tiistai 15. joulukuuta 2015

AVOIN KIRJE PRESIDENTTI NIINISTÖLLE

Herra osavaltion presidentti,

kuten huomaatte puhuttelen Teitä osavaltion presidenttinä, koska kuten juristina varsin hyvin tiedätte, Suomi ei ole enää suvereeni ja itsenäinen valtio De Jure tai De Facto. Me olemme Euroopan Unionin jäsenvaltio, eli valtiounionin osavaltio.

Sanoitte 9.12. 2015 antamassanne lausunnossa, että Suomi osallistuu taisteluun ISIS/ISIL-järjestön barbarismia vastaan. Lausuntonne voitanee tulkita niin, että Suomi on nyt sodassa.

Haluaisinkin nyt kysyä Teiltä herra presidentti, onko Suomi nyt sodassa Turkin, Saudi-Arabian, Qatarin, Israelin, Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen kanssa? Yleisestihän on tiedossa, että ISIS-järjestö on noiden maiden kouluttama, aseistama ja rahoittama. Edellä luetellut maat ovat käytännössä luoneet ISIS:in ja siten olennainen osa itse järjstöä.

Mikäli katsotte, että olemme sodassa noita maita vastaan, haluaisin kysyä Teiltä, katsotteko että Euroopan Unionin osavaltio voi julistaa sodan Yhdysvalloille, Israelille, Saudi-Arabialle, Qatarille ja Turkille yksipuolisesti, vai onko Euroopan Unioni julistanut sodan noille valtioille?

Mikäli emme ole sodassa Yhdysvaltoja, Israelia, Turkkia, Saudi-Arabiaa ja Qataria vastaan, lienee paikalla kysyä Teiltä miksi emme ole? Onko Teille annettu määräys olla puhumatta niistä maista, jotka todellisuudessa ohjaavat koko ISIS:in toimintaa ja sen strategiaa?

Jos olette saaneet määräyksen, lienee paikalla kysyä onko tällainen määräys tullut NATO:lta? Tehän juristina tiedätte, että maamme on NATO:n komennossa ja sen yksipuolisen käskyvallan alainen. Toimittehan yhtenä perustuslain, rikoslain 12.luvun pykälien 1 ja 10, ja lain puolueettomuusmääräysten vastaisen valtiosopimuksen arkkitehdeista ja näin ollen tiedätte asian todellisen laidan varsin hyvin. Nato Isäntämaa-sopimushan on yksipuolinen antautumisasiakirja, jolla Tekin herra presidentti, luovutitte maanne ja valtionne täysin NATO:n käskyvallan alle.

Jos määräystä ei tullut NATO:sta, lienee paikallaan kysyä tuliko se Yhdysvalloilta? Mikäli näin on, asia lienee mutkikkaampi kuin annoitte ymmärtää. Aivan hiljattainhan saimme kuulla kansainvälisistä länsimaisista uutisista, että Yhdysvallat pommittaa Syyriassa Syyrian hallituksen joukkoja.

Turkki on taas pommittanut Irakissa kurdijoukkoja. Suomalaiset kouluttavat Irakissa kurdijoukkoja. Olemmeko me nyt Turkin yksipuolisten sotatoimien kohteena ja jos olemme, mitä Te, herra osavaltion presidentti, aiotte tehdä asialle? Julistatteko sodan Turkille, vai pommitammeko mekin kurdeja, koska Turkki on USA:n liittolainen ja NATO-maa?

Ja taistelemmeko Venäjän puolella ISIL:iä vastaan? Jos emme niin miksi emme, koska sehän on taistellut sitä vastaan? Vai olemmeko sodassa Turkin kanssa Irakissa mutta sen puolella Syyriassa Venäjää vastaan?

Jos on niin, että vaikenitte ISIS-lausuntonne yhteydessä kyseisen järjestön tukijoista tarkoituksella, ja että aikomuksenne osallistua Syyrian sotaan lähtee samoista lähtökohdista kuin Yhdysvalloillakin, olisi syytä sanoa asia suoraan: Te haluatte Suomen osallistuvan Syyrian sotaan ISIS:in rinnalla, sitä tukien ja avustaen. Näinhän asia on, jos ette tarkoittanut julistaa sotaa Yhdysvaltoja, Israelia, Saudi-Arabiaa, Turkkia ja Qataria vastaan.

Vai liitymmekö ISIS:in suurimman tukijan ja uskonveljien Saudi-Arabian johtamaan ISIS:in vastaiseen liittoutumaan ja siten myös samanaikaisesti sen tukijoiden liittoutumaan, samalla kun sodimme sitä vastaan?

Aiotteko itse mennä sotatoimialueelle pommituksia, miinoja ja tulitusta odottelemaan, vai lähettelettekö Te vain muita suomalaisia kuolemanvaaraan hyvin mielin?

Ja miksi helvetissä suomalaisten on ylipäätään mentävä sekaantumaan näihin vitunmoisiin sekasotukuihin?

Kiitos selventävistä vastuksistanne etukäteen.

Ystävällisin terveisin,
Sande Parkkonen, kansalainen.

7 kommenttia:

 1. Loistava kirjoitus!
  Pahaa pelkään, että Niinistö ei vaivaudu vastaamaan jollekulle veronmaksajalle. Kuulisin vastauksia noihin kysymyksiin itsekin.

  VastaaPoista
 2. Okei. Jos ei aivot ole vielä olleet oikosulussa tämän syksyn absurdista menosta kotimaassa, niin nyt kyllä sulaketaulu poksahteli kunnolla. Pari kertaa piti lukea, enkä taida olla ihan rivillä vieläkään. En kyllä epäile yhtään, mutta oma kapasiteetti vain on rajallinen. Kiitos sinulle, voimia taistoon sinulle kuin muillekin blogisteille.
  Mutta perkele, noita herrojen metkuja ei verenpainetautinen kestä kauan kerralla miettiä. Minä menen nyt saunaan.

  VastaaPoista
 3. Naulankantaan oleva kirjoitus.Suomessa presidentin ei tarvitse vaivautua vastailemaan kansalaisten ikäviin kysymyksiin.Venäjällä esimerkiksi vuosittain on päivä jolloin kansalaiset voi tehdä Putinille kysymyksiä.Suomessa poliittiset ohjelmatkin tehdään tarkalla käsikirjoituksella jottei ikävät asiat pulpahda pintaan.

  VastaaPoista
 4. Elämme näennäisdemokratiassa eli tietyn asteen diktatuurissa. Pentti Linkolaa sanoo:"Diktatuuri olisi parempi kuin demokratia." Demokratiaa tässä juuri kaivattaisiin, mutta jos maailmankuva on koulukirjoista ja mediasta, voi se näköjään kääntyä kannattamaan terrorismia ja hyvinvoinnin tuhoa. Ei ymmärretä pankkisysteemiä, terrorismin luonnetta(valtioiden mukana olo).
  Ihminen kuten eläinkin on onnellisempi vapaudessa, toki hyviä johtajia kaivataan. Linkola voisi ottaa selvää miten maailma todellisuudessa pelaa niin ei tarvitse toivoa tuhoa. Ihmisen ja luonnon hyvinvointi ei tarvitse olla toisiaan poissulkevia.
  Alkuperäisen demokratian punainen lanka on vallan vahtiminen. Nyt nämä luulevat sen tarkoittavan 4 vuotta valehtelua, pettämistä ja mitä vaan...
  Linkola on kuitenkin esim. maahanmuutossa mielestäni aivan oikeassa ja kuten sanoin, kyseenalaistajia kaivataan.

  VastaaPoista
 5. Sale, ole hyvä ja vastaa. Kiitos.

  VastaaPoista
 6. Uskomaton artikkeli!
  Tämä voi olla liian vaikeasti ymmärrettävää presidentillemme.
  Hän vielä miettii vastausta...

  VastaaPoista