maanantai 7. joulukuuta 2015

HAJOITETUT JA HALLITUT

Näin itsenäisyyden muistojuhlan mentyä tuli mieleen muutama ajatus. Päällimmäiseksi jäi mieleen se, kuinka helposti meitä ohjaillaan ja hallitaan. EU:n tasolla tehty strategia itsenäisyyttä halajavien hajoittamiseksi toimii kuin sveitsiläinen (ironista) kello.

Toisaalla ovat ne, jotka ovat innostuneet taistelemaan kaikkialla lymyäviä natseja vastaan. Suomessa todellisia uusnatseja on kourallinen. Niin on myös heitä vastaan "taistelevia". Tämä itseään suuresti arvostava itseään vasemmistolaisena pitävä porukka kuvittelee, että vaara on sateessa talsiva suomalainen, joka mölyää pakolaisia vastaan. Se kertoo jo kaiken analyysin tasosta. Jos tämä uusnatsismia ja fasismia vastustava joukko olisi tosissaan, se olisi jo aikapäiviä sitten hyökännyt valtioneuvoston huoneistoon, Etelärannan työnantaja palatsiin ja EU-lähetystöön. Tietenkään se ei ole niin tehnyt, eikä tule tekemäänkään, koska tämän joukon keskuudessa ei ymmärretä missä tämän päivän todellinen fasismi on.

Kuten fasismin luoja Benito Mussolinikin totesi, fasismia pitäisi oikeastaan kutsua korporativismiksi, sillä fasismi on korporaatioiden ja valtion vallan yhteensulautumista. Juuri sitä se on meilläkin. Valtio ja suuryritykset toimivat yhdessä yhtenäisenä instrumenttina kansan etua vastaan. Tämä on fasismia. Se etteivät itseään anarkisteiksi kutsuvat näe tätä, kertoo kaiken heidän poliittisesta kypsyydestään.

Toisaalla ovat sitten itseään kansallisen rotujalostuksen etujoukkona pitävät. Heidän kiukkunsa suuntautuu suoraan jokaiseen maahanmuuttajaan. Juutalaisten salaliitot, rotuhierarkiat ja kaikenlaiset muut 1800-luvun lopun harhaisuudet maistuvat ja niiden kanssa hekumoidaan, ja aivan turhaan. Kansan ja kansakunnan todellinen vihollinen ei ole neekeri tai juutalainen. Hän on sujuvasti puhuva ja esiintyvä pukumies, tyylikäs jakkupukunainen, jonka mielestä kansallisvaltio on So last season ja globaalibisnes tärkeämpi kuin kansalaisten hyvinvointi.Nämä kaksi joukkoa, anarkistit ja uusnatsit, ovat tietenkin ääripäitä. Välimaastossa lainehtii ja velloo valtaosa kansasta. Vallalla on yleinen hämmennys. Turhautuminen purskahtelee some-raivona ja räyhäämisenä. Itsekin teen sitä. Juuri tähän pyritäänkin. On olemassa oikeasti tahoja, joiden etujen mukaista on se, että epätoivo lisääntyy, turhautuminen johtaa ääri-ilmiöihin ja tekoihin, ja joiden missio on panna meidät kaikki kyykkyhyppelemän niskat taitettuina.

Nuo tahot haluavat alistaa meidät. Nuo tahot suunnittelevat rauhallisesti lakiuudistuksia meitä vastaan, nuo tahot vievät meiltä päätäntävaltaa pois, muuttavat pelisääntöjä meille vahingollisiksi ja raunioittavat yhteiskuntamme. Nuo tahot tietävät, että peruspsykologia toimii. Kun kansa köyhtyy ja keskiluokka alkaa murentua, vaatimukset fasistisesta komennosta lisääntyvät. Se sopii meitä hallitseville oikein hyvin. Siihen he tähtäävätkin.

Tulee nettikontrollia. Vihapuheet kielletään. Ääriliikkeet kielletään. Poliisi saa lisävaltuuksia. Tulee poikkeustilaa ja lakia. Lopulta janan loogisessa päätepisteessä maahamme tulee ulkomaalaisia sotilaita "auttamaan" Suomen viranomaisia tilanteen "rauhoittamisessa".

Mitään "pakolaiskriisiä" ei olisi koskaan tullut Suomeen, jos olisimme olleet itsenäinen maa. Tämä "pakolaiskriisi" on EU-projekti. Se toimii juuri niinkuin on haluttukin. Se hajoittaa ja helpottaa hallintaa. Ranskan terrori-iskut eivät olleet sattuma tai jossakin Syyrian syrjäkylillä laadittu suunnitelma. Ne olivat osa sitä politiikkaa, jonka tavoitteena on alistaa eurooppalaiset ylikansalliseen komentoon. Jos kyse ei olisi ylikansallisesta strategiasta, olisko Ruotsin valtio voinut tuoda Suomeen 30 000 ulkomaalaista ilman että yksikään suomalainen poliitikko tai virkamies olisi älähtänyt?

Kun pähkäilette tätä "pakolaiskriisiä", pitäkää tämä mielessänne: joku päätti Ruotsin valtion johdossa, että noin 30 000 maahantullutta kuljetetaan ilmaiseksi junilla suoraan Haaparantaan ja sieltä busseilla Suomeen, ilmaiseksi. Joku päätti Suomessa, ettei asialle tehdä yhtään mitään. Joku oli siis päättänyt, että tänne tuodaan kymmeniä tuhansia ulkomaalaisia. Miksi?

Meillä, kuten muuallakin EU:ssa, itsenäisyyspuheet ovat nousseet pintaan. EU-vastaisuus on nousussa, euroa pidetään virheenä ja eroa kummastakin vaaditaan jo ääneen. Ranskassa kansallismieliset ovat kaikissa mittauksissa suurin poliittinen voimatekijä. Itä-Euroopan maissa kansallismieliset, jopa nationalistiset liikkeet, ovat nousseet sitä mukaa kun "eurooppalainen integraatio" on lisääntynyt, eli sitä mukaan kun kansallisvaltiot ovat menettäneet suvereniteettiaan. EU rakoilee ja nitisee liitoksistaan. Euro on fiasko taloudellisesti. Jotakin oli tehtävä, kehitys oli katkaistava. Tehtiin strateginen päätös.

Kun pääministeri Sipilältä kysyttiin Brysselissä ohimennen aikaisemmin tänä syksynä aikooko hallitus tehdä uusia pakolaislinjauksia, Sipilä lausui ohimennen: Pakolaislinjauksista päätettiin jo keväällä. Siis keväällä 2015, ei syksyllä.


Keväällä, tarkemmin sanottuna toukokuussa 2015, Kunta-lehti kertoi sisäministeriön määränneen kunnat selvittämään 80 000 pakolaisen vastaanottokapasiteettia. Hallitus siis tiesi jo keväällä, että maahan on tulossa kymmeniä tuhansia pakolaisia, ulkomaalaisia, maahanmuuttajia tai mitä tahansa termiä halutaankin käyttää. Se tiesi koko ajan, että "kriisi" on tulossa. Se antoi "kriisin" myös tulla.

Miksi? Koska asia oli päätetty Brysselissä, Euroopan Unionin korkeimmilla tahoilla. Miksi? Koska juuri tällaisella kriisillä päästään siihen, mitä Brysselissä tavoitellaankin: federaatiokehityksen tiivistämiseen.

Mitä Ranska teki heti Pariisin terrori-iskujen jälkeen? Aivan, pyysi EU:n turvatakuiden käyttöönottoa ja tiiviimpää EU-yhteistyötä "terrorismin vastaisessa taistelussa". Nyt EU laatii uusia lakeja "terrorismia vastaan". Näitä ovat mm. aseiden kerääminen pois kansalaisilta, nettikontrolli ja sensuuri, kansallisten viranomaistahojen EU-tason ohjeistaminen jne. Mitä tekemistä näillä on terroristien kanssa? Ei mitään. Kaikki nuo kohdistuvat vain ja ainoastaan meihin. Juuri näin tapahtui Yhdysvalloissakin heti syyskuun 2001 terrori-iskujen jälkeen.

Muistakaa, että Suomessakin viranomaisilla on tieto siitä kuinka monta terroristia maassa on, kuinka moni tukee niitä ja viranomaiset tietävätkin senkin kuinka moni on ollut "taistelemassa Syyriassa", siis selkokielellä ollut terroristijärjestön taistelijana. Viranomaisilla on tämä tieto. Jos tavalliset kansalaiset saavat selville, että nyt maahantuotujen pakolaisten joukossa on päitä irtileikanneita ja vihollisiaan elävältä polttaneita "taistelijoita", saavat viranomaisetkin. Kaikki osaavat tarkastella maahantuotujen omia Facebook-sivuja ja niiden valokuvia.

Miksi viranomaiset eivät tee mitään? Se on hyvä kysymys. Ehkä meilläkin odotellaan sitä terrori-iskua, jonka aikaansaaman hysterian tsunamilla voidaan sitten viedä taas kansalaisvapauksia ja oikeuksia, viedä meitä yhä tiiviimmin ylikansallisen päätöksenteon ytimeen.

Kannattaa muistaa, että viranomaiset kautta Euroopan ovat sallineet ja sallivat edelleen terroristien vapaan matkailun ja liikkumisen, rahaliikenteen ja reissaamisen. Terroristeja käytetään insrumenttina eurooppalaisia vastaan. Terroristit ovat hyväuskoisia hölmöjä. He kuvittelevat käyvänsä omaa sotaansa vihollisiaan vastaan. He toimivat oman, pikkuriikkisen näkökulmansa perusteella. He kuvittelevat olevansa iskujoukko, kaaderi, taistelijoita, kun todellisuudessa he esittävät rooliaan siinä pelissä, jota he eivät ymmärrä. He toimivat federalistien ja globalistien aseellisena instrumenttina ja he saavat pelästyneet ihmiset vaatimaan juuri sitä, mitä valtaapitävät haluavatkin: lisää integraatiota, lisää poliisivaltuuksia, uusia rajoituksia, lakeja ja Natoa.

Kaljapulloja ja kiviä nakkelevat anarkistit, juutalaisia jahtaavat uusnatsit ja rotuhygieenikot toimivat meillä samoin. Heidän touhuillaan voidaan perustella kaikenlaista. Kukapa ei olisi kuullut, kuinka nettikontrollia pitää tiivistää vihapuheiden vuoksi?

Meitä on niin helppo hallita ja hajoittaa.

PS. Suuryritykset saivat taas 800 000 000 euron tulonsiirron. Viimeisten kahden vuoden aikana ne ovat saaneet jo 2 400 000 000 euroa. Kuka kysyi miksi eläkeläisten asumistukea leikataan?

11 kommenttia:

 1. Näinhän se totta tosiaan tuntuu menevän. Järkyttää ja raivostuttaa, kun tätä seuraa voimattomana vierestä. Käsikirjoitus on selvä ja sen etenemisen on nähnyt vahvasti Amerikassa viimeisen 15 vuoden ajan ja nyt Euroopassa jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla. Autuaita ovat rikkaat, tyhmät ja byrokraatit, kun loput kansalaiset ajetaan joko köyhyyden tai voimattomuuden kautta epätoivoon. Mitä ihmettä tässä enää voi edes tehdä, paitsi etsiä parempaa elämää muualta (siis mistä?!), kun Eurostohelvetissä vaihtoehdot ovat lähinnä:
  A. Et tee mitään, ja hiljalleen sinulta viedään vapautesi, oikeutesi, turvallisuutesi, omaisuutesi, toimeentulosi, terveytesi ja henkesi. Tai,
  B. Protestoit (turhaan, kuten yllä kuvasit) tai nouset kapinaan ja sitten tuo kaikki vasta viedäänkin kertarysäyksellä ja toimiasi vielä käytetään perusteluna sille, että sama tehdään kaikille muillekin ja entistä nopeammin.

  VastaaPoista
 2. Oletko mukana sulkemassa Suomen rajoja =)
  https://www.facebook.com/groups/522883974556789/

  VastaaPoista
 3. Aivan hiton hyvä kirjoitus taas!

  VastaaPoista
 4. Hyvää huomiointia!Selvästi nähtävissä mihin ollaan menossa.Suurin osa ihmisistä ei vaan 25 vuoden kurjistamisen jälkeen jaksa ajatella saatikka analysoida tätä nykymenoa!Jaksaisivat/viitsivät edes mennä äänestämään,vaikka siinäkin on vaaransa,kuten jytkyssä nähtiin.Joskus käy mielessä että,ovatkohan kaikki poliitikot meilläkin "ostettavissa" loppujen lopuksi.

  VastaaPoista
 5. Hienoa tekstiä. Kumpa tämänkin näkisi mahdollisimman moni.

  VastaaPoista
 6. Viisas ja ajatuksia herättävä kirjoitus.25vuotta on erinäisin tekosyin ja rakennetuin talouslamoin kansaa tainnutettu.Aina on joku uusi hokema,nyt nämä ainoa vaihtoehto ja kilpailukyky loikka!
  Eikö niitä verorahoista annettavia investointi- ja työllistämisavustuksia voisi laittaa vastiikkeellisiksi, niinkuin tietty taho haluaa tehdä työttömyysturvasta? Paljon eivät kansakuntaa hyödytä omistajien ja sijoittajien pankkitileillä. Ja tosiaan, taas 800000€ lisäksi korvaus synnyttämään lähtevistä,kummallisia päätöksiä. Tarkoitushakuista tosiaan.Suurin puolue on nukkuvat,sehän kuuluu keinovalikoimaan alistamisprojektissa.Kurjista, syyllistä ja nöyrryytä! Periksi ei kuitenkaan pitäisi antaa,saahan meillä vielä toistaiseksi äänestää?? Vaikka jytkyä ajatellessa ja äärioikeistolaisen politiikan/"pelottelun" vallitessa miettii mitä kansalaisten mielissä liikkuu? Ovatkohan kaikki politiikassa mukana olevat ostettavissa?

  VastaaPoista
 7. Joo aika hyvä juttu. En olekaan ajatellut asioita tuolta kannalta, mutta tiedän toki, että tietoa on paljon enemmän kuin kerrotaan. Niin ja miksi köyhiltä pitää leikata ja ne saa lisää joilla on jo kaikki. Tiedot kulkevat kyllä valtiolta valtiolle saman tien ja onhan kaikkia pitänyt kummastuttaa tämä pakolaistulva, miksi niin paljon, miksi nyt...

  VastaaPoista
 8. Ei voi kun myöntää kertomasi, Sande. Sinun tarvisi kirjoittaa nämä asiat kaikkien luettavaksi. Täällä näitä ei lue kuin Me omilla aivoilla ajattelevat. 1%

  VastaaPoista
 9. Parasta Sandea jota olen lukenut. Nyt on tosi vahvaa tekstiä, vaikkakin joka kerta erittäin luettavaa. Toi blogikirjoitus pitäisi pakottaa jokainen peruskoululainen lukemaan. Ja miksei koko pässikansamme. Mutta tämä alkulimaa muistuttava hyytelömäinen painovoiman liikuttama massa, ei edes värisisi vaikka sille tämä blogi luettaisiin Prinkalan parvekkeelta Itsenäisyyspäivänä.

  VastaaPoista