tiistai 31. lokakuuta 2017

VALTAMEDIAN VIHAPUHE JA RASISMI

Samaan aikaan kun valtamedian tekopyhät ja kaksinaismoralistiset hybridisodankäyjät kohdistavat suomalaisiin yhä tökerömmäksi käyvää propagandaansa, valtamedian ja sen toimittajien rasismi ja vihapuhe tulevat yhä selvemmin esiin. He eivät voi sille mitään, koska eivät huomaa asiaa. He kun ovat julistautuneet vihapuheen ja rasismin vastustajiksi, eivätkä omasta mielestään siis voi sellaiseen syyllistyä.

Asia on kuitenkin aivan päivänselvä ja sitä voidaan tarkastella muutaman esimerkin avulla. Ensin alkuperäisiä valtamedian otsikoita ja sitten hieman muokattuina samat uutisotsikot. Jokainen, joka osaa mennä itse nukkumaan, näkee miten avointa rasismia ja vihapuhetta valtamedia harjoittaa.

Nämä humoristiset ja burleskit esimerkit tuovat asetelman selväksi. Valtamedia on valikoinut yhden etnisen ryhmän ja kansakunnan vihapuheensa kohteeksi aivan avoimesti, tippaakaan epäröimättä tai häpeämättä. Ei tässä sinänsä mitään uutta ole, ryssä-fobian lietsomisellahan on Suomessa vankka perinne, mutta hirtehiseksi asian tekee se, että samaan aikaan valtamedia jahtaa omasta mielestään vihapuheisiin syyllistyneitä. Islamia kritisoivia syytetään rasismista ja vihapuheesta, vaikka kritiikki kohdistuisi vain uskontoon, ideologiaan, ilman mitään kytköstä mihinkään etniseen ryhmään. Ja samaan aikaan valtamedia paahtaa koko arsenaalillaan tällaista tavaraa kansalaisten silmille:
Mitään vihapuheen määritelmää ei laista tietenkään löydy, mutta valtamedian avoimen ryssävihamieliset toimittajat siteeraavat usein lain kohtaa, jonka perusteella he voivat syyttää muita ja käydä erimielisten kimppuun. Miten se lain kohta kansanryhmää vastaan yllyttämisestä menikään? Ai niin, näinhän se menikin:

"11 luku
Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan
10 §
Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.
10 a §
Törkeä kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Jos kiihottamisessa kansanryhmää vastaan kehotetaan tai houkutellaan

1) joukkotuhontaan tai sen valmisteluun, rikokseen ihmisyyttä vastaan, törkeään rikokseen ihmisyyttä vastaan, sotarikokseen, törkeään sotarikokseen, murhaan tai terroristisessa tarkoituksessa tehtyyn tappoon tai

2) muuhun kuin 1 kohdassa tarkoitettuun vakavaan väkivaltaan siten, että teolla selvästi vaarannetaan yleistä järjestystä ja turvallisuutta

ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi."
Suomalainen valtamedia harjoittaa avointa kiihoitusta tiettyä etnistä ryhmää vastaan ja se ryhmä ovat venäläiset. Syyt toimintaan ovat ideologiset. Valtamedia pyrkii myös johdonmukaisesti lietsomaan sodan uhkaa eli valmistelee yleistä mielipidettä sillekin, että Venäjä ja venäläiset tuhottaisiin sodalla. Valtamedian hyväkkäät, nuo itseään kovin erinomaisina pitävät toimittajat ja toimittajattaret syyllistyvät itse juuri siihen samaan kuin Ilja Janitskin ja muut heidän mielestään. Koska valtamedian avoimen rasismin ja vihan kohteensa ovat ryssät, asia on kuitekin heidän aivoituksissaan eri. Rysssien vihaaminen ja Venäjän vihaaminen ei ole rasismia eikä vihapuhetta, koska... 

Niin, koska se on osa länsimaista hybridisodankäyntiä ja informatiovaikuttamista, viholliskuvan luomista ja rakentamista, mielipidemuokkausta ja propagandaa. Tämän suomalaisiin suunnatun hybridisodankäynnin tarkoituksena on estää taloudellinen ja mikä tahansa yhteistyö rajanaapurin kanssa. Sen tarkoituksena on vakuuttaa suomalaiset siitä, että vaikka se onkin meidän kannaltamme täysin järjetöntä olla käymmättä kauppaa Venäjän kanssa, meidän tulee tehdä niin koska Ryssä. Meidän tulee välttää ryssiä, varoa ryssiä, epäillä ryssiä, vihata ryssiä, koska... Niin, koska joku lännessä haluaa niin.

Kuvitteleeko joku, että on sattumaa, että tällainen täysin avoin etniseen ryhmään kohdistuva vihapuhe ja propaganda olisi sallittua, jollei Suomi ja suomalainen valtamedia olisi yhä tiiviimässä yhteistyössä sen "läntisen arvoyhteisön" kanssa? Kuvitteleeko joku, ettei Helsinkiin avatulla hjybridisodankäynnin keskuksella ja yhä tiiviimmällä Nato-yhteistyöllä ole mitään tekemistä tällaisen "uutisoinnin" ja kirjoittelun kanssa?

Totta kai on. Samalla tavalla kuin eduskunta ja hallitus ovat Euroopan Unionin ohjauksessa ja komennossa, suomalainen valtamedia on oikein innokkaasti ja auliisti hybridisodankäynnissä mukana ja toimii ohjatusti yhtä etnistä ryhmää vastaan suunnatussa vihapuhekampanjassa. Typeräksi ja naurettavaksi sen tekee samojen ryssävihaajien kiihkoilu muiden vihapuheista sun muusta roskasta. Kuten sanontakin sanoo: PATA SOIMAA KATTILAA.

Jos joku ei usko valtamedian vihapuheisiin, voi miettiä itsekseen sitä millaista kuvaa valtamedia on maalaillut työttömistä, vanhuksista, kakkostyybin diabeetikoista ja muista vihollisistaan vuosien varrella. Jonakin päivänä kohteena voit olla sinä, jollakin oikein hyvällä perusteella.

8 kommenttia:

 1. Lisäisin valtamedian vihapuhelistaan myös vanhukset. Hyvinvointiyhteiskunnan Suomeen aikoinaan rakentaneita vanhuksia, eläkeläisiä ja nyt eläkeikää lähestyviä demonisoidaan syyttämällä kestävyysvajeesta, vaikka jos sellaista ilmenee, syyt ovat aivan muualla. Tämäkin aivopesu on jo tehonnut moniin nuoriin, jotka ovat huolissaan, että vanhukset "vievät kaiken eikä heille ole enää varaa maksaa eläkkeitä".

  VastaaPoista
 2. Niin, ja ellei joku vieläkään usko läntisen propagandan olemassaoloon, kannattaa muistaa, että USA:ssa on juuri hiljattain uudelleen otettu käyttöön vanha propagandan salliva laki (asiasta löytyy tietoa netistä, virallinen media ei siitä tietenkään tiedota).

  Miksi tällaista lakia tarvittaisiin, ellei tarkoituksena nimenomaan olisi tarve tarjota kansalaisille sitä itseänsä. Asian vakavuuden ymmärtämiseksi on muistettava, että propaganda on silkkaa valetta: joko todellisten asioiden vääristelyä, tai sitten suoranaista harha-tiedottamista. Meille siis halutaan tarjota valetta virallisen uutistarjonnan muodossa, ihan oman luottomediamme taholta.

  Jos hetkeksi koetamme nähdä asiat äidinmaidossa perityn ryssävihamme ohi: eikö kaikki tämä ryssällä pelottelu ole jo melkoisen absurdia, yliampuvaa ja itsestään selvää pelottelupropagandaa? Onko vielä mistään Venäjään viimeisen 10 vuoden aikana kohdistuvasta syytöksestä esitetty oikeasti vedenpitäviä, konkreettisia todisteita, vai onko ehkä kyseessä pelkkä spekulointiin ja mielikuviin pohjautuva syyttely ja mustamaalaaminen - eli länsipropaganda?

  Propagandalla on aina päämäärä. Onko epäilystäkään siitä, etteikö päämääränä olisi Venäjävihamielinen ilmasto ja pohjustaminen vakavampiin vihollisuuksiin? Venäjä ei halua alistua länsiglobalistisiin pyrkimyksiin. Mietitäänpä, mitä tähän asti on tapahtunut kaikille niille, jotka tähän eivät ole halunneet alistua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krimin valtaus ei ole mielikuvitusta.

   Pelottavaa silti kuinka paljon propagandaa
   Joka suunnalta.
   Se ei voi olla vaikuttamatta todellisiin suhteisiin.
   Ja sen seuraukset - siis suhteiden vihamielistyminen -
   ovat kaikille arvaamattomat.

   Poista
  2. Krimin valtaus ei ollut mielikuvitusta, mutta ei myöskään ollut mielikuvitusta se, että suurin osa Krimin asukkaista halusi Venäjän yhteyteen eikä sieltä kuulu valituksia. Eikä ole mielikuvitusta sekään, että Ukraina polkee venäjänkielisten oikeuksia. Eikä sekään, että Venäjälle on tullut tilastojen mukaan 3 miljoonaa Ukrainan venäläistä, joista osa paremman elämän toivossa. Osa Ukrainan venäläisistä vaatii oikeuksiaan asein, mutta virallinen Venäjä ei ole sodassa mukana, vaikka kannattaakin venäläismielisten vaatimuksia. Lienee myös selvää, että media ei ole neutraalia, käydään propagandasotaa.

   Mitkä ovat vihan seuraukset? Siihen voi käyttää mielikuvitusta. Rajavyöhyke suljetaan leveältä alueelta, emmekä enää pääse Viipuriin ja Karjalaan. Ehkä Venäjä päästää pakolaiset läpi Suomeen, voimme odottaa satojatuhansia. Kaikki yhteistyö loppuu, oli kyseessä kulttuuri, tiede tai tekniikka. Venäjä kääntyy Kiinaan ja Aasiaan päin ja meidät unohdetaan. Kauppa ja muu yhteistyö sekä turismi vaikeutuu tai loppuu. Pahin kuviteltavissa oleva seuraus on sota, eikä sekään ole kokonaan poissuljettavissa. Se olisi myös meidän tuho.

   Voitamme siis paljon hyvillä suhteilla Venäjään - molemminpuolisesti.

   Poista
 3. Nykyhistoriassa konflikti ryssien kanssa oli 1939-1944. Sen aiheuttajana oli psykopaatti nimeltä Stalin. Kyseinen eläin kuoli 1953. Sen jälkeen itärajan yli ei ole luvatta tullut kuin tuhannet somalit. Ryssätrolleilla ratsastelu poikki tai näyttöjä esiin.
  Länsirajan yli ovat tulleet monikkokulltuuriset rikastettavat, naton treenijoukot ja perusteeton usko kultturimarxistien kymmeniin käskyihin.
  Luin juuri http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/10/pukit-kaalimaan-vartijoina-mita.html
  Masentavaa. Tarttis tehrä jotain.
  Poliitikot ja politisoitunut poliisijohto vaihtoon? Vaaleja odotellen.

  VastaaPoista
 4. Ihan samaa olen ajatellut. Kansan on vallannut joukkohysteria, joka voi olla vaarallista. Vaikka siinä ei ole mitään järkeä, nämä sairaat eivät sitä ymmärrä. Ovatkohan puolet suomalaisista mielenvikaisia? Eivät he kaipaakaan mitään konkreettisia todisteita, he elävät kuplassa, jonka täyttää mässäily mitä uskomattomimmalla russofobialla. Toisaalta hyväkin, että se alkaa mennä sellaisiin äärirajoihin, että siitä vähänkin järkeä omaavat alkavat luopua. Tai sitten ei, eihän Hitlerin Saksassakaan luovuttu natsismista. Russofobia on saanut uskonnollisia tunnusmerkkejä.

  Media lisää bensaa liekkeihin, luultavasti tietoisesti, eivät kai toimittajat niin typeriä voi olla, eiväthän? Mitä olen seurannut muiden maiden mediaa, ei se ole yhtä yksipuolista kuin meillä. Suomeen mahtuu vain yksi "totuus".

  VastaaPoista
 5. Tälläinen liioittelu ja miltei jokapäiväinen mustamaalaaminen toimii luultavasti tarkoitustaan vastaan. Venäjän valtiossa on paljonkin vikaa ja siitä saa kirjoittaa, mutta yli kolme vuotta jatkunut lokakampanja menee kuitenkin "vähän" yli. Turvallisuuskomiteakin julkaisi jonkun raportin, jossa pelotellaan venäläisten tekemällä salamurhalla.

  Olen kuullut suomettumisen ajoista (en silloin vielä syntynyt), että silloin myötäiltiin ja nuoleskeltiin Neuvostoliittoa kaikissa asioissa. Onko nykyinen Venäjän ja venäläisten mustamaalaaminen seurausta tuosta? Siis jos ennen nuoleskeltiin liikaa (ja tämä on ymmärrettävästi monia ärsyttänyt), niin nyt kun ei enää tarvitse nuoleskella, voidaankin haukkua kaiken menneenkin edestä?

  VastaaPoista
 6. Tämän nykyisen ryssävihan lähde on Amerikkaa hallitseva pankkiirieliitti. Se kontrolloi sota-teknillistä kompleksia, joka pyorittää Amerikan aseteollisuutta yli biljoonan dollarin verojen kulutuksella joka vuosi ja jonka vaatimuksia sekä Yhdysvaltojen kongressi että presidentti tottelevat. Samoin se asettaa EUlle tottelevaisuusvaatimuksia. Suunnitelma tähtää koko maailman hallintaan. Viimeiset pari vuosikymmentä on sotavoimien avulla pyritty tuhoamaan Lähi-idän maita, jotta ne eivät pystyisi aloittamaan sotaa Israelia vastaan. Luonnollisesti tämän palveluksen toteuttaa Amerikan sotavoimat yhdessä kaikkien liittolaistensa kanssa. Suomikin on näissä sodissa mukana.

  Näiden sotien oheisvahinkoina syntyneet pakolaislaumat ohjataan Eurooppaan hävittämään Eurooppaa tuhoava vitsaus - kansallisuusajattelu - sekä heidän maailmanhallintoaan uhkaava kristinusko. Amerikan oppien mukaan on jo monia uusia lakeja synnytetty palvelemaan humanistista uutta maailmanuskontoa. Jumala täytyy saada hävitetyksi vanhan paimentolaiskultin edustajana. Islam on tähän hyvä tuki. Venäjän paluu kristinuskoon oli suunnaton pettymys näille globalisteille. Jo sen vuoksi Venäjää pitää vihata ja maan haltuunottoa suunnitellaan.

  Suomen johtajat tottelevat näiden länttä hallitsevien pankkiirien ohjeita saumattomana yhteenliittymänä. Sen vuoksi kaikkien täytyisi tukea yksimielisesti kaikkia Euroopan ja Amerikan (paitsi Trumpin) johtajien vaatimuksia. Kaikkien jäsenmaiden itsenäisyysajattelu tullaan eliminoimaan tulevan totalitaarisen ohjauksen tieltä, joten EUn sisällä ei voida sallia minkäänlaista itsenäisyysliikettä. Sen vuoksi kaikkia suomalaisia, jotka puhuvat itsenäisestä Suomesta täytyy syyttää mahdollisimman torkeillä nimityksillä kuten natsi ja rasisti, jotta ei tarvitsisi sen enempää selitellä. Suomen pitäisi kylläkin ottaa mallia ihailluista Ukrainan natseista, jotka näyttävästi sotien vihaavat venäläisiä. Suomi ressukka joutuu vielä vähän aikaa kärsimään lännen hallinnon julmuutta ja venäläisvihamielisyyttä.

  VastaaPoista