perjantai 24. kesäkuuta 2016

BREXITIN SYY

Koska koko EU ja YLE ja Suomi ja kaikki ovat nyt ihan selällään ja ihmeissään miksi näin pääsi käymään Brexitissä, niin ajattelin kertoa totuuden jokaiselle eurostoliittolaiselle.

Syy on siinä teidän integraatiossanne. Teille integraatio  on kehitystä ja liittovaltion luomista, mutta kansoille ja kansakunnille se on suvereniteetin tuhoa. Mitä syvemmälle ajatte integraatiota, sitä enemmän kansakunnat nousevat vastakarvaan.

Älkää uskoko hetkeäkään, että tämä jäi tähän. Unkari, Suomi, Itävalta, Hollanti, Italia ja jopa Ruotsi ovat maita joissa EU-ero on ollut jo esillä. On vain ajan kysymys kun seuraava tulee.

Jos EU haluaa säilyä, sen tulisi muuttua itsenäisten kansakuntien talousliitoksi tai jonkinlaiseksi vapaakauppavyöhykkeeksi. Mutta Brysselin agenda on tietenkin päinvastainen.

Brysselissä ja suomalaisten eurostoliittolaisten päissä integraation lisääminen on vastaus ongelmiin. Juuri siksi EU tuleekin kaatumaan.

1 kommentti:

  1. Edelleenkin meille riittäisi se edelleen voimassa oleva ETA, tuosta €urosta ei ole kuin haittaa ainakin näin työläisen näkökulmasta, vapaa liikkuvuus my ass :P

    VastaaPoista