keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

NATON MÄÄRÄÄMÄ OSTOSLISTA


Eduskunnassa suorastaan puhistiin lähes yksimielisyyttä, kun perustuslakia, rikoslakia, aluevalvontalakia ja lain puolueettomuusmääräyksiä rikkova hallitus esitteli niin ikään noita samoja lakeja rikkovan upseeriklikin ostoslistaa. Laivoja pitää hankkia lisää parilla miljardilla ja lentokoneita kymmenellä.

Eduskunnasta taisi löytyä yksi mies, joka vastusti moista, Viimeinen kommunistimohikaani Mustajärvi. Kaikkien muiden päät taitavat olla Naton peräaukossa hartioita myöten. Tuo ostoslistahan ei ole maamme puolustamista varten, vaan sitä tehtävää varten, joka meille on Natossa määrätty.

Suomen pitää huolehtia Eestin ilmatilan ja merialueen puolustuksesta. Näin totesi Eestin puolustusministeri jo vuosia sitten, kun suomalaiset maanpetturit riensivät kielet kilometrin mittaisina nuolemaan Naton anaalia ja konttamaan ulkolaisten isäntiensä edessä.

Todellisuudessa me emme tarvitse Suomen puolustamiseen lainkaan suuria pinta-aluksia. Itänaapurilta menee noin parisen tuntia noiden purtiloiden tuhoamiseen, jos tarve vaatii. Mutta niillä voidaan ajella rauhanaikana ympyrää ulkomaalaisten isäntien määräysten mukaisesti. Se lienee niiden masturbatoorinen tarkoituskin.

Kahdella miljardilla voitaisiin hankkia satoja tai jopa tuhansia laivojen ja sukellusveneitten tuhoamiseen tarkoitettuja ohjuksia ja järjestelmiä. Niiden liikutteleminen ja piilottaminen rikkonaiseen rannikkoomme olisi paljon tehokkaampaa, kuin muutaman pompöösin laivan seilaaminen Tallinan edustalla.

Ilmapuolustus saataisiin parilla, kolmella miljardilla sellaiseksi, ettei tänne haluaisi tulla yksikään roottoripää tai edes Top Gun Cruise lentelemään. Edes lähimaille. 2,5 miljardilla dollarilla maahan saataisiin kolme S-400 ilmatorjuntarykmenttikalustoa. Se tekisi 24 laukaisualustaa ja 68 ohjusta. Jos muistatte nämä S-400 ohjukset saivat Iltasanomat taannoin kakkimaan housuunsa hirveydestä, kun selvisi, että ryssä voi ampua koneita alas meidänkin ilmatilassamme.

Jospa tehtäisiin niin, että ostetaan niitä tänne. Ei tule ryssäkään lentelemään, kun hieman modifoidaan elektroniikkaa jne. Eikä kukaan muukaan. Noiden päälle voitaisiin hankkia vaikkapa runsaalla miljardilla Stingereitä 135 000 taalan kappalehintaan, Olisi säästetty kuutisen miljardia ja ilmapuolustus olisi helvetin paljon paremmalla tolalla.

Mutta ei. Näin ei tehdä. Maavoimia laiminlyödään, koska Natoilu maksaa. Rikolliset upseerit ja poliitikot ovat valmiita maksamaan mitä tahansa rikoslain vastaisesta kiimastaan. Suomen ja suomalaisten puolustaminen jää tietenkin sivuseikaksi, kun kontataan suu ammolla suuren ulkolaisen isännän eteen ottamaan käskyjä vastaan.

Kuten kansalliskirjailijamme Väinö Linna asian ilmaisi: Hävetkää saatanan lampaat!

5 kommenttia:

 1. "...Stingereitä 135 000 taalan kappalehintaan,..."
  Stingerit ovat tietääkseni halvempia, mutta itse asia on juuri niinkuin Sande kirjoittaa. Sen todisti NL-Afghanistanin sota. Stingerit muuttivat sodan kulun ja oli syynä siihen, että NL vetäytyi.
  katson josko läydän aihesta Youtube-videon joka kertoo tämän sodan koko tarinanja jonka katsoin noin kuukausi sitten.

  VastaaPoista
 2. Stingerin voima:

  The True Story of Charlie Wilson's War (2007)
  1:12.30 kohdasta eteenpäin
  tai
  1:30.00 eteenpäin:
  https://www.youtube.com/watch?v=9hU3r4q5CV8

  ja onhan noita muitakin:
  Top 10 anti-aircraft missile systems in the world of medium and long-range. Latest Technology & Weapons 2017

  Chu-SAM,
  S-350
  Barak 8
  HQ-9
  Patriot
  SAMP/T
  S-300PMU-2
  MEADS
  S-300В4
  S-400

  https://www.youtube.com/watch?v=G4KPfaASjzA

  VastaaPoista
 3. Oletteko koskaan tulleet ajatelleeksi, että nato ei olisikaan täällä venäjän takia...? Syitä jotka pakottavat miettimään asiaa näin päin on useita. Lopputulos omasta mielestäni on se, että kun yhteiskuntajärjestys kokee ravistelua nälkäisten ja köyhien aiheuttamana, ei siihen voi puuttua laillisesti poliisi eikä armeijakaan. Tarvitaan kolmas vaihtoehto, kunnes eu saa oman armeijansa kuntoon, jolle (käsittääkseni) ollaan annettu/antamassa oikeus suitsia vaikkapa mielenosoituksia. Laitan tähän loppuun joitain asioita, joiden katson määrittelevän osittain hypoteesiani eu:n ja suomen näkökulmasta.

  -väestönkasvu
  -eu:n hillitön halu aseistariisuntaan alueellaan
  -suomalaisten malmi ja vesivarantojen siirto ulkomaiseen omistukseen
  -tahallisesti rapautettu yhteiskunta ja vientitalous
  -koulutuksen alasajo (huonommin koulutetut vaativat alhaisemman elintason)
  -kansallisomaisuuden siirto infastruktuurin osalta rikkaille
  -kansallisen itsetunnon romuttaminen
  -sotehanke(jälleen varainsiirtoa)
  -täysin oikeuden ulottumissa toimiva ekp (kopio usan federal reservestä mikä on yksityinen)

  VastaaPoista
 4. Olen antanut itseni uskoa että kun näitä sotakalustohankintoja
  tehdään siinä saadaan kepeästi siirrettyä pienet prosentit/promillet (suuret setelit)sopiville voitelutileille eikä koira perään hauku. Se ehkä onkin suurin kriteeri hankinnoille? Korruptio on päivän sana.(ei kai nyt sentään meillä....)

  VastaaPoista
 5. Näiden puolustusselontekojen jälkeen ei olisi ihme jos Saimaalle ehdotettaisiin sukellusveneitä. Onhan noilla Hornet-hävittäjillä sentään joku tarkoitus ja se lienee Naton/Ruotsin ilmatilan puolustaminen. Ei ihme, että näiden Nato-kumppanien kokouksissa pyöritään jatkuvasti. Hävittäjät ovat naapurille varmasti ensi-iskun kohde ja siitä Naton päämajassa herätään, että nyt on tosi kyseessä. Nykyaikaiset ohjukset tulevat viisinkertaisella äänennopeudella, joten kolmessa minuutissa ovat Helsingin yllä ja niistä voi sataa ihan mitä vaan.
  Varustelukierteestä ei ole juuri apua ja Trump taisi sulkea Nato-oven ääliöiltä. Sitäpaitsi on turha kuvitella, että Venäjä antaisi rakentaa ohjuspuolustusta, jolla sen pitkän- ja keskipitkän matkan ohjukset pysäytettäisiin Suomen ilmatilassa. Trumpista tämä yritys olisi varmasti hauska yritys: Peukkua ylös ääliöille!

  VastaaPoista