maanantai 23. huhtikuuta 2018

SALISBURYN MYRKKY PALJASTI KONTTAAVAN SUOMEN

Voisin kuvitella, että sen luotettavan suomalaisen valtamedian uutistoimituksissa ja päätoimittajien joukossa vallitsee nyt pieni nolostumisen punakajo. On nimittäin käynyt ilmi, ettei YKn kemiallisten aseiden valvontavirasto OPCW olekaan kyennyt varmistamaan Salisburyssa käytetyn myrkyn alkuperämaata, alkuperää tai muutakaan sellaista. Toisin kuin koko suomalainen valtamedia on julistanut jo viikkokausia. 

Voisin kuvitella, että Suomen ulkopoliittisessa johdossa vallitsee myös nolo hiljaisuus. Ilkka "The Cow" Kanerva, Pertti "Todisteita ei tarvita" Salolainen, Sauli "Yes Sir" Niinistö ja etupäässä kokoomuslaiset ulkopolitiikan selkärangattomat yhdessä Timo "The Opus Dei" Soinin kanssa toivovat nyt kaikin varpain, ettei suomalainen valtamedia vahingossakaan vaan uutisoi tätä hyvin ikävää tosiasiaa. Salisburyn myrkystä ei ole siis mitään varmuutta. 

Asian tekee erityisen noloksi ulkomaalaisten isäntiensä käskyjen mukaan konttaavalle presidentti Niinistölle, ulkoministeriölle ja suomalaismedialle se, että tieto on peräisin OPCWn suljettuun kokoukseen osallistuneelta Britannian hallituksen edustajalta. Se ei ole siis ryssien juttu, trollien keksintöä, valeuutinen, propagandaa, väärennös, vaan Britannian edustajan lausunto OPCWn tutkimustuloksista. 

Presidentin ja ulkomaalaisten isäntiensä talutushihanssa tukevasti konttaavien poliitikkojen ei tarvitse olla huolissaan. Ulkomaalaisten isäntiensä propagandaa suoltava suomalainen valtamedia ei tule kertomaan tätä kansalaisille. Ei siksi, etteikö tämä olisi uutinen, vaan siksi, että sen kertominen paljastaisi kaikessa alastomuudessaan sen, kuinka syvällä kyykyssä ulkomaalaisten isäntiensä edessä suomalaiset toimittajat ja valtamedia onkaan. 

Hauska tilanne, kuitenkin. Mielenkiinnolla odotamme tutkimustuloksia Syyriasta. 

4 kommenttia:

 1. Hyvä ploki..olen Sanaton..����

  VastaaPoista
 2. Samoin taitaa olla Syyrian kemiallisessa iskussa.
  Meni yli viikko eenen kuin tutkijat paastettiin tapahtumapaikalle

  VastaaPoista
 3. Jeps. Tämä on tavallaan ollut surkuhupaisa episodi. Insinöörismies Juha Sipilä muistaakseni aluksi kakisteli hieman vastaan, mutta kummasti vakuuttui EU-huippukokouksessa, jossa sai lisää todisteita eli muuttui insinööristä poliitikoksi.

  Vallanpitäjien mielenlaatu on kuitenkin sellainen, etten usko heidän olevan noloja, pikemminkin päinvastoin. Valtahan tulee ilmi juuri siinä, että voi tehdä oikeustajun tai logiikan vastaisia päätöksiä ja nyt Britannia antoi pidättyväisille suomalaisille tilaisuuden tähän leikkiin. Naiivi Sipilä ei vain aluksi ymmärtänyt, mistä on kysymys.

  VastaaPoista
 4. Suomi on pettureiden ja isänmaan tuhoajien johtamana!Saammeko koskaan maatamme nousuun ja sen rakentaneille vanhuksille arvostusta!Pahoin pelkään näiden paskaläjien jälkeen!

  VastaaPoista