keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

VALTAMEDIA JA POLIITIKOT VAIKENIVAT ITSENÄISYYDEN PÄÄTTYMISESTÄEuroparlamentin täysistunnossa 16.2. 2017 äänestettiin mietinnöstä, jonka ehdotuksilla kaikkien EU-jäsenmaiden itsenäisyys lakkautettaisiin De Jure. De Factohan asia on ollut jo jonkin aikaa, mutta tämän päätöksen jälkeen asiassa ei ole mitään kakistelemista. EU on liittovaltio, siitä tulee sellainen ja se tehdään, halusivatpa jäsenvaltiot tai eivät.

Kirjotin aiheesta vain kaksi päivää äänestystä ennen (14.2.) otsikolla Vuoden tärkein kadonnut uutinen. http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/02/vuoden-tarkein-kadonnut-uutinen.html

Yksikään toimittaja, valtamedia, puheohjelma, ajankohtaisohjelma, uutisohjelma, sanomalehti, viikkolehti tai muukaan valtamedian osanen ei koskaan käsitellyt tätä aihetta. Sitä ei ollut edes olemassa. Se ei ollut uutinen, toisin kuin esimerkiksi Anssi Kela ja isot biisit, josta valtamedia uutisoi näkyvästi, kuinka se näkyi neljällä kanavalla ja kaikkea muuta hurjaa. Samaan aikaan menetimme itsenäisyytemme rippeetkin De Jure ja De Facto. Kumpi on tärkeämpi uutinen? Valtamedian mielestä Anssi Kelan seikkailut televisiossa.

Voidaankin todeta, että suomalainen valtamedia on mahdollistanut itsenäisyytemme tuhon, lakkauttamisen, vaikenemalla siitä täysin. Jos tässä maassa olisi vielä journalisteja näätien ja esimiehiään pelkäävien apurien sijasta, asiasta olisi käyty rajua julkista debattia jo kuukausien ajan. Mietintö annettiin julki jo viimevuoden joulukuussa, myös jäsenvaltioiden hallituksille ja parlamenteille. Sen olisi pitänyt olla saman kokoluokan uutinen, kuin maamme itsenäistyminen sata vuotta sitten. Ei ollut. Koska valtamedialle ja suomalaisille toimittajille itsenäisyys ei merkitse kuivuneen koiranpaskan vertaa.

Samaa voidaan sanoa kaikista suomalaisista poliitikoista, puolueista, kansanedustajista, virkamiehistä ja ministereistä, sekä presidentistä. Parlamentin hyväksymä mietintö saatettiin joulukuussa 2016 jäsenmaiden hallitusten ja parlamenttien tietoon. Jokainen eduskunnassa istuva on siis tiennyt asiasta, jokainen puolue on tiennyt asiasta ja kyllä, valtiojohtomme on ollut tietoinen asiasta. Kysymys kuuluu; miksi ne kaikki ovat olleet hiiren hiljaa siitä, että itsenäistä Suomea ei enää ole?

Presidentti Sauli Niinistö tepastelee mielellään Suomi 100v -mainoskierroksillaan, vaikka tietää ettei Suomi ole enää itsenäinen. Pääministeri, hallitus, eduskunta, ne kaikki tietävät ettei Suomi ole enää itsenäinen. Eivätkä ne sano mitään, tee mitään, heilauta eväänsäkään. Perussuomalaiset, nuo eilisen EU-vastustajat, ovat vaijenneet asiasta kuin muuri. Miksi? Koska hekin hyväksyvät sen, ettei itsenäistä kansakuntaa enää ole. Joka ainoa eduskuntapuolue on hyväksynyt asian. Vaijennut siitä.

Ainoa poliittinen media, joka edes uutisoi äänestyksestä, oli kristillisdemokraattien lehti. Mikään muu ei ole reagoinut millään tavalla. http://www.kdlehti.fi/2017/03/01/rkp-kok-sdp-vihreat-ajavat-harppausta-liittovaltioksi/

Kaikki muut ovat olleet täysin hiljaa koko asiasta. Koska heille itsenäinen Suomi ei merkitse yhtään mitään. Kansamme itsemääräämisoikeus ei merkitse yhtään mitään. Ne 90 000 suomalaista jotka kaatuivat sodissamme itsenäisen isänmaan puolesta eivät merkitse yhtään mitään. Miljoonat suomalaiset eivät merkitse yhtään mitään. Siinä on teille satavuotista Suomea juhliva satraappisakki selkärangattomine apureinaan ja perseennuolijoineen.

Ja minkä puolueiden euroedustajat äänestivät liittovaltion puolesta, Suomen itsenäisyyden lakkauttamisen puolesta? RKPn, SDPn, Kokoomuksen ja Vihreiden meppien mielestä itsenäistä Suomea ei tarvita, se on lakkautettava, vaikka hallinnollisin pakkokeinoin. Kokoomuksen eurofanaatikko Sarvamaa osoitti tyypillistä suomalaispoliitikon vastuunkantokykyä olemalla poissa uransa merkittävimmästä äänestyksestä. Vasemmistoliiton Merja Kyllönen äänesti ryhdikkäästi tyhjää.

Voimme siis todeta, että suurin osa teistä ei koskaan saanut tietää kansakuntamme itsenäisyyden päättymisestä EU-parlamentin toimesta, koska luottamushenkilönne ja valtamedia ovat salanneet koko asian teiltä. Näin on kuitenkin nyt tapahtunut.

Voitte miettiä asiaa, kun seuraavan kerran kuuntelette yhdenkään valtamedian edustajan, toimittajan tai asiantuntijan puheita luotettavuudestaan ja journalistisesta tinkimättömyydestään. Voitte miettiä asiaa, kun seuraavaksi kuuntelette yhdenkään politiikon puheita. Nämä ovat ne henkilöt, jotka salasivat teiltä sen tosiasian, että maatanne ei enää ole itsenäisten kansakuntien joukossa.

Kun tässä ei enää olla itsenäisen Suomen kansalaisia, voimme todeta tyylikkään eurooppalaisesti:
C'EST FINI.

Se on ohitse. Itsenäisyys nimittäin.

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=REPORT&reference=A8-2016-0390&language=FI

http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/02/vuoden-tarkein-kadonnut-uutinen.html

10 kommenttia:

 1. Kysykää kokoomuksen maanpetos-edustajilta!

  VastaaPoista
 2. Mepit eivät sentään asiasta päätä.....

  VastaaPoista
 3. Nyt on stupido, käteinen, orpo, sipilä ja punavihreä rupusakki ihan ekstaasissa!

  VastaaPoista
 4. Hienoa,

  Nyt paranee mahdollisuudet saada Suome....anteeksi,... entisen Suomen alueen asiat kuntoon

  VastaaPoista
 5. Niin ..... Ja entä sitten ? De Jure, De Facto, De va Kukku De ...

  VastaaPoista
 6. Niin millä perusteella ohi? Olisin toivonut vähän sen avaamista, että mitä siellä EU:ssa nyt käsiteltiin sitten 16.2. - joka blogistin mielestä oli niin tajunnat mullistavaa.

  Monta sataa sanaa saatana vaan jeesustelua kuinka asiaa ei ole käsitelty missään. Ei onnistuttu muuten käsittelemään sitten TÄSSÄKÄÄN blogissa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoituksen toisesta kappaleesta:

   "Kirjotin aiheesta vain kaksi päivää äänestystä ennen (14.2.) otsikolla Vuoden tärkein kadonnut uutinen. http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/02/vuoden-tarkein-kadonnut-uutinen.html"

   Poista
 7. Kartta virheellinen. Englanti lähdössä, Kroatia mukana. EU:n 28 jäsenmaata
  AAKKOSJÄRJESTYKSESSÄ
  Maat
  Alankomaat Portugali
  Belgia Puola
  Bulgaria Ranska
  Espanja Romania
  Irlanti Ruotsi
  Italia Saksa
  Itävalta Slovakia
  Kreikka Slovenia
  Kroatia Suomi
  Kypros Tanska
  Latvia Tšekki
  Liettua Unkari
  Luxemburg Viro
  Malta Yhdistynyt kuningaskunta

  VastaaPoista
 8. Hallinnon tekemät huijaukset on kätketty hyvin sanahelinään. Herra Göbbelsin opit on EU:ssa sisäistetty ja Suomen meppikarja käy viherlaitumella ymmärtämättä ajan jo menneen ohi. Englanti ymmärsi EU:n yskän ja teki brexitit.

  VastaaPoista