perjantai 28. lokakuuta 2016

SE PAREMPI IHMISOIKEUSRIKOS

YK:n ihmisoikeusneuvosto erotti Venäjän niin sanottujen kansalaisjärjestöjen painostuksen vuoksi.

http://yle.fi/uutiset/3-9260334

Onhan se karmeaa, kun sodassa kuolee siviileitä. Ihan hyvä peruste. Tosin, perusteet erottamiselle eivät ole ihan samat muiden maiden kohdalla.

http://www.globalresearch.ca/us-has-killed-more-than-20-million-people-in-37-victim-nations-since-world-war-ii/5492051

http://www.mintpressnews.com/do-the-math-global-war-on-terror-has-killed-4-million-muslims-or-more/208225/

http://edition.cnn.com/2016/01/19/middleeast/iraq-civilian-death-toll/

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2005/12/17/AR2005121700017.html

http://www.rollingstone.com/politics/pictures/the-kill-team-photos-20110327

http://www.huffingtonpost.com/news/iraq-war-crimes/

https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_war_crimes

https://www.theguardian.com/world/2016/feb/25/libya-conflict-un-says-all-sides-are-probably-guilty-of-war-crimes

http://directorblue.blogspot.fi/2010/04/bitter-wrinkled-spinster-columnist.html

Mutta kuten niin usein on todettu: toiset ihmisoikeusrikokset ovat parempia kuin toiset. Toiset kansanmurhat on nyt vaan parempia kuin toiset.

Kyse ei ole niinkään ihmisoikeuksista, vaan siitä kuka niitä rikkoo, Kuka kohtelee ihmisiä huonosti, ei siitä mitä tehdään. Olennaista eivät ole ihmisoikeudet, vaan se Kuka.

Seuraavassa YK:n ihmisoikeusneuvoston puheenjohtajamaa Saudi-Arabian parempaa ihmisoikeusrikollisuutta, sellaista jonka Pekka Haavistokin hyväksyy hymyillen maireaa hymyään.

https://www.google.fi/search?q=beheadings+in+saudi+arabia&espv=2&biw=1600&bih=794&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjH1PKMnv_PAhVGDywKHdJaAKYQ_AUIBigB

https://www.google.fi/search?q=beheadings+in+saudi+arabia&espv=2&biw=1600&bih=794&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjH1PKMnv_PAhVGDywKHdJaAKYQ_AUIBigB#tbm=isch&q=floggings+in+saudi+arabia

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/woman-stoned-death-adultery-saudi-6912835

http://www.liveleak.com/view?i=598_1457227209

Myös Pekka Haaviston mielestä kaikki tuo on ihan jees, koska Pekka ei kansalaisjärjestöjen tapaan vaadi saudeja eroamaan tai erotettavaksi YK:n ihmisoikeusneuvoston puheenjohtajuudesta tai jäsenyydestä. Pekka, kuten nuo kansalaisjärjestötkin ovat siis sitä mieltä, että ryssät ovat pahempia kuin saudit ja siksi saudien paikka on ihan okei, ja ryssät on pahempi. Mielenkiintoinen näkökulma Haavistolta, varsinkin kun homoja kohdellaan saudeissa näin.

http://www.pinknews.co.uk/2016/03/31/saudi-arabia-push-for-gays-to-be-executed-because-social-media-is-making-too-many-homosexuals/

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/saudi-arabia-pushes-homosexuals-executed-7672283

http://www.express.co.uk/news/world/656580/Saudi-Arabia-government-execute-gay-people-show-sexuality-public-online

https://www.google.fi/search?q=homosexuals+executed+in+saudi+arabia&espv=2&biw=1600&bih=794&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiZ793qn__PAhVB1SwKHdDwD-MQ_AUIBigB

Mutta on ihmisoikeusrikoksia ja ihmisoikeusrikoksia. Kun ne tehdään kaverien toimesta, ne eivät enää  olekaan sellaisia. Kun ne tekee joku sakki, josta Pekka Haavisto ja hänen madonnotkeat periaatteensa omaavat aatekumppaninsa eivät pidä, asia on vakava. Kun heidän kaverinsa tappavat muutamia satoja tuhansia, heittelevät homoja katoilta, kuristavat, kivittävät, ruoskivat, mestaavat jne. se on sitä parempaa ihmisoikeusrikollisuutta, johon ei pidä kiinnittää liikaa huomiota.

Läntinen ihmisoikeusrikos on se parempi ihmisoikeusrikos. Saudien ihmisoikeusrikokset ne vasta ovatkin todella hyviä. Siksi Saudi-arabia on YK:n ihmisoikeusneuvoston puhemaa, eikä kukaan vaadi sen erottamista yhtään mistään. Ei edes Pekka Haavisto, joka hyväksyy maireasti hymyillen gay-kansan kohtelun tuossakin maassa. Edes naisten kuoliaaksi kivittäminen ei ole näiden haavistojen mielestä mikään syy erottaa saudeja yhtään mistään.

Se on se parempi ihmisoikeusrikos, näetsen.2 kommenttia:

  1. Näinhän me länsimaissa ajattelemme:me ja kaverimme vaan olemme niin paljon parempia kuin muut. Tämän vuoksi voimme määritellä haluamamme maailman. Mielestäni typerintä ei kuitenkaan ole P.H.:n ja kumppanien toiminta vaan meidän tavallisten tallaajien,jotka hyväksymme tuon toiminnan siihen kantaa ottamatta. Kaikki menee läpi suuressa massassa,ikävä kyllä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ns. suurta massaa nämä eivät kosketa lainkaan, niin kauan kuin ne tapahtuvat kaukana, eikä kukaan tuttu joudu uhriksi.

      Poista