt suurvalta sai puolustusvoimien komentajan allekirjoittamaan totaalisen antautumisasiakirjan.

Tuossa asiakirjassa ei vain Suomen armeija, vaan myös koko valtiokoneisto, alistettiin suurvallan käskyvallan alle terveydenhuoltojärjestelmää ja poliisivoimia myöten. Se oli siis totaalinen voitto tässä uuden sukupolven sodankäynnissä ja absoluuttinen häviäjä oli tietenkin Suomi, joka tuon asiakirjan myötä lakkasi olemasta suvereeni valtio myös sotilaallisesssa mielessä. Poliittisestihan Suomi oli jo lakannut olemasta suvereeni valtio jo vuosia aikaisemmin.

Jottei kenellekään jäisi epäselväksi Suomea vastaan käydyn hybridisodan voittajasta, suurvalta päätti lähettää sotilaitaan Suomeen. Asiasta ilmoitettiin ilmeisesti muutamille upseereille ja parille ministerille. Tasavallan presidenttiä, hallitusta tai eduskuntaa ei informoitu, eikä se ollut tarpeenkaan. Hybridisodan voittaneen suurvallan ei tarvinnut tehdä niin kukistamassaan maassa. Ei hybridisodan voittaneen tarvitse selitellä miehitysjoukkojensa tulemisia ja menemisiä mitenkään kenellekään hävinneessä maassa ja näin tehtiin nytkin. Asiasta vain ilmoitettiin tappion kärsineelle maalle.

Ja nyt olemme tässä. 6.6. hybridisodan voittanut suurvalta tekee maihinnousun Hankoon apureineen ja muiden alistamiensa maiden joukkojen kanssa, eikä tällekään ole mitään lupaa kyselty. Puhutaan "harjoituksista", vaikka todellisuudessa hybridisodan jo voittanut suurvalta vain näyttää voimaansa sodan jo hävinneille suomalaisille ja tuo maahan omia sotilaitaan ilman eduskunnan, presidentin tai hallituksen lupaa.

Samalla hybridisodan voittanut suurvalta selvittää ja kartoittaa suomalaisten mahdollista puolustautumiskykyä sitä itseään vastaan, sotilaallisia suunnitelmia ja varautumista juuri näihin maihinnousuihin ja miehityksiin. Ne kaikki tietenkin annetaan, koska hybridisota hävittiin jo. Se suvereenin kansanvaltaisen Suomen kukistaja tuli vain eri ilmansuunnasta, kuin siinä hybridisotaan kuuluvassa propagandassa annettiin ymmärtää. Hyökkäykset ja valloittaja tulivatkin lännestä.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Hybridisodank%C3%A4ynti

5 kommenttia:

 1. Jos taviksena pitäisi jotakin veikata näistä suurvaltojen shakkikuvioista niin veikkaan että tässä asetellaan nyt vaan kylmänrauhallisesti pelimerkkejä Venäjän ympärille, ihan vaan siltä varalta että nyt kun myös Puolaan ollaan sijoittamassa niitä Amerikkalaisten uusia huipputehokkaita torjuntaohjuksien osasia niin jos ja kun Venäjä päättää toteuttaa uhkauksensa estääkseen moiset omaa puolustustaan uhkaavat hankkeet niin USA ja Naton joukot pääsevät sen jälkeen paremmin nuijimaan Venäjää kaikilta ilmansuunnilta. Siis nyt myös täältä meidän tontilta, mikä ei historiallisten kokemusten perusteella ole meidän Suomalaisten kannalta ollenkaan hyvä juttu.

  Taivas varjelkoon meitä näiltä, siellä täällä asioitamme sotkevilta "osaajilta".

  Vaikea näitä väistämättä tulevia tapahtumia tosiaankaan on pelkästään Venäjän syyksi pistää, olkoonkin että roistovaltio onkin.


  Vaikka Ukrainan ja Krimin pelaaminen juutalaiskristillisten sionistipankkiirien käsiin viimeksi epäonnistui niin nyt Venäjää ollaan ajamassa tosissaan nurkkaan, suoraan ja oikein kunnolla ja me onnettomat pelkkää hyvää kaikille tahtovat vähä-älyiset Suomalaisnaapurit olemme rajanaapurina joutumassa tuon etujaan puolustavan karhun syötiksi.

  Näyttää siltä että Venäjä sotketaan väkisin suohon, eikä sillä taida olla tässä pelissä mitään muuta vaihtoehtoa kuin aloittaa itse ennalta-ehkäisevät toimet isoilla joukkotuhoaseillaan jos se mielii saavuttaa edes sen reilun tasapelin, mihin tuon tyyppisillä aseilla aina väistämättä päädytään.

  Itse kyllä näkisin että nyt tämän tyyppiseen tilanteeseen voidaan ajautua ihan oikeastikkin ja 100% tarkoituksellisesti sillä juutalaisilla sionisteilla itsellään on oman alueen puolustus viimeisen päälle kunnossa eikä muiden kohtalo heitä välttämättä niin hetkauta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sota on menossa raamatun itseään yli-ihmisinä pitävien kanssa... Eivät poloset tajua että kusettavat vain itseään...?

   Poista
 2. On tosiaan vaikea ellei mahdotonta nähdä Isäntämaasopimusta muuna, kuin valmistelevana askeleena kohti Naton täysjäsenyyttä. Suit sait, ilman eduskuntakäsittelyä saati kansanäänestystä. Miellän käsitteen 'sopimus' jonain sellaisena, jonka solmimisesta on tavalla tai toisella hyötyä kummallekin/kullekin osapuolelle. Luin MoU:n IPUn suomennoksena, enkä löytänyt etsimälläkään kohtaa, jonka voisi katsoa jollain tapaa hyödyttävän Suomea. No, mutta, sopimuksenhan voi sanoa yksipuolisesti irti: "10.1. Tämä sopimus astuu voimaan viimeisen allekirjoituksen päivämäärästä ja pysyy voimassa ellei joku Osapuolista pura sitä antamalla 6 kuukautta etukäteen kirjallisen ilmoituksen kaikille Osapuolille." Ei muuta kuin kansanliikettä aktivoimaan sopimuksesta irrottautumiseksi, ja Niinistö (Sale) liikkeen keulahahmoksi.

  VastaaPoista
 3. Venäjä on maailman suurin valtio ja sen luonnonvarat on pääasiassa edelleen maan sisässä. Imperialistiset roistovaltiot keskittää joukkoja Venäjän ympärille, koska he voisivat vapauttaa Venäjän noista luonnonvaroista hyötyäkseen siitä taloudellisesti. Toinen syy miksi Venäjää piiritellään NATO:n toimesta on se että Jäämeren kaasu ja öljyvarat ja muut arvokkaat antimet tulee olemaan seuraavien vuosikymmenien aikana kilpajuoksun kohteena. Tämän kilpajuoksun NATO:n isännät haluvat voittaa.

  VastaaPoista
 4. Jos SeTe sotkuja, Talvivaaroja tai Paskalkeja tai ylipäätään eri oikeusistuimien, tai oikeastaan mitä tahansa ympärillämme tapahtuvaa kummallisuutta vähäänkään seuraa niin jotenkin tuntuu että nämä pakkoruotsilla pätevöityneet veroja kilpaa ahmivat moniosaajamme ovat jo valmiiksi sohlanneet ja sotkeneet koko maan talouden!

  Tuntuu että lhestulkoon kaikki muutkin asiat mihin nämä pakkoruotsilla pätevöityneet moniosaajamme ovat koskeneetm heidän osaamisensa kädenjälki näkyy kaikkialla.

  Mutta siltikin, ilmeisesti jotakin vieläkin suurempaa heiltä silti odotetaan.

  En väitä että nämä kaikki olisi narkomaaneja mutta jotkut huumetestit voisi olla ihan paikallaan. Muuten ei ymmärrä.

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001191030.html

  Pakkoruotsilla pätevöityneet osaajatutkijamme tietävät että kaikki muut jotka ovat selvinpäin eivätkä käytä huumeita tai muuten vaan haluisivat pidättäytyä sekaantumasta suurvaltojen keskinäisiin "kilpajuoksuihin", ja muutenkin pysytellä etäällä ja mahdollisimman puolueettomina näistä naapureita mahdollisesti uhkaavista sotilasliitoista,- mukaanlukien maanpuolustukseen sotilasvalalla sidotut ja sotalailla pakotetut reserviläiset ovat Trolleja.

  Näiden osaajien mukaan nämä kaikki perinteistä linjaa puolustavat ovatkin nyt järjestään Venäjän Putinin lahjomia trolleja! Eli siis äärimmäisen epäisänmaallista ainesta. Suorastaan kansan vihollisia kun eivät sen vertaa ymmärrä että Juutalaiset pankkiirit tarvitsevat kipeästi heidänkin tulevaa sotilaallista panostaan ja heidän itsestään selvä velvollisuus ja suorastaan Swen Tuuvamainen kunniansa olisi vapaaehtoisesti ja riemumielin uhrautua Juutalaisten pankkiirien satumaisten voittojen hyväksi. Luvassa olisi ehkä palkkioita ja lisää huumeita?

  Trolleiksi tuomittujen Swen Tuuvien puolustukseksi ei kelpaa rutinat että heidät itsensä ja koko kansakunta on jo ryöstetty ja ajettu ennennäkemättömiin loputtomiin velkoihin juurikin näiden samojen Jutkuvetoisten bankstereiden toimesta. Selityksesksi ei selvästikkään kelpaa sekään että ei moisen ryöstön ja orjuuttamisen lisäksi huvittaisi tulla kaupan päälle tapetuksi.

  Pakkoruotsilla pätevöityneet osaajatutkijat tietävät että nämä sotaa kauhistellen pelkäävät ryssänkätyritrollit ovat tyhmiä ja pahoja ihmisiä koska niiden tavoitteena on pitää Suomi Naton ja Naton johdolla käytyjen kilpajuoksusotien ulkopuolella.

  Toisaalta ei sen pitäisi olla näille osaajillekkaan mikään salaisuus että ehkä me jo ryöstetyt ja lopullista orjuuttamistamme odottavat ressukat halutaan vain pysyä ahneiden juutalaisbankstereiden masinoimien sotien ulkopuolella ja jos suinkin mahdollista olla sekaantumasta samojen roistojen siekailemattoman ahneuden aiheuttamilta lisävahingoilta.

  Sitä vaan jää miettimään että eikö näitä Natoja ja Naton sotia suut vaahdossa ajavia moniosaajia voitaisi lähettää jonnekkin viileään missä pääsisivät rauhoittumaan tai vaihtoetoisesti itse nauttimaan hinkumiensa natosotien ihanuuksilta.

  Jättäsivät meidät muut rauhaan. Make Peace No War.

  VastaaPoista