perjantai 18. joulukuuta 2015

SUOMALAISPOLIITIKOT KYYKYSSÄ RUOTSIN EDESSÄ

Presidentti Sauli Niinistö on pitkin loppuvuotta itkenyt hieman siellä sun täällä kuinka ryssistä hyökkää hirmuinen terroristilauma ihan kohta Suomeen. Siellä on kuulema kymmenet tuhannet lähtökuopissa ja just tulossa. Sensijaan Sauli on ollut pakarat kireenä hiljaa siitä, että Ruotsi toi Suomeen parissa kuukaudessa 31 000 turvapaikanhakijaa noin vain. Venäjältä on tullut 200.

Pääministeri Sipilä oli matelemassa Brysselissä ja vikisi kuin pikkuinen porsas, kuinka Venäjä uhkaa maatamme pakolaistulavalla, jos maahan ei saada ulkomaalaisia sotilaita. Sipilä lauloi ulkomaalaisten määräämää satuvalssia. Hänkin oli aivan hipihiljaa siitä, että Ruotsin valtio kuskasi muutamassa kuukaudessa 31 000 pakolaiseksi ilmoittautunutta Suomeen kuin tyhjää vaan. Ryssät on päästäny Suomeen 200.

Ministeri Niinistö (pers) uhoili puolestaan, että suomalaisia sotilaita pitää saada pakottaa sotimaan ulkomaalaisten sotia ulkomailla. Ajatushan on sama, jolla suomalaiset miehet tapettiin Ruotsin vallan aikana lähes sukupuuttoon. Pelkästään vuosien 1600 ja 1700 välisenä aikana suomalaisia miehiä kuoli Ruotsin sodissa noin 100 - 120 000. Suomalaisia oli olemassa noin 350 000. Käytännössä suomalaiset miehet kaatuivat ruotsalaisten puolesta kokonaan muutaman ikäpolven osalta. Ministeri Niinistö (pers) haluaa nyt jatkaa tätä historiallista linjaa, jossa suomalaisia tapatetaan muiden sodissa kaukomailla. Mikäs siinä, jos vihaa suomalaisia miehiä.

Kerrataanpa vielä. Ruotsi kuljetti valtionsa rautatieyhtiöllä ja ilmaisilla bussikyydeillä Suomeen 31 000 ulkomaalaista, joista niitä kuuluisia Syyrian pakolaisia oli peräti 785. Valtaosa tulkin Irakista, Somaliastakin tuli monin verroin enemmän kuin Syyriasta.

Yksikään suomalainen poliitikko ei sanonut sanaakaan Ruotsista. Yksikään kansanedustaja ei edes piipittänyt mitään ruotsalaisista. Presidenttimme vaikenee tyystin. Ministerimme ovat täysin hiljaa.

Miettikääpä mitä metakka maassa olisi jos ryssät olisivat kuskaneet Suomeen 31 000 ulkomaalaista meiltä kysymättä. Presidentti, ministerit, virkamiehet, poliitikot, lehdistö, media ja kaikki kiljuvat jo nyt ryssien kuskaavan ulkolaisia Suomeen. Onhan sieltä tullut peräti 200. Samaan aikaan Ruotsi toi Suomeen siis 31 000. Kukaan ei kritisoinut Ruotsia, sanonut yhtään mitään.

Mieti sitä, suomalainen. Satraappiemme päät ovat edelleen hartioita myöten Tukholman pakaroiden välissä ja siellä ilmeisesti viihdytään niin hyvin, ettei kukaan edes yskähdä. Presidentti Niinistö on ilmeisesti etunojassa ja muut perässä.

Tämä siis ottamatta kantaa pakolaisiin tai pakolaiskriiriin, turvapaikanhakijoihin tai mihinkään rasismiin. Tämä käsittelee puhtaasti suomalaisten poliitikkojen syväkyykistelyä Ruotsin edessä.

4 kommenttia:

 1. Tää maa on vaan totaalisen pilalla. Pelottaa miten tässä nyt sit lopulta käy.

  VastaaPoista
 2. Syyt on hyvin yksinkertaiset, johtaja määrää.

  Yhdysvallat johtaa EU:ta ulkopolitiikan suhteen, myös talouspolitiikan, joten käskyt tulevat yhdysvaltojen etujen mukaan.

  Yhdysvallat haluaa sirpalaisen euroopan ja paras tapa on aiheuttaa sekasortoa ympäri eurooppaa, siirtolaisongelma äärimuslimien kera saa totaalisesti euroopan pois raiteiltaan. Tässä tilanteessa yhdysvallat voi tehdä rauhassa ihan mitä haluaa euroopassa, EU:n kautta.

  Siirtolaismääräykset ovat tulleet EU:sta, jota johtaa yhdysvallat, jokaisen euro-valtion pitää ottaa suuri määrä muslimeja maahansa, vaikka pakotettuina jos ei muuten onnistu.

  Yhdysvaltojen etuhan on jatkuva russofobian lietsonta, johon on valjastettu koko suomen valtamedia sekä valtionjohto, pitäähän aktiviteeteille syntipukki yrittää löytää ja "suuri saatana" jota kaikkien pitää pelätä (Putin tulee ja syö kaiklta pään, juoskaa karkuun Naton peiton alle).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Yhdysvallat haluaa sirpalaisen euroopan ja paras tapa on aiheuttaa sekasortoa ympäri eurooppaa, siirtolaisongelma äärimuslimien kera saa totaalisesti euroopan pois raiteiltaan." jenkkien tilalle Venäjä, niin olen samaa mieltä.

   Poista
 3. Joo joo, mutta saahan Ruotsin valtion rautatiet ja maassa toimivat bussiyhtiöt kuskata ihmisiä mihin haluavat, ilmatteksi tai muuten. Ei meillä siihen ole nokan koputtamista. Mutta sen vitunko velvollisuutta meillä olisi ollut ottaa vastaan turvallisesta maasta tulevia turvapaikanhakijoina. EI YHTÄÄN MITÄÄN! Ja mikä velvollisuus Suomella on yrittää palauttaa ainakin perusteettomasti turvapaikan hakijoita alkuperämaihin? Heidäthän pitäisi palauttaa siihen maahan, josta ovat väärin perustein turvapaikkaa Suomesta hakeneet. Eli pääasiassa Ruotsiin. Olisi muistettava, että turvapaikkaa hakevat elintasosurffarit ovat jo syyllistyneet rikokseen: petoksen tai viranomaisen harhauttamisen yritykseen. Sehän on hanurista, että sillä ei tässä överiksi vedetyn juristerian maassa näytä olevan mitään merkitystä.

  VastaaPoista