lauantai 18. kesäkuuta 2016

EU TIENHAARASSAKävipä Brexit-kansanäänestyksessä kuinka tahansa, EU on tienhaarassa. Sen on muututtava, jos se ei halua hajota. Yhdysvallat on jo päättänyt, ettei se suostu katsomaan sivusta Euroopan Unionin murenemista ja ilmeisesti aikoo yrittää sen koossa pitämistä aseiden voimalla. 3000 Nato-sotilaan patalajoonista Baltiassa ei ole Venäjän pysäyttäjiksi, mutta niillä pystytään kukistamaan jokaisen balttivaltion EU-eroon pyrkivät poliittiset voimat niin tarvittaessa.

Jos Iso Britannia lähtee, se on loppu EU:lle. On täysin selvää, että Unkari seuraa välittömästi perässä ja luultavasti Hollanti, jossa on jo kyselty kansanäänstyksen perään. Myös Suomessa tyytymättömyys on nousussa ja vaikka EU-vastaisuus onkin vielä hajallaan ja sirpaleina, se voi hyvinkin kanavoitua suuremmaksi kansanliikkeeksi todella nopeasti. Silloin Finexit onkin jo varteenotettava mahdollisuus. Tosin Nato on jo harjoitellut EU-eroon pyrkivän Suomen kukistamista asevoimin myös täällä ja saanut kelkkaansa mieleisensä apurijoukkion puolustusvoimien johdosta ja poliitikoista, jotka ovat myyneet maansa pilkkahintaan omista syistään.

Jos Britannia pysyy EU:ssa, unionin on suostuttava lepyttelemään sitä monin keinoin ja pakotettava vesittämään oman agendansa. Jos ja kun britit saavat kaikenlaisia erivapauksia, niitä tulevat penäämään myös muut, ja se tarkoittaa nykyisen EU:n loppua sekin. EU:sta tulee riitaisa ja toraisa kasa kansoja, joista jokainen pyrkii ajamaan entistä röyhkeämmin omaa etuaan. Rahanjaosta tulee kipukohta vuosikausiksi.

Euroopan Unionin puolustajat puhuvat usein sen rauhan projektista, kuinka se on onnistunut pitämään Euroopan rauhan tilassa. Noinkohan? Jugoslaviassa tapettiin 90-luvulla satoja tuhansia eurooppalaisia. EU on jokseenkin suurin yksittäinen syypää Ukrainan sotaan. Ainoa minkä EU on kyennyt välttämään on Saksan ja Ranskan ajautuminen uuteen sotaan ja siitä kiitos. Nyt on kuitenkin jo selvää, että Saksa pitää EU:ta omana projektinaan, jossa se talousmahtinsa avulla on määrääjä, olipa komissiossa keitä tahansa.

Kannattaa muistaa, että molemmat maailmansodan olivat peruslähtökohdiltaan eurooppalaisia sisällissotia, joissa hyvin yksinkertaistettuna oli kyse Saksan hegemonia pyrkimysten lyömisestä. Nyt Saksa pyrkii saamaan hegemonian pankein, ei tankein, eikä se ole mikään ihmekään. Perustuuhan koko Euroopan Unioni Saksan kemianteollisuuden 1920-luvulla laatimiin suunnitelmiin, joihin perustui natsien Unsere Europa/Meidän Eurooppamme -suunnitelma 1940-luvulla. Tuohon natsien suunnitelmaan perustuikin sitten koko EEC/EC/EU ja sen lähtösuunnitelmia olivat laatimassa juuri samat natsivirkamiehet, jotka olivat olleet laatimassa samoja suunnitelmia jo 1940-luvulla.

Euroopan Unionin kannattajat puhuvat usein vapaasta liikkuvuudesta. Tosiasia on kuitenkin se, että jo tuoreeltaan suomalaisen matkaajan piti kyetä näyttämään passinsa ja/tai EU-kelpoisen henkilötodistuksensa rajattomalla Schengen-alueella. Mikään ei siis oikeasti muuttunut, paitsi poliitikkojen ja pakolaisten, paperittomien maahanmuuttajien ja siirtolaisten kohdalla.

Mitä tulee siihen vapaaseen liikkuvuuteen Euroopassa ennen Suomen EU-jäsenyyttä, muistan kuinka silloiseen Länsi-Saksaan mennessäni heilautin Suomen sinistä passia, jota ei edes jaksettu leimata Saksan tullissa. Maasta poistuessa mitään ei edes kyselty. Englannissa Lutonin kentän tullissa riitti Suomen passin sininen kansi ja leima lyötiin ohimennen. Poistuttaessa passia ei edes kyselty. Ranskassa riitti Suomen passin leimaaminen. Samoin Espanjassa, Italiassa, Kreikassa, ja Ruotsissa ei edes leimattu koko passia.

Jos ruvetaan puhumaan rahasta, EU on ollut Suomelle katastrofi. Ainoa todellinen hyöty on todellakin se, ettei rahaa tarvitse enää vaihtaa. Kaikilla muilla mittareilla Suomi on hävinnyt ja sen talous tuhoutunut EU-projektin myötä. 129 miljardin menetys parissa vuosikymmenessä on suonenisku 5 miljoonan ihmisen kansakunnalle, jonka veroista ei historiastamme toista löydy. Talouspolitiikan päätösvallan luovuttaminen ulkomaalaisten käsiin oli virhe, jollaista ei olisi koskaan pitänyt tapahtua, mutta joka tehtiin, koska se porukka joka Suomen Euroopan Unioniin liitti ei koskaan välittänyt Suomesta tai suomalaisista. Se ajoi ja ajaa edelleen fiktiivisen Euroopan Unionin etua omaa kansaansa vastaan.

Kansojen itsemääräämisoikeus, YK:n peruskirjassa jokaiselle kansakunnalle taattu perusoikeus, ei ole olemassa Euroopan Unionissa. Euroopan Unionissa EU-lainsäädäntö ajaa aina kansallisen ylitse. Jäsenmaiden eli osavaltioiden hallitukset eivät voi EU:n sääntöjen mukaan kieltäytyä toimeenpanemasta EU:n direktiivejä ja määräyksiä. Suvereniteettinsa menettäneet alusmaat voivat vain soveltaa valtakeskuksesta tulevia päätöksiä. Voidaan siis päättää kuinka päätös toteutetaan, ei sitä toteutetaanko se vaiko ei.

Tämä on Euroopan Unionin suurin valuvika. Se on epädemokraattinen. Se on rakennettu niin ja viimevuosina sen valtaa on kasvatettu yhä kiihtyvään tahtiin. Kansojen itsemääräämisoikeuden tuhoamisesta käytetään nimeä integaartio, parhaaseen natsivirkamiestyyliin (vrt. lopullinen ratkaisu, juutalaisongelman järjestäminen jne.). Integaartio tarkoittaa yhä pidemmälle menevään vallansiirtoa alkuasukkailta valtakeskukseen, eli EU:n komissiolle, jota yksikään tavallinen eurooppalainen ei ole virkaansa valinnut. Integraatio tarkoittaa aluesatraapeille rajattomia mahdollisuuksia alkuasukasväestön kurjistamiseen ja kurittamiseen. Suomessa poliitikot ja virkamiehet toistelevat jo nyt, kuinka he vain toteuttavat EU-määräyksiä polkiessaan kansalaisiaan syvemmälle suohon.

Euroopan Unionin kannattajat korostavat valtasysteeminsä demokraattista pohjaa ja esittelevät europarlamenttia todisteena EU:n demokraattisuudesta. Aivan alkajaisiksi, europarlamentin valta suhteessa komissioon on edelleen vähäinen. Toiseksi, europarlamentissa ei yksikään edustaja edusta yhtään eurooppalaista kansakuntaa. Se ei ole tarkoituskaan. Jokainen mepiksi kutsuttu turhake edustaa vain ja ainoastaan europarlamentin euroryhmiä. Yksikään ei puolusta suomalaisia tai Suomea. Sellaiseen ei edes ole mahdollisuutta, ei periaatteessa eikä käytännössä. Europarlamentti "ei käsittele kansallisia kysymyksiä, vaan keskittyy Euroopan Unionin asioihin." Juurikin näin.

Ja juuri tämä kansojen pudottaminen kaiken päätöksenteon ulkopuolelle, kokonaisten kansakuntien mitätöinti ja eliminointi, suomalaisten totaalinen nollaaminen, on se syy miksi "kansallismieliset" puolueet ovat nousussa ympäri koko systeemiä. Niiden nousua perustellaan siirtolaisuudella tai milloin milläkin, mutta totuus on se, että yhtä useampi äänestäjä on nähnyt omassa elämässään kuinka valta on karannut kauas ulkomaille.

Oli aikoja jolloin Perungan kunnallisvaaleissa oli kyse todellisesta vallankäytöstä. Ei ole enää. Oli aikoja, jolloin Suomen presidentin vaaleilla oli todellista merkitystä. Ei ole enää. Joskus parikymmentä vuotta sitten eduskuntavaalit vaikuttivat maahamme. Eivät enää. Valta on viety pois. Sitä ei enää ole. Alkuasukkailla on kolme vaihtoehtoa: alistu ja näivety, nouse kapinaan, tai äänestä edes jotakin puoluetta joka edes lupailee muutosta.

Euroopan Unioni ja sen kannattajat eivät tunnusta ongelmaa. He väittävät, että kyse on vain maahanmuuton aikaansaamasta ilmiöstä. Se ei pidä paikkaansa. Kyse on vallattomuuden tunteesta, kyse on siitä, ettei äänestäjä koe omaavansa mitään mahdollisuuksia vaikuttaa edes omaan elämäänsä. Euroopan Unionin johtajien tarkoituksellisesti junailema halpatyövoiman vyöry unioniin vain kärjisti jo olemassa ollutta ongelmaa.

Kun EU ja sen johtoklikki yhdessä talouselämän johtajien kanssa näki pakolaisissa keinon polkea eurooppalaisten palkkataso mutasarjaan, eurooppalaiset alkuasukkaat näkivät saman mutta myös sen, kuinka näille uuseurooppalaisille tarjoiltiin etuisuuksia, joita alkuasukkaat eivät olleet saaneet. Suomessa asuntojonojen ohitus oli vain yksi esimerkki. Sekin kärjisti tilannetta. Oliko se tarkoituskin? Emme tiedä. Voi olla. Voi olla, ettei asiaa vain mietitty loppuun saakka. Fakta on kuitenkin se, etteivät ns. kansallismieliset puolueet ja liikkeet syntyneet maahanmuuton vuoksi. Osa niistä vastusti ja vastustaa tätä asiaa, mutta useimmat vastustavat itse syytä eli Euroopan Unionia.

Se on ongelma. Se on tienhaara, jossa Euroopan Unioni nyt on. Pahaksi onneksi eurouskovaiset tarjoavat ratkaisuksi "lisääntyvää integraatiota", eli juuri sitä joka on koko ongelman ydin. Se johtuu siitä, etteivät he näe ongelmaa. Näin on ollut kautta historian poliittisten ideologioiden kannattajien keskuudessa. Perusongelmia ideologiassa ei joko nähdä, tai ei uskota vaikka nähtäisiinkin. Natsit eivät kyenneet näkemään ideologiansa perusongelmaa, rotuhierarkiaa, joka johti heidän tuhoonsa. Kommunistit eivät nähneet ideologiana perusongelmaa, perusvapauksien ja oikeuksien puuttumista todellisuudessa. Se johti heidän tuhoonsa. Nyt EU-ideologian omaksuneet toistavat samat virheet, koska eivät yksinkertaisesti käsitä uskontonsa perusmunausta: ylikansallisen vallan epädemokraattista olemusta.

Jos EU haluaisia oikeasti selvitä kriisistä, se muuntautuisi juuri siksi miksi sitä aikoinaan mainostettiin: talousalueeksi. Sellaisena se voisi selvitä vielä jonkin aikaa. Näin ei kuitenkaan tule tapahtumaan, sillä komissiossa ja Euroopan Unionin virkamiehistössä on jo vuosia sitten ääneen sanottu, että Euroopan Unionista kehittyy Euroopan Yhdysvallat. Se on tavoite, johon pyritään ja johon kaikki tähtää. Se taas ei ole mahdollista, sillä Yhdysvalloilla on aivan toisenlainen perusta ja tausta kuin Euroopan Unionilla.

Yhdysvallat on maahanmuuttajien luomus. Se on sitä edelleen. Amerikan alkuperäiset kansakunnat tuhottiin ja alistettiin, niiden kulttuuri ja uskonto ja talousjärjestelmä tuhottiin. Vasta tämän jälkeen voitiin luoda nykyinen Yhdysvallat. Euroopan historiassa vain yhdessä maassa yritettiin samaa, mutta se ei onnistunut. Neuvostoliitto luotiin Venäjän monikansallisen imperiumin raunioille ja siitä yritettiin tehdä euraasialaista liittovaltiota Yhdysvaltojen malliin, toisen talousideologian pohjalta, mutta se kaatui kansojen haluttomuuteen ylläpitää ylikansallista valtaa, vaikka tämä valtakoneisto pyrki tuhoamaan kaiken vastarinnan miljoonia murhaamalla. Toisin kuin Amerikassa, Euraasiassa tämä ei onnistunut.

Nyt Euroopan Unioni yrittää samaa jonkinlaisen Silkkihansikas-taktiikan avulla, vaivihkaa ja salaa, huomaamatta ja hämäämällä, mutta sekään ei onnistu. Se on jo jäänyt kiinni, paljastunut ja osoittautunut juuri siksi mitä se onkin: epädemokraattinen ylikansallinen valtakoneisto, joka pyrkii alistamaan alkuasukaskansat tahtonsa alle. Ongelma on vain siinä, että uhkaileminen, pelottelu ja kiristäminen toimivat vain niin kauan kun ihmisillä on menetettävää. Kun he kokevat menettäneensä jopa toivonsa paremmasta, mikään ei pidättele vastareaktiota.

Eli kävipä Brexitissä niin tahi näin, Euroopan Unionilla on tienhaara edessään. Jatkaako tällä tuhoon vievällä tiellä ja toivoa, että Natolla on sotilaallista kapasiteettia kukistaa kapinoivat alkuasukkaat entisaikojen ratsuväen malliin, vai ryhtyäkö muuttamaan keskusjohtoista byrokratiaa hajautetuksi talousalueeksi. Valinnan vaihtoehtoja ei ole kuin nämä kaksi ja toinen niistä tulee johtamaan kapinoihin, vastarintaan ja aseellisiin konflikteihin. Se olisi oikeasti eurooppalainen tragedia, joka pitäisi välttää sen integroituneen Euroopan Unioninkin hinnalla.

https://www.youtube.com/watch?v=PE9HvSdcaL4 


5 kommenttia:

 1. On hyvä että ne jotka näkevät , myös pulisevat . Kaikki näyt eivät toteudu , mutta epätodennäköisyyteenkin on parempi osata varautua. Ei vara venettä kaada . Moni ajattelija taas ei osaa pukea sanoihin ajatuksiaan. Kiitos Sande että puhut useankin suulla . Täytyypä laittaa tämä iltalukemiseki , ja syventyä ajatuksella .

  VastaaPoista
 2. Olisin kyllä paljon pessimistisempi sen suhteen, ryhtyisivätkö EUn nykyiset vallastaan humaltuneet ja taloudellisia etujaan vartioivat satraapit vapaaehtoisesti muuttamaan Unionia hajautetuksi talousalueeksi. Ainoa rauhanomainen keino on se, että riittävän moni nykyinen jäsenmaa haistattaa pitkät Brysselillä, ja palaa vasta täysin puhtaaseen neuvottelupöytään keskustelemaan tasa-arvoisesta talousalueesta.

  VastaaPoista
 3. Aivan, pienelle työläiselle ei ole ollut kuin haittaa koko saatanan pelleilystä... Yhtään lupausta ei sitten toteutettu joita meille niin hehkutettiin äänestyksen alla -_-

  VastaaPoista
 4. Kiitos Samille loistavasta silmiä avaavasta kirjoituksesta. Siitä kannattaisi korjata kirjoitusvirheet. Kirjoitus on todella hyvä.

  acc

  VastaaPoista
 5. Eikohän se EUn hajoaminen lähde käyntiin tulevassa suuressa lamassa. FEDin pumppaamat rahat on jenkeissä menneet suunnilleen porssikurssien nousuun. Luottolaman tullessa osakkeidenkin kurssit putoavat ja lisää rahaa pitäisi loytyä lainojen vakuuksiin. Luotolama vaan pahene. Maailmankauppa vaimenee. Pankkiirit vaativat Suomelta jälleen kerran kymmeniä miljardeja tukemaan kaatuvia Saksan ja Ranskan pankkeja.

  https://bonnerandpartners.com/the-feds-doomsday-device-is-about-to-explode/

  Eikohän Sipilän hallituskin silloin herää huomaamaan, ettei euro ehkä olekaan se ainoa vaihtoehto. Väyrynen on varmaankin jo miettinyt miten toteuttaa pakkoero eurosta ja kenties saman tien EUsta, jos TTIP tulee nuijituksi ja Amerikan korporaatiot tulevat hallitsemaan Euroopan hallituksia, niin kuin Obama on sen suunnitellut.

  VastaaPoista