sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

MAANPETOKSELLISET POLIITIKOT TEKIVÄT SUOMESTA VENÄJÄN STRATEGISEN ISKUN MAALITAULUN

Julkisuuteen vuoti tieto, että suomalaiset poliitikot olivat tehneet salassa sopimuksen NATO:n kanssa. Sopimuksella nämä nimettöminä häärineet suomalaispoliitikot olivat antaneet NATO:lle luvan käyttää maamme ilmatilaa ja maaperää "läpikulkuun", siis toisin sanottuna mahdolliseen hyökkäykseen Venäjän suuntaan. NATO tuskin käyttää Suomen aluetta hyökkäykseen Ruotsiin, Eestiin tai Norjaan.

Uutisesta vaijettiin valtamediassa täysin. Se on ymmärrettävää, sillä tämä sopimus tehtiin eduskunnan ja kansan tietämättä, niitä informoimatta ja niille mitään kertomatta. Näin toimittiin, koska valtaosa suomalaisista ei varmaankaan olisi halunnut tällaista sopimusta, joka takaa jokaisen suomalaisen tuhon mahdollisessa sotatilanteessa. Tällaisen sopimuksen tekeminen ilman eduskunnan ja kansan hyväksyntää täyttää myös maanpetoksen tunnusmerkit, joten on luonnollista että sopimuksen tekijät halusivat toimia salassa. Maanpetoksellista toimintaa lain mukaan on kaikki sellainen, joka ajaa ulkovaltojen asiaa kansakunnan vahingoksi, kuten tämä sopimus.

Mitä sopimus sitten tarkoittaa käytännössä? Se takaa NATO:lle mahdollisuuden hyökätä Suomesta Venäjän elintärkeitä kohteita vastaan. Se turvaa myös NATO:n tärkeät alueet Norjassa, sillä sopimus takaa sen, että mahdolliset konventionaaliset sotatoimet suoritetaan Suomen alueella, suomalaisten seassa, suomalaisissa kaupungeissa. Varsinaiset taistelutoimet siis sopimuksen nojalla suoritetaan Suomessa, eli Suomi on se alue, jossa soditaan. Tämä on kansakunnalle tuhoisaa ja tämä on se sopimuksen maanpetos. Tällä sopimuksella varmistetaan Suomen joutuminen taistelutantereeksi.

Sopimus takaa myös sen, että Venäjä asettaa Suomen ensisijaisen ja ennakoivan ydinaseiskun kohdemaaksi. Venäläiset sotilaat ja poliitikot ovat johdonmukaisesti ilmoittaneet, että aseellinen konflikti NATO:n kanssa on ydinasekonflikti, eli ydinsota. Meiltä, eikä NATO:lta kysytä yhtään mitään. Tämä on venäläisten näkemys ja heidän strategiansa perusta. Juuri siksi Venäjälle on elintärkeää lyödä NATO:n joukot ja mahdolliset ydinaseiskua valmistelevat tukikohdat välittömästi, ja tämä sopimus teki Suomesta juuri sellaisen tukikohdan. Venäjän sotilasstrategiassa Suomi on siis tuhottava ennen kuin Suomesta voidaan hyökätä Venäjälle.

Tämä ei ole siis mikään valinta. Meiltä eikä NATO:lta kysytä lupaa. Meidän kanssa ei neuvotella. Meidän mielipiteemme ei paina yhtään mitään. Venäläiset ovat ilmoittaneet säännön mukaisesti ja koko ajan, että näin he asian näkevät ja näin he tulevat toimimaan. Nyt, kun on selvää, että pieni suomalaispoliitikkojen joukko on tehnyt tällaisen sopimuksen NATO:n kanssa, he tulevat tekemään omat korjauksensa. Se tarkoittaa sitä, että mahdollisessa sodassa Suomi tuhotaan välittömästi ja niin nopeasti kuin mahdollista. Ja se tehdään ydinasein. Tämän varmisti tämä salainen sopimus. 

Toistan vielä: tällä sopimuksella pieni joukko suomalaisia poliitikkoja varmisti sen, että valtaosa suomalaisista tulee kuolemaan NATO-Venäjä sodan ensituntien aikana. Tätä tämä salainen sopimus tarkoittaa. Juuri tätä liittoutumattomuudella ja sotilaallisella itsenäisyydellä on pyritty välttämään vuodesta 1945 lähtien. Pieni joukko suomalaisia poliitikkoja teki siis tyhjäksi 70 vuoden turvallisuuspolitiikan ja asetti koko kansan ydinaseiskun kohteeksi.

Tämä on maanpetos. Se on petos eduskuntaa kohtaa, se on petos kansakuntaa kohtaan ja se on petos valtiotamme kohtaan. Tämä sopimus ei aja Suomen tai suomalaisten etuja, vaan Yhdysvaltain sotilasstrategisia intressejä. Juuri siksi se onkin maanpetos. Sopimuksella edistetään toisen valtion turvallisuuspoliittisia intressejä asettamalla koko Suomi valtiona ja kansakuntana suoran ja välittömän tuhon kohteeksi. Jos tämä ei ole maanpetos, niin mikä sitten on?

Ilmoitan samalla, etten tule olemaan käytettävissä missään toimissa tai valmisteluissa, joilla ajetaan tämän salaisen sopimuksen mukaisia sotatoimia tai valmisteluja. Isänmaallisena reserviläisenä en halua olla mukana missään maanpetoksessa, mukaanluettuna tämä sopimus ja siitä seuraavat toimet. Samalla ilmoitan, että kun saan selville jokaisen tämän sopimuksen tehneen poliitikon ja virkamiehen nimen, tulen tekemään heistä rikosilmoituksen.

Tiedän ettei se johda mihinkään, mutta jokin raja paskiaispoliitikkojenkin toimilla pitää olla. Mielestäni raja kulkee siinä, kun asetetaan koko kansakunta suoran ja välittömän tuhon kohteeksi.

Se, että sopimus tehtiin salaa, kertoo sen, että poliitikot ovat tienneet olevansa tekemässä petosta omaa kansaansa kohtaan.

Ministerivalahan kuuluu seuraavasti: Minä (nimi) lupaan ja vannon kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä, että minä virassani noudatan perustuslakeja ja muita lakeja sekä toimin oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti kansalaisten ja yhteiskunnan parhaaksi.


Hyvää pääsiäistä!

PS. Koska lähteitä kysyttiin, laitan tähän yhden: Jussi Niinistö, perus, eduskunnan puolustusvaliokunnan puheenjohtaja. Kotimainen aluemedia aika laajalla rintamalla toi myös esiin tämän salaisen sopimuksen.

11 kommenttia:

 1. Oikeassa olet ,mutta mitä on tehtävissä ? Asioiden takana toimivat demoniset voimat ,ja niitä vastaan on vain yksi mahdollisuus ?

  VastaaPoista
 2. Josko vielä saisi lähteen? "Julkisuuteen vuoti tieto" on nykyään yhtä varma lähde kuin "näin muuten unta"

  VastaaPoista
 3. Eiko tama ole luonnollinen jatkumo Lipposen diilista jossa se lupasi NATOlle kaiken tuoen mita voidaan suomalaisten huomaamatta antaa? Jaatteenmaen potkut asian tiimoilta vihjaa sita, etta asialla on vahva hyvaksynta hallituksen syvemmissa koukeroissa.
  Miten NATO jasenyys, ja se vastikaan tehty EU sopimus jossa hallinto siirtyy hatatilanteessa Brysseliin liittyy toisiinsa? Luulis et nekin lait kohta aktivoituu kun kriisi syvenee?
  Eiko jonkun hallinta elimen oikeuteen haastaminen, esim paaministeri tai armeijan johto olisi paras paikka aloittaa oikeus toimet? Ilman niita tallainen sopimus olisi mahdoton.

  VastaaPoista
 4. Missä on lisää tietoa tästä sopimuksesta kiitos

  VastaaPoista
 5. Joku linkki ois kiva. Tai ylipäätää jotain mikä erottais ylläolevan HMTT:sta..
  Korruptoitunut maa kuitenkin. Mikään muu ei selitä porvarien menestystä politiikassa noin äkkiä ajatellen

  VastaaPoista
 6. Loistava kirjoitus. Kiitos tästä.

  VastaaPoista
 7. Kaipaisin jutun tueksi "Julkisuuteen vuoti tieto"-lähdettä.

  VastaaPoista
 8. http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=10439 tuolla samasta aiheesta, linkit keski-suomalaisen kirjoittamaan uutiseen aiheesta ja linkki finlexiin suomen ja venäjän välillä olevasta sopimuksesta, jonka voi katsoa tulevan rikotuksi tuolla uudella sopimuksella.

  VastaaPoista
 9. Sande sä oot Äijä! Paras Blogi ikinä!

  VastaaPoista
 10. Vaihtoehdot on vähissä. Nato-vastainen mielenosoitus Stadissa 23.5. Toinen on kansalaisaloite "Suomen natoon liittymisetä kansanäänestys". Äkkiä; kuka laatii?

  VastaaPoista