tiistai 15. joulukuuta 2015

HALLITUKSEN MENOLEIKKAUKSIA JA MENOLISÄYKSIÄ

Hallitus on päättänyt seuraavaa:
Koulutus tehdään maksulliseksi osittain niin, ettei vähävaraisimmilla ole siihen enää mahdollisuutta.
Eläkeläisten asumistukea leikataan, kuitenkin niin ettei asunnottomiksi joudu ihan niin moni eläkeläinen kuin aikaisemmin aiottiin.
Terveyspalveluita yksityistetään ja maksuja korotetaan niin, ettei köyhillä ole varaa sellaisiin.
Haalaripoliisien määrää vähennetään ja poliisin töitä siirretään yksityisille turvayhtiöille.
Päivähoito tulee ehdolliseksi.
Näin siksi, että menoja on leikattava ja jokaisen on osallistuttava talkoisiin.

Paitsi että:
Suuryritykset ja rikkaimmat suomalaiset saavat 800 000 000 euron veronkevennyksen.
Valtio pulittaa Euroopan Unionille 130 000 000 euroa tullimaksuja.
Suomi maksaa edelleen  noin 1 000 000 000 euroa EU-jäsenmaksuja.
Suomi ottaa lisää velkaa miljarditolkulla, vaikka menoja leikataan miljardikaupalla, menoihin joista kenelläkään ei ole mitään käsitystä.
"Pakolaiskriisin" hoitoon löytyy heti 1 200 000 000 euroa lisärahaa, josta huomattava osa menee hallituspuolueitten lähipiirille mm. pakolaiskeskusten ylläpitoon.

Eli tämä hallitus, samoin kuin sen edeltäjät, ottavat pois suomalaisilta niitä palveluita joita varten veroja maksetaan, ja samaan aikaan se syytää miljarditolkulla rahaa muille ja muualle.

Mieti sitä, köyhtyvä kansalainen. 

4 kommenttia:

 1. Lisätään listaan vielä sote-soppa eli terveydehuollon yksityistäminen jolloin sotepalveluja saavat vain he joilla on vakuutus/työterveys. Kilpailutuksissa eivät tule pärjäämään paikalliset PK-yritykset kun sotekilpailutus tehdään sotealue kerrallaan ja globaalissa mittakaavassa.

  Missä olit, kun annoit tämän tapahtua? Kysyy joku joskus vielä. Mitä aiot vastata?

  VastaaPoista
 2. tämä on maan tapa toimia ja kun valtaeliitti on päässyt edustamaan kansaa valheella sitä jatketaan niin kauan kun on itse ja oma edustamansa lähipiiri saanut tarpeeksi tai kun kanssalla ei ole varaa enepää maksaa. olithan tietoinen että eduskunnan siunaamana vastuuvakuuttajat jättävät vastuitaan yhteiskunnan maksettavaksi. tämä tulon siirto maksaa vuosittain veron maksajalle 2 miljardia euroa. toimintaa on jatkunut vuosi kausia, mutta kukaan ei ole ollut rohkea joka olisi sitä julkisuudessa kertonut. samalla toiminnalla on osalta kansaa rajoitettu perus ja ihmisoikeuksia. mikään poliittinen puolue ei ole ollut halukas korjaamaan maassa vallitsevaa tilaa. yhteiskunta itse rajoitaa vammaan vedoten tai sen takia perusoikeuksia

  VastaaPoista
 3. Blogaajan kannattaisi tarkistaa faktat ennen kirjoituksen julkaisemista. Kirjoituksen uskottavuus kärsii poahasti jos ja kun siinä esitetään täysin väärää tietoa.
  Suomi EI MAKSA 7,5 miljardin summaa eu:lle tulleista. Oikea summa minkä Suomi hyvittää tulleja eu:lle on luokka 130 miljoonaa euroa. http://europa.eu/pol/cust/index_fi.htm selviää että KOKO EUROOPAN keräämät tullitulot ovat luokkaa 15 miljardia ja suomen osuus siitä ei voi mitenkään olla puolet.

  VastaaPoista