lauantai 31. elokuuta 2019

12 KUOLLUT MIELENOSOITUKSISSA - MIKSI MEDIA VAIKENEE?

Suomalainen valtamedia on kertonu jo viikkojen ajan kuinka viranomaiset ovat tukahduttaneet väkivaltaisesti mielenosoituksia Hongkongissa ja Venäjällä. Totta, otteet ovat olleet kovia ja meikäläisen mittapuun mukaan varsin riuskojakin. Tosin mielenosoittajatkin ovat olleet valmiit pieniin yhteenottoihin polttopulloineen ja laservaloineen. Nuo Hongkongissa nähdyt vihreät valot, joilla mielenosoittajat sohivat poliisien silmiin, ovat siis lasereita, jotka hyvin osuessaan vahingoittavat silmien sarveiskalvoja, mutta mitäpä pienistä.
Lasereita Hongkongissa.

Mielenkiinoista tässä uutisoinnissa on se, kuinka Ranskan keltaliivien mielenosoituksista leivottiin suit sait sukkelaan mellakoita ja sen jälkeen ne vaijettiinkin tyystin. Mikä mahtoi olla se syy siihen miksi suomalainen valtamedia sensuroi Ranskan mielenosoitukset "uutisistaan"?
Kolmas mielenosoituskuukausi menossa. Kuva Pariisin Champs Elyseltä.

No, kysehän on siitä, että valtamedia yllä pitää valheellista kuvaa Euroopan Unionista vapauden ja ihmisoikeuksien ihmemaana, kansalaisvapauksien Shangrilana, jossa kukkaset kukkivat ja viranomaiset auttavat ihmisiä ilmaisemaan itseään vapaasti. Totuus on hieman toisenlainen.
Viranomaisotteita mielenosoittajia vastaan Ranskassa, Euroopan Unionin ytimessä.

Keltaliivi-liikkeen oman ilmoituksen mukaan saldo EU:n moraalisena majakkana itseään mainostavan Ranskan mielenosoituksissa on seuraavanlainen 37 viikon mielenosoitusten jälkeen:

12 KUOLLUTTA

4220 LOUKKAANTUNUTTA

9000 PIDÄTETTY

2050 TUOMITTU

400 VANGITTUNA ODOTTAMASSA OIKEUDENKÄYNTIÄ

Suomelainen valtamedia kyllä kertoo auliisti kuinka Hongkongin "demokratialiikkeen johtaja" on pidätetty, mutta ei sitä että Ranskassa on jo kuollut 12 ihmistä. Saamme kuulla uutisista kuinka miliisi pidättää Venäjällä satoja mielenosoittajia, mutta emme sitä että Ranskassa on pidätetty 9000 ihmistä. Meille ei ole kerrottu missään uutislähetyksessä, että yli 2000 ihmistä on tuomittu mielenosoitusten vuoksi Ranskassa. Eikä sitä että 400 odottaa tutkintavankeudessa oikeudenkäyntiään.

Kysymys kuuluu tietenkin MIKSI?

Miksi meille kerrotaan päivittäin Hongkongin mielenosoituksista, mutta Ranskasta vaijetaan?
Miksi Venäjän mielenosoitukset ovat pääuutisia, mutta Ranskassa jo kuukausia jatkuneista ollaan täysin hiljaa?

Miksi meille ei ole kerrottu, että Hongkongin mielenosoitusten johtajien toimintaa rahoittaa NED, National Edowement of Democracy, CIA:n kulissi, joka oli mukana jo 90-luvulla Ukrainan hulinoissa, arabikevään taustavoimana jne.? https://www.globalresearch.ca/us-now-admits-funding-occupy-central-hong-kong/5405680

Amerikkalainen William Blum kirjoitti NED:stä jo 1990-luvulla julkaistussa kirjassaan roistovaltio, joka on ilmestynyt myös suomeksi. 

En tiedä kuka ohjailee suomalaista valtamediaa ja määrittelee mitä se saa julkaista ja mitä ei. Ilmeisesti pahamaineinen Mediapooli on se institutio, jossa valtamedian nokkamiehet yhdessä sopivat mistä vaijetaan ja mistä huudetaan. Jotakin täysin kummallista ja anti-journalistista suomalaisessa valtamediassa on meneillään. 

Kertauksen vuoksi luvut joista valtamedia vaikenee:

RANSKAN MIELENOSOITUSTEN 37.VIIKOLLA SALDO OLI TÄMÄ 

12 KUOLLUTTA

4220 LOUKKAANTUNUTTA

9000 PIDÄTETTY

2050 TUOMITTU

400 VANGITTUNA ODOTTAMASSA OIKEUDENKÄYNTIÄ

Tästä suomalainen valtamedia vaikenee johdonmukaisesti.

Miksi?

3 kommenttia:

 1. Ranskan mielenosoittajat ovat tietenkin osastoa "bad guys" ja sionistien, globalistien ja Bilderbergin eliitin juoksupoika Macron on se GOOD GUY!
  Äijä jonka kannatus hipoo pohjalukemia.
  Paljon jaksetaan mesota siitä kuinka Trumpia kannattaa VAIN puolet amerikkalaisista, Macronia ei kannata varmaan kuin 10-20% kansasta.

  VastaaPoista
 2. Valtamedia = vallanpitäjien media.

  Katalonian itsenäisyys - ei kuulu päätösvalta tuollaiselle kansalle, EU:n jäsenvaltion yhtenäisyyden tuhoavat.

  Skotlannin itsenäisyys - hyvä ja kannattettava asia, sillä Eurostoliiton ulkopuolella on odotettavissa vain sotaa kurjuutta ja kansalliskiihkoa.

  Ukrainalainen nationalisti - suuri sankari joka taistelee "länsimaisuuden" puolesta.

  Suomalainen nationalisti - piru perkeleen asussa, joka pitäisi kärrätä sorakuopalle suvaitsevaisuustuomioistuimen päätöksen jälkeen.

  Vastaavanlaista kaksoisajattelua on tiedotusvälineet pullollaan näinä päivinä.

  VastaaPoista
 3. Hyviä kysymyksiä. Miksi esimerkiksi YLE:n sanavalmiit toimittajatytöt uutisoivat yhtä mutta eivät toista. Eiköhän tuohon ole ihan itsestään selvä vastaus. He eivät osaa katsoa omia kaksoisstandardejaan peilistä. He katsovat peilistä itseään ja pohtivat mahdanko minä nyt kelvata.

  YLE alkaa olla vähän niinkuin vihreä liike noiden toimittelijoidensa puoleen. Melkein kaikki ovat naisia, eikä niistä miesoletetuistakaan uskalla vetoa lyödä. Puhetta riittää, mutta sisältö on suunnilleen pyöreä nolla.

  Hesarin otsikot kirjoitetaan Soroksen harakanvarpailla.

  VastaaPoista