torstai 13. lokakuuta 2016

KIITOS: 1 500 000 RIKKI

Sivun katselut tänään
223
Sivun katselut eilen
2 325
Sivun katselut viime kuussa
71 286
Sivun katselujen koko historia
1 501 090

On aika häkellyttävää, että tällaista keski-ikäisen miehen räyhäämisblogia on luettu yli puolitoista miljoonaa kertaa runsaassa kolmessa vuodessa. En voi muuta kuin olla nöyrin mielin ja kiittää kaikki niitä, jotka ovat lukenee blogia, olivatpa he sitten erimieltä, täysin erimieltä, samaa mieltä tai muuten vaan lukeneet näitä jorinoita ja hihitelleet partaansa, tai lautasliinaansa.

Tarkoitus ei alunperin ollut mikään ihmeellinen, eikä ole oikeastaan vieläkään. Tämä blogi on vain poliittisesti epäkorrekti tapa rähistä kaikenlaisista asioista, koska kaverit saivat tarpeekseen näiden juttujen kuuntelemisesta. Yksi sanoi: kirjoita blogia noista, ei sua jaksa kuunnella. Ja siitä se sitten lähti.

Nyt, runsaat kolme vuotta myöhemmin, tällä blogilla on ollut yli 1 500 000 lukukertaa. Se on paljon se. Pistää ihmettelemään kyllä. Mutta ehkä näissä on jotain jujua, ehkä siellä on ihmisiä, joita samat asiat askarruttavat, joita samat asiat kimmastuttavat. Ja varmasti on niitäkin, joita koko blogi pännii ja sen lukemisesta saa hyvä aamuadrenaliinit.

Mutta niin tai näin, kiitokset kaikille. Yritän pitää linjattoman linjani ja rähistä edelleen asioista, joista haluan, riippumatta siitä onko se poliittisesti korrektia tai vastoin hyviä tapoja, riippumatta siitä loukkaako se jonkun tunteita tai ideologiaa, uskontoa tai yhtään mitään. Minä vain kirjoittelen. Toivottavasti jaksatte jatkossakin lukea näitä juttuja. Jos vaikka seuraavan bloggauksen tekis oopperasta, tai taas hallituksen suhmuroinneista. Saa nähdä.

Suurkiitos kaikille!

Sande


6 kommenttia:

 1. Moi Sande! Minä olen lukenut näitä blogejasi ns. vertaistuellisesti. Kummasti aina helpottaa angstia, kun jonkun hallituksen supersuhmuroinnin jälkeen sanot täällä ääneen sen, mitä just olen mielessäni ajatellut. Kiitos vaan nykyhallitukselle(kin), että aiheista ei ole ollut pulaa eikä taida lähitulevaisuudessakaan olla! Ja jos hallitus hetken huokaa, niin kyllä muu viranhaltijakunta pitää huolen, ettei juntteilulta vältytä yhtenäkään päivänä.

  Vaikka lehdistöä ja muuta mediaa voikin monista asioista kritisoida, niin melko kiitettävästi sieltä kuitenkin lillukanvarsista informoidaan. Päivittäin jotain kivaa. Asioiden pohdinta ja rakentavasti kriittinen, sanoisinko ratkaisukeskeinen analysointi kylläkin puuttuu. Samoin avoimuus ja monipuolisuus varsinkin sisäpoliittisissa ulostuloissa. Selkeää korruptiota on siinäkin, mitä julkaistaan, mistä julkaistaan ja miten julkaistaan. Jälkijättöistä ja ohjailtua, salailevaa ja vähättelevää uutisointia aivopesumaisesti tarjoiltuna. En kylläkään MV -julkaisun tyylistäkään mediaa kaipaa, koska hyökkäys ei aina ole paras puolustus. Melko vapaata, vaikkakin usein yksipuolista, tiedottamista kuitenkin moneen muuhun maahan verrattuna.

  Ja aina harmittaa se, että rikkaan mielipide painaa enemmän kuin köyhän, oli se rikas sitten kuinka tyhmä tahansa ja kakkoseksi jää joka tapauksessa ainakin kokemusasiantuntijuudessa. Kaiken maailman dosentit ja kaiken maailman köyhät, piikkeinä eliitin suuressa ja salaisessa maailmansuunnitelmassa, johon tämänkaltainen populaatio ei kuulu.

  https://www.youtube.com/watch?v=wb5vwG4eaNg
  A-STUDIO: Jussi Niinistö uhkaa lähteä pois - YouTube

  Olisin halunnut tähän linkittää ton Niinistön ulostulon vuosi sitten, mutta enhän mä tietenkään osaa! No väliäkö sillä. Kiitokset vaan jupinoistasi ja menestyksekästä jatkoa blogillesi. En nyt kommentoi enempää vaan lähden pois. Lähdenkö pois? Heippa ja kiitos :)


  VastaaPoista
 2. Suuret kiitokset Sande mulla on aivan sama ongelma noiden kavereitteni kanssa. Järjen ääni on vain kadonnut niin monesta mediasta. Oikeita tutkivia journalisteja ei ole oikeastaan yhtään kaikki laulavat omien uskonkuntiensa virsiä vaikka näkevät kaiken olevan viturallaan.

  Olen onnellinen siitä että samankaltaisesti(ainakin osittain;-)) itsenäisesti ajattelevia tai nykytrendin mukaan väärinajattelevia Ihmisiä on olemassa!!!!


  VastaaPoista
 3. En aina ole samaa mieltä kanssasi, mutta se onkin se pointti. Ei pidäkään olla. Mutta, Suomen itsenäisyys on viety. Siitä olen täsmälleen samaa mieltä. Se vituttaa. Ja nyt Olli Rehnistä tuli EKP:n haarakonttorin kusipäämulkku.

  VastaaPoista
 4. Rohkeita totuudenpuhujia tarvitaan näinä aikoina kun valtamedian valhe on mennyt täysin häpeilemättömäksi. Toivottavasti jatkat niin kauan kuin mahdollista totalitääriseksi muuttuvassa Suomessa.

  VastaaPoista
 5. Keep up the good work!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut näin jälkikäteen. Tuo on kolmessa vuodessa kova saavutus. Se on hiton kova saavutus kenelle tahansa suomalaiselle bloggaajalle. Se on osoitus siitä mihin Sande kirjoittajana ja agitaattorina parhaimmillasi pystyt. Kirjoituksesi osoittavat, että sinulla on siihen kaikki kyvyt. Kyse on enää siitä ovatko puhujan lahjasi samalla tasolla. On harvinaista, että lahjakkaassa kirjoittajassa olisi myös tämä ominaisuus. Mikäli näin on, räjäytät pankin. En liioittele yhtään. Olen opiskellut filosofiaa ja historiaa minkä tutkinto vaatii ja siitäkin paljon enemmän. Se opettaa tiettyä nöyryyttä etenkin sen suhteen, kun tietää miten vähän tietää. Tarkoitan vain, että sinulla on kaikki tarvittavat kyvyt ajamaan asiaa poliittisesti mikäli halua sinulta vain riittää.

  VastaaPoista