keskiviikko 11. toukokuuta 2016

SUOMI TUHOTAAN 2.0

Kun aloitin tämän blogin runsaat kolme vuotta sitten, ensimmäinen kirjoitukseni oli Kuinka Suomi tuhotaan. Se oli selvää jo tuolloin. Yhteiskunnan ylätasolla oli ja on vaikuttajia, virkamiehiä ja poliitikkoja, jotka ovat määrätietoisesti tuhonneet sotien jälkeen rakennettua Suomea koko ajan. Heillä on selkeä tavoite ja suunnitelma ja he myös toteuttavat sitä.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2013/03/kuinka-suomi-tuhotaan.htmlTuolloin en tosin tiennyt, että tämä maamme tuhoamista puuhaava eliittijoukko oli jo rekisteröinyt Suomen tasavallan yritykseksi, mikä tekee koko maan yksityistämisen, myymisen ja repimisen helpommaksi myös juridiikan kannalta. Tätä rekisteröintiä on selitelty alv-tilityksillä ja ties millä, mutta kuten tuosta rekisteröinnistä selviää, KOKO valtion toiminta on rekisteröity toimialaksi, eli Suomen tasavallan yhteiskunnan toiminta onkin vain liiketoimintaa.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/12/isanmaasi-suomi-onkin-yritys.html


Tuolloin kuvittelin vielä, että Puolustusvoimissa olisi isänmaallista väkeä ja etteivät suomalaiset upseerit koskaan antaisi isänmaataan pois. Harhakuvitelmani osoittautui vääräksi, sillä juuri upseeristo antautui ulkolaiselle sotilasmahdille totaalisesti, vastikkeetta, perustuslakia, rikoslakia ja lain puoleettomuusmääräyksiä vastaan rikkoen. Presidentti Niinistö oli paikalla siunaamassa koko Suomen alistamisen kaikella arvovallallaan, vaikka juristina aivan varmasti tiesi todistavansa rikosta kenraali Lindbergin allekirjoittaessa sopimuksen vailla mitään valtuuksia.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/11/miten-tama-on-mahdollista.html
http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/09/suomea-ei-enaa-ole.html

Jokainen voi ympärilleen katselemalla todeta saman: Suomi tuhotaan.

Sosiaaliturvamme, jonka kehnoudesta jopa EU on moittinut Suomea, ajetaan alas. Terveydenhuoltomme ajetaan alas. Koululaitos ajetaan alas. Poliisi ajetaan alas. Armeijamme ajetaan alas. Koko yhteiskunta ajetaan alas. Sen tuottoisimmat ja toimivimmat osat myydään pilkkahintaa ulkomaalaisille. Suomalaiset PK- firmat ja mikroyrittäjät kuristetaan säätelyllä hengiltä, lisäämällä maksuja ja muita pakollisia menoja, samaan aikaan kun suurimmat pankit ja yritykset maksavat vähän tai ei ollenkaan veroja.

Suomalaisten työllistyminen estetään pätevyys-vaatimuksilla, lupavaatimuksilla, yhä lisääntyvillä määräyksillä ja säädöksillä. Ulkomailta tulevaa halpatyövoimaa tuetaan valtion kassasta ja heitä eivät koske suomalaisia koskevat pätevyysvaatimukset tai pakolliset lupamääräykset. Päinvastoin, heidät pannaan ilman mitään vaatimuksia töihin, joihin päästäkseen suomalaisen pitää suorittää pari, kolme kurssia. Tavoitteena on romuttaa koko suomalainen työjärjestelmä.

Maamme ja metsämme ja vesistömme myydään ulkolaisille suuryrityksille ja sijoittajille. Jokamiehen oikeus lakkaa juridisesti olemasta, sillä EU:ssa ei sellaista ole eikä tunnusteta. Yksityinen maan omistaja määrää kuka mailla liikkuu. Sama koskee vesistöjä. Yhteismaanomistus, eli ne valtion maat, eivät enää ole suomalaisten.

Valtion tuhoamisprojektin ahkerat puuhamiehet ja naiset eivät usein ymmärrä olevansa mukana maansa tuhoamisessa. He ovat niitä hyväuskoisia hölmöjä, hyödyllisiä idiootteja. Ruben Stiller, demarit, Apunen, näitähän piisaa. He ovat usein hyvin innoissaan kotimaansa tuhoamisesta ja uskovat hyötyvänsä siitä. Voi olla, että hyötyvätkin. Valtaosa suomalaisista kuitenkin häviää.

Se on tarkoituskin. Kokoomuslaiset ajattelijat, mm. Saul Schuback YLEn haastattelussa vuonna 2012, ovat todenneet, että heidän tavoitteenaan on sadan vuoden takaisinen Suomi. Se tehdään nyt.

Maassa on nyt amerikkalaisia sotajoukkoja. Vuonna 1916 täällä oli venäläisiä kasakoita ja merisotilaita.

Suomi ei ole enää suvereeni valtio, vaan Euroopan Unionin "jäsenvaltio", eli liittovaltion osavaltio. Vuonna 1916 Suomi oli suoraan Venäjän tsaarien alainen autonominen suurruhtinaskunta Venäjän imperiumissa.

Hyvin noi vetää...

Ja kansa ihmettelee mitä tapahtuu, miksi SOTE, miksi koulumme suljettiin, miksi terveyskeskuksemme suljettiin, minne rahamme ovat kadonneet?

Ulkolaisille pankeille Euroopan Unionin välityksellä. Ei teillä enää ole kotimaata, itsenäistä isänmaata. Se meni jo. Nyt se mitä siitä on jäljellä, tuhotaan kokonaan.

Tilalle tulee yksi valtion konttori, jonka tehtävänä on vain alistaa teidät kaikki. Ei muuta.


14 kommenttia:

 1. Ei saatana, miten se sanoikaan Rokan Antti: "...siinä kuolee muutama ukko ensittäin". Meitä Antin aseveljiä ja hengenheimolaisia on paljon enemmän kuin herrat mahtavat uskoa. Ei tätä maata anneta pois ihan noin vain ja sen nuo nilkit maansa myyjät tulevat vielä katkerasti huomaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä asenne mutta vähän myöhässä.Vanha kansanviisuas sanoo että on myöhäistä rypistellä pyllyä kun kakka on jo housussa.

   Poista
  2. Pakko kysyä; Koska alat(te) laittamaan hanttiin(vastaan)? Nyt jo pahasti myöhässä - hanttiin laitto.
   Ei vain näy & kuulu "Rokan Antteja" - valitettavasti! Mukaan lähtisin, mutta yksin aika vaikeaa...

   1%

   Poista
  3. Suomalainen ei vastaa enää kymmentä ryssää, eli käytännössä suomalaisesta miehestä ei ole enää mihinkään. Suomalainen tyytyy vastaukseen että näin artikla vaatii kun ajetaan kodista ulos ja annetaan se mamuille "tässä sinulle talo ja tontti, eikä maksa mitään" vaikka viiminen leipäpala viedään suusta, niin suomalainen ei tee mitään. Raja ei siis tule koskaan vastaan missä sietokyky on ylimitoitettu ja alkaisi ns rähinä ja vallankaappaukset. Tätä ei lopeta mikään muu kuin rajojen yli tuleva sota.

   Poista
 2. Kirjoituksesi sai minut muistelemaan sitä aikaa kun EU – jäsenyydestä, ja myöhemmin EMU:sta, käytiin keskustelua puolesta ja vastaan, niin julkisesti kuin yksityisestikin. Mieleeni on jäänyt erityisesti ne perustelut jäsenyyden puolesta. Muistelenpas hiukan:
  1) ”Jos Suomi ei ole mukana EU:ssa päättämässä Euroopan ja maamme asioista, jäämme muuten periferiaksi”
  Tällä huiputettiin monta kansalaista äänestämään liittymisen puolesta.
  Ja todellisuus. Suomi on edelleen pohjoinen periferia, Suomella on 13 meppiä parlamentissa 751:stä. Jos oletetaan, että em. edustajat äänestäisivät edes yksimielisesti esim. Suomea koskevassa asiassa, prosenttiosuus annetuista äänistä olisi hulppeat 1,73 %! Tuolla ääntenmäärällä ei päätetä eikä vaikuteta yhtikäs mitään. Todellisuudessa tämäkin äänipotti jakautuu eri näkemysten kesken, joten käytännössä vaikutusmahdollisuudet ovat tasan 0. Toki muutama suomalainen vaikuttajapoliitikko on hankkinut mukavan uran EU:n palveluksessa ja anteliain eduin.
  2) ”Jos Suomi ei liity Euroopan unioniin, Suomen kansantalous kasvu hiipuu, talous vaipuu vähintäänkin taantumaa, jopa lamaan ja sitä seuraa työpaikkojen kato. Suomeen ei haluta investoida ”.
  Ja miten kävi? Suomessa n. 400 000 työtöntä ehkä enemmänkin laskutavasta riippuen. Köyhyysrajalla elävien määrä tuplaten tuo luku. Pitkäaikaistyöttömien määrä kasvaa kokoajan. Ei ole jäsenyys auttanut tähänkään ongelmaan, päinvastoin. Suomen talouden kasvuvauhti Euroopan alhaisimpia eikä yleisen elintason noususta tietoakaan. Korpivaellusta taantumassa on riittänyt vuosi toisensa perää.
  Entäs ne investoinnit? Vähäisiä ovat, paitsi kunhan kansallisomaisuus on kyseessä, infra, luonnonvaroja, terveydenhuolto yhtiöitetään ja kohta yksityistetään niin johan alkaa tapahtua. Pian jaetaan ulkomaisille sijoittajille ja osakkeenomistajilleen jättiosingot. Ja kansalaiset maksavat.
  3) "EU- jäsenyys tuo lisää rahaa Suomen kansantalouteen. Olemmehan avoin kansantalous"
  Näin avoin ei olisi kannattanut olla. Suomi on menettänyt satoja miljoonia euroja, viime vuonna pelkästään jäsenmaksu yli 0,5 miljardia euroa, tarkemmin 600 milj. euroa. Puhumattakaan kaikista muista menetetyistä euroista, takuista yms., joita olemme maksaneet ja tulemme maksamaan. Kaikki tämä raha on poissa kansantaloudestamme. Ei siis ihme, että on pakko leikata ja säästää vuosi toisensa perään.
  Siis kuka tai ketkä tästä kaikesta ovat hyötyneet? Tätä kannattaa pohtia.
  Äänestin aikoinani ” EI” jäsenyydelle. Olisipa useampi tehnyt saman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta joka sana. Äänestin EI myös aikoinaan - ei auttanut. Suomalaiset hyväuskoisia hölmöjä - edelleen. Sitä saa, mitä tilaa.


   1%

   Poista
 3. Ei helevetti, näin ulkomailta katsottuna, miten te olette päästäneet isänmaan tällaisten käsiin, eikö edes maajussit protestoi Sipilää vastan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei korppi korpin silmää noki! Ja ei täällä hanttiin laiteta - olet kommari tai muu luuseri, jos pullikoit vastaan. Kaikki kokoomuslaisia, koko paska suomalaisten sakki! En tunnusta/tunnista omaksi Isänmaaksi...


   1%

   Poista
 4. Aika kilttiä nimetä sdp hyväuskoiset hölmöt luokkaan.. puoluehan on perustettu vain lieventämään hallituksen vastaisia protestiääniä, ja on onnistunut tehtävässään hyvin.

  VastaaPoista
 5. Uusi askel itsenäisyyden hävittämisessä on tuleva TTIP sopimus.

  Kaikki jaarittelu vapaasta kaupasta ja tariffien vähentämisestä on puhdasta peitettä TTIPn todelliselle tarkoitukselle: Amerikan taloudellisen imperialismin vallan vakauttaminen niiden kansojen väestolle, joiden hallitukset ovat myyneet heidät rahapalkkioita vastaan.

  Obaman tarkoitus on alistaa kaikkien sopimuskumppanien hallitukset amerikkalaisten korporaatioiden vallan alle. Suomen edustajat puhuvat vain vapaakaupan eduista, mutta sopimukset varmistavat demokratian häviämisen.

  http://www.paulcraigroberts.org/2016/05/03/ttip-american-economic-imperialism-paul-craig-roberts/

  VastaaPoista
 6. Miksi puhutaan demokratiasta EUn yhteydessä. Lakiesityksiä saavat tehdä ainoastaan korporaatioiden johtomiesten muodostama ydinryhmä. Luonnollisesti he kehittävät lainsäädännon tukemaan heidän määräysvaltansa kasvattamista. Se on keino hävittää sananvapaus, jota hävittämistä esim Suomen poliitikot Sipilästä alkaen vaatineet. Tulevaisuudessa kristinusko hävitetään. Isänmaallisuudesta puhuvat teljetään vankiloihin, lasten huostaanotto räjähtää villiksi jne.

  VastaaPoista
 7. Tässä ketjussa on monenlaista "orjamielen" aiheuttamaa tappiomielialaa ja sen lietsomista! "Me ollaan hävitty tää pevi"- jengi aina jyllää, mutta järkeviä ehdotuksia ei heidän taholtaan tule. Nälviminen kyllä nähdään tarpeelliseksi! Olemme sellaisen ongelman edessä jota ei ole monikaan aiemmin selvittänyt ja valhemedia painaa päälle. Nekin, jotka ovat saaneet jotain aikaan, eivät ole onnistuneet vakuuttamaan tarpeeksi väkeä tyhjäpäiden loputtomasta laumasta. Uusia ratkaisuja tarvittaisiin ja näköalattomat ruikuttajat saisivat mennä itseensä ja esittää mieluummin ratkaisuja kuin kirjoittaa lannistavia kommenttejaan.

  VastaaPoista