perjantai 29. huhtikuuta 2016

MITÄ NATO SUOMESSA MERKITSEE MEILLE

Koska Nato-valkopesuohjelmaan kuuluvan selvitystyöryhmän raportti ei sekään tuonut esiin sitä jääkylmää tosiasiaa mitä Nato-jäsenyys suomalaisten suhteen todellisuudessa tarkoittaa, kerron sen näin Vapun kunniaksi mahdollisimman selvästi.

Nato on sotilasliitto. Nato ei ole poliittinen kysymys, vaan turvallisuuskysymys. Se on sotilaallinen kysymys. Vaikka maansa, kansansa ja virkansa pettäneet ilmavoimien ja muidenkin aselajien upseerit ovatkin jo hylänneet tehtävänsä suomalaisten puolustajina ja liittyneet Natoon, on hyvä muistaa mitä se todellisuudessa merkitsee.

Venäjän virallinen sotilasdoktriini on asian suhteen hyvin yksiselitteinen. Sen näkemyksen mukaan sota Naton kanssa on ydinsota. Asiassa ei ole mitään ähkimistä, tai tulkintaa. Venäjä on sitä mieltä, ettei Naton kanssa tule mitään "aseellista konfliktia" tai "sotilaallista kriisiä". Naton kanssa käydään ydinsota. Se tarkoittaa Naton, USA:n ja Euroopan tuhoa, ja myös Venäjän tuhoa, luultavasti myös Kiinan. Kiinan siksi, että vaikka tämäkin tosiasia pyritään suomalaisilta salaamaan, Kiina ja Venäjä ovat puolustusliitossa. Ne ovat siis sotilaallisia liittolaisia nyt.

Aina, kun joku suomalainen Natolle perseensä ja sielunsa myynyt "asiantuntija" höpöttää Natosta mediassa, asia esitetään suomalaisten turvallisuutta lisäävänä tekijänä. Fakta on aivan toinen. Vain parisen vuotta sitten Venäjän puolustusministeriön eläkkeelle jäänyt entinen kakkosmies sanoi YLE:n haastattelussa, että Nato-Suomessa on 10-12 ydinaseiskun kohdetta. Tämä on siis fakta. Tämä ei ole mielipide, uhkaus, tulkintakysymys, politiikkaa, spekulaatiota, vaan Venäjän sotilaallinen näkemys. Jos sota Naton kanssa syttyy, Suomessa räjähtää 10-12 ydinpommia. Se on siis fakta. Siitä ei neuvotella, eikä kysellä mielipiteitä.

Jokainen voi mielessään miettiä kuinka 10-12 ydinpommin kohteeksi joutuminen parantaa suomalaisten turvallisuutta. Jokainen voi miettiä miten ydinaseiskun maaliksi joutuminen lisää maamme turvallisuutta ja kuinka paljon se lisää mahdollisuuksiamme selvityä sodasta. Ja jokainen ymmärtää, että 10-12 ydinräjähdystä tarkoittaa tämän maan ja kansan tuhoa. Se on fakta.

Ulkopoliittisen instituutin anaalisaattorit ja Naton koneista penisjäykistyksensä saaneet maanpetturit kiistävät, että Suomi olisi ydinaseiskun kohdemaa. Heidän on pakko. Tämä tosiasia on salattava kansalta, medialta (tosin media salaa sen ihan itse, koska media on yleisesti Naton pyllynnuolennassa mukana) ja heiltä itseltään, koska se tekee tyhjäksi kaikki argumentit Nato-jäsenyyden eduista. Nato merkitsee kansallista itsemurhaa sotatilanteessa.

Kertauksen vuoksi vielä kerran: Venäjän virallisen näkemyksen mukaan sota Naton kanssa on ydinsota. Siinä sodassa ei nähdä amerikkalaisten hienoja videoita erikoisjoukkojen iskuista Kremliin, helikoptereiden nousuja ja laskuja, hummeriparaateja maanteillä, lentotukialusten kansilta lähteviä koneita, Top Guneja eikä muutakaan. Ydinsodassa nähdään palava ja tuhoutunut New York, Washington, Los Angeles, Lontoo, Pariisi, Rooma, Berliini, Olso, Köpenhamina, Berliini, Varsova, Tallinna ja Helsinki. Kyllä vain. Helsinki sellaisena kuin Hiroshima oli 1945. Se on fakta.

Mitään Naton laivueita ei tule auttamaan suomalaisia, Norjasta ei tule avustusrekkoja tai apujoukkoja. Norja on ydinpommitettu. Vielä elossa olevat norjalaiset yrittävät selvitä jotenkin ilman suurkaupunkejaan ja sotilastukikohtiaan. Valtaosa heistä kuolee säteilyyn, sairauksiin ja haavoihinsa, ja moni nälkään ja kylmään. Se on fakta. Suomesta ei voi lähettää mitään avunpyyntöjä minnekään. Ei ole ketään tai mitään minne niitä lähettää. Eikä ole ketään, joka lähettäisi. Eikä edes sitä millä lähettäisi.

Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä, Oulu, Kuopio, Joensuu, Rovaniemi ja ehkä Vaasa olisivat maan tasalla, savuavia ja säteileviä rauniokenttiä. Miljoona suomalaista olisi kuollut. Valtaosa sotilaista olisi kuollut. Tappava säteily tappaisi miljoonan nopeasti perään. Kesällä maa peittyisi laajoihin metsäpaloihin. Järvet olisivat kiehahdelleet, kymmeniä miljoonia kaloja peittäisi Päijänteen pintaa Lahdesta Jyväskylään. Sellaista se sota olisi suomalaisille. Se on fakta. Tosiasia. Noin ydinsodassa kävisi. 10-12 ydinaseiskua Suomeen. 10 kertaa Hiroshima Suomessa. Osa paukuista olisi luultavasti suurempia kuin Hiroshiman pommi. Niin tai näin, 10-12 sellaista räjähtäisi Suomessa Naton ja Venäjän sodassa, halusimme tai emme.


Tämä on tosiasia. Tämä on fakta. On aivan sama kuinka pahaa mieltä se teissä herättää, aivan sama mitä Naton kannattajana haluat uskoa tai mitä sinulle Naton toimesta selitetään. Naton ja Venäjän sota on ydinsota, ja Nato-Suomessa on Venäjän näkemyksen mukaan 10-12 ydiniskun kohdetta.


Tämä ei ole mielipide. Tämä ei ole makuasia. Tämä ei ole tulkintakysymys tai oletus, vaan Venäjän virallinen sotilasoppi, se miten Venäjä varautuu reagoimaan JOS sen ja Naton välille syttyy sota. Virallisen opin mukaan Nato-Suomea pommitetaan 10-12 ydinpommilla. Ei sitä kysytä Charly Palsternakalta tai kenraali Jarmo Lindbergiltä, ei presidentti Niinistöltä tai puolustusministeri Niinistöltä. Nato-Suomi tuhotaan nopeasti ja heti, ja se tehdään ydinasein.


Ymmärrän, jos joku teistä lukijoista Naton kannattajana suuttuu tästä. Ymmärrän, jos tosiasia hermostuttaa. Ymmärrän, ettei kukaan Natosta innostunut halua myöntää tätä sotilaallista faktaa. Sille minä en voi mitään. Tuon vain esiin sen sotilaallisen tosiasian, joka Suomessa pyritään salaamaan ja pyyhkimään näkymättömiin.


Nato-Suomessa räjähtäisi sodassa 10-12 ydinpommia. Se on fakta. Tosiasia.


Ei minun mielipiteeni. Ei minun uskomukseni. Eikä sinunkaan.


Kylmä, kova fakta.

11 kommenttia:

 1. Arvelisin että suurkaupunkien sijaan iskujen kohteina olisi ennemminkin tärkeimmät sotilastukikohdat, joukkokeskitykset, satamat, lentokentät, logistiikkakeskukset, voimalaitokset tms. Ohjuspuollustusasemat, jos(kun) sellaisia tänne tulee olisivat ensi-iskujen kohteena. Ja nehän eivät toimiessaan Suomea auttaisi, kun alas ammutut, Pameriikkaan kohdistetut, ohjukset tippuisivat niskaamme kuitenkin.
  Ja vaikkei nukeja tippuisikaan, saa palopommeilla aikaan pahaa jälkeä kuten Dresdenissä tehtiin. Tosin helpompaa nukettaa. Ja onhan sekin riski olemassa että Suomi miehitetään Venäjän toimesta, tai yritetään, jolloin Venäläisjoukkojen ryhmitystä vastaan käytetään taktisia ydinohjuksia. Ei varmaan paljoa mietityttäisi Natokenraalia tiputella pommeja Venäläisryhmityksen niskaan Lappeenrannan torjuntataisteluissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomion arvoista, että Venäjän miehittäessä mahdollisesti Suomen, niin jenkit roiskii tänne atomipommejaan, ilman mitään moraalia suomalsisa "aseveljiään" kohtaan. Aivan oikea arvio.

   Poista
 2. Oli millainen sota tahansa, siitä ei ole kenellekään etua. Sotaan ja vihamielisyyksiin ei ole mitään todellista syytä, kaikki syyt ovat keksittyjä. Niitä luo propagandakoneisto, ja media on ostettu kannattamaan ja levittämään niitä. Suomessa parhaimpia esimerkkejä ovat HS, IS ja IL.

  Sopulilauma näyttää olevan hyvin lyhytnäköistä, tai ehkä se tietää, mutta siltä menee elinkeino, jos se ei toista propagandaa. On muutamia harvoja lehtimiehiä, jotka ovat tulleet toisiin ajatuksiin, esim. Saksassa Udo Ulfkotte ja Ranskassa Jacques Attali, joka sanoo, että Venäjän pitäisi olla liittolaisemme, varsinkin nykymaailmassa, jossa on erittäin pahoja uhkia, kuten Isis (http://blogs.lexpress.fr/attali/2015/02/09/russia-should-be-our-ally/).

  VastaaPoista
 3. Bloggauksen täydennykseksi tärkeitä näistä bloggauksista ja kiinnostavaa keskustelua:
  http://vastavalkea.fi/2016/04/29/callen-ekin-superharhautus-naton-isantamaasopimuksen-lapiviemiseksi/
  http://vastavalkea.fi/2016/04/26/sota-vai-rauha-suomelle-snellman-vastaa-pavelille-ja-lindbergille/

  VastaaPoista
 4. Ydinsotaa ei tule, ei koskaan.

  VastaaPoista
 5. Huh, onneksi toveri anonyymi tietää asian todellisen laidan perusteluineen. Ei kyse ole denialismista eikä typeryydestä kun noin varmasti tiedetään. Eikun Natoon vaan ja larppaamaan sotaleikkejä niiden kanssa. Ei mitään hätää kun noin varmoja ollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Natoon- missään nimessä, ydinsotaa ei tule, ihmiset voivat siinä mielessä olla aivan rauhassa.

   Poista
 6. Juuri se, että Suomen (epätodennäköinen) liittyminen Natoon ärsyttäisi Venäjää ja saa sen uhkailemaan rauhallista naapuriaan, on paras syy liittoutua sitä vastaan (en vain ole varma onko Nato siihen oikea työkalu). Chamberlainmainen myöntyväisyyspolitiikka on pitkässä juoksussa veren kaivamista omasta nenästä. Joko Venäjä laitetaan polvilleen tai Venäjä laittaa rajanaapurinsa polvilleen.

  VastaaPoista
 7. Tietysti jäi mainitsematta, että Natollakin on ydinaseita, ja jos Venäjä käyttäisi omia ydinaseitaan Natoa vastaan, Nato käyttäisi omiaan Venäjää vastaan.

  Siksi Venäjä ei käytä ydinaseita, eikä Natokaan. Sitä kutsutaan pelotteeksi. Se toimi kylmän sodan aikana mainiosti, ja toimii edelleen.

  VastaaPoista
 8. Jos Putin painaa punaista nappia, se johtaa varmuudella myös Venäjän kansan tuhoon. Siksi hän ei tule tekemään sitä.
  Sama pätee myös muiden ydinasevaltioiden päämiehiin.

  VastaaPoista
 9. http://www.kotipetripaavola.com/natollaeiturvatakuita.html

  NATO häviää sodan Venäjää vastaan.

  VastaaPoista