perjantai 4. huhtikuuta 2014

YHTEISKUNTARAUHAN ROMUTTAJAISET

Suomalainen eliitti on hyvin vaarallisilla vesillä. Se pyrkii kaikin tavoin avoimeen konfliktiin kansalaisten kanssa. Se jakaa kansalaisten maksamia veroja miljardi toisensa perään ulkolaisille pankeille näiden luottotappioiden kattamiseksi. Se jakaa miljardien verohelpotuksia suuryrityksille, jotka ajavat alas toimintaansa Suomessa ja jakavat potkuja tuhansille. Se pyrkii pakottamaan suomalaisia työttömiä pakkotöihin ilmaiseksi yksityisiin yrityksiin.

Se tekee kaikkensa, että kotimarkkinoiden kulutuskysyntä romahtaa ja suomalaiset kotimarkkinoilla toimivat yritykset ajautuisivat konkurssiin. Viime vuonna kaupan alalla yli 3000 yritystä teki konkurssin. Se jakaa kansallisvarantoja ilmaiseksi ulkomaalaisille suuryrityksille. Se luovuttaa maaperämme rikkauksia ilmaiseksi ulkolaisille suuryrityksille. Se asettaa jatkuvasti uusia esteitä työntekijöille ja työnantajille suomalaisten palkkaamiseksi.

Yrityksissä YT-menettelyt ovat vitsi ja pakollinen kuvio, eivät mikään todellinen yhteistyömenettely, jossa etsittäisiin ratkaisuja. Työntekijät ovat rasite ja haitta yritysten tulokselle. Potkuja jaetaan satamäärin silloinkin, kun yritys on tehnyt tuhat miljoonaa euroa voittoa. Potkuja tulee vaikka yritys tuottaa, vaikka työntekijä olisi tehnyt kaikkensa, vaikka työntekijä olisi joustanut ja suostunut heikennyksiin ja palkanalennuksiin.

Poliittinen ja virkamieseliitti leikkaavat sosiaaliturvaa ja kansalaisten hyvinvointia kattaakseen sen kassavajauksen, jonka he ovat luoneet jakamalla kansalaisten maksamia veroja vastikkeetta suuryrityksille pitkin maailmaa. Poliittinen eliitti estää uusia puolueita toimimasta. Pienpuolueen puheenjohtaja pidätettiin ja vietiin putkaan, kun hän yritti mennä vaalivalvojaisiin. Pienpuolueet sensuroidaan Yleisradion vaalilähetyksistä, eivätkä ne saa haastaa valtapuolueita. Media vaikenee yhteiskunnallisista levottomuuksista läntisessä EU:ssa.

Vanhukset, lapset, sairaat ja köyhät ovat kaikkein rajuimpien säästötoimien kohteena. Keskiluokka maksaa rikkaimpien veronkevennyksiä ja verotuksen painopistettä siirretään sen suuntaan ja alempiin tuloluokkiin välillisten verojen kautta. Yhteiskunnallinen epätasa-arvo on hyväksytty ja sitä vahvistetaan kaikin mahdollisin hallinnollisin toimin.

Yhteiskuntamme eliitti rikkoo lakeja, myös perustuslakia, aina kun se haluaa. Se tekee niin hallituksessa, eduskunnassa, ministeriöissä, julkishallinnossa ja yrityksissä. Se kuvittelee voivansa tehdä niin loputtomiin. Se uskoo, etteivät suomalaiset reagoi. Se uskoo, että sillä on välineet kansalaisten alistamiseen. Se uskoo, että poliisi ja armeija suojelevat sitä siinäkin tilanteessa, että kansalaiset saavat tarpeekseen. Siihen varaudutaan. 200 000 suomalaisten on jo nyt rikoksesta epäiltyjen rekisterissä. Poliisi on saanut valtuudet kansalaisten rajoittamattomaan vakoiluun ja seurantaan. Uudet lait antavat välineet kansakunnan sortamiseen myös pakkokeinoin.

Tätäkö halutaan? Tähänkö pyritään ehdoin tahdoin? Räjähdykseen? Väkivaltaan kaduilla? Poliittisiin murhiin ja väkivaltaan? Maamme historiasta löytyy kaikkea tätä. Eliittimme näyttää pyrkivän avoimeen konfliktiin kansalaisten kanssa romuttamalla yhteiskuntasopimuksen ja yhteiskuntarauhan. Tieten tahtoen. Se on kammottavaa.

https://www.youtube.com/watch?v=3rYjCXLmk9E

2 kommenttia:

  1. Jälleen kerran kirjoitat asiaa ja ikävän totuuden! Mutta koska tämä kansa herää ja reagoi näihin vääryyksiin ja yksipuolisiin lain tulkintoihin?!

    1%

    VastaaPoista
  2. Tätä kutsutaan uusliberalistiseksi luovan tuhon prosessiksi...

    VastaaPoista