torstai 29. elokuuta 2019

BREXIT-PANIIKKI SUOMESSA

Suomalaisen eurostoliittomedian paniikki yltyy pikku hiljaa sitä mukaa, kun Brexit lähestyy. Euromielisen median uusin väite, joka on peräisin eurostoliittolaisista medioista ja piireistä Britanniassa ja tietenkin EU:ssa, on se, että Boris Johnson syrjäyttää parlamentaarisen demokratian saadakseen aikaan sopimuksettoman Brexitin. Väite on täyttä kukkua.

Parlamentti on viivyttänyt Brexitiä kolme vuotta. Euromielisillä parlamentaarikoilla on ollut kolme vuotta aikaa käsitellä Brexit-sopimuksia, mutta sitä ei ole tehty, koska parlamentissa pönöttävä poliittinen eliitti ei edes halua Brexitiä. Se on pelannut aikaa saadakseen aikaan koko Brexitin perumisen. Tätä kutsutaan demokratiaksi, vaikka kyse on kansanäänestyksessä voittaneen ehdotuksen eliminoimisesta. George Orwell olisi nauranut viiksiinsä kuunnellessaan nykyistä huutoa siitä kuinka Boris Johnson ja Brexit tuhoavat demokratian.

Brexit-puolue ponkaisi hirmuiseen vaalivoittoon edellisissä vaaleissa juuri siksi, että Westministerin poliittiset broilerit yrittivät kaikin keinoin ja tavoin estää kansan julkisesti kansanäänestyksessä ilmaiseman tahdon. Brexit-puolueen koko idea oli ja on edelleen nimenomaan kansanäänestyksen lopputuloksen kunnioittaminen. Enemmistö briteistä halusi erota EU:sta ja palauttaa kansallisen itsemääräämisoikeuden. Jos tätä ei haluta toteuttaa, onko se demokratiaa? No ei tietenkään.

Hauskaa on myös se, että kun puhutaan sopimuksettomasta Brexitistä unohdetaan se tosiasia, ettei kansanäänestyksessä edes kysytty haluatteko erosopimuksen. Äänestyksessä kysyttiin kansalta Haluatteko erota EU:sta ja kansa vastasi Kyllä. Mutta kuten kaikki normaalijärjellä varustetut ihmiset ymmärtävät, tätä poliittisen loisluokan jäsenet eivät halunneet ja siksi ruvettiin hieromaan mitä eriskummallisempia "sopimuksia", joiden avulla britit voisivat Muka erota, vaikka tosiasiallisesti päätösvalta talous- ja rajakysymyksissä säilyisi edelleen Brysselissä.

Lisäksi eurojuntta vetäisi hatustaan täysin fiktiivisen korvausrumman, joka brittien pitäisi maksaa Brysseliin. Tälle maksulle ei ole olemassa mitään taloudellisia tai juridisia perusteita. EU vain haluaa tehdä erosta mahdollisimman vaikean ja raskaan, jottei mikään muu maa saisi samaa ideaa ja lähtisi omille teilleen. EU on jopa sanonut tämänkin ääneen, mutta suomalaisesta valtamediasta ette ole moista koskaan kuulleet, koska te elätte Eurostoliiton vallan alla sensuroidun ja kontrolloidun median propagandan uhreina 24/7.

Valtamedian toimittajat ovat myös hipihiljaa siitä tosiasiasta, ettei kuningatar Elisabeth ole asettunut vastustamaan Brexitiä, eikä vastustakaan. Päinvastoin. Englannin kruunin näkökulmasta Brexit on ainoa vaihtoehto. Pysyminen EU:ssa tarkoittaisi Yhdistyneen kuningaskunnan ja Ison Britannian loppua. Sitä samaa kohtaloa, joka Suomea odottaa. EU:sta tehdään liittovaltio, eikä Britannia koskaan alistu ulkomaalaisten komentoon. Englanti kävi satavuotisen sodan, Itävallan perimyssodan, Napoleonin sodat ja pari maailmansotaa säilyttääkseen itsenäisyytensä ja oman päätösvaltansa. Kuvitteleeko joku nyt, että kuningatar Elisabeth aikoisi alistua Ranskan ja Saksan komentoon? Siksi kruunu tukee kulisseissa Brexitiä. Nyt myös julkisesti, tukemalla Boris Johnsonia.

Entä Skotlanti? Ranska on jo ilmoittanut tukevansa Skotlannin itsenäistymispyrkimyksiä, vaikka vastustaakin ehdottomasti Bretagnen itsenäistymistä ja Katalonian itsenäisyysliikettä. Syy on sama kuin keskiajalla, jolloin Ranska tuki Skotlantia sen sodissa Englantia vastaan. Jos skotit nousevat kapinaan Englantia vastaan, Britannia heikentyy. Tätä kysymystä ratkottiin Ranskassa satavuotisessa sodassa 1346-1452. Ja entä se Skotlanti? Se soti Englantia vastaan noin 500 vuotta ja hävisi. Ja edellisellä kerralla, kun Skotlannin kansanäänestyksessä päätettiin itsenäistyykö se, Ison Britannian puolustusministeri ilmoitti yksioikoisesti ettei sellaista päivää tule.

Tässä välissä lienee paikallaan muistuttaa suomalaisia myös siitä, että toisin kuin monen muun maan kruunupäillä, kuningatar Elisabethilla on todellista valtaa. Brittiparlamentissa on kaksi kamaria eli huonetta. On ylähuone, jossa istuvat päärit eli aateliset, jotka tukevat kruunua. Sitten on se kansan vaaleilla valitsema alahuone, joka hoitaa valtion jokapäiväistä pyörittämistä. Tätä varten tämä alahuone kokoaa hallituksen, joka on ikäänkuin toimituskunta, asioidenhoitaja. Tätä valtarakennelmaa säätelee Magna Carta -sopimus vuodelta 1215.

Se on edelleen voimassa. Juuri siksi Britanniassa on Hänen majestettiinsa parlamentti ja Hänen majesteettinsa hallitus. Boris Johnson on Hänen majesteettinsa pääministeri. Britannian laivasto on Hänen majesteettinsa laivasto ja ilmavoimat ovat nekin Hänen majesteettinsa. Samoin on jokainen rykmentti ja pataljoona armeijassa. JOS kuningatar Elisabeth niin katsoo, hän voi erottaa hallituksen. Hän voi myös hajoittaa alahuoneen eli parlamentin ja määrätä uudet vaalit. Tämä on syytä muistaa, kun puhutaan Brexitistä. Asia ei ole lainkaan niin lapsellisen yksinkertainen, kuin valtamedia teille vakuuttelee.

Ranska tarvitsee Britanniaa EU:ssa kipeästi. Kun britit lähtevät, Ranska jää kahdestaan Saksan kanssa ja ennemmin tai myöhemmin Saksa alkaa jyrätä Ranskaa painollaan. Saksahan rakentaa Euroopan Unionista Neljättä valtakuntaa. EU:n historian ensimmäinen komissaarikin oli sama mies, joka laati Nürnbergin valtiopäivien rotulait ja muutenkin EU on vain pävitetty versio natsien Unsere Europa -suunnitelmasta.
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/05/eu-saksalaisen-herrakansan-hanke.html

Ranska, pyrkiessään horjuttamaan Englantia, haluaisi nähdä sotia ja levottomuuksia Britanniassa, ja kun Ranska haluaa niin, EU haluaa niin ja siksi se myös lietsoo niitä puhumalla potaskaa Irlannin rajasta, joka on itseasiassa EU:lle suurempi ongelma kuin briteille Brexitin jälkeen.
http://rayhablogi.blogspot.com/2019/08/brexit-ja-irlannin-raja.html

Ylipäätään on ollut varsin mielenkiintoista seurata kuinka kansanäänestyksen tulos on käännetty mediassa ja poliitikkojen puheissa demokratian vastaiseksi tempuksi ja kansan tahdon vastustamisesta on tehty demokratian suurin saavutus ja korkein olemus. Tätä laulua suomalaiset poliitikot, virkamiehet, ekonomit, toimittajat ja eurostoliittolaiset veisaavat aivan tosissaan. Heille kansan vapaasti ilmaisema tahto on demokratian vastaista, jos se ei miellytä heitä. Vain heidän oma tahtonsa ja mielihalunsa on demokratiaa. Näin absurdeja aikoja me elämme.

Toki paniikin voi ymmärtää. EU tarvitsisi Britanniaa. Britannia ei tarvitse EU:ta. Ilman brittejä saksalaisten komentoääni voimistuu entisestään ja Italia voi tehdä mitä vain. Italia voi hajota. Ei se italialaisia suistaisi perikatoon sekään. Siellä eletään yhä edelleen paikallisesti, aivan kuten ennen Garibaldiakin. Jalkapallo taitaa olla ainoa todella yhdistävät tekijä saapasmaassa. Unkari tai Puola voivat nekin lähteä, jos EU ryhtyy voimatoimiin niitä vastaan. Ruotsi voi tehdä saman tempun, jos se ei enää hyödy EU-jäsenyydestään. Ruotsin itsetunto ja talous ovat tarpeeksi vahvoja siihenkin.
https://www.youtube.com/watch?v=8J8wHuV_CH0

Suomalaiset satraapit ovat kyllä valmiit uhraamaan kansansa ja kotimaansa ulkomaalaisten isäntiensä puolesta. Siinäkään ei ole mitään uutta. Näin he ovat toimineet vuosisatojen ajan ja toimivat nytkin. EU ei ole suomalaisten etu, eikä hyväksi Suomelle. EU tarkoittaa kansallisvaltio Suomen loppua. Suomen valtiontalous on ylivelkaantunut euron ja EU:n takia. Me emme saa sieltä mitään. Joka ikinen tukisentti minkä EU Suomelle myöntää on vain osa siitä summasta minkä maksamme jäsenmaksuina joka vuosi. EU siis antaa meille takaisin osan omista rahoistamme. Ja eurohan tarkoittaa sitä, ettei meillä ole omaa talouspolitiikkaakaan. Ruotsin taloudella pyyhkii hyvin, siellä palkkoja ja eläkkeitä korotettiin viimeksi noin 4%. Ruotsilla on oma raha kruunu. Meillä ei ole. Pikkuhiljaa yhä useampi suomalainenkin alkaa ymmärtää asioiden oikean, todellisen laidan. Ja se on syy Breixt-paniikkiin Suomessa.

4 kommenttia:

  1. Jos kusetettiin tavan kansaa katteettomilla lupauksilla unioniin liittymistä seuraavista ihanista eduista, niin eipä tainneet arvon kansanedustajatkaan tietää mihin paskaan oltiin kourat iskemässä. Ja nyt sitten on muka liian kallista enää lähteä. Kansanäänestys liittymisestä järjestettiin neljännesvuosisata sitten. Olisikohan aika järjestää uusi äänestys siitä, halutaanko täällä yhä maksaa toisten jäsenmaiden kuluja ja maksuja - massiivisen byrokratian ylläpitämisen lisäksi. Vaikka eihän sellaista järjestetä, eihän kansa nyt itseään koskettavista oikeasti tärkeistä asioista saa missään tapauksessa kertoa mielipidettään. Sellaisista merkittävistä ja monia koskevista asioista, kuin tasa-arvoinen avioliitto, jo vain. Laskelma siitä, kuinka pian EU ero alkaisi kannattaa, olisi kyllä todella paikallaan. Federalistien ulinan siitä, ettei koskaan, voi hyvin sivuuttaa. Voisitko Sande mitenkään yrittää?

    VastaaPoista
  2. Suomi elää VELAKSI.
    Hyvinvointi on HARHAA.

    VastaaPoista
  3. Tervehdys Sande ja kiitos analyysistäsi. Suomen kohdalla koko EU asiassa on vain kyse oman edun tavoittelusta ja vallasta. Näin on ollut läpi historian, Ruotsin vallan ajoista, läpi Suomen Suuriruhtinaskunnan, 1930-40 lukujen Saksan ihannoinnista, YYA Suomen Neuvostoliiton hännystelyyn ja lopulta EU:n mallioppilaaksi. Poliittinen "yläluokka" kuvittelee, että jos ollaan oikein kuuluisia ja noudatetaan kaikkea pilkuntarkasti, niin yläluokka palkitaan paremmilla viroilla ja toimilla, näin ollen yksilötasolla saa enemmän valtaa. Britannian EU ero on oikein mainio esimerkki. Suomalainen maalaispoika kuvittelee, että pääsee käskyttämään Hänen Majesteettiaan Kuningatarta, määräilemään mitä Britannia tekee ja on tekemättä

    VastaaPoista
  4. Kannattaa ihan oikeasti tutustua siihen Brexit "sopimukseen" ja sen sisältöön.

    Käytännössähän se on Eurostoliiton sanelema ratkaisu, jossa imperiumi säilyttää de facto kaiken valtansa Isossa-Britanniassa. Esimerkiksi oikeudenkäytön, lainsäädännön, vapaan liikkuvuuden osalta. Eurostokansalaisten etuja ajamaan pitäisi perustaa britteihin viranomainen, jonka päätöksiin hallituksella ei ole mitään sanomista. Briteille jäisi vain maksajan rooli ja imperiumin alamaiset saisivat eksterritoriaali oikeudet!!!

    Tulee mieleen pahamaineinen "Rambouilletin sopimus". Suomessa ja muualla länsimaissa annettiin ymmärtää, että tarkoitus oli vain suojella kosovon albaaneja. Alun perin vaadittiin kuitenkin sitä, että Nato joukoilla olisi toimivalta koko Jugoslavian alueella ts. maa olisi miehitetty. Sodan jälkeen sitten suomalaisissa tiedotusvälineissä ihmeteltiin, miksi sopimusta ei heti allekirjoitettu. Niin miksi Suomi soti talvisodssa, olisi vain päästetty neuvostojoukot maahan?

    VastaaPoista