keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

HAJOAA SE TOINENKIN UNIONI Ensimmäinen eurooppalainen unioni, se neuvostounioni, hajosi jo vuosikymmeniä sitten omaan mahdottomuuteensa. Nyt on sen toisen vuoro. Halkeamat ovat jo näkyvillä ja eurostoliittolaisten byrokraattien ja nonemklatuuran harmiksi ongelma ei ole tapetissa eikä edes seinälaastissa, vaan perustassa.

Vetiselle hiekalle pystytetty epädemokratian ja plutokratian kyhäelmä oli alusta saakka eliitin projekti ja on sellaisena pysynytkin. Euroopan Unioni pystyi esiintymään "demokraattisena" ja "länsimaisena" tasan niin pitkään, kun se toinen, sitäkin epädemokraattisempi unioni oli olemassa. Kun se kaatua kosahti, EU jäi ilman suojaa alastomaksi kaikkien nähtäville.

Omasta paljastumisestaan nolostunut eurostononemklatuura ei jäänyt neuvostononemklatuuran tapaan odottamaan väistämätöntä, vaan aloitti rajun kiihdytyksen kohti keskitetympää, ylikansallisempaa ja epädemokraattisempaa eurostoliittoa jokseenkin samoihin aikoihin. Kansallisvaltioiden ryöstö, niiden alistaminen, niiden itsenäisyyden rippeiden tuhoaminen ja propagandan raju lisäys alkoivat jokseenkin samoihin aikoihin kun neuvostounioni katosi.

Viimeisin vaihe on niin sanottujen jäsenvaltioiden, eli osavaltioiden miehittäminen eurostoliiton todellisen isännän Washingtonin johdolla. Tämä miehityksen tarkoituksena on varautua eurostoliiton hajoamiseen. EU-eliitti on siis jo päättänyt aloittaa sodan jokaista sen olemassa oloa uhkaavaa osavaltiota ja entiteettiä vastaan. Suomessa on viime vuosina harjoiteltu yhä kiihtyvään tahtiin Suomessa käytävää sotaa, siis sotaa joka kohdistuu Suomeen ja suomalaisiin.

Mukana Suomea vastaan harjoiteltavassa sotaoperaatiossa ovat tietenkin kaikki maanpetturit ja eurostoliiton paikalliset satraapit, aivan kuten aikoinaan neuvostounionissakin. Siellä tosin järki voitti, eikä veristä ja tuhoisaa hajoamissotaa saatu aikaan. Jugoslavian hajotessa saatiin taas eurooppalaisia joukkomurhia, keskitysleirejä ja muuta perinteistä riemua. Eurostoliiton johto ja Washingtonin neokonit ovat jo siis päättäneet, että sama tapahtuu Euroopan Unionin hajotessa. Juuri siksi Suomessakin ulkolaiset sotajoukot harjoittelevat sotaa suomalaisia vastaan.

Pahaksi onneksi vetinen hiekka eurostoliiton alla on jo saavuttamassa saturaatiopisteensä. Britanniassa EU-erolla on vahva kannattajakuntansa. Itävallassa EU-kriittinen presidenttiehdokas pidettiin poissa vallasta massiivisen vaaliväärennöksen avulla. Ja nyt Hollanti on mukana huojuttamassa eurokraattien valtakuntaa. Kymmenestä hollantilaisesta yhdeksän haluaa kansanäänestyksen EU-jäsenyydestä. EU:n vastustajia vaikuttaa olevan melkoisesti sielläkin. Eikä mikään euroeliitin propaganda tai uhkailu, kiristys ja painostus tunnu auttavan. Halkeamia syntyy koko ajan lisää kautta Euroopan Unionin. Hajoaminen on jo käynnissä.


4 kommenttia:

 1. EU on hajoamassa, mutta viimeiset hajoamissyyt tulevat Amerikasta - talousromahdus vaatimus hyväksyä kaikki halukkaat muslimimaahanmuuttajat ja TTIPn pakkosyotto.

  Amerikassa suuri joukko asiantuntijoita on todennut, että FED on vuosikausia tehnyt laajamittaisia kokeita saadakseen talouden palautumaan normaaliksi. Normaali tarkoittaisi sitä, että korkotaso saataisiin normaaliksi. Nyt käytettävä jopa negatiivinen korko kuvastaa tilanteen hallitsemattomuutta. Vuosien 2000 ja 2008 talousromahdukset seurasivat FEDin korkojen nostoa ja nyt FED ei uskalla tehdä mitään pelätessään samanlaista ilmiotä.

  Myoskin traditionaalisten sijoittajien into kurssien nostoon on vähentynyt ja heidän ostonsa ovat vähentyneet. Ainoa tekijä, joka vielä pitää kursseja korkealla on yritysten ennätystasolla oleva omien osakkeiden takaisinosto. Aivan sama ilmio, joka omalta osaltaan johti Nokian tuhoon. Rahaa ei ole käytetty yritysten kehittämiseen vaan johtajien voittojen maksimointiin, mikä seuraa kohonneista osakkeiden hinnoista. Suurta kuplaa on synnyttänyt finanssipiireille jaettu halpa raha, joka on siirtynyt suoraan porssikurssien korkeisiin hintoihin. Kuplat puhkeavat väistämättä.

  Suurin uhka Amerikassa on luottojen ehtyminen, joka oli jo viime laman aikana hyvin lähellä. Ainoastaan massiiviset bailoutit estivät sen. Syntyisi sama tilanne kuin Kreikassa, jossa kukaan ei saanut juuri mitään rahaa ATMistä. Kaikki toiminta Amerikassa perustuu luottoihin. Jos luottoa ei saa, toiminta pysähtyy.

  Yhdysvaltain presidentinvaalit vaikuttavat kaoottisilta. Todennäkoiset kandidaatit vaaleissa ovat Trump ja Clinton. Trump vaikuttaisi olevan johdossa joittenkin käsitysten mukaan. Obama lausui 16.2 Donald Trump won't be president. Monet pankkiirieliitistä eivät pidä hänen puheistaan. On ennakoitu, että vuoden loppua kohti tunnelmat Amerikassa kiristyisivät. Nähtäväksi jää, millainen tilanne siellä vallitsee loka-marraskuun lähestyessä.


  Moni odottaa syvempää romahdusta kuin vuoden 2008. Se saanee aikaan maailmanlaajuisen laman, joka on syvempi kuin edellinen. Sen vaikutus euroalueeseen on tuhoisa ja kun siihen lisätään EUn himoitsema maahanmuuttovirran ylläpitäminen niin euro todennäkoisesti kuolee valuuttana. EU hajonnee myoskin, koska monet maat ovat alkaneet nähdä komission diktatoorisia toimia, jotka muistuttavat Neuvostoliiton systeemejä. Miten suhtautuvat entiset N-liiton orjat Lännen himoitsemaan vastaavaan orjuuteen.

  Euroopan ja Japanin talouksien heiketessä ensimmäisenä kuolee euro, sitten jeni ja koska rahantekomahdollisuudet vähenevät, niin euroalueen ja Japanin rahat siirtyvät USAhan tukemaan dollaria ennen kuin sekin romahtaa.

  VastaaPoista
 2. Ettei vaan edessä olisi "kaikkien romahduksien äiti" :-)

  https://www.stara.fi/2015/12/10/bulgarialaisisoaidin-ennustus-kauhistuttaa/

  http://mvlehti.net/2015/11/11/hyytava-ennustus-vuosien-takaa-on-kaymassa-toteen/

  http://jussijaakkola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/162019-ukrainassa-on-suursodan-elementit-kasassa


  Nuo tuntuu sikäli järkeenkäyviltä että roistot ovat pääseet aina ennenkin kuin koirat veräjästä kaikista 911 tempuistaan.

  Erityisesti nyt kun juutalaisvaltiolla itsellään on oman maansa puolustus vihdoinkin viimeisen päälle kunnossa. Siellä on aivan omaa luokkaansa oleva maailman kirkkaasti paras ja kattavin ohjus ymm.puolustus ja ovat sitäkautta täydellisen suojaavan kuplan suojassa jossa ovat suojassa kaikelta heitä uhkaavalta tuholta.

  Meillä suojattomilla goyimeilla on nyt syytä huolissaan oman turvallisuuden suhteen.

  https://internationalgoyimparty.files.wordpress.com/2015/07/i-hate-goyim.jpg?w=547

  Häikälemättömät sionistibanksterithan näitä talousponzeja on aina ennenkin viritellyt ja aina ne on päätynyt muiden kannalta ikävästi.

  Jos tätä nykyistä kehitystä seuraa niin täytyypä myöntää että jos olisin rikas mutta ilman vastaavaa suojaa niin pikkusen huolissani olisin rahojeni kanssa. Ehkä jopa hieman "romahtaisin".

  VastaaPoista
 3. israelin iron shield ohjuspuolustus on huijaus ,,hanas joka muka ampuu raketteja on israelin luomus ,, fatahia vastaan,,hamasin raketir eivat tee edes asvalttiin reikää ne ovat ilotulitteita.....asiasta löytyy you tube video...with deception we go war...lukee mossadin johtajan toimiston taulussa

  VastaaPoista
 4. se on kuvatrikkikuvvaa ja silminnäkijöitä ei ole tai israelin ohjukset räjähtelevät itsekseen ilmasssa ja palestinialaisia ohjuksia ei ole olemassakaan

  VastaaPoista