torstai 25. tammikuuta 2018

YLEN VAALITENTTI 25.1.2018

Ylen suuri vaalikeskustelu oli taas hävettävän nolo Nato-kampanjan propagandapläjäys ja Sauli Niinistön vaalikampanjan osa. Lähetyksessä kansa sai antaa muka ääniä parhaiten onnistuville, mutta kysehän oli siitä, että tuo "suosiomittaus" korreloi yksi  yhteen sen kanssa, ketkä pääsivät eniten ääneen. Koska YLEn toimittajat antoivat  Sauli Niinistön puhua rauhassa ja pisimpään, Sauli oli tässäkin "mittauksessa" kiistaton ykkönen. Väyrysen ja Huhtasaaren keskeyttämiset ja ohittamiset näkyivät suoraan "mittaustuloksissa", samoin kuin se, ettei vasemmistoliiton Kyllönen päässyt ääneen kuin puolivahingossa.

Nato-propaganda jatkui lähetyksessä sovitulla ja valitulla linjalla valehtelun voimin. Toimittajien mukaan Ruotsi oli taas menossa Natoon, mikä ei pidä paikkaansa. YLEn toimittajat hikeentyivät silminnähden, kun ehdokas toisensa perään kertoi heille, ettei Ruotsi ole menossa Natoon. Poikkeuksen teki tietenkin Nils "lännen-Bäckman" Torvalds, jonka mukaan kaikki ovat jo Natossa ja ryssä hyökkää eilen, tänään ja huomenna, jos ei romahda heti ja koko ajan.

Toimittajat olivat myös sotimassa Baltiassa, jonne ilkeä imperialistinen ryssä oli hyökännyt heidän päissään. On todella kiusallista ja noloa seurata YLEn toimittajien ja valtamedian sotaleikkejä, joilla he perustelevat Natoon menemistä, kun aivan yleisessä tiedossa on, että aseellinen konlfikti Naton ja Venäjän välillä olisi ydinsota. Se ei ole mielipidekysymys, oletus, fantasiaa, vaan Venäjän virallinen sotilasdoktriini. Ydinsota. Mitään Ukrainan kaltaista tilannetta ei tulisi, joukkoja ei kuskattaisi mistään minnekään, sillä parissa tunnissa Oslo, Lontoo, Pariisi, New York, Washington, Rooma, Berliini, Varsova jne. olisivat tuhkaa. Toimittajien Mitäs jos- sotaleikit ovatkin lapsellisuudessaan tökeröintä Nato-propagandaa, jota maassa harjoitetaan.

Nato Isäntämaa -sopimus sai Saulin selitykset, joiden mukaan sopimus ei ole valtiosopimus, vaan ihan vaan tekninen jubatsu, jolla ei ole mitään merkitystä minkään suhteen. Vanhanen säesti samaa soodaa. Saulin mukaan tänne ei tule ulkomaisia joukkoja jollei Suomi niitä kutsu. JOS toimittajat olisivat olleet ajantasalla, he olisivat kysyneet milloin Suomi on kutsunut NYT maassa olevat saksalaiset ja amerikkalaiset sotilaat ja taistelukoneet tänne. Tästä vaijettiin kuitenkin visusti ja antautumisasiakirjasta leivottiin vain tuollainen tekninen paperi, hieman kuten puhelinliittymän hankinnassa.

Aktiivimalli, joka ehdokas Haataisen mukaan on perustuslain vastainen ja onkin, käsiteltiin sekin aika erikoiksesti. Sauli pääsi taas ääneen selittelemään, että se ei ole hyvä mutta on hyvä ja siinä on vikoja ja ne korjataan. Sauli Suuri kuitenkin hyväksyi lain ihan itse, hän halusi sitä ja vahvisti sen, ja puolusti sitä aikaisemmin. Nyt Saulin annettiin selittää, että viat korjataan sitten myöhemmin. Ikään kuin näin tehtäisiinkin.

Vaalikeskusterlu antoi Niinistön puhua keskeytyksettä ja pisimpään, olla eniten äänessä, ja antoi runsaasti tilaa myös Haavistolle ja Vanhaselle, jotta näidenkin "suosio"luvut nousisivat. Demari Haatainen otti välillä itse tilaa, aivan oikein, kun ei sitä aina saanut. Väyrynen ja Huhtasaari keskeytettiin johdonmukaisesti, eikä heidän annettu tuoda esiin omia kantojaan perusteluineen. Tällä kertaa myös Nils "länsi-Bäckman" Torvalds jäi pienille minuuteille, paitsi silloin Ruotsi meni Natoon ja Baltiassa alkoi sota ryssiä vastaan ja Suomen piti olla jo Natossa.

Aivan lopuksi puhuttiin syrjäytymisestä ja tekopyhyys haisi olohuoneisiin asti. Jokainen ehdokas, vasemmalta oikealle, on ollut mukana hallituksissa syrjäyttämässä nuoria, leikkaamassa koulutuksesta, mielenterveyspalveluista jne. Jokainen. Paitsi Väyrynen, joka ei ole vuosikausiin istunut eduskunnassa. Kaikki muut ovat olleet hallituspuolueissa tuhoamassa tätä maata aivan ohjelmallisesti ja suunnitellusti.

Terrorismikeskustelu haisi sekin. Nils "länsi-Bäckman" Torvaldsin johdolla luotiin mielikuvaa siitä, kuinka sorsitut toisen polven maahanmuuttaja polot joutuivat vankiloissa huijari-imaamien vallan alle ja sitten muuttuivat terroristeiksi. Sehän on täyttä roskaa. Radikalisoituminen on kaikissa tapauksissa tapahtunut pääasiassa Saudi-arabian rahoittamissa moskeijoissa ja islam-keskuksissa, jollaista ollaan puuhaamassa Suomeenkin suurmoskeijan nimellä.

Saudi-wahhabismi, saudien lähetystyö on se suora syy radikalisoitumiseen ja jos puhutaan Al Qaidasta ja ISIS:istä, niin aivan yleisessä tiedossa on se, että kumpikin on lännen ja Pakistanin tiedustelupalveluiden ja sotilaiden luomus. Mutta tästä aiheestahan suomalaiset poliitikot ja varsinkin toimittajat vaikenevat visusti ja hyvin tarkkaan.

4 kommenttia:

 1. Vain kollektiivinen mielisairaus voi enää selittää tämän kansakunnan viimeaikaista käyttäytymistä. Tervejärkiset yksilöt ovat jäämässä vähemmistöön. Tämmöisiä kausia on ollut toki ennenkin, mutta ei näin hurjalla teknologisella arsenaalilla varustettuna, mistä voi syntyä tosi pahaa jälkeä. Ei pelkästään sotarintamilla, vaan myös kansalaisten urkinnassa ja kontrolloinnissa.

  VastaaPoista
 2. Radikalisoituminen on erikoinen termi. Jihadistin kohdalla se tarkoittaa henkilön niksnaks muuttuneen mielipuoliseksi tappamaan haluavaksi soturiksi toteuttaessaan uskoaan. Äärivasemmistolaisen muuttuessa radikaaliksi hän on pakotettu ottamaan voimakeinot käyttöön alkaessaan toteuttaa paremmaksi uskovansa maailman luomista. Isänmaallinen on lähtökohtaisesti radikaali eli rasisti eli natsi eli mikä tahansa isti tai tsi. Politiikka on kuten se meille kerrotaan, kunkin poliitikon arvopohjat lähtökohtina, mutta vain tietyt niistä ovat hyväksyttäviä.

  VastaaPoista
 3. 64,4% ennakkoäänistä Saulille. V**uikshan tää taisi mennä.

  VastaaPoista
 4. Sota ja miehityksiä voi tulla mutta ei missään tapauksessa tule ydinsotaa.

  VastaaPoista