perjantai 12. tammikuuta 2018

SAULI NIINISTÖ ALKAA HERMOSTUA - VAALIT EIVÄT OLEKAAN LÄPIHUUTOJUTTU

Presidentinvaalien piti olla läpihuutojuttu. Sauli Niinistö kruunattiin jo lähes vuosi sitten valtamedian uskollisten alamaistoimittajien toimesta ja pohjoiskorealaiseen tyyliin voideltu kuningas saattoi olla levollisin mielin. Vaalit oli jo hoideltu. Valtakunnassa kaikki hyvin. Vaalivauvakin tulossa.

Vaaleihin asettuneista vastaehdokkaista ei pitänyt olla mitään häiriötä. Väyrynen ei saisi kannattajakortteja kasaan, persujen hihhuliehdokas ei saisi kannatusta, ja muista ei ollut edes niin väiäkään. Kaikki jatkuisi Nato-junassa euron ikeen alla aivan kuten ennenkin. Mutta sitten...

Sosiaalinen media, kansalaisten liikehdintä, hallituksen sikailupolitiikka, luottamuksen mureneminen...

Napit alkoivat putoilla yksi toisensa perään. Persujen Laura Huhtasaari onkin nosteessa. Paavo sai kannattajakorttinsa kasaan ja on nousussa. Nettiin on kirjoiteltu kaikenlaista. Kansa ei uskokaan valtamediaa ja tottele. Maa on alkanut tärähdellä jalkojen alla.

Sauli Niinistöä tukeva valtamedia on yrittänyt kaikkensa suuren johtajansa eteen, se on jopa kertonut suomalaisnaisten näkevän seksiunia Saulista illasta aamuun, mutta silti mielikuva alkaa rakoilla kuin Romaniassa erään talon parvekkeen edustalla aikoinaan. Kansa ei huudakaan tahdissa Saulin nimeä ja suuri johtaja alkaa hermostua.

Naton kannattajana ja aktiivisena natolaisena tunnettu Niinistö on hermostunut siitä, että hänen Nato-myönteisyytensä on tullut esiin. Se johtuu siitä, että Niinistö tietää valtaosan suomalaisista vastustavan Nato-jäsenyyttä. Hän ei halua, että hänestä leivotaan Nato-presidenttiä, vaikka sellainenhan hän on mitä suurimmassa määrin. Hän on ollut aktiivisesti Naton kanssa kaveeraamassa ja Nato Isäntämaa -sopimuksen takuumies. Asia tuntuu hiertävän kovasti.
http://www.iltalehti.fi/politiikka/201801122200664277_pi.shtml

Myös vaalien muuttuminen suuren johtajan kruunajaisista oikeiksi vaaleiksi on saanut Niinistön hikeentymään. Savon Sanomien mukaan mies ilmoitti ettei toista vaalikierrosta tule. Istuvalta presidentilta tämä oli aika mielenkiintoinen ilmoitus kesken vaalien. Hermostunut valtias onkin yrittänyt nyt selitellä lausumaansa parhain päin, aivan kuten yrittää selittää Nato-myönteisyyttään pois näkyvistä.
http://www.iltalehti.fi/politiikka/201801122200665275_pi.shtml
http://www.iltalehti.fi/politiikka/201801122200665556_pi.shtml

Voi olla, että kyse oli sarkastisesta heitosta, kuten presidentti sanoo, mutta hieman se on ihmetyttänyt kansalaisia, varsinkin kun äänet laskee Tieto, jonka omistaa nykyisin Wall Street -pankki Goldman Sachs, jonka omistuksessa Suomen vaalien äänten laskentaa on uudistettu jollakin tavalla siten, että kansalaisten keskuudessa on herännyt jo vuosia sitten epäilyksiä vaalien rehellisyyttä kohtaan.
http://mikasvirtanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/122896-onko-vaalivilppi-mahdollinen-suomessa

Voidaan syystäkin kysyä miksi Wall Streetin jättiläisiin lukeutuva liikepankki haluaisi ostaa syrjäisestä ja pienestä Suomesta firman, joka hoitaa suomalaisten vaalien äänten lopullisen laskennan. Vastaus voi olla mitä tahansa, mutta mikään niistä yhdessä presidentin "sarkastiseen heittoon" ei suinkaan lisää luottamusta suomalaiseen demokratiaan euro-Suomessa.
http://mikasvirtanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/122896-onko-vaalivilppi-mahdollinen-suomessa
https://www.adressit.com/me_vaadimme_uutta_luotettavaa_aanten_laskutapaa_vaaleihin
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/05/05/eun-ja-goldman-sachsin-liitto

Vaalivilpin mahdollisuus Suomessa ei ole mitään foliopipoilua tai harhaa, vaan olemassa olevaa todellisuutta. Asiassa ei ole mitään epäselvää. On ollut ehdokkaita, jotka eivät ole saaneet edes itselleen antamaansa ääntä. Miten se on selitettävissä?
https://www.youtube.com/watch?v=nqwQCJIu724

No, tiesi presidentti Niinistö vaalien lopputuloksen etukäteen tai ei, mies on ilmiselvästi alkanut hermostua ja se näkyy ulostuloissa ja esiintymisessä. Kuuluisa joker-hymy on kangistunut enemmän irvistyksen kaltaiseksi sitä mukaa, kun Niinistö on kytkenyt itsensä kokoomuspolitiikkaan. Suuren vihan nostattanut aktiivimalli sai presidentin selittelemään muka-ehtojaan, vaikka todellisuudessa hän oli hyväksynyt lain mukisematta, olletikin siksi että katsoo että työttömiä on hieman potkittava liikkeelle.
http://viikkosanomat.fi/2018/01/07/presidentti-sauli-niinisto-hyvaksyi-tyottomiin-kohdistuvan-aktiivimallin-enta-presidenttiehdokas-niinisto/

Sitä mukaa kun valtamedian sopivaksi vastaehdokkaaksi nostama Pekka "Amerikan-Pekka" Haavisto on hiipunut ja todelliset vastaehdokkaat Huhtasaari ja Väyrynen nousseet esiin, on valtamedian suuren johtajan ilme kiristynyt ja äksyily lisääntynyt. Syystäkin. Kumpikin on nostanut esiin istuvan presidentin kyseenalaiset ja kenties lain vastaiset toimet euroliitoksen aikaan, ja nurkan takana odottelee rikoslain ja perustuslain vastainen Nato isäntämaa -sopimus, jonka aikaansaamisessa presidentti Niinistöllä oli keskeinen rooli.

Netissä tehtyjen, muiden kuin "virallisten" mielipidemittausten mukaan toiselle kierrokselle mentäessä Niinistö häviäisi sekä Huhtasaarelle että Väyryselle. Ei siis ihme, että hermostuttaa. Niinistölle on käymässä kuten Hillary Clintonille, joka kuuluisan suomalaisen valtamedian lööpin mukaan oli Yhdysvaltojen uusi presidentti 97% varmuudella.

Valtamedia pyrkii nostamaan Huhtasaaren mahdolliselle toiselle kierrokselle, koska hänen arvioidaan olevan Saulille helpompi pala. Kokematon nuori nainen, joka vastustaa evoluutioteoriaa on istuvan presidentin taustavoimien silmissä helpompi pala kuin Väyrynen, joka tietää kaiken Niinistön puuhista ja myös muistaa mihin kaikkeen Niinistö on sekaantunut.

Jos ja kun toiselle kierrokselle mennään, on kuitenkin aivan selvää, ettei Niinistön voitto olekaan itsestäänselvyys. On täysin selvää, että näissä vaaleissa kyse on myös Natosta, jota Sauli Niinistö on ollut tuomassa Suomeen kaikin mahdollisin tavoin ja jonka kokouksiin hän on mielellään osallistunut. Halusipa Niinistö tai ei.

Vaikka valtamedia vaikenee visusti Naton toimista Suomessa, kansalaiset näkevät Naton koneita koko ajan ja Naton sotilaitakin on maassa parasta aikaa. Niinisalossa on lähes pysyvä Naton sotilasedustus ja Porin lentokentällä on nähty Naton kuljetuskoneita viimeksi viimeviikolla. Tätä Nato-presidentti Niinistö ei halua julkisuuteen, eikä häntä kaikinvoimin tukeva valtamedia suurin surminkaan raportoi ulkomaalaisista sotilaista Suomessa, koska valtaosa kansasta ei halua mitään tällaista. Asia tulee kuitenkin esiin, jos toiselle kierrokselle mennään.

Siis JOS toiselle kierrokselle mennään. Kannattaa kuitenkin muistaa tämä vuosien takainen pörssimeklarin tunnustus BBC:n lähetyksessä.
https://www.youtube.com/watch?v=eEV3zJbahvMGoldman Sachsin tekee mielenkiintoiseksi sekin, että sen entisiin johtajiin kuuluva Mario Draghi hallitsee Euroopan Unionin keskuspankkia, joka päättää euroalueen rahapolitiikasta, Suomi mukaan luettuna. Sauli Niinistöhän oli myös aikoinaan EU:n pankkijärjestelmän palveluksessa ja on myös tavannut Mario Draghin ihan face to face.
http://www.tpk.fi/Public/default.aspx?contentid=313821

6 kommenttia:

 1. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6AxQxInxbfo7LMsSxUuxyl8aWI_WbsttJVXq4nzPZ34Rkow/viewanalytics?c=0&w=1

  VastaaPoista
 2. Oletko Sande lukenut tämän Saksan Marshall-rahaston NATO-katsauksen? http://www.gmfus.org/publications/sweden-finland-and-nato

  Katsauksessa toddetaan, että Suomi (ja Ruotsi) ovat jo NATO:n tärkeitä kumppaneita (EOP), mutta että ei niitä välttämättä täysjäseniksi haluta, ainakaan vielä, koska se olisi sisäisesti riitaiselle NATO:lle ylimääräinen vaiva, varsinkin kun Suomella ja Venäjällä on niin pitkä yhteinen raja; Suomen ja Ruotsin pitäminen NATO:n ulkopuolella voisi hillitä ns. Venäjän aggressioita paremmin kuin jäsenyys.

  Sen sijaan suomalaisia (ja ruotsalaisia) voisi painostaa kustantamaan lisää NATO:n menoja ynnä ähettämään suomalaisia korjaamaan vaurioita NATO:n jo tuhoamissa maissa kuten Libyassa ja Irakissa.

  Riikka Söyring

  VastaaPoista
 3. Se on kyllä lutuista, miten kansaan uppoaa kuin veitsi voihin, propaganda, jonka mukaan jos sauli ei voittaisi, niin venäjä on puuttunut vaaleihin, jolla siis suljetaan kansan silmät kokonaan siltä, että tulos on voitu päättää jo etukäteen ja sen jälkeen se myös mystisesti kohtaa etukäteisarviot sekä "gallupit"! 😊

  VastaaPoista
 4. Sauli Niinistö on maan petturi, kuuluu valtakunnan oikeuteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuten keskeiset kokoomuksen väkikin, sipilää myöten

   Poista
 5. Kaiken muun natopaskan lisäksi taas kerran 16.1 tunnuksettomat (NATOn)koneet piiskasivat alumiiniharson on Turun taivaalle. Ehtihän siitä sinisestä taivaasta vartin nauttimaan.

  VastaaPoista