sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

KIITOS! 2 000 000 RIKKI


Nöyrimmin kiitän jokaista lukijaa, joka tätä poliittisesti epäkorrektia blogia on käynyt lukemassa ja kommentoimassa. Kun aloitin blogin 2013 maaliskuussa se oli vain keino päästellä höyryjä, sanoa sanottava, ja jos joku lukisi näitä juttuja, hienoa.

Nyt näitäjuttuja on luettu yli kaksi miljoonaa kertaa. Se on käsittämätön määrä, kun ajattelee ettei kyse ole muodista tai ruoasta, vaan yhteiskunnallisista asioista ja kaikenlaisesta muusta henkilökohtaisesta pälinästä. Kaksi miljoonaa lukukertaa. Uskomatonta!

En koskaan edes kuvitellut, että kovinkaan moni olisi kiinnostunut siitä mitä kirjoitan. Mutta hyvä näin. Taidan jatkaa edelleen, kiitos teidän kaikkien, jotka olette erimieltä, samaa mieltä, tai muuten vain luette näitä räyhäämisiä.

Nöyrimmät kiitokset! Tämä vetää sanattomaksi.

Sivun katselut tänään
3 455
Sivun katselut eilen
13 661
Sivun katselut viime kuussa
81 522
Sivun katselujen koko historia
2 000 270

12 kommenttia:

 1. Jeah! Hieno homma! Go iskä! :))

  VastaaPoista
 2. Kaltaisiasi tarvitaan täällä Hesrin ja MV:n puristuksessa.

  Mark Andersson

  VastaaPoista
 3. Nämä jutut on sopivan kriittisiä ja monipuolisesti asioita pyöritelty. Kiitos Blogistasi, mielenkiintoista pohdintaa..
  Aina ei toki kaikkia säväytä ronski kielenkäyttö, mutta minkäs sillekään mahtaa :D Ei voi aina kaikkia miellyttää yhtäaikaa!
  Thanks ja tsemppiä tähän sananvapauden maailmaan :)

  VastaaPoista
 4. Huima määrä porukkaa! Ilokseenhan näitä lukee, varsinkin kun esim. Ylen anti on mitä on: valmiiksi pureskeltua vastenmielistä mössöä, jossa muutama täky on jäänyt syötiksi ja pureskeltavaksi ja oleellinen jauhautunut kompostikamaksi.

  Tämä blogi on minulle Katekismus, josta saan pohdinta-apua kysymykseen mitä se on, mitä valtamedian uutispuurossa syötetään tai yritetään syöttää. "Avoimen" lehdistön ja muun median sumuverho hälvenee ja usein näkymä oman pään sisällä on kirkastunut kummasti, kun esim. päivän sipilöinti on saanut vastauksen kysymykseen mitä se on?. ja jos ei niinkään suoraa vastausta, niin ehdottomasti ainakin uuden kulman nähdä virallisen "totuuden" taakse.

  Blogistasi on tullut yksi turvaverkkoni solmukohdista taistelussa järjissään pysymisen, inhimillisyyden ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden säilyttämiseksi yhteiskunnassamme tässä mielettömässä markkinahuumassa, jossa köyhällä on markkinoilta tullessaan yhtä tyhjä kori kuin markkinoille mennessään. Eli kiitokset ja tsempit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kirjoitettu, Tuula. Lopputekstistä täysin samaa mieltä - yksi turvaverkko!

   Poista
 5. Sanden blogi
  Virkistää päivää. Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Loistavaa matskua ja jatka samaa rataa.Kansa haluaa oikeaa informaatiota jatkossakin

  VastaaPoista
 7. Hienoa! Jatka vain samaan malliin!

  PääkalloPääkalloPääkallo

  VastaaPoista
 8. Onko heittää histogrammia? Mikä on ennuste ensivuodelle?

  VastaaPoista
 9. Heh! Hieno homma Sande. Muistelin, ettei tästä kauan ole kun oli edellinen rajapyykki ja löytyihän se 13.10.2016 kun meni 1,5 miljoonaa rikki. Puolessa vuodessa puoli miljoonaa käyntiä lisää. Se on bloggaajalle uskomaton saavutus. Se todistaa, että burleskeille kirjoituksillesi löytyy lukijoita. Valtaosa ei osallistu kommentointiin, mutta kiinnostuneita lukijoita löytyy. Blogi on ollut suosikeissani pari vuotta ja taso on ollut kova. Useat kirjoitukset ovat olleet todellisia helmiä. Kirkkaimpia ovat olleet kirjoitukset sananvapauteen liittyen.

  Kaadan perjantaille ja tälle blogille tuhdit siivut Ron Zacapaa! Kippis!

  VastaaPoista
 10. Kiitos Sande kun oot säästänyt tän blogin kaikelta mainospaskalta.

  VastaaPoista
 11. Olisipa mukava kun saisit tämän blogin avulla aikaan kriittisen massan, joita olisi niin paljon, että vaikkei nyt Sande presidentiksi, niin muutoksen ottaminen käsiin tuntuisi turvalliselta!

  VastaaPoista