sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

KUKA HALLITSEE YHDYSVALTOJA?

Presidentti Trump on ollut koko ajan nokikkain Obaman, Bushin kaudella ulkoasiainhallintoon, armeijan johtoon ja valtiovarainministeriöön pesiytyneen valtarakenteen kanssa. Trumpia vastaan masinoitu mediakampanja on ollut hyvin keskitettyä ja organisoitua, mutta julkinen mittelö on vain se mitä yleisö näkee selkeästi.

Presidentti Trump sanoi vaalien aikana, ettei Yhdysvalloilla ole hänen mielestään mitään tekemistä Syyriassa. Viime syksynä presidentin ja armeijan sekä ulkoasiainhallinnon johdon välillä käytiin lähes käsirysy Valkoisessa talossa. Presidentti vaati amerikkalaisten joukkojen vetämistä Syyriasta, mutta armeijan korkein kenraali kieltäytyi.
https://www.independent.co.uk/news/world/americas/president-donald-trump-lashes-out-chief-of-staff-john-kelly-marine-corps-general-white-house-a7927181.html
https://www.nytimes.com/2018/01/18/us/politics/trump-john-kelly.html

Vain neljä päivää sitten Trump antoi määräyksen valmistella joukkojen vetämistä Syyriasta, jälleen kerran kenraalit vastustivat ajatusta.
http://www.latimes.com/world/middleeast/la-fg-pol-syria-trump-20180404-story.html

Neljä päivää myöhemmin amerikkalaisten palkkasoturiarmeija Al Nusran alueella tapahtui tällaista ja syyttävä sormi osoitti välittömästi Venäjään ja Asssadiin. Todellisuudessa puolueetonta vahvistusta myrkkykaasuiskulle Ghoutassa ei ole edes saatu ja lähde on Valkokypärät, Al Nusran alajärjestö. Al Nusra on yhtä kuin Syyrian Al Qaida, joka on ollut koko sodan ajan Israelin ja USAn aseistama ja huoltama, saudien rahoittama terrorijärjestö. Al Nusra eli Al Qaida on myös se Syyrian sodan osapuoli jonka YK on todennut käyttäneen kloorikaasua siviilejä vastaan pariinkin kertaan.
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-42675657

Kuinka ollakkaan Trump reagoi halutulla tavalla.
https://www.thesun.co.uk/news/5999393/trump-twitter-russia-putin-syria-chemical-attack-blame-assad/

Kysymys kuuluukin: kuka johtaa Yhdysvaltoja? Lain mukaan se on presidentti, mutta vaikuttaa siltä, ettei armeija ole komentajansa komennossa, vaan tekee mitä haluaa ympäri maailmaa, clintonilaisen ulkoministeriön tuella.

Vaaleilla valittu presidentti, vaiko Deep State? Presidentti, vai sotateollinen kompleksi, josta Ike Eisenhower varoitti puheessaan jättäessään presidentin tehtävät John F Kennedylle?
https://www.youtube.com/watch?v=OyBNmecVtdU

Vai onko armeija kaapannut vallan maassa, eikä enää ole Commander in Chiefin, komentajansa komennossa? Siltä julkisuuteen tihkuneiden tietojen perusteella alkaa vaikuttaa.


2 kommenttia:

  1. Tekeekö Trumppi Soinit? Soini muuten puhui aika järkeviä pankki- ja velkavetoisen globaalin taloussysteemin rakenteista jossakin videoklipissä ja rivien välistä antoi ymmärtää, että henki lähtee, jos yrittää liian lujaa horjuttaa vallitsevaa järjestystä. Ilmeisesti Soiniltakin otettiin "luonto" pois ja mies joutuu kantamaan petturin mainetta.

    VastaaPoista
  2. Masentavaa on maailmanmeno ollut hyvin pitkään, jäi mieleen Jakob Södermanin kommentti eräässä haastattelussa jossa hän kertoi Syyrian tilaanteesta euroopan kannalta, hän sanoi että tuhansia tonneja on aseita viety Euroopasta Assadin hallintoa vastustaville ryhmille eikä ole auttanut yhtään rauhan saavuttamiseksi siellä.Toimittaja vaikeni täysin. Toimittaja vaikeni samoin kun Punaisen ristin johtaja Kalle Lööv ihmetteli kuinka media on onnistunut niin täysin vaientamaan Jemenin kansanmurhan joka on nyt käynnissä, samassa haastattelussa yliopiston tutkija kertoi kuinka Jemeniä pommitetaan kauko-ohjelmilla pommikoneilla kohteena siivilit Jemenissä,koneita ohjataan kaukona Usasta. Toimittaja vaikeni taas kuin muuri, ei mitään jälkikysymyksiä asiasta. Minkälaisessa maailmassa me elämme? Eikö kukaan uskalla puhua oikeasti kuinka asiat ovat? Maailman tilanne vaatii rehellistä puhetta, me ihmiset vaadimme rehellisyyttä kuinka maailmassa tapahtuu asioita, kaikki rehellisesti esille! Maailmaa eivät saa hallita verenhimoiset sotateollisuuden rikastuttamat epähumaanit voimat, valta pitää saada humaanille voimille, keskittäkää kaikki ajatuksenne siihen miten saadaan rauhanomaisille voimille valta maailmassa, muuten emme jaksa elää!!

    VastaaPoista