sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

SUURVALTA JA PIENI MAA

Olipa kerran pieni kansa, joka asui levottomassa maailmankolkassa. Jo hyvin varhaisessa vaiheessa kansa joutui suurvaltojen sotien jyrän alle ja maa-aluetta jaettiin vuosisatojen ajan ulkovaltojen toimesta alueen ihmisistä riippumatta.

Oltuaan vuosisatoja toisen suurvallan vallan alla se joutui nousevan suurvallan valloittamaksi ja siirtomaaksi. Uusi valtias teki samaa kuin edelliset, hyödynsi maan raaka-aineita omiin tarpeisiinsa ja piti kansan ja maan tiukassa otteessaan.

Maa kuitenkin itsenäistyi veristen sotien varjosta, mutta rauhan aikaa ei kestänyt pitkään. Se joutui mukaan sotiin tahtomattaan ja joskus jopa lähti mukaan niihin omaa suuruuden hulluuttaan. Maassa oli myös suuria sisäisiä ristiriitoja, joita ratkottiin asein verisesti, ennen kuin jonkinlainen rauhan aika saavutettiin.

Kun maa oli sitten ollut rauhassa jokusen vuosikymmenen, eräs suurvalta päätti vallata ja tuhota sen. Oikeuttaakseen tekonsa se perusti omassa maassaan maanpakolaishallituksen, jonka se ilmoitti edustavan tuota kyseista maata. Se myös varusti armeijan, aseisti, koulutti ja vaatetutti sen, ja ilmoitti että tämän on maan oikea armeija.

Maan vaaleilla valittu johto oli suurvallan mielestä verinen hirmuhallinto, joka piti kukistaa. Suurvallan mukaan se tulisi maan laillisen hallituksen ja armeijan kanssa vapauttamaan kansan verisen tyrannian kahleista.

Suurvalta ei kuitenkaan voinut noin vain hyökätä tuohon maahan, joten tarkoitusta varten luotiin välikohtaus, jonka perusteella suurvalta syytti pientä maata sotarikoksista ja rikoksista kansainvälistä lakia vastaan. Pieni kansa vaati puolueetonta tutkintaa, esitti omat todisteensa, mutta suurvalta ei hyväksynyt kumpiakaan, vaan aloitti sodan maan tuhoamiseksi ja valtaamiseksi.

Tuo maa ei ollut tällä kertaa Suomi tai Eesti, vaan Syyria.

Eikä suurvalta ollut tällä kertaa Neuvostoliitto, vaan Yhdysvallat.
https://www.youtube.com/watch?v=oP_JjNWStHk
https://www.youtube.com/watch?v=EjfStxF2lCs
https://www.youtube.com/watch?v=bZvxNwonYgs&t=35s
https://www.youtube.com/watch?v=Bj0MGOB8iFU
5 kommenttia:

 1. Joo joo; mitä se Rahikainen totesikaan pienten maiden oikeuksista. "Niitten peälle nostaa koira jalan", eiks?

  VastaaPoista
 2. Olen niin vihainen ja pettynyt kuin vain ihminen voi olla näiden maailmanpolitiikan toimijoihin, varsinkin kun maailman sivistsysvaltioiksi luettavat lähtivät vielä tuhottua maata Syyriaa lisää pommittamaan! uskokaa nyt mitä sanon, maailmassa on noustava suuri rauhanliike joka puolustaa ja vaatii rauhaa Syyriaan ja jemeniin aivan välittömästi! Mikään muu ei näitä hulluja saa järkiinsä kuin valtava kansanliike ympäri maailmaa aivan kuin Vietnamin sodan lopettamiseksi, nämä hulluit eivät tajua muuten lopettaa! kuka saa uuden suuren rauhanliikkeen vaatimuksineen aikaiseksi, meidän jotka tajuamme ja vielä elämme on siihen ryhdyttävä! Ryhtykää nyt ihmeessä jotkut jotka osaavat ja jaksavat, tulen mukaan mielenosoituksiin heti kun joku ne organisoi, tehkää jotakin, muuten hullut tekee vielä pahempaa meidän yhteiselle maapallollemme ja elämälle !

  VastaaPoista
 3. Ranskan uusi Napoleon näytti kuinka "iso" poika hän on, Englanti menetti silmissäni kasvonsa lopullisesti, ei pätkääkään enään kunnioitusta sitä maata kohtaan, Irakiin tehdyn törkeän hyökkäyksen jälkeen vielä tämä, käsittämätöntä, kammottavaa, Amerikkalaisista puhumattakaan, kuinka jaksaa elää tällaisten barbaarien johtamassa maailmassa??? En tiedä, halveksin syvästi näitä päättäjiä, he kantavat joka yö loputtomiin tekojensa hirveät näyt silmissään, se on kammottava rangaistus, siinä eivät mitkään neuvottelut tai väitteet oikeutuksesta auta, se sattuu jos ovat oikeita ihmisiä, no, hieman epäilen, oikea ihminen ei voisi tehdä hävittäjäiskuja ihmisten päälle?? Joka tapauksessa KIITÄN sinua SANDE että tuet totuuden julkituloa tässä sairaiden ihmisten maailmassa, ilman totuuden julkituloa tässä maailmassa saavat riehua sellaiset voimat jotka eivät kunnioita ihmisten elämää, kuten sanottu sota on aina rikos ihmiskuntaa vastaan. Sota ei ole peliä, monet sen sellaiseksi ajattelevat, valitettavasti. Hienoa Sande että tuot totuutta esiin ja olet rauhan puolella. Nykymedia on mustamaalaamassa Venäjää ilman perusteita ja hakee siitä syyllistä samoin kuin juutalaisista aikoinaan se tie on nähty mihin se johti, 20 miljoonaa venäläistä kuoli taistelussa fasismia vastaan, nyt Venäjää vastustetaan ikäänkuin se olisi jotakin pahaa, sitä ei kuulla, miksi ei? En ymmärrä, ovatko fasistiset voimat taas liikkeellä, vai mistä on kysymys kun asiat esitetään niin yksipuolisesti, kiitos Sande että tuot myös monipuolisesti asioita esiin, ilman näitä sinun kirjoituksiasi tuntuisi kuin eläisimme 30-lukua, näin se on ilman liioittelua, kiitos sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sandelle totuuksien julkituonnista. Olisi hienoa, jos saisimme hänet eduskuntaan.

  Acc

  VastaaPoista
 5. Jenkit ja Lontoo jatkavat neocon Bushin ohjelman mukaan. Lokakuussa 2001 hän päätti, että Assadista täytyy päästä eroon. Oli paljon tekosyitä. mutta pääsyy on edelleenkin olemassa. Syyrian raha ei ole Roth..in vallan alla ja siksi sodan täytyy jatkua. Lontoo aina tukee tämänlaatuisia asioita kuten Blair jo Irakissa.

  Pankkiirien valta pitää saattaa voimaan koko maailmassa, lieneeko Venäjä seuraavan sodan kohde. Lontoo on ainakin hyvin aktiivinen false flageillaan.

  VastaaPoista