keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

SUURI PAKORETKI

EU-vaalit lähestyvät. Nuo kummajaiset, joissa valitaan suomalaisia poliitikkoja elämään pulleasti verovaroilla Brysseliin, eivät ole koskaan saaneet kansan enemmistöä liikkeelle. Syykin on selvä. Suomalaiset ymmärtävät alitajuisesti, ettei noilla vaaleilla ole mitään merkitystä. Europarlamentaarikot eivät edusta Suomea. He eivät edusta suomalaisia. He edustavat omaa ryhmäänsä europarlamentissa. Joka muuta väittää, puhuu paskaa. Europarlamentti on ylikansallinen, "yleiseurooppalainen" parlamentti, jossa edustetaan omia ryhmiä. Ei kansakuntia. Se ei ole YK. Juuri siksi on aivan yhden tekevää äänestääkö vaiko ei.

Tämän ovat tajunneet myös monet viimevuosina Suomen romuttajaisin osallistuneet poliitikot. Pääministeri Katainen on nimekkäin elintasopakolainen, joka haluaa jollakin ilveellä Brysseliin ihan mihin tahansa hommiin. Hän on tajunnut, että nyt kun hän on toimillaan ajanut kokonaisen kansakunnan tuhon partaalle, ainoa pelastus on Bryssel. Siellä hän voi olla turvassa kansallisilta toimijoilta, varsinkin jos ja kun rikostutkintoja aloitetaan ja syytteitä rapisee. EU:n leivissä hän voi jatkaa mukavaa suurituloisen elämäänsä ja ylikansallinen koneisto suojelisi häntä mahdollisilta syytteiltä. Näitä voisivat olla maanpetos, kansanedustuslaitoksen tahallinen harhaan johtaminen, kansallisvarannon anastaminen, valtion verotulojen kavaltaminen jne. Hallitus on syyllistynyt taipaleensa aikana kaikkiin näihin. Lakeja on rikottu mennen tullen päätöksissä. Menettelytapoja on rikottu myös.

Katainen tietää tämän ja haluaa paeta paikalta, ennen kuin kansallisissa vaaleissa tulee tappio ja kansa hermostuu todella, kun olemme Kreikan asemassa. Lähtökuopissa on myös Alexander Stubb, jonka mukaan Kreikka on fantastinen menestystarina ja Suomen asema EU:n suurimpana nettomaksajana on myös fantastista. Fantastista oli myös satojen miljoonien aluetukien menetys itä- ja pohjois-Suomelta. Hänkin ymmärtää, että kun totuus valkenee kansalle, Suomessa voi koettaa ahtaat ajat. Juuri siitä syystä hänkin aikoo paeta Brysseliin.

Päivi Räsänen, jonka johdolla maahan on luotu poliisivaltio kansalaisoikeuksia ja perusoikeuksia polkien, on myös pakenemassa merten taa. Syystäkin, sillä hänenkin toimissaan olisi tutkimisen varaa. Olisi hauska tietää miten ja millä perusteilla kansalaisten perusoikeuksien yli käveltiin ja niitä romutettiin. Ennen kaikkea olisi hauska tietää mihin noilla lainsäädäntömuutoksilla varauduttiin. Päivi ei sitä tule koskaan kertomaan, varsinkin jos hän pääsee pakenemaan Brysseliin EU:n suojiin.

Muitakin lähtijöitä on, paitsi Jutta Urpilainen, joka ei ilmeisesti vieläkään käsitä olleensa mukana Suomen historian suurimassa huijausoperaatiossa ja joka onnellisesti hymyillen antoi kaksi miljardia suomalaisten verorahoja yhdelle kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden keskeisimmistä rahanpesupaikoista, eli Kyprokselle. Jutta ei ole vielä tajunnut, että hallitus rikkoi lakeja. Hän ei ole vielä sisäistänyt, että Kreikan tukipakettia läpiviedessään hän valehteli koko eduskunnalle ja kansalle väittäessään, että a) raha menee Kreikalle ja b) Kreikan valtio on taannut "lainan". Todellisuudessahan raha meni neljälle kreikkalaiselle pankille ja mitään takuusopimusta valtioiden välillä ei ole olemassakaan. Jutan anelun hellyyttämänä maassamme vieraillut kreikkalaisministeri tekaisi jonkinlaisen kirjeen, jossa lupasi maksaa velat tai jotain. Se ei ole mikään juridisesti pitävä sopimus, eikä mikään tae mistään, mutta sitä Jutta esitteli jäätyään kiinni valehtelemisesta. Yksin tämä rikos, siis Kreikka tukipakettiin liittyvä huijaus, voi viedä Jutan syytteeseen.

Toistaiseksi Jutta voi kuitenkin olla huoleton. Poliitikot määräävät poliisia ja oikeuslaitosta, jotka eivät koskaan uskalla selvittää tämän tason järjestäytynyttä rikollisuutta. Poliisijohto on niin pelokas, tutkijoista puhumattakaan, ettei se koskaan tule käymään poliitikkojen ja johtavien valtiovarainministeriön virkamiesten kimppuun. Ei edes tässä tapauksessa, jossa suomalaisten verovaroja kavallettiin harhaanjohtamalla miljardeja.

MUTTA jos seuraavissa eduskuntavaaleissa tulee superjytky ja eduskuntaan nouseekin aivan uusia puolueita, edessä voi olla historiallinen käänne. Silloin olisi mahdollista käynnistää rikostutkinta koko Kataisen six pack -hallitusta vastaan. Silloin olisi mahdollista asettaa heitä syytteeseen ja etsintäkuuluttaa Brysseliin rikospaikalta paenneet.

5 kommenttia:

 1. Totuuden edessä ei voi kun hiljentyä. Jos Suomessa äänestettäisiin joku pienpuolue yms. valtaan - se kriminalisoitaisiin. Muutosta ei siis ole tulossa, jos kansa jatkaa edelleen lammaslaumana, ottaen kaiken vastaan!
  1%

  VastaaPoista
 2. mä inhoon .. vihaan .. inhoon ... täältä tullaan vaan .... fuck them all !!!!

  VastaaPoista
 3. Kun Katainen oli pääministeri, huudettiin ja möykättiin, vaadittiin että jättää tehtävänsä, koska paskaa kaikki saatana. Nyt kun Katainen jätti sitten tehtävänsä, huudetaan ja möykätään ettei niin olisi saanut tehdä koska paskaa kaikki saatana, vaikka ympäri kääntäisi ja voissa paistaisi. Kaikki ministerit on yksiselitteisesti kusipäitä saman kansan mielestä joka ne on ministerinpallilleen äänestänyt.

  VastaaPoista
 4. Tällaista lukiessa valtaa pakokauhu vaan eipä ole mihin lähteä karkuun,ainoa varallisuus on asunto eikä sen myynnillä pitkälle mennä,onhan se Ruotsi kyllä naapurina köyhällekin vaan eivät taida toivottaa tervetulleeksi. Koskaan itsenäisyyden aikana "vastuunkantajat"eivät ole näin totaalisen fantastista tuhoa tehneet. Mikä on nuorisomme tulevaisuus senhän pakoporukka on jo kertonut.Onneksi nuoret ovat kielitaitoisia ja maailmaa on euroopan ulkopuolellakin.

  VastaaPoista
 5. Kansalaiset barrikaadeille ja haetaan örde-apinat tuomiolle.
  Jyrki "The Cash" Katainen & Jutta "kuka haluaa rahaa" Urpilainen kansan eteen kuulemaan tuomio ja barrikaadien kansa antaa oikeuden puhua, omalla tavallaan ... nuo kaksi örde-apinaa ovat ajaneet suomen riemusta kiljuen konkurssiin, ainoana motiivina oma ahneus ja turhamaisuus, suomi on lähes sisällisodan partaalla näiden kahden tolvanen jäljiltä ...

  VastaaPoista