keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

MIKSI NATO MIEHITTÄÄ SUOMEN?

Harjoitusten ja erilaisten muiden valetermien taustalla on hyvin yksinkertainen suurvaltapoliittinen pointti: maiden hallinta. Fakta on se, ettei Suomeen ole kohdistunut mitään sotilaallista uhkaa sen jälkeen kun Neuvostoliitto hajosi. Suomalaisen paskamedian rummuttama "Venäjän uhka" on fiktio, jolla peitellään sitä mitä oikeasti on tekeillä: Venäjä ei miehitä Eurooppaa, mutta Yhdysvallat tekee niin.

Kun itse olin Suomen PUOLUSTUSVOIMISSA tiedettiin, että itärajan takana oli noin 300 000 ukkoa, neuvostoeestiläiset mukaan lukien, lähtökuopissa. Sallassa oli kokonainen spetsnaz-prikaati, 3500 miestä, sekä maahanlaskujoukkoja ja helikopteriprikaati. Ilmatilaloukkauksia oli noin pari viikossa, koska neukut testailivat ilmapuolustusjärjestelmäämme. Silloiseen leikkiin kuului, että emme käynnistäneet koko syteemiä, koska tiedettiin että juuri siihen pyrittiin: laukaisemaan järjestelmä ja selvittämään se elektronisen tiedustelun avulla.

Samoin toimittiin meripuolustuksessa, kun Neuvosto-Eestin Paldinskista sauhusi sotalaiva suoraan kohti Helsinkiä täydellä vauhdilla. Suomalainen botski meni vastaan, heiluteltiin käsiä ja neukkupaatti meni kotiin. Siihen verrattuna tilanne oli sangen rauhallinen, aina viimeaikoihin saakka. Uusi kylmä sota alkoi puhaltaa, kun Yhdysvallat huomasi olevansa kusessa. Se oli ja on kusessa suurvaltapoliittisesti, koska EU rakoilee ja uhkaa hajota sen hallinnasta, ja se on kusessa, koska sen talous lepää velkailmapallojen varassa.

Paljon mainostetun liuskeöljyn ja kaasun varannot osoittautuivat vuonna 2013 UCLA:n tutkimuksessa noin 60-80% yliarvioiduiksi ja niiden esiin kaivaminen paljon kalliimmaksi kuin oli ilmoitettu, ympäristötuhoista ja pohjavesien saastumisesta puhumattakaan. Ensimmäiset suuret liuskeöljyn ja kaasun tuottajat ovatkin jo menneet konkurssiin. Tänä vuonna kuudenneksi suurin hakeutui itse konkurssiin.

Yhdysvallat on kusessa. Liittovaltiolla on velkaa yli 19 000 miljardia. Yksityistalouksilla on velkaa yli 23 000 miljardia. Federal Reservillä on ongelmaluottoja, lainoja ja takauksia noin 172 000 miljardia (Ricksman et al.). Dollarilla ei ole enää katetta, se leijuu täysin uskon varassa. Reaalitalous sakkaa, itseasiassa reaalitalous ja teollisuustuotanto ovat seisseet jo vuosia (siksi öljyn ja raaka-aineiden hinnat ovat alhaalla) ja ainoa talouskasvu on spekulatiivisen finanssikuplan laskennallista paisuttelua, velkarahalla.

EU on stagnaatiossa sekin. Maat on velkaannutettu finanssipelureiden tahdon mukaisesti, mutta reaalitalous seisoo kuin pilaantunut vesi. Pankit ovat velkaa. Ihmiset ovat velkaa. Tilanne on jokseenkin sama kuin USA:llla ja jokseenkin samojen pelureiden toimesta: pankit, finanssispekulantit ja "suursijoittajat" ovat rohmunneet kansallisvarannot taskuihinsa velkavivulla. Sveitsi irrotti franginsa eurosta jo kaksi vuotta sitten. Sen olisi pitänyt pistää hälyytyskellot soimaan. Miksi Sveitsi ei halua oman valuuttansa olevan sidoksissa euroon? Koska euro leijuu sekin ilmassa.

Samaan aikaan BRICS-maat ovat päässeet tilanteeseen, jossa ne eivät enää tarvitse länsimaita, jos tosipaikka tulee. Eri arvioiden mukaan Intiassa ja Kiinassa on jo nyt 600 miljoonaa, jopa yli miljardi kuluttajaa, joiden ostovoima on eurooppalaisella tasolla. Se tarkoittaa sitä, ettei niiden tuotanto ole enää riippuvaista amerikkalaisista ja eurooppalaisista kuluttajista. Ne eivät ole enää riippuvaisia länsimaisesta finanssijärjestelmästä, koska ne ovat irtautuneet dollarista. Intian, Kiinan ja Venäjän nykyinen ankkurivaluutta on yuan, Kiinan kultakantaan sidottu valuutta. Ja toisin kuin lännessä, Kiinan ja Venäjän valtiot ovat todellakin ostaneet kultaa, sitä metallia, viimeiset 3-6 vuotta. Lännessä suurin osa kultakaupastakin on spekulatiivista "kultavoucherien" kauppaa, jonka arvo on moninkertainen lännessä olevan kullan määrään. Eli sekin on vain finanssipelurien kupla, lännessä.

Koska dollari ja euro tullaan devalvoimaan rajusti velkojen puolittamiseksi, talousromahdus on väistämätön. Vuoden 2008 finanssikriisi oli pikku rykäisy tulevaan verrattuna. Jo nyt moni EU-maa valmistautuu tilanteeseen ja katselee kaiholla BRICSin suuntaan. Unkari, Slovakia, Tsekki ja moni muu on jo sanonut ääneen tuumailevansa Exitiä. Tätä USA ja EU eivät halua. Ne haluavat pitää EU:n kasassa, vaikka voimakeinoin. Et usko?

Tänä keväänä Kreikan entinen valtiovarainministeri Varoufakis kertoi Helsingin Sanomien kuukausiliitteen haastattelussa, että Kreikan pohtiessa Grexitiä eurosta ja EU:sta, heille ilmoitettiin että siinä tapauksessa maassa tapahtuu sotilasvallankaappaus. Varoufakis erosi ja Tsirpas pelkäsi henkensä puolesta. Yhdysvallat avasi sotilastukikohdan Bulgariaan "Venäjän uhkaa torjumaan", vaikkei Bulgarialla ole edes maarajaa Venäjän kanssa. Sen sijaan uudesta sotilastukikohdasta, jonne sijoitettiin panssarijoukkoja, oli Ateenaan vain 150 kilometriä. Presidentti Obama piti myös puheen, jossa ilmoitti ettei Kreikka voi erota eurosta ja EU:sta, koska se on Nato-maa. Siinä se tuli demonstroitua mistä on kyse.

Yhdysvallat on avannut uusia sotilastukikohtia kaikkiin entisiin itäblokin maihin kiireellä. Se on miehittänyt Euroopan Unionia. Se miehittää EU:ta, koska sen on pakko pitää näistä maista kiinni väkivalloin. Nyt vuorossa on Suomi, koska me voisimme lipsahtaa puolueettomaksi ja sitoutumattomaksi maaksi äkkiä. Siksi maa pitää miehittää ja siksi Suomessa harjoitellaan Suomen valloittamista ensikuussa. Juuri samasta syystä tulemme näkemään Ruotsin destabilisoinnin terrori-iskuineen, ISIS-ryhmineen, pankkikriiseineen jne. Ruotsi on yksiselitteisesti ilmoittanut, ettei se halua Natoon. Juuri siksi se ajetaan kaaokseen ja tuhotaan, jotta se voitaisiin liittää Naton järjestelmään. Naton termein Ruotsiin tulee lähiaikoina "freedomia" ja "demokratiaa".

Suomen sotilaallinen alistaminen Washingtonin siirtomaaksi johtuu myös maamme kansallisvarantojen hallinnasta. Länsimaisille suuryrityksille Pohjanmaan litium-esiintymä on strategisesti tärkeä. Se on koko Euroopan suurin. Se on pidettävä, maksoi alkuasukkaille mitä maksoi. Kannattaa muistaa, että pitkää ja veristä Kongon sotaa käytiin merkittävässä määrin juuri litiumin hallinnasta. Ei siis ihme, että Suomeen halutaan pysyviä ulkomaalaisten sotajoukkojen tukikohtia. Ne tullaan tekemään "varusteiden varastoinnin" nimissä.

Kannattaa muistaa sekin, mitä Nato on itse tiedottanut Suomessa järjestettävistä sotaharjoituksista. "Harjoittelemme toimintaa Suomessa". Ulkomaalaiset sotajoukot siis harjoittelevat sotimista Suomessa. Keitähän täällä mahtaa niitä vastassa olla?

Pahaksi onneksemme maan korkein johto ja puolustusvoimien johto ovat osoittautuneet kaikki quislingeiksi, maansa ja valtionsa, kansansa pettäneiksi ulkomaalaisten sätkynukeiksi, joiden suurin ilo ja ylpeys on palvella ulkolaista herraa oman kansansa ja maansa etujen vastaisesti. Juuri siksi kenraali Lindberg allekirjoitti Suomen täydellisen ja ehdottoman antautumisasiakirjan, kaikkia mahdollisia lakeja rikkoen, presidentti Niinistön valvovan katseen alla. Juuri siksi Nato miehittää nyt Suomen.

11 kommenttia:

 1. No, noille harjoituksille on sovittu myös niiden kesto. Tosipaikan edessä ollaan, jos vieraat joukot eivät poistu viivyttelemättä maasta harjoituksen päätyttyä. Mutta, omat yksiköthän osallistuvat harjoituksiin, ja saavat siinä arvokasta tietoa mahdollisen vihollisen kalustosta ja toimintatavoista.

  VastaaPoista
 2. Miten pian tämä "lähiaikoina" on, jolloin USA miehittää Ruotsin?

  Suomalaiset joukot ovat harjoitelleet useissa maissa. Onko Suomi siis miehittänyt nämä maat?

  VastaaPoista
 3. Koska mielenterveystyöltä on viety toimintaedellytykset, on hienoa, että blogisti voi helpottaa oloaan kirjoittamalla. Ensimmäinen ja viimeinen vierailu blogissa.

  VastaaPoista
 4. Sanden pelot näyttävät käyvän toteen. Pientä toivonkipinää antaa se seikka, että U.S./Nato-blokki ei välttämättä ole sisäisesti yhtenäinen. Natossa on myös järki-ihmisiä eikä pelkkiä neo-con-satanisteja. Lisäksi Trumpin suosio luo painetta liennyttää suhteita BRICS-maihin.
  Järki-linja näyttäisi olevan jopa hieman voitolla nykyään, mutta pelkona on se, että neo-con/satanisti/megapankkiiri/globalisti-porukka vetää sokat irti niistä tuhopommeista, joita ovat pikku hiljaa viritelleet. Tämän porukan kostoase, wergeltungswaffe, voi olla talousromahdus, ydinsota, jättiterroristi-isku, bioase tms. Kävi miten kävi, tämä meidän Katainen/SSS-paskaporukka saa joka tapauksessa historian kovan tuomion maanpetollisesta kähminnästä ulkovaltojen rikollisen aineksen kanssa.

  VastaaPoista
 5. Jos jossain foliomaailmassa tämä olisikin faktaa niin täytyy kuitenki arvostaa Yhdysvaltojen rehellisyyttä tulla miehittämään meitä tunnukset kiinni Univormuissa, Itä-Naapurista valuu vain pieniä vihreitä vapaa-ehtoisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai ymmärrät, että pienet vihreät miehet venäjältä on valtamedian huuhaata? Krimillä oli venäläisiä joukkoja kuten on ollut jo neuvostoliiton hajoamisesta lähtien. He pysyivät tukikohdassaan aina siihen asti kunnes krimiläiset pyysivät heitä auttamaan ukrainan tukikohtien puhdistamisessa jotta turhilta henkilövahingoilta vältyttäisiin. Se onnistuikin mallikkaasti ja ketään ei kuollut. Kun ukrainan armeijalle annettiin vaihtoehdoiksi joko jäädä krimille kansalaisiksi tai siirtyä ukrainan puolelle niin hyvin pieni osa lopulta lähti krimiltä. Tunnuksettomat "pienet vihreät miehet", kuten valtamedia heitä kutsui, oli krimin turvallisuusjoukkoja. Mitään tunnuksia ei tietenkään ehditty heille valmistaa muutaman päivän aikana, joten he joutuivat olemaan ilman, koska ukrainankaan tunnuksia ei tietty voinut enää käyttää.

   Poista
 6. Voitko Sande hieman dokumentoida väitettäsi, jonka mukaan Ruotsissa on päätetty, ettei Natoon liitytä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.svt.se/nyheter/uutiset/hultqvist-ruotsi-ei-liity-natoon-vaikka-suomi-liittyisi

   Poista
 7. Pari tarkennusta:

  * USA:n tavoitteena on helposti hallittava EU ja se käyttää sen aikaansaamiseksi kaikki keinot.
  Sen marionetit ovat jo salaisesti sopineet yrittävänsä saada EU:n liittovaltioksi: http://www.express.co.uk/news/uk/663946/EU-plans-United-States-Europe

  * Kultavoucherit ovat kiintoisa juttu. Mutta FED:llä ei ole edes sitä kultaa, mitä kultavoucherien myyjät uskottelevat.
  Tässä ihmetellään, missä Saksan ja Ruotsin valtion FED:iin tallettama kulta on: http://uberuutiset.fi/2016/04/08/missa-ovat-ruotsin-kultavarannot/ - FED ei suostu näyttämään... Suomi ei tietysti edes kysy kultansa perään eli sekin on myyty.

  VastaaPoista
 8. Amen tälle kirjoitukselle. Mielenkiintoista erityisesti oli maininta pohjanmaan suurista litium-varannoista. Olisiko laittaa jotain linkkiä asiaan?

  Itse sijoitin kultaan ensimmäisen kerran 2007. Silloin kullan hinta oli muistaakseni jotain reilu 600 $ unssi. Tarkoitan nimenomaan kovaa kultaa, en osakkeita. Sijoituksen arvo on nykyisin ainakin kaksinkertainen, mutta se ei olekaan pääpointti. Kun talous romahtaa, vain kiinteällä omaisuudella on arvoa. Toki minulla on ollut sijoituksia myös osakkeissa, mutta olen pitänyt niistä vain tuottavimmat ja valmis myymään loputkin kun aika näyttää.

  VastaaPoista
 9. Pitää muistaa, että USA on pienen juutalaisryhmän hallitsema
  valtio.
  Kaikki sen johtajat on alistettuja heille, oli siellä mikä
  tahansa puolue vallassa, todellista demokratiaa siellä ei ole
  ollut aikoihin.
  Kennedyn veljekset murhattiin koska eivät halunneet olla
  heidän talutusnuoran jatkona.
  Juutalaisyhteisö ohjaa siis Naton toimintaa, sen avulla se on
  nyt rakentamassa juutalaisten maailmanvaltaa joka on heidän pitkäaikainen salainen tavoitteensa.
  Elämme erittäin vaarallista aikaa, he ovat vallanhaluisia ja
  täysin moraalittomia toimissaan.
  Myös EU:n suurimmat valtiot Englanti, Ranska ja Saksa on jo
  heidän komennossa, niin ja lähes kaikki Euroopan media myös
  Suomen, laulaa heidän unettavia virsiään, Venäjän pahuudesta.
  Ne suuret määrät Afrikasta tuotuja nuoria miespakolaisia ovat
  tulevan sodan sotilaita.

  VastaaPoista