torstai 22. elokuuta 2019

PRESIDENTTI JA LAKI

Presidentti Sauli Niinistö linjaili parisen päivää sitten visioitaan siitä kuinka presidentin valtaoikeuksia tulisi "kehittää". Niinistö totesi, että osan presidentin nykyisistä valtaoikeuksista voisi siirtää EU:lle, siis komissiolle, ja loihepa hän lausumaan television uutislähetyksessäkin ettei perustuslakiakaan tarvitsisi "ilmeisesti" muuttaa.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/4959bf10-c734-4a6d-bc0f-82e7cef2db19

Ylipäätään presidentti Niinistö olisi halukas luovuttamaan lisää päätösvaltaa "Euroopan Unionille", joka on siis komissio, ne parisenkymmentä komissaaria. Suomen presidentti on siis valmis toimimaan perustuslakimme ja valtiosääntömme vastaisesti täysin avoimesti, eikä kukaan edes räpäytä silmiään. Aika uskomaton tilanne. Jos minä menisin kauppaan ja näpistäisin tikkarin avoimesti, poliisi toddennäköisesti nappaisi minut tuota pikaa. Kun Suomen presidentti ilmoittaa haluavansa ohittaa perustuslain jälleen kerran, koko suomalainen valtamedia nyökkäilee hyväksyvästi, eduskunta ja suomalaiset puolueet maistelevat napanöyhtäänsä tai jotakin muuta, eikä yksikään lainvalvonta viranomainen tee yhtään mitään.

Toisin sanoen, poliisi sallii perustuslakimme ja laillisen yhteiskuntajärjestyksen vastaisen rikollisen toiminnan jatkumisen täysin julkisesti. Tämähän johtuu siitä, ettei Suomessa ole mitään oikeusvaltiota, eikä Suomessa noudateta oikeusvaltioperiaatetta. Laki on pelkkä peräpyyhe poliitikkojen ja yhteiskunnan eliitin silmissä. Juuri siksi presidentti Niinistökin voi puhua sen vastaisista operaatioista täysin avoimesti suurlähettiläspäivillä, vaikka juristina tietääkin tilanteen.

Perustuslaki on asiassa yksiselitteinen. Sen mukaan Suomen ulkopolitiikkaa johtaa presidentti ja valtioneuvosto eli hallitus. Piste. Nyt Sauli Niinistö haluaa ohittaa tämänkin perustuslain kohdan, aivan kuten silloin kun Suomi liitettiin perustuslain vastaisesti kansalle valehtelemalla Euroopan Unioniin, kun siellä oltiin perustuslain vastaisesti aina vuoteen 2011 saakka, aivan kuten silloin kun markasta luovuttiin euron hyväksi lakien vastaisesti. Syy siihen oli tietysti se, että aivan kuten tuolloin sanottiin, EU:hun liittyminen oli tarkoittanut markasta luopumista. Kansalle oli vain valehdeltu ettei niin ole.

En tunne presidentti Niinistöä, olen muodostanut mielikuvani hänestä vain julkisuuden kautta, mutta mielestäni on hyvin hämmästyttävää, että hän on presidentti. Hän on kuitenkin toiminut lakiemme vastaisesti viimeiset 25 vuotta, myös sen perustuslain, eikä kukaan muka tajua tai ymmärrä sitä. Päinvastoin. Hän saa valtamedialta täysin aukottoman tuen, häntä tukevat kotimaiset satraappikunnan virkamiehet ja muut Suomen etujen vastaiseen toimintaan keskittyneet poliitikot ja vaikuttajat, eikä yksikään poliisi ole kertaakaan todennut sitä faktaa ääneen, että presidentti Niinistö on ollut mukana rikkomassa maamme lakeja neljännesvuosisadan ajan ja haluaisi tehdä jälleen kerran samoin.

Eikö tämä liikuta ketään? Eikö tämä herätä kenessäkään yhtään mitään tuntemuksia? Maamme korkein poliittinen ja hallinnollinen johto rikkoo maamme lakeja rutiiniluontoisesti ja se on ihan ok.

Ja sitten joku moitiskelee muita maita nimenomaan oikeusvaltioperiaatteen näkökulmasta.

Koomista.

PS. Jos siellä nyt on joku, jonka mielestä mitään lakeja ei ole koskaan rikottu, laitan tähän linkit, joiden avulla voi todeta mitä on rikottu ja mitä ei. Valitettavasti en löytänyt vuonna 1995 voimassa ollutta lainsäädäntöä, joka olisi osoittanut kirkkaasti ja selkeästi kuinka Suomi tuhottiin rikollisesti eli lakejamme rikkoen poliittisen eliitin toimesta. Mutta mitäpä laista. Kuka sellaista tarvitsee?

Laintulkintani on toki täysin maallikon käsitys laista ja sen merkityksestä, mutta se on yksi kansalaismielipide maamme laillisuusvallasta ja siitä onko maamme laeilla yhtään mitään merkitystä nykyisessä tilanteessa, kun Euroopan Unioni ja Nato hallitsevat maatamme täysin avoimesti ja koko ajan, nytkin kun luet tätä tekstiä. Itse olen sitä mieltä, että Suomen lakeja tulisi noudattaa. Jokainen Euroopan Unionin kannattaja on täysin avoimesti päinvastaista mieltä. Sitä EU-jäsenyys tarkoittaa. Maamme lakien, omien lakiemme vastaista toimintaa 24/7. Lain ja yhteiskunta järjestyksen mukaanhan Suomessa korkeinta päätäntä valtaa käyttää kansan valitsema eduskunta. Nyt näin ei ole, eikä ole ollut vuosikymmeniin.

Euroopan Unionin parlamentti antoi vuonna 2016 julistuksen, jonka mukaan se on koko EU:n alueella ENSISIJAINEN parlamentti, eli ohittaa kansalliset vaaleilla valitut parlamentit. Tämä julistus oli suorassa ristiriidassa valtiosääntömme ja yhteiskuntajärjestyksemme vastainen, lakiemme vastainen vallankaappaus ilmoitusluontoisena asiana, mutta yksikään suomalainen toimittaja, poliitikko, virkamies tai vaikuttaja ei edes kommentoinut koko asiaa. Näin helppoa on ollut kaapata valta tältä kansalta. Mutta onneksi telkkarista tulee Love Island Suomi ja hiilijalanjälki.
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/02/vuoden-tarkein-kadonnut-uutinen.html

https://www.finlex.fi/fi/
http://rayhablogi.blogspot.com/2018/01/sauli-niinisto-katastrofipresidentti.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2018/08/sauli-niinisto-70v-fiaskopresidentti.html

9 kommenttia:

 1. Jestas miten asiallinen kannanotto :O Kiitos tästä.. :D

  VastaaPoista
 2. Parasta ja asiaan suoraan iskevää kirjoitusta. Taitaa olla vaan niin että suomi on jo menetetty ja tulevaisuus on mustaakin mustempi.

  VastaaPoista
 3. Suomi ulos EU-sta jää vähän rahaakin ihmisille.

  VastaaPoista
 4. Silkkaa asiaa tämä kirjoitus. Olisi syytä julkaista vaikka jossain Unkarin lehdessä. .

  VastaaPoista
 5. Asiallista tekstiä irvokkaasta ja rikollisesta toiminnasta. Niinistö pitää saada telkien taakse.

  VastaaPoista
 6. Taattua Sandea - mutta peli tosiaan menetetty ja kansa katsoo tv:stä huttua - kutsuvat viihteeksi!

  1% mieleltään

  VastaaPoista
 7. Osa suomalaisista on suorastaan hurahtanut ajatukseen, että Euvostoliittoa pitäisi kehittää imperiumin suuntaan. (Asiasta kirjoitti myös eräs hesarin kolumnisti muutama viikko sitten ja hän käytti todellakin sanaa imperiumi!!)

  Säälittävintä asiassa on se, että nämä länsimaalaisuuden nimeen vannovat fanaatikot ovat omaksuneen varsinkin Baltiassa, mutta myös monissa muissa itäeurooppalaisissa valtioissa omaksutun ajattelutavan. (Jokainen voi pohtia tilanteen ironisuutta ja säälittävyyttä.)

  Keskeistä tällä fantasialle ovat seuraavat elementit.

  1. Euroopan on oltava voimakas. Se onko se imperiumi demokraattinen, reilu tai tasa-arvoinen ei merkitse mitään. Ja harvemmin ne imperiumit ovat...

  2.On oltava "mallioppilas" jolloin todelliset suurvallat kuten Saksa ja Ranska sekä muutamat muut johtovaltiot kunnioittavat meitä. (Aivan kuten vankilassakin kunnioitetaan sitä mielistelijää, juoksupoikaa ja sängynlämmitintä!?)

  3. Suomesta on tehtävä taloudellisesti poliittisesti, kaupallisesti ja myös sotilaallisesti täysin riippulainen EU:sta. Näin pyritään luomaan riippuvuus imperiumista ja estämään uusi itsenäistyminen.

  4. Lapsellisesti myös kuvitellaan,että Euvostoliiton suurvaltojen mielistely ja peesailu luo jonkinlaista kiitollisuudenvelkaa ja kunnioitusta Suomea kohtaan. Tämä "mallioppilas" aka. kerroshuora ajattelu tunnetaan psykologiassa peilikuva ajatteluna ja sen lanseerasi Suomeen neuvostoliitto YYA aikakaudella. "Kansojen ystävyys", "ei naapuria saa loukata" yms. älyttömyyden joiden mukaan valtioiden väliset suhteet ja ihmissuhteet toimivat samalla tavalla.

  5. Suomalaisissa oikeistopiireissä ja upseeriston parissa vallitsee luja usko siihen, että länsieuroopan suurvallat haluavat aloittaa Kylmä sota kakkosen Venäjän kanssa. Kun katsoo Ranskan ja Saksan asevoimia on päivän selvää, että mitään tuollaista ei ole tapahtumassa. Sotilaalliset intressit ovat terroristimin vastaisessa sodassa kehitysmaissa ja monikultturisten suurakaupunkien kaduilla. Venäjä taas nähdään Saksassa, mutta myös Ranskassa vahvana kumppanina. Tuoreessa kyselyssä suurin osa saksalaisista ilmoitti, että Saksan ei tule ryhtyä sotimaan jos jonkun Venäjä alkaa sotimaan jonkun itäisen euroopan Nato maan kanssa.

  Suomi selvisi toisesta maailmansodasta oman sotilaallisen vahvuutensa ja demokraattisen järjestelmän säilyttämisen takia. Saksa kunniotti Suomea koska me olimme kovia taistelijoita ja pidimme pintamme. Sen sijaan taloutensa ja poliittisen järjestelmänsä Saksalle huoranneet Unkari ja Romania saivat juuri sen lopun, joka "malliopilaille" aina tulee suurvaltojen taistelessa. Unkari yritti panna armeijansa liikekannalle vuonna 1944, mutta sille ei ollut aseita ja teollisuus ja tuotanto oli saksalaisten hallinnassa.

  VastaaPoista
 8. Ei saatana EU:n kätyrit ja lakeijat on viemässä meitä suoraan surman suuhun! Se mitä Anonyymi kirjoitti 26.8 Ranskan, Saksan ja Venäjän väleistä on totta.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/7ed46911-1aaa-4bc1-8f1c-55d429ec8906

  VastaaPoista