lauantai 26. huhtikuuta 2014

LIIVIMIES JA RYSSÄ HYÖKKÄÄVÄT JUSTIINSA

Kun suurvaltojen vaarallinen öljypeli kiihtyy Ukrainassa ukrainalaisten kustannuksella, suomalainen NATO-runkkujen kaarti on huomannut tilaisuutensa. Ongelmana on vain se, että valtaosa suomalaisista ei pelkää ryssiä ollenkaan. Valtaosa suomalaisista ei tykkää niistä, mutta suurin osa ei pelkää. Niinpä ihmiset pitääkin pelotella. Malliesimerkki on Iltalehden juttu, jossa kauhistellaan sitä kuinka ryssät lentelee Laatokalla sotilaskoneella. Laatokka on siis se entinen rajavesi, joka viimesotien jälkeen jäi ryssille ja on siis nyt Venäjällä. Ja se on kauheaa kun siellä lennellään.

Jos joku ei ole huomannut tässä ryssäfobian lietsonnassa mitään ihmeellistä tai outoa, niin miettikääpä millaista mediamyllytystä viranomaiset ja eliitti ovat kohdistaneet "rikollisiin moottoripyöräjengeihin" ja "liivijengeihin". Kuvio on aivan sama. Jos kansalta olisi kysytty haluaako se antaa poliisille oikeuden rikkoa kaikkia yksityisyyden rajoja, vastaus olisi ollut EI. Sensijaan laadittiinkin uudet pakkokeinolait "järjestäytyneitten rikollisjengien" torjuntaan. Tosin nuo kaikki lait kohdistuvat joka ikiseen Suomen kansalaiseen, jos viranomaiset niin haluavat.

Kun valtaosa suomalaisista ei ole halunnut NATO:on ihan järkevistä syistä, mutta eliittimme jenkkikullinimijäkaarti haluaa, on käynnistetty valtaisa kaiken kattava pelottelu kampanja. YLE toimii pelottelukampanjan virallisena äänitorvena, koska YLE ei eroa lainkaan Venäjän virallisista kanavista ja on samalla tavalla valtion ohjauksessa kuin itänaapurinkin tv ja radio. MTV3 puolestaan on aina ollu reippaasti kokoomuslainen amerikkalaisten perseennuolenta media. Nämä kaksi toimivat pääasiallisina medioina Hesarin ohella, kun suomalaisia pelotellaan ja lietsotaan hysteriaan, johon lääkkeeksi kelpaa vain NATO-jäsenyys.

NATO-jäsenyys on maallemme kallein ja tuhoisin turvallisuuspoliittinen valinta, mutta koska poliittisessa eliitissämme on vain jenkkien narttuja ja pari ruotsinsuomalaista ylimyshenkistä yli-ihmistä, maa pitää liittää tuohon amerikkalaisten apurijoukkioon. Tämä siksi, että kun olemme siellä, joku poliitikoistamme voi saada amerikkalaista parrua takapuoleensa, noin henkisesti siis, ja ilakoida siitä. Meille tavallisille suomalaisille jää sitten se tulevista sodista kärsivien ja niissä kuolevien rooli, mutta sehän ei haittaa. Pääasia on, että pelottelu toimii.

Ryssä on paha, aivan kuten liivimieskin, ja aivan kuten liivimieskin, ryssä on juuri kohta tulossa sinunkin kotiisi ryöstämään, raiskaamaan ja myymään huumetta. Liivimies, aivan kuten ryssäkin, on jotakin joka uhkaa aina ja kaikkialla, jos ei heti totella poliittista eliittiä. Uhka on ilmeinen. Se on torjuttava nyt heti, ja ainoa keino on tehdä kuten käsketään.

2 kommenttia:

  1. Tää kaikenlainen pelottelu on koko valtaeliittimme keino pysyä vallassa ja hyötyä kansalaisten peloista taloudellisesti

    VastaaPoista
  2. Soon tuo NATO-jäsenyys vähän hankala kysymys. Pirun kallis, jos se hankitaan, mutta tuleeko ryssä vapauttamaan meidät jos emme ole NATOn jäseniä? Vai tuleeko se joka tapauksessa ja Obama tai Obaman seuraaja ilmaisee vain paheksuntansa, jos muilta kiireiltään ehtii? Jos.

    Osaisikohan joku panna vedonlyöntikertoimet noille vaihtoehdoille?

    VastaaPoista